שאלון שגנבתי

AeroFan

New member
שאלון שגנבתי ../images/Emo3.gif

הרבה זמן לא היה פה שאלון... שם: גיל: עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: סלב אהוב: עישנתם סיגריה? השתכרתם? לקחתם סמים? הסרט האחרון שראיתם? הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? 5 האמנים האהובים עליכם: 5 הסרטים האהובים עליכם: 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: כרגע את\ה: מאוהב? שמח? שומע מוזיקה? אוכל? מתגעגע למישהו? שונא מישהו? מאוכזב ממשהו? השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: ___________ מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifif she really knows the truth

she deserve youu שם: אסף גיל: 21 בקרוב...
עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר: חייל מספר אחים ואחיות: זה מסובך
, אבל בגדול 5.. תחביבים: מוסיקה.. צבא לאחרונה
, חברים... זמר אהוב: אמממ..כריס מרטין וטום יורק
זמרת אהובה: קלי
ואלאניס
סלב אהוב: נינט
עישנתם סיגריה?לא, לא מעניין אותי כ"כ
השתכרתם? כן
לקחתם סמים? לא הסרט האחרון שראיתם? "המספר 23" הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? אמממ בלאקפילד נחשב
. 5 האמנים האהובים עליכם: רדיוהד, קולדפליי, אלאניס, קלי ובריטני. 5 הסרטים האהובים עליכם: הצלצול, המסור, התרקסות, היומן ושיקאגו 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: Never again. Adioutique- Radiohead, Post blue- Placebo, The hardest par- coldplay, alone - avril lavinge כרגע את\ה: מאוהב? יש מצב שמח? יאפ שומע מוזיקה? כן אוכל? לא מתגעגע למישהו? כן שונא מישהו? לא מאוכזב ממשהו? אולי השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: מתקאמבק בענק
מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם... טוב היא קצת מכוערת
אבל קרן פלס

patito ƒeo

New member
ייאי :) ../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 16 ו-8 חודשים
עיסוק: תלמידה/חייל/סטודנט/עובד/אחר מספר אחים ואחיות: אחות בת 23, אח בן 20 תחביבים: מוזיקה וספורט זמר אהוב: אני אכתוב סולנים כי אני לא שומעת זמרים
ג'ייסון מלייפהאוס וברנדון מאינקיובס
זמרת אהובה: קלי סלב אהוב: קלי עישנתם סיגריה? כן השתכרתם? לא לקחתם סמים? לא הסרט האחרון שראיתם? ליטל מיס סאנשיין הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? כןכןכןכן
5 האמנים האהובים עליכם: קלי קלארקסון, אוונסנס, אבריל לאבין, לייפהאוס, הורוניקס [וטול
] 5 הסרטים האהובים עליכם: ילדות רעות, יש לה ביצים, היומן, 10 דברים שאני שונאת אצלך, מה עובר על גילברט.. 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: Kelly Clarkson - Never Again Avril Lavigne - Innocence Placebo - Infra-Red holly brook - what i wouldn't give Evanescence - Forgive Me כרגע את\ה: מאוהב? אני עוד מנסה להבין מה אני.. אבל כנראה שכן חח שמח? לא שומע מוזיקה? כן אוכל? לא מתגעגע למישהו? כן שונא מישהו? כן מאוכזב ממשהו? כן השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: מלכה, אבל צריכה להוציא כבר ת'דיסק החדש.

AeroFan

New member
עונה

שם: אלדד גיל: עוד מעט 20 עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר חייל מספר אחים ואחיות: אחות אחת גדולה תחביבים: סרטים, מוזיקה, הליכות על חוף הים בשעות הערב
זמר אהוב: ברנדון בויד, סטיבן טיילר זמרת אהובה: קלי, אנדראה קור סלב אהוב: מייקל לואיס... סתם, ברנדון בויד עישנתם סיגריה? לא השתכרתם? כן לקחתם סמים? פעם אחת, אבל זה היה באמסטרדם ככה שזה היה חוקי
הסרט האחרון שראיתם? "תחושה מוקדמת" עם סנדרה בולוק, אחד הסרטים הטובים של השנה... הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? כן... אינקובוס, ובקרוב אירוסמית' ואולי The Corrs (בהתחשב בזה שההופעה של אירוסמית' תהיה באירלנד
) 5 האמנים האהובים עליכם: קשה מאוד לבחור רק 5, אבל הנה- 1. Incubus 2. Aerosmith 3. The Corrs 4. Kelly Clarkson 5. Travis/ Robbie Williams (אחד מהם...
) 5 הסרטים האהובים עליכם: "אני יודע מה עשית מקיץ האחרון 1+2" "כשזר מצלצל" "אבודים בטוקיו" "איזה מין שכנה" 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: Incubus- Under My Umbrella The Corrs- Closer Aerosmith- Seasons Of Wither Kelly Clarkson- Beautiful Disaster בלייב מ-Breakaway Incubus- Here In My Room כרגע את\ה: מאוהב? כן
שמח? די שמח שומע מוזיקה? כן אוכל? לא מתגעגע למישהו? קצת שונא מישהו? לא חושב מאוכזב ממשהו? לא חושב השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: שרמוטה!! סתם
... אממ... נהדרת ומוכשרת
מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...

otollo

New member
../images/Emo174.gifהיי, אגב אנדראה

שמעת את הסינגל החדש שלה? הוא די מעפן

AeroFan

New member
עדיין לא יצא לי

אני יודע רק שהאלבום החדש שלה ייצא החודש או חודש הבא, לא חושב אבל שכ"כ יילך לה... מקומה אך ורק בלהקה
איפה שמעת אותו?

otollo

New member
../images/Emo174.gifשלחו לי במסר

מישהו מפורום פופ. אתה רוצה שאני אשלח לך? (אל תצפה ליותר מדי -.-)

AeroFan

New member
למרות שהוא עדיין ממש מוזר לי

אני מתחיל לאהוב אותו... הלחן הוא אחלה, המילים מעפנות וממש לא ציפיתי לסגנון כזה ממנה... אבל למרות זאת אני מתחיל לחבב אותו.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo3.gif

שם: אור
.
עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר תלמיד
מספר אחים ואחיות: אחד
תחביבים: כלמיני. לא משהו לא שגרתי...
זמר אהוב: אין
זמרת אהובה: קלי
.
סלב אהוב: סלב? אני לא אוהב איזשהו בנאדם רק כי הוא סלב
עישנתם סיגריה? איכס, לא. זה פשוט דוחה אותי.
השתכרתם? לא
לקחתם סמים? חס ושלום
הסרט האחרון שראיתם? "החופשה של מיסטר בין". ממש ממולץ, זה מצחיק
.
הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? אני אהיה ב-26 ביוני
5 האמנים האהובים עליכם: אני אוהב את הקורז, את אבריל ועוד כמה, אבל אין בכלל להשוות את האהבה שלי אליהם לאהבה שלי אל קלי.. אני אדיקטד לקלי
5 הסרטים האהובים עליכם: כל סדרת מת לצעוק
+ כל סדרת הארי פוטר.. למרות שהספרים יותר טובים..(אז מה עם זה יותר מ-5?!
)
5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: 1. Kelly Clarkson - Never Again(Remix) 2.Kelly Clarkson - Never Again(Remix) 3.Kelly Clarkson - Never Again(Remix) 4. Kelly Clarkson - Never Again(Remix) 5. Kelly Clarkson - Never Again(Remix)
כרגע את\ה:
מאוהב? לא
שמח? בערך
שומע מוזיקה? כן, באופן מפתיע את נבר אגן
אוכל? לא
מתגעגע למישהו? לא
שונא מישהו? לא
מאוכזב ממשהו? לא
השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: הזמרת הכי אהובה עליי, הזמרת הכי טובה שיש כיום
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
על תמונה שלי נוותר(עדי לא להגיב לזה
)

EliranMaor

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: אלירן שוגי
תלמיד|ימין{/חייל/סטודנט/עובד/אחר מספר אחים ואחיות:2 תחביבים: לנגן בגיטרה, לשמוע מוזיקה, להתבטל מול המחשב
זמר אהוב: רון הופמן ורועי גפן
זמרת אהובה: איימי לי, קלי סלב אהוב: אני
עישנתם סיגריה? פעם, פעם אחת, לא נוגע יותר השתכרתם?
היה משעשע
לקחתם סמים?
הסרט האחרון שראיתם? 23 הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? אעע לא נראה לי.. 5 האמנים האהובים עליכם: סינרגיה, מקפליי, קלי, אוונסנס, היהודים 5 הסרטים האהובים עליכם: Latter Days, 23, בופור, אקס מן 3 וזהו
5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: סינרגיה - עוזב סינרגיה - אשם My chemical romance - famouus last words Mcfly - walk in the sun kelly clarkson - never again כרגע את\ה: מאוהב?
שמח?
שומע מוזיקה?
כרגיל.. אוכל?
מתגעגע למישהו?
שונא מישהו?סוג של, כן מאוכזב ממשהו?
השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: אחלה זמרת רק שתוציא כבר אלבום!!!!!11111אחדאחד!!!! מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...

adida12

New member
עונה ../images/Emo182.gif

שם: עדי גיל: 15 עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר :תלמידה? מספר אחים ואחיות: אח ואחות תחביבים: חברים וחברות, בני דודים שלי, עבודות יד, טלוויזיה, מחשב וכו' זמר אהוב: אין זמרת אהובה: קלי קלארקסון, איה כורם סלב אהוב: אממ..לא יודעת עישנתם סיגריה? לא השתכרתם? לא לקחתם סמים? לא הסרט האחרון שראיתם? הארי פוטר ה-3 (שוב חח) הייתם בהופעה של אמן מחו"ל?לא 5 האמנים האהובים עליכם: קלי,איה כורם, תמר בלפור-מישהו לרוץ איתו, עברי לידר, איילה אינגידשט 5 הסרטים האהובים עליכם: מישהו לרוץ איתו, 50 דייטים ראשונים, אפקט הפרפר..לא עולים לי עוד 2..בלעע 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: אממ..never again-נחשו של מי..., יומולדת-מישהו לרוץ איתו, שיר לשירה-מירי מסיקה, grace kelly, ואין עוד אחד... כרגע את\ה: מאוהב? בערך. שמח? כן =] שומע מוזיקה? לא אוכל? לא מתגעגע למישהו? לחברה שלי.. שונא מישהו? בעיקרון כן.. מאוכזב ממשהו? לא השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא: ___מדהימה!________ מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...אין..זה עוד במצלמה...יהיה בקרוב...(למרות שלא כדאי לכם..)

Blue Aura

New member
HUMM../images/Emo189.gif

שם: הילה. גיל: 17. עיסוק: תלמיד/חייל/סטודנט/עובד/אחר? תלמידה, ועובדת.
מספר אחים ואחיות: אנחנו 2. תחביבים: לצייר, מוזיקה. זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: קלי, איימי, נלי, נטשה.
סלב אהוב: ... עישנתם סיגריה? כן. השתכרתם? לא. לקחתם סמים? לא. הסרט האחרון שראיתם? תזיזו ת'רגליים.
הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? לא. 5 האמנים האהובים עליכם: קלי, איימי, נטשה, נלי,איימי!
5 הסרטים האהובים עליכם:לאכול[><"]לישון,מוזיקה,ציור ועוגה
. 5 השירים שאתם לא מפסיקים לשמוע לאחרונה: אין לי כוח. ><" כרגע את\ה: מאוהב? N שמח? ככה ככה. שומע מוזיקה? N אוכל? N מתגעגע למישהו? N שונא מישהו? N מאוכזב ממשהו? N השלם את המשפט: קלי קלארקסון היא:שליטע!
מוזמנים גם להוסיף תמונה (עדכנית) שלכם...

למעלה