שאלון שהעתקתי

טלינקה5

New member
שאלון שהעתקתי

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? משחק!!!!!!! (מעוניינת ללמוד) 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? כנ"ל 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?בכל אירופה נראה לי 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? סוף כיתה ח' ותחילת ט' 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? אירופה, לא יודעת למה 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? להיות באינטרנט 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? נראה לי שמאלה 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? אף אחד לצערי 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? הרבה... כל מיני 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? בריאות, אהבה, וחיים עד 120
13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? "לואיס וקלארק" ו"האחד" 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? עדיין לא החלטתי 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול

עונה

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? אנתרופולוגיה. 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? כנ"ל 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?אירלנד וסקוטלנד. 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? גיל 17. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? אוסטרליה. 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? לנוח. 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? שמאל. 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? שניים. 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? מאיפה להתחיל? 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? אושר. 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? "הכי גאים שיש". 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? לא ולא. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול? אין לי מושג.

למה לא?! עונה..

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? אני לומדת משפטים וכלכלה ופילוסופיה של המדע..נהנת מכל רגע 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד?לומדת את מה שהכי רציתי ללמוד 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?רומא ולונדון 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? תקופת השירות הצבאי..היה מדהים 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה?בכפר נידח בצפון הארץ, שקט נפשי וכדי שאוכל לכתוב.. 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי?להיות עם חברים, החבר , אומנות בעיקר פיסול וציור..הא, כן לנגן בסקסופון 7.יש לכם רישיון?בקרוב 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? נוטה שמאלה 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד אין ספק בכך! 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? שלושה קשרים 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם?איטלקי בעיקר, פיצה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכלבריאות, טונות של שפע ואהבה ושלעולם לא יימאס לי מהחיים! 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV?הרבה, משחק מכור, חברים, סיינפלד, הרצועה, כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, כן מותק וכו'.. 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או?לא, אבל אוהבת לשמוע על זה 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול אין לי כזו

עוונהה..

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? אני לומדת עכשיו בבצפר אז... 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? משחק 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך? ארה"ב 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? לא יודעת.. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? בטירה, ליד 3 חברות ממש טובות שלי 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? להיות עם חברות 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? ימינה, לא יודעת אני לא מתעניים ממש בכל הדבים האלה... 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? נגד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? אף אחד לצערי 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? לא יודעת.. 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? בריאות, אהבה, וחיים עד 120 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? ה-ר-ב-ה 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? כן 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול אין כי אני עדיין לא מכירה אף אחד..

עונה.

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד?- אני בחטיבה. מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד?- אדריכלות\משחק. איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך? אירופה(צרפת) לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? ל90' כי נירוונה היו שם. איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? ת"א או ל.א. .מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? אופניים. יש לכם רישיון? על אופניים. באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? שמאל קיצוני. באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד כי אבא שלי פינה. בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? בינתיים לא. איזה אוכל הוא המועדף עליכם? הכל. מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? בריאות. מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? ביפ. .האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? מאמין.

עונה נה נה../images/Emo9.gif

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? משחק!!!!!!! (מעוניינת ללמוד) 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? כנ"ל 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?בכל אירופה נראה לי 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? סוף כיתה ח' ותחילת ט' 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? אירופה, לא יודעת למה 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? להיות באינטרנט 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? נראה לי שמאלה 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? אף אחד לצערי 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? הרבה... כל מיני 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? בריאות, אהבה, וחיים עד 120 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? "לואיס וקלארק" ו"האחד" 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? עדיין לא החלטתי 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול למה יש תשובות לשאלון
ועכשיו מחדש
1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד?אין ממש=/ 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד?שאלה קשה 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?הולנד 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה?כיתה ז'.. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה?טוב לי איפה שאני
6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי?לדבר עם חברים.. 7.יש לכם רישיון?לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז?
9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות?--- 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם?אין 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם?תירס... 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל?בריאות..ורק ט-=-ו-=-ב 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV?וואי יש הרבה,אין לי כוח לפרט. 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או?אסטרולוגיה לפעמים.. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול: אני די חדשה..

עונה../images/Emo9.gif

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד
תאטרון בימוי... 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? בימוי.. 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?בבימה
4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? ליסודי... הכי פשוט הכי קל בלי כאבי ראש מיותרים.. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? באיזור המרכז.. כי בחיפה משעמם.. 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב.. 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? אין... 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? לא הבנתי את השאלה.. 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? מלאאאאא... בעיקר חלבי... 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? בריאות, אהבה, והצלחה 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? "חברים" "אהבה מעבר לפינה" 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? קוראת רק.. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול: מיכל(מיכלולה מסטולה) למה את כזאתי נעלללל??

למעלה