שאלון שהכנתי

שאלון שהכנתי

אז ככה, זה שאלון קצרצר, תקראו, תענו וסתם תשרשרו... בנושא להקות
להקת הרוק של כל הזמנים:
איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):
להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:
להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:
להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: בנושא זמרים
זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:
זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם:
זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:
זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:
זמר רוק שאתם הכי אוהבים: בנושא כלים
הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:
הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:
מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:
על איזה כלי אתם מנגנים:
איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים: בנושא מופעים
באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:
מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:
של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:
איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:
מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: זהו להיום, אם יש לכם המשך לשאלון אתם מוזמנים להוסיף שאלות, שיהיה אחלה שאלון!! ביי ביי, לילה טוב עכשיו!

jinjer trip

New member
../images/Emo6.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים:לד זפלין, משינה איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):אין להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:לד זפלין להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:היהודים להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:חשבתי שאינפקציה, אבל אחרי שראיתי הופעה שלהם מניצנים שיניתי את דעתי.. הם אחלה בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: אביב גפן זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם:אביב,היהודים,הכנסייה זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:טיטי שחף, אביב גפן זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: טיטי שחף זמר רוק שאתם הכי אוהבים:טיטי, אביב, אביב גדג', יורם חזן בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:גיטרה? הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:אין מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית?יפה האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:לפעמים ותלוי מי על איזה כלי אתם מנגנים:גיטרה לפעמים איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים:לא יודעת :/ בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:היהודים-אקוטסי מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:ההופעה הראשונה שלי של היהודים, היה אז שהיתה "המלחמה בעיראק" עם ארה"ב והכל ואנשים באותו זמן באו עם מסיכות לביצפר וההורים שלי לא הסכימו שאני אלך ליהודים שהיה באותו שבוע, ובכיתי להם שעות עד שהצלחתי לשכנע של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:יש הרבה איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:יש הרבה.. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: יש הרבה:)

גוּזיד

New member
מישהוקוראליO:

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: ביטלס? D: כמה צפוי. רק שלא יודעת אם אפשר להגדיר את זה כממש רוק. איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): מוניקה סקס. למרות שהם לא ממש התפרקו ולא הכי אהבתי אבל אני ממש אוהבת אותם וכל כך רואים שהם לא אוהבים לעבוד ביחד עכשיו כשכל אחד מוציא דיסק משלו :\ להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: כנסיית השכל.
והנה זה הולך לקרות ביום רביעי. מוהאהאה. להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:? לא חסרות להקות כאלה. להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: מטאליקה. בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: יש לנו הרבה כאלה בארץ :) ואמ גם בעולם. זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם: o_O זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: יותר מאחד זה כבר זמרים. לא זמר... וזה בא בתקופות. זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: אביב גפן
זמר רוק שאתם הכי אוהבים: עברי לידר
סתם.. נו, מה יש לך מרוק... בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: כל כלי יכול להיות מיוחד וסוחף ברגע שמתאימים לו מנגינה מסוימת. לכל כלי יש את הייחוד שלו. הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: סקסופון. אוי. ב"פרפרים"[?] יש בסוף את הקטע עם הסקסופון שפעם ממש בכיתי בזה. מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: "צווחות"? לכי תשמעי קצת מוזיקה ואז תחזרי. על איזה כלי אתם מנגנים: סקסופון, גיטרה וקצת קלידים. איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים: נו באמת. בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:
מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: נינט עם אביב גפן
של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: די! איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: אמרת שלא אשכח בחיים שלי. אז איך גם אחרי שאמות? O: נו ולא אשכח שום מופע. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: עברי לידר עם הסימפונית
וואע.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: מופע הארנבות של ד"ר קספר איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): מופע האנרבות של ד"ר קספר להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: מופע הארנבות של ד"ר קספר להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: מופע הארנבות של ד"ר קספר להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: היהודים בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: נימרוד שיקלר זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם: נימרוד שיקלר זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: נימרוד שיקלר זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: נימרוד שיקלר זמר רוק שאתם הכי אוהבים: נימרוד שיקלר בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:
הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: סקסופון מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: בהחלט! כלי מדהים
על איזה כלי אתם מנגנים: גיטרה קלאסית איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים: גיטרה קלאסית בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע: אמממ... יוני בלוך מארח את חמי רודנר או כל הופעה של בית הבובות
מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: יוני בלוך מארח את חמי רודנר של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: בית הבובות איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: יוני בלוך מארח את חמי רודנר וכל הופעה של בית הבובוחת
מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: יוני בלוך מארח את חמי רודנר P:

jinjer trip

New member
היהודים?את בטוחה במה שרשמת?

את חושבת שהם חרא להקה? תסלחי לי על ההתערבות.. אבל איךךךךךך?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני חושבת :X

כל אחד חושב מה שבא לו :X אני שונאת את היהודים :X ואת שייגעצ :X

../images/Emo110.gifחחחחחח

"מופע הארנבות של דוקטור קספר" "מופע הארנבות של דוקטור קספר" "מופע הארנבות של דוקטור קספר" "מופע הארנבות של דוקטור קספר" יוני בלוך מארח את חמי רודנר או כל הופעה של בית הבובות יוני בלוך מארח את חמי רודנר בית הבובות יוני בלוך מארח את חמי רודנר או כל הופעה של בית הבובות בית הבובות יוני בלוך מארח את חמי רודנר אוי הגיוון:p

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

גם בנימרוד שיקלר זה ככה P:

daveScorpions

New member
../images/Emo47.gif

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים: Scorpions/Def Lapperd איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): יש הרבה כאלה... להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: סקורפי, אבל מסתבר שגם זה לא מספיק... להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה: לפחות יהיה שיר אחד שאני לא אוהב, צטער
להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: שייגצ בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם: פבלו רוזנברג זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם: דיוויד ברוזה זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: סער בדישי, אביב ג'דג' זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: חחחח יש כל כך הרבה שהקול שלהם כל כך מגעיל שזה גורם לי לצמרמורת זמר רוק שאתם הכי אוהבים: Bon Jovi
בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו: בס הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: קלרינט
מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: סוחפת לגמרי
על איזה כלי אתם מנגנים: גיטרה איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים: בס
בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע: נו אבל זה מטאל, Darkeen זה מה שמשך אותי למטאל שלא התלהבתי ממנו לפני כן מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: Scorpy של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: היהודים איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: קשה... קשה.. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: Scorpy

cowgirl Ms

New member
../images/Emo80.gif

בנושא להקות: להקת הרוק של כל הזמנים:
כנסיית השכל...? איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):
מופע הארנבות של ד"ר קספר. להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:
דיר אן גריי *-* להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:
לא חושבת שיש כזה.. להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:
היהודים
בנושא זמרים: זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:
אביבוש, עיברי ורן
. זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם:
רן, יורם ועיברי. זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:
אביבוש... כפרה עליו. זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:
יורם
. זמר רוק שאתם הכי אוהבים:
הסולן של דיר אן גריי.. איזה יצור יפייפה!!! בנושא כלים: הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:
כינור
הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:
כינור
מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית?
מעולה
האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:
הגיטרות החשמליות? לא הן בפרט, אבל הן מוסיפות לזרימה. על איזה כלי אתם מנגנים:
עצבים }-) איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים:
כינור! בנושא מופעים: באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:
נאממ.. לא הייתי ביותר מדיי הופעות. אבל ההופעה הראשונה שהייתי בה של הכנסייה הייתה מדהימה. מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:
אההה... של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:
כנסייה. איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:
חחחח... נאמ.. לא יודעת. מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים:
לא יודעת... ><

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הו!

את חושבת אותו דבר כמוני על היהודים :X

אפשר גם?! ד"א אני חדשה...

בנושא להקות: ההקת רוק של כל הזמנים:היהודים! יזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם): איפה הילד? להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי: היהודים!!! להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:היהודים להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:לא עולה לי בראש כרגע... בנושא זמרים: זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:אביב גפן!!! זמר עם לחנים הכי מסהימים שיכולים להיות לדעתכם: דניאל סלומון... זמר (אםשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות: אביב גפן... זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר: עברי דה לידרררר זמר רוק שאתם הכי אוהבים: תום פטרובר... בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:גיטרה חשמלית הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת: אורגן מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית: מתה על זההה! האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?: יאפ על איזה כלי אתם מנגנים: גיטרה קלאסית איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצילים הכי יפים: גיטרה אקוסטית בנושא הופעות: באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע: ההופעה של היהודים בניצנים השנה... כמה אנרגיות עפו שם! מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו: ניצנים השנה- ההופעה של היהודים! של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו: היהודים... איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו: היהודים.. אני משעממת אתכם?! מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: את כנסיית השכל בברקה...=( הכל בגלל הבגרות המטומטמת במתמטיקה! מאיה......

למעלה