שאלון שהכנתיייי

שאלון שהכנתיייי

פרטים אישיים
1.איך קוראים לך? 2.בן/בת כמה את/ה? 3.באיזה כיתה את/ה? 4.איזה צבע אתה אוהב? 5.מה המאכל האהוב עלייך? 6.איפה אתה גר?
שאלון הערצה של מאיוש
1.עד כמה את אוהב/ת את מאיה? 2.האם פגשת את מאיה? 3.אם כן כמה? 4.האם ניפגשת עם עוד מפורסם אחר חוץ ממאיה עם ניפגשת עם מאיה? 5.עם הייתה רוצה להיפגש?חוץ ממאיה? 6.שים תמונה ותן שם ונמק/י למה בחרת את שם זה 7.עם הייתה יכול והיה לך את הטלפון של מאיה כמה פעמיים ביום היית מיתקשר אלייה? 8.כמה תמונות יש לך באסוף תמונות שלך של מאיה? לא חייב על הקיר ולא כולל המחשב!!
שאלון מה ידוע לך על מאיה
1.איפה היא גרה? 2.מה תאריך הלידה שלה? 3.איזה צבע היא אוהבת? 4.איך קוראים לסוכנים שלה? 5.איך קוראים להורים שלה? 6.יש לה אחים? 7.עם כן כמה? 8.עם כן איך קוראים להם? 9.איפה היא גרה (במקור)? 10.האם מאיה רצתה ליקרוא לעצמה פעם רונית? 11.באיזה גיל התחילה לשיר? 12.איך מצאו רוברטו ואייל הסוכנים שלה אותה? 13.איפה? וזהו איך השאלונים???

התשובות שלייייייייייי

פרטים אישיים
1.איך קוראים לך? ספיר אלפסי 2.בן/בת כמה את/ה? 11 3.באיזה כיתה את/ה? ה' 4.איזה צבע אתה אוהב? לבן 5.מה המאכל האהוב עלייך? אמממ אין לי מושגג 6.איפה אתה גר? כפר-יונה
שאלון הערצה של מאיוש
1.עד כמה את אוהב/ת את מאיה? 100000000000000000000000000000000000 2.האם פגשת את מאיה? לא לצערי 3.אם כן כמה?........... 4.האם ניפגשת עם עוד מפורסם אחר חוץ ממאיה עם ניפגשת עם מאיה? לא 5.עם הייתה רוצה להיפגש?חוץ ממאיה? הראל סקעת,הראל מואיל,רוני דואני וזהווו 6.שים תמונה ותן שם ונמק/י למה בחרת את שם זה:"גם אני חולה עליה" איזה מישהי שמה את התמונה ובתמונה רשום "גם אני חולה עלייה" וזהווו 7.עם הייתה יכול והיה לך את הטלפון של מאיה כמה פעמיים ביום היית מיתקשר אלייה? לא הייתי מיתקשרת זה החיים שלה אולי אולי פעם בחודש חחח 8.כמה תמונות יש לך באסוף תמונות שלך של מאיה? לא חייב על הקיר ולא כולל המחשב!! לא ספרתי אבל מלאאאא בואו אני יגיד לכם משהו על הקיר יש לי רק 2 תמונות אבל תישאלו את מלודי כמה תמונות יש לי באוסף תמונות שלי!! חחח
שאלון מה ידוע לך על מאיה
1.איפה היא גרה? רמת אביב ג' במקור היא גרה בנתניה 2.מה תאריך הלידה שלה? 9/11 3.איזה צבע היא אוהבת? לבן 4.איך קוראים לסוכנים שלה? אייל מלול ורובטו בן שושן 5.איך קוראים להורים שלה? מקס וסימונה 6.יש לה אחים? כן 7.עם כן כמה? 2 8.עם כן איך קוראים להם? רוני ונתאנאל 9.איפה היא גרה (במקור)?נתניה 10.האם מאיה רצתה ליקרוא לעצמה פעם רונית?לאא 11.באיזה גיל התחילה לשיר? לא יודעת...
12.איך מצאו רוברטו ואייל הסוכנים שלה אותה? במועדון שרה...הם באו לשם וראו אותה שרה וחשבו לעשות לא קרירה טובה והנה באמת יש לי קרירה מצוינת עם מעריצים כמונוווו 13.איפה?במועדון

ושלי...../images/Emo67.gif

פרטים אישיים 1.איך קוראים לך? דניאל 2.בת כמה את? 15 3.באיזה כיתה את/ה? ט' 4.איזה צבע אתה אוהב? אדום 5.מה המאכל האהוב עלייך? עוף בגריל 6.איפה אתה גר? שומרון שאלון הערצה של מאיוש 1.עד כמה את אוהב/ת את מאיה? עד אינסוף 2.האם פגשת את מאיה? לא
3.אם כן כמה?...... 4.האם ניפגשת עם עוד מפורסם אחר חוץ ממאיה עם ניפגשת עם מאיה? כן.. 5.עם הייתה רוצה להיפגש?חוץ ממאיה? אממ.. עופרה חזה ז"ל.. אם היא הייתה חיה. 6.שים תמונה ותן שם ונמק/י למה בחרת את שם זה.. מזתומרת?! 7.עם הייתה יכול והיה לך את הטלפון של מאיה כמה פעמיים ביום היית מיתקשר אלייה? יש לי אותו..חח.. אבל אני לא מתקשרת אליה כי זה לא יפה. 8.כמה תמונות יש לך באסוף תמונות שלך של מאיה? לא חייב על הקיר ולא כולל המחשב!! הרבה.. אין כח לספור. שאלון מה ידוע לך על מאיה 1.איפה היא גרה? עכשיו.. רמת אביב 2.מה תאריך הלידה שלה? 9.11.79 או משהו כזה.. 3.איזה צבע היא אוהבת? לבןןן 4.איך קוראים לסוכנים שלה? רוברט בן-שושן ואייל מלול 5.איך קוראים להורים שלה? סימון ומקס 6.יש לה אחים? כהה.. 7.עם כן כמה? 2 8.עם כן איך קוראים להם? .. נתנאל ועוד מישו 9.איפה היא גרה (במקור)? נ-ת-נ-י-ה 10.האם מאיה רצתה ליקרוא לעצמה פעם רונית? לא שידוע לי.. 11.באיזה גיל התחילה לשיר? 5-6... 12.איך מצאו רוברטו ואייל הסוכנים שלה אותה? בערב קריוקי עם חברות שמעו אותה שרה ואייל ניראה לי חזר מחו"ל והוא שאל את רוברטו אם היא זמרת מפורסמת אז רוברטו אמר שהוא לא מכיר אותה ועוד באותו ערב הם החתימו אותה... 13.איפה? בערב קריוקי באיזה מועדון..

התשובות שליייי

פרטים אישיים 1.איך קוראים לך?-חן אבידן 2.בן/בת כמה את/ה?-16 וחצי 3.באיזה כיתה את/ה?-י'א 4.איזה צבע אתה אוהב?-אדום 5.מה המאכל האהוב עלייך?-ספגטי 6.איפה אתה גר?-עפולה שאלון הערצה של מאיוש 1.עד כמה את אוהב/ת את מאיה?-עד אין סוף 2.האם פגשת את מאיה?-כן 3.אם כן כמה?-15 פעמים 4.האם ניפגשת עם עוד מפורסם אחר חוץ ממאיה עם ניפגשת עם מאיה?-כן עם מלא מפורסמים 5.עם הייתה רוצה להיפגש?חוץ ממאיה?-לא רק את מאיה 6.שים תמונה ותן שם ונמק/י למה בחרת את שם זה 7.עם הייתה יכול והיה לך את הטלפון של מאיה כמה פעמיים ביום היית מיתקשר אלייה?-הייתי מתקשרת פעם אחת וזהו כי זה לא יפה חדירה לפרטיות 8.כמה תמונות יש לך באסוף תמונות שלך של מאיה?-מלא מלא אני לא סופרת לא חייב על הקיר ולא כולל המחשב!! שאלון מה ידוע לך על מאיה 1.איפה היא גרה?-רמת אביב 2.מה תאריך הלידה שלה?-9-11-77 3.איזה צבע היא אוהבת?-לבן 4.איך קוראים לסוכנים שלה?-רוברט שושן ואייל מלול 5.איך קוראים להורים שלה?-סימונה ומקס 6.יש לה אחים?-כן 7.עם כן כמה?-2 8.עם כן איך קוראים להם?-רובי ונתנאל 9.איפה היא גרה (במקור)?-נתניה 10.האם מאיה רצתה ליקרוא לעצמה פעם רונית?-חחח לא 11.באיזה גיל התחילה לשיר?-בגיל 9(ככה היא זוכרת את עצמה שרה) 12.איך מצאו רוברטו ואייל הסוכנים שלה אותה?-בערב קריוקי 13.איפה?-בבימה וזהו איך השאלונים???-מגניבים כל הכבוד התמונה שבחרתי היא===>כי אני ממש אוהבת את התמונה הזאת במיוחד!

התשובות שלייי לספירר

שאלון הערצה- 1. 11000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 זה אפילו לא אחוז אחד ממה שאני אוהבת אותה כפרה עליה!! 2. לא לא פגשתי אותה....הייתי מאוד רוצה זה החלום שלייייייי!! :( 3. לא פגשתי אותההה :( 4.כן נפגשתי אם עוד מפורסמים אבל לפני שהערצתי את מאיה עכשיו אף אחד לא מעניין אותי חוץ ממנה. ואם אני נפגשת אם מפורסמים אחרים זה רק בשביל לשאול אותם אם הם יכולים להפגיש אותי אם מאיוש..! 5. אף אחדדדד!! ר=ק מ=א=י=ה מ=ע=נ=י=י=נ=ת א=ו=ת=י !!!!!!!!! ו=ר=ק א=ו=ת=ה א=נ=י א=ו=ה=ב=ת !! 6. תראי אני אוהבת את כל התמונות של מאיה כולן מושלמות בעניי אני לא יכולה לבחור אחת...! 7. וואיי זו שאלה קשה....מצד אחד לא הייתי רוצה להציק לה כל היום...אבל מצד שני הייתי רוצה לדבר איתה כל היום מבוקר עד ערב בלי הפסקההה!!!! 8.יותר מ-50 תיהי בטוחהה..!

שלי...

פרטים אישיים 1.איך קוראים לך?יערה 2.בן/בת כמה את/ה?12 3.באיזה כיתה את/ה?ז' 4.איזה צבע אתה אוהב?כל הצביעים השמחים 5.מה המאכל האהוב עלייך?פינקיק 6.איפה אתה גר?עומר שאלון הערצה של מאיוש 1.עד כמה את אוהב/ת את מאיה?עד אין סוף....! 2.האם פגשת את מאיה?לא לצארי 3.אם כן כמה?------>>>> 4.האם ניפגשת עם עוד מפורסם אחר חוץ ממאיה עם ניפגשת עם מאיה?נפגשתי אבל הם נדופים כבר.. חוץ מעדי כהן... 5.עם הייתה רוצה להיפגש?חוץ ממאיה?רוני הראל והראל 6.שים תמונה ותן שם ונמק/י למה בחרת את שם זה? 7.עם הייתה יכול והיה לך את הטלפון של מאיה כמה פעמיים ביום היית מיתקשר אלייה?לא הייתי מתקשרת יש ת'טלפון אבל למה שאני יפריע לה בחיים??!! {אהה ויש לי את הטלפון שלה מאחות של עדי כהן אנחנו פשוט חברות טובות {שלא תחשבו שאני ממציא}} 8.כמה תמונות יש לך באסוף תמונות שלך של מאיה?יותר מ-6000 יש לי שלוש תקיות.... לא חייב על הקיר ולא כולל המחשב!! שאלון מה ידוע לך על מאיה 1.איפה היא גרה?נולדה בנתניה גרה בת-אביב 2.מה תאריך הלידה שלה?9.11.1977 3.איזה צבע היא אוהבת?לבן 4.איך קוראים לסוכנים שלה?רוברטו בן-שושן ואייל מלול 5.איך קוראים להורים שלה?לא יודעת.. 6.יש לה אחים?כן.. 7.עם כן כמה?2 8.עם כן איך קוראים להם?לאחד קוראים נתנאל ולשני אין לי מושג... 9.איפה היא גרה (במקור)?תל אביב 10.האם מאיה רצתה ליקרוא לעצמה פעם רונית?לא..!! 11.באיזה גיל התחילה לשיר?9 12.איך מצאו רוברטו ואייל הסוכנים שלה אותה? ראו אותה שרה במין הופעה כזאת.... 13.איפה?לא יודעת.. וזהו איך השאלונים???יפה!!

יאללה חגיגות חח סתם

פרטים אישיים 1.איך קוראים לך? טלוש בוסקילה מסתומרת? חח סתם הלוואי טל 2.בן/בת כמה את/ה? 12 3.באיזה כיתה את/ה? ו' 4.איזה צבע אתה אוהב?ורוד 5.מה המאכל האהוב עלייך? קוסקוסס 6.איפה אתה גר?כפר יונה שאלון הערצה של מאיוש 1.עד כמה את אוהב/ת את מאיה?אאאאאאאאאאאאאאאאאא עד אין סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף 2.האם פגשת את מאיה? כן וואי היה מדהים ומרגש..כל מי שהיה שם ראה איך התרגשתי..מאיה מיאמורסססס!! 3.אם כן כמה?1 4.האם ניפגשת עם עוד מפורסם אחר חוץ ממאיה עם ניפגשת עם מאיה?כן..עם הראלוש סקעת ומויאל...ונגעתי בידיים שלהםםם אאאאאאאא 5.עם הייתה רוצה להיפגש?חוץ ממאיה? וואיי..מורן איזנשטיין הכוסית ועוד כמה פשש יש מלאן 6.שים תמונה ותן שם ונמק/י למה בחרת את שם זה..סבבה בחרתי בה כי היא מושלמתתתתתתתתתתתת ברמותתתתתתתתת וואייי כוסיתתת מיאמור מאיה אין עלייך!! 7.עם הייתה יכול והיה לך את הטלפון של מאיה כמה פעמיים ביום היית מיתקשר אלייה? הייתי מתקשרתאליה פעם אחת ביום..אני לא רוצה להטריד אותה כי אני מתה עליה ואני לא רוצה לגרום לה לרע או להפריע לה!! 8.כמה תמונות יש לך באסוף תמונות שלך של מאיה? לא חייב על הקיר ולא כולל המחשב!! חחח בלתי ספיר.. שאלון מה ידוע לך על מאיה 1.איפה היא גרה? רמת אביב 2.מה תאריך הלידה שלה? 9.11.87 3.איזה צבע היא אוהבת?לבן 4.איך קוראים לסוכנים שלה? אייל מלול ורוברט בן שושן 5.איך קוראים להורים שלה? מקס וסימונה 6.יש לה אחים?כן 7.עם כן כמה?2 8.עם כן איך קוראים להם?רובי ונתנאל 9.איפה היא גרה (במקור)? נתניהה 10.האם מאיה רצתה ליקרוא לעצמה פעם רונית?לא שידוע לי 11.באיזה גיל התחילה לשיר? 5-6 12.איך מצאו רוברטו ואייל הסוכנים שלה אותה? בערב קריוקי חיפשו כישרונות... 13.איפה?בקפה אממממ..חח לא יודעת ממי שאלת בונוס: איזה קבוצה מאיה אוהדת? הפועל באר שבעעעעעעעעעעעע

למעלה