שאלון שגנבתי

LostAnDelirious

New member
להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה

שם: שיין גיל: 17 עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידה מספר אחים ואחיות: 2 תחביבים: איןליכוח זמר אהוב: לא יודעת זמרת אהובה:מממ שניה...זה קשה..מממ קלי קלארקסון? סלב אהוב: בעע שתוק עישנתם סיגריה?כן השתכרתם? כן לקחתם סמים?כן הסרט האחרון שראיתם? Lost And Delirious הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא
5 האמנים האהובים עליכם: קלי אבריל רונה
היא טובהההההה הורוניקס אוונסנס 5 הסרטים האהובים עליכם: Lost And Delirious Gia Aladdin Better Then Chocolate Mean Girls 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: רונה קינן - הפעם האחרונה (20 פעמים אם לא יותר היום..) כרגע את\ה: מאוהב? לא שמח? כןןןןןן
(זה לא צחוק זה חיוך רחב!) דנה חזרה לחיים שומע מוזיקה?לא אוכל? לא מתגעגע למישהו? מאד שונא מישהו? לא מאוכזב ממשהו? לא השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: אישתי השניה מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...אין לי פאקינג מושג מי צילם את זה

../images/Emo27.gif

שם: הדר גיל: 16 וחצי עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידה
מספר אחים ואחיות: 2 אחים תחביבים: לנגן,מוזיקה,חברות,עבודה וכ'. זמר אהוב: אין זמרת אהובה: קלי קלרקסון,במקריות לגמרי
סלב אהוב: חחח אין ממש,קלי הכי הרבה עישנתם סיגריה? כן השתכרתם? כן לקחתם סמים? לא הסרט האחרון שראיתם? הזה עם האיש שאכל כל החודש מקדונלדסX: הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא 5 האמנים האהובים עליכם: נניח שהתכוונתם גם ללהקות
כי אין לי הרבה אומנים פינק פלויד פורקיפיין טרי קלי מיוז וויטין טמפטיישן אני עצלנית
5 הסרטים האהובים עליכם: הפסנתרן ארמגדון 13 הצלצול הארי פוטר למינהם
5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: never again
יהודה פוליקר-אפר ואבק pixies-hey the fray-how to save a life לאדעת עוד כרגע את\ה: מאוהב? לא שמח? דיי שומע מוזיקה? כן אוכל? לא מתגעגע למישהו? כן שונא מישהו?לא מאוכזב ממשהו? לא ממש השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: אלילה! מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...

Bleed for Me

New member
ME

שם:דניאל גיל:בקרוב חוקית
....נו 18.. עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידה מספר אחים ואחיות:2 תחביבים:צילום זמר אהוב:ג'ון מאייר זמרת אהובה:קלי סלב אהוב:לא יודעת עישנתם סיגריה?לא השתכרתם?לא לקחתם סמים?לא הסרט האחרון שראיתם?צבי הנינג'ה
הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?כן 5 האמנים האהובים עליכם:קלי,מקפליי,MCR,ארקטיק מאנקיז וגרין דיי 5 הסרטים האהובים עליכם:מועדון קרב,רקוויאם לחלום,אפקט הפרפר,בחזרה לעתיד וארמגדון 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: Lostprophets - 4AM Forever 30 seconds to mars-the kill Arctic Monkeys - Brianstorm Keane - Somewhere Only We Know MCR-Helena כרגע את\ה: מאוהב?לא שמח?כן שומע מוזיקה?כן אוכל?לא מתגעגע למישהו?כן שונא מישהו?כן מאוכזב ממשהו?כן השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: לא יודעת..שיצא כבר NA אני מתה לשמוע! מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...אין

GraySnowflake

New member
תשובות שאלון (תגידו לי כמה קיבלתי...חח)

שם: גיא גיל: כמעט 15 עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמיד מספר אחים ואחיות: 3 אחיות תחביבים: כל הדברים הרגילים, טיול וסיור, רכיבת סוסים מערבית, RPG זמר אהוב: זמרת אהובה: קלי סלב אהוב: עישנתם סיגריה?לא השתכרתם?לא לקחתם סמים?לא הסרט האחרון שראיתם? שודדי הקאריבים 2 הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא 5 האמנים האהובים עליכם: avril,kelly,משינה,אבטיפוס,החברים של נטשה 5 הסרטים האהובים עליכם: קשה לבחור...באג'ס לייף(חח),סטר וורס,שר הטבעות,הארי פוטר,אפקט הפרפר 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: Because of You,Behind These Hazel Eyes,Hear me,Nobodyws Fool,Anything But Ordinery כרגע את\ה: מאוהב?קשה לומר שמח?למה לא שומע מוזיקה?ברור אוכל?לא מתגעגע למישהו?להרבה מישהואים...חח שונא מישהו?אני שונא לשנוא...חח מאוכזב ממשהו?נההה השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: זמרת שוווה !!! מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...אני לא מוצא כרגע במחשב הזה אולי יש לי תמונה שמורה במחשב השני...

GraySnowflake

New member
או.קיי. אני במחשב השני שלי עכשיו ו...

מצאתי תמונה ממש עדכנית שלי אבל היא שוקלת יותר מדי (684KB) סורי...

ליטול B

New member
אני בודקת לבובה כינים../images/Emo3.gif

איזה עצבים כל המ שכתבתי נמחק אני צריכה לכתוב מההתחלה!!! שם: ליטל גיל:17.3 עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמידה מספר אחים ואחיות:איתי 4 תחביבים:לישון,לצאת,מחשב,טלויזיה זמר אהוב:ג'סטין דדי ינקי ואני בעצבים עכשיו כי כל מה שכתבתי נמחק!! זמרת אהובה:קלי,ג'ס וליסה אורגליאסו,נטשה בדינגפילד,נלי,אבריל סלב אהוב:^^ עישנתם סיגריה?כן השתכרתם?לא לקחתם סמים?לא הסרט האחרון שראיתם?האיש והעגלה..סרט דפוק ברמות אל תראו אותו בכלל!!! הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?דרך הרדיו נחשב?!
5 האמנים האהובים עליכם: יש הרבה.. תסתכלו למעלה.. 5 הסרטים האהובים עליכם:יש לה ביצים,הצלצול,,ארמגדון,הארי פוטר ואממ לא זוכרת עוד!!
5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: רשמתי 18 שירים..אוףף לכתוב מההתחלה..
Daddy Yankee Feat Fergie-impacto Rihanna Feat Ne-Yo-Hate That I Love You Zion Feat Akon-The Way she Moves Kelly Clarkson-never again Klaxons - Golden Skans dolores oriordan-ordinary day Hillary Duff-With Love Avril Lavigne - Girlfriend Beyonce Feat Shakira - Beautiful Lair Ciara - Like A Boy Everlife - Go Figure Fall Out Boy- Thnks Fr Th Mmrs Fergie ft. ludacris - Glamorous Good Charlotte - The River katharine mcphee - over it Natasha Bedingfield - I Wanna Have Your Babies Nerina Pallot - Learning To Breathe The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down- ממולץ
The Red Jumpsuit Apparatus - False Pretense- ממולץ
The Red Jumpsuit Apparatus - Damn Regret ממולץ
Tokyo Hotel - Der Letzte Tag Tokio Hotel-Übers ende der welt Nelly Furtado - Say It Right Evanescence - Sweet Sacrifice כרגע את\ה: מאוהב?לא שמח?כן שומע מוזיקה?לא אוכל?לא מתגעגע למישהו?לא שונא מישהו?כן מאוכזב ממשהו?כן השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: לא מה שהיא הייתה פעם בשבילי!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו, ואין לי מדגישומטיק...

ואני לא יכולה להכניס את never again לאמפי, חשבתי שאני אוכל לרמות את המחשב ואני לא
. טוב: שם: אדר. גיל: 14. פעם ראשונה שאני כותבת את זה, מאגניב! עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר-תלמידה... אבל גם זה לא בדיוק
. מספר אחים ואחיות: 2. תחביבים: לרקוד
, לדבר ו...לא יודעת
, מוזיקה, ומחשב, שהלוואי שהיה. זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: קלי
. סלב אהוב: קלי סלבית
. עישנתם סיגריה? לא
. השתכרתם? מהאוויר
. לקחתם סמים? פחמן דו חמצני נחשב?
הסרט האחרון שראיתם? המממ... משפחת סופר על
. הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא
. 5 האמנים האהובים עליכם: קלי, פינק, דלתא גודרם, אפשר להקות? גו גו דולס ודה קורז. 5 הסרטים האהובים עליכם: שיט, לא יודעת. דיסני! אלאדין, מלך האריות והיפה והחיה. אמ, עוד שניים? שיקגו, המומיה {1+2, זה אחד
}. 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: never again ייכנס לחרישה, irreplaceble, the sweet escape, runaway , deja vu. טוב, ביונסה, נכנס לי יותר מדי
. כרגע את\ה: מאוהב? לא בדיוק.. שמח? כן
. שומע מוזיקה? הרגע סגרתי, כי אני צריכה לעוף... אוכל? כשאני אסיים לענות. מתגעגע למישהו? כן. שונא מישהו? בכל רגע נתון בחיי
. מאוכזב ממשהו? לא
. {התשובות האלה ממש נדירות, בדרך כלל הכל הפוך
, חוץ מהשונאת
}. השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא מודל לחיקוי, זמרת ויוצרת מדהימה
. שעוד מעט בת 25
. מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...דוחה את ההזמנה, תודות רבות לכם.

Because Of May

New member
Ohh you don't mean nothing at all to me../images/Emo109.gif

שם: מאיושושי
עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר- תלמידה
מספר אחים ואחיות: אחות אחת תחביבים: מחשב, טלוויזיה, ספרים, ציור... זמר אהוב: ג'סטין טימברלייק וג'רארד ווי
זמרת אהובה: נו קלי... וגם נלי פורטדו, פרגי וכריסטינה אגילרה חביבות... ואיימי לי כמובן
סלב אהוב: אין... יעני קלי
עישנתם סיגריה? לא השתכרתם? נופ לקחתם סמים? אויי ויי זמיר, לא!
הסרט האחרון שראיתם? אממ "החופשה של בין" הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא, אבל....
5 האמנים האהובים עליכם: קלי MCR [אור-
] אוונסנס ג'סטין טימברלייק אממ אין לי עוד אחד... נגיד שסינרגיה 5 הסרטים האהובים עליכם: לא ממש אהובים, אבל: -היומן -הארי פוטר- כל הסרטים -שישי הפוך -יש לה ביצים -החופשה של בין
5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: Never Again-Kelly Clarkson Mama, Dead!, The Sharpest Lives, Cancer- MCR כרגע את\ה: מאוהב? כבר לא
שמח? דיי
שומע מוזיקה? כן! קלי
אוכל? לאא מתגעגע למישהו? קצת לבצפר... שונא מישהו? מאוד
מאוכזב ממשהו? מאודדד
השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: אישה עם קול מדהיםם ומרגש ועם שירים ממש קצוות!
מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם... אין תמונה שלי, אז...
[שוב, אור-
]

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: 14 ושבוע
עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: תלמיד
מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: תיאטרון, כדורעף, מחשב, לשמוע מוזיקה. זמר אהוב: אין ספציפי. זמרת אהובה: בואו נחשוב על זה ביחד
סלב אהוב: נמנמנמנ... נינט?
עישנתם סיגריה? לא השתכרתם? לא לקחתם סמים? לא הסרט האחרון שראיתם? אמממ... לא זוכרת
ראיתי מזמן מידי
הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא נראה לי. 5 האמנים האהובים עליכם: קלי, אימי לי, רן דנקר
, ראין רוס
, וווו... מממ.. נינט
5 הסרטים האהובים עליכם: אין לי אהובים. יש כמה שהם חביבים עלי
5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: never again
just cant wait to be king
כמה של MCR (אור- אני מרשה לך להגיב על זה רק בגלל שיש לך מומולדת
) כמה של nokelback falling leaves (ככה רושמים?
) כרגע את\ה: מאוהב? לא
למרבה הפלא. שמח? דיי
שומע מוזיקה? כה אוכל? לא מתגעגע למישהו? לא במיוחד שונא מישהו? קצת.. מאוכזב ממשהו? גם קצת השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: מישהי שדי בזכותה (או בגללה
) אני רב היום על המחשב, ובזכותה (או בגללהXD) הקירות שלי די מכוסים כרגע בפוסטרים רבים ביותר שלה
מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם... הנה לכם

למעלה