שאלון שבת

יו יו3

New member
שאלון שבת../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

האם אמא נכנסה להריון במכוון או טעות?
מה תאריך לידתך?
באיזה שעה נולדת?
באיזה בית חולים נולדת?
האם את הבכורה, סנדוויץ' או בת הזקונים במשפחה?
בת כמה את?
כמה אחים / אחיות יש לך?
איך קראו לך כשהייתי קטנטונת?
מה המקרה הכי טוב שקרה לך כשהייתי קטנה?
מה המקרה הכי רע שקרה לך כשהייתי קטנה?
מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה?
מה המקרה הכי עצוב שקרה לך כשהיית קטנה?
מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות?
כמה אלבומי תמונות יש לך מהילדות?
יש לך סרטי וידאו מהילדות?
מה היו הכישורים שלך כשהיית קטנה?
באיזה גן הייתי ומי היו הגננות?
מי היתה המחנכת בכיתה א'?
באיזה חוגים היית?
איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה? והיום את כן אוהבת?
איזה בגד הכי אהבת ללבוש כשהיית קטנה?
איזה תלמידה היית ביסודי?
היית משתתפת בטקסים?
עם כמה אחים / אחיות חלקת חדר?
היית גנדרנית או טום בוי?
היית ילדה טובה או שהיית רבה עם כולם?
מה היתה התחפושות הכי יפה שהתחפשת בפורים?
מצאת אפיקומן בפסח אם כן, מה קיבלת מתנה?
איזה ספר הכי אהבת כשהיית קטנה?
איזה תוכנית טלויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה?
מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה?
איזה זמר / להקה הערצת?
מי היתה החברה הכי טובה שלך?
היית מקובלת בחברה?
הלכת למסיבות כיתה?
מתי רקדת סלו פעם ראשונה?
מתי היה לך חבר ראשון ולכמה זמן?
איך קראו לו?
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?
אהבת את השאלון? נ.ב את מוזמנת להעלות תמונה :] השאלון נכתב בלשון
אבל מיועד ל-
כאחד. כן,גם לנו מגיע לפעמים :] (C)מפורום ימי הולדת ומתנות

יו יו3

New member
אנינוש :]../images/Emo204.gif

האם אמא נכנסה להריון במכוון או טעות? אממ.. מאיפה אני יודעת?
מה תאריך לידתך? 16.2.94 באיזה שעה נולדת? 13:15 באיזה בית חולים נולדת? מאיר בכפ"ס האם את הבכורה, סנדוויץ' או בת הזקונים במשפחה? בת הזקונים ;[ בת כמה את? 12 עוד 19 ימים
כמה אחים / אחיות יש לך? אחות 1 איך קראו לך כשהייתי קטנטונת? אפרוח ומלפפון חמוץ XDDD מה המקרה הכי טוב שקרה לך כשהייתי קטנה? נמ. שהייתי חנל'ה בשמלת השבת בהצגה חנ'לה ושמלת השבת, בגן DD:: מה המקרה הכי רע שקרה לך כשהייתי קטנה? פתחתי ת'גבה ><" מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה? אבא שלי צילם אותי במצלמת וידאו, בזמן שישנתי, ואז שמעתי שהוא, קמתי ושאלתי אותו: "אתה בא לקום אותי?" XDDDDDDDD מה המקרה הכי עצוב שקרה לך כשהיית קטנה? כנ"ל כנ"ל מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות? כל המשחקים שהייתי משחקת את הבני דודים שלי
אנחנו כבר לא משחקים את זה כי אנחנו יותר גדולים >< כמה אלבומי תמונות יש לך מהילדות? הרבה. יש לך סרטי וידאו מהילדות? המוןןןן. מה היו הכישורים שלך כשהיית קטנה? אמממ. XDDDD לאדעת |: באיזה גן הייתי ומי היו הגננות? מעון תפוז-קיקי,לולו. גן חובה- רינה. גן תבור- רחל. מי היתה המחנכת בכיתה א'? מלכה. D: באיזה חוגים היית? ג'אז.
איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה? והיום את כן אוהבת? פעם שנאתי בדם תפוח אדמה, וכיום, אני אוכלת תפוח אדמה כמעט כל יום XD איזה בגד הכי אהבת ללבוש כשהיית קטנה? חצאיות. גם כיום אני אוהבת
איזה תלמידה היית ביסודי? אני עדיין ביסודי, ואני חרשנית ><"" היית משתתפת בטקסים? לא
עם כמה אחים / אחיות חלקת חדר? אף פעם לא חלקתי חדר עם אחותי =] היית גנדרנית או טום בוי? אמצע היית ילדה טובה או שהיית רבה עם כולם? אמצע D: מה היתה התחפושות הכי יפה שהתחפשת בפורים? מיקי מאוססססססס DDDD:: מצאת אפיקומן בפסח אם כן, מה קיבלת מתנה? 50 ש"ח >.> איזה ספר הכי אהבת כשהיית קטנה? מיץ פטל P: איזה תוכנית טלויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה? דפנה ודודידו OO" מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה? ווטרינרית D: איזה זמר / להקה הערצת? נדיה מקטנטנות ם.ם מי היתה החברה הכי טובה שלך? שקד היית מקובלת בחברה? בערך >< הלכת למסיבות כיתה? לא הזמינו אותייי ;;;[[[ זבלותתת ;;[[ מתי רקדת סלו פעם ראשונה? נמ. בחופש הגדול הקודם? XDD מתי היה לך חבר ראשון ולכמה זמן? בכיתה ג', ל-5 דקות. XDDD אהבתי אותו בכיתה א' מאוד מאוד מאוד והוא לא שם עליי, ואז בגיתה ג' הוא הציע לי חברות, הסכמתי, ואז החברה הכי טובה שלי, זאתי שהייתי שפוטה שלה, הכריחה אותי להיפרד ממנו כי אז היא תראה לי את השרקנים שלה XDDDDD בסוף היא לא הראתה לי >.>; איך קראו לו? אייל פריאנטה. מכירים אותו? הוא כמעט כל יום בערוץ הילדים >< הוא הומו, נו. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עוד לא התנשקתי. אבל בכיתה ד' נישקתי מישו באמת או חובה, בלחי >.> אהבת את השאלון? כנוש
-ירדן-

danit yaakov

New member
איזה סקר.. חח

האם אמא נכנסה להריון במכוון או טעות? באתי רק מאהבה מה תאריך לידתך? 15.8.91 באיזה שעה נולדת? שאלה הבאה באיזה בית חולים נולדת? הדסה האם את הבכורה, סנדוויץ' או בת הזקונים במשפחה? הקטנה מכולם בת כמה את? 15 כמה אחים / אחיות יש לך? 3 אחיות איך קראו לך כשהייתי קטנטונת? עד היום "דנו" מה המקרה הכי טוב שקרה לך כשהייתי קטנה? לא זכור מה המקרה הכי רע שקרה לך כשהייתי קטנה? לא זכור מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה? רקדתי עם אחותי היא סובבה אותי מלא פעמים ונפלנו.. חח מה המקרה הכי עצוב שקרה לך כשהיית קטנה? לא זכור מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות? שעזרתי לאמא שלי לעשות שקיות הפתעה כמה אלבומי תמונות יש לך מהילדות? 2 בערך יש לך סרטי וידאו מהילדות? כן, יש מה היו הכישורים שלך כשהיית קטנה? עד היום לשיר.. באיזה גן הייתי ומי היו הגננות? גן "הדסים" גננות "אתי" ו"מירים" מי היתה המחנכת בכיתה א'? רחלי באיזה חוגים היית? שאלה הבאה איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה? והיום את כן אוהבת? שאלה הבאה איזה בגד הכי אהבת ללבוש כשהיית קטנה? שמלות איזה תלמידה היית ביסודי? ממוצעת היית משתתפת בטקסים? תמיד עם כמה אחים / אחיות חלקת חדר? כשהייתי קטנה הייתי עם אחותי בחדר היית גנדרנית או טום בוי? גם וגם היית ילדה טובה או שהיית רבה עם כולם? טובה מה היתה התחפושות הכי יפה שהתחפשת בפורים?יש המון מצאת אפיקומן בפסח אם כן, מה קיבלת מתנה? חח מצאתי קבלתי מה שרציתי באותו הזמן רציתי מקרופון וקבלתי כמובן איזה ספר הכי אהבת כשהיית קטנה? כיפה אדומה/ סיר אביעד שאחותי תמיד הייתה מספרת לי (היא המציאה) איזה תוכנית טלויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה? לא זכור מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה? זמרת וזה עד היום איזה זמר / להקה הערצת?לפני שהראל סקעת נכנס לי לחיים זה היה את יהודה לוי כיום זה את הראל סקעת מי היתה החברה הכי טובה שלך? בת-אל/דניאל דודתי היית מקובלת בחברה? תמיד הלכת למסיבות כיתה? תמיד מתי רקדת סלו פעם ראשונה? לא זכור מתי היה לך חבר ראשון ולכמה זמן? היה לי חברה בכיתה ג' לפחות שנתיים.. איך קראו לו? חח לא משנה! מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? שאלה הבאה אהבת את השאלון? נחמד

עונה../images/Emo187.gif

האם אמא נכנסה להריון במכוון או טעות?
WTF? XD בכל מקרה, זה היה מאוד מכוון.
מה תאריך לידתך?
30.6.92 באיזה שעה נולדת?
ככל הידוע לי, 00:30. בערך חצי שעה מוקדם יותר והתאריך שלי היה 29.6, כ"ט סיון. (נו, 29 ו29
) באיזה בית חולים נולדת?
הדסה עין כרם, אני חושבת. האם את הבכורה, סנדוויץ' או בת הזקונים במשפחה?
אנוכי להיות אחות הכי צעירה.
בת כמה את?
13 וחצי. כמה אחים / אחיות יש לך?
שני אחים. איך קראו לך כשהייתי קטנטונת?
אממ... שמות חיבה אקראיים? o_O מה המקרה הכי טוב שקרה לך כשהייתי קטנה?
אני לא זוכרת דברים כאלו. מה המקרה הכי רע שקרה לך כשהייתי קטנה?
... מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה?
... מה המקרה הכי עצוב שקרה לך כשהיית קטנה?
... מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות?
אין לי ממש זכרונות מתקופות ממש מוקדמות. וחוץ מזה שאני עדיין בילדות. כשאני אעבור את תקופת הילדות אוכל לקבוע איזה זיכרון הוא "הכי הכי" =] כמה אלבומי תמונות יש לך מהילדות?
יש לנו בבית הרבה אלבומים, בחלקם גם אני נמצאת באופן מפתיע. יש לך סרטי וידאו מהילדות?
ברור. ההורים שלי טרחו לצלם כל רגע בחיים שלי ושל אחיי כשהיינו קטנים, וידאו ותמונות. לפעמים אפילו שתי תמונות ברגע אחד.
מה היו הכישורים שלך כשהיית קטנה?
בגיל שנתיים-שלוש ידעתי צבעים באנגלית! |גאה בעצמי| באיזה גן הייתי ומי היו הגננות?
הייתי בגן האזורי של רחובות מסוימים (כולל שלי, מן הסתם). בגן טרום-חובה, בו הייתי שנתיים, הייתה גננת בשם חדווה וסייעת בשם כרמלה, ובגן חובה הייתה גננת בשם הדס וסייעת בשם בתיה, אני חושבת. מי היתה המחנכת בכיתה א'?
רויטל. אני חושבת שהיא לא הייתה ממש נחמדה. באיזה חוגים היית?
אוי, המון. אתם לא רוצים שאני אתחיל. איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה? והיום את כן אוהבת?
לא יודעת. o_O איזה בגד הכי אהבת ללבוש כשהיית קטנה?
לא נראה לי שהיה כזה. איזה תלמידה היית ביסודי?
השאלה הזאת בעצם באה מהנחה ראשונית שעברתי את היסודי. מאיפה לכם?
טוב, במקרה כן עברתי... (
) והייתי תלמידה טובה. זאת אומרת, ציונים טובים וכאלו. אבל תמיד הייתי חוצפנית נורא למורים. היית משתתפת בטקסים?
ביסודי כל כיתה הייתה עושה שני טקסים בערך במשך השנה. לכל חג ומועד היה שם טקס!!!
זה חייב אותי להשתתף בכל הטקסים שהכיתה שלי עשתה במשך השנים. בחטיבה, יש משהו כמו ארבעה טקסים בשנה, ואת זה עושים מועצת תלמידים, אני חושבת, וכאלו שמתנדבים. ואני לא. =] עם כמה אחים / אחיות חלקת חדר?
מעולם לא חלקתי חדר. היית גנדרנית או טום בוי?
לא הייתי ואני עדיין לא גנדרנית, אבל אני גם לא טום בוי. היית ילדה טובה או שהיית רבה עם כולם?
אני עדיין רבה עם כולם. P: פעם הייתי רבה עם חברות (וגם עם אנשים אחרים) די הרבה, כי אני עקשנית וטיפשה. :] מה היתה התחפושות הכי יפה שהתחפשת בפורים?
המ, אני חושבת שתחפושת הצועניה בכיתה ה'. XP מצאת אפיקומן בפסח אם כן, מה קיבלת מתנה?
בפעמים שעשו לנו את זה, האחים שלי היו מוצאים. :S ואף פעם לא קיבלנו מתנות מאף אחד. >< איזה ספר הכי אהבת כשהיית קטנה?
לא נראה לי שהיה כזה. איזה תוכנית טלויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה?
גם, לא הייתה אחת אהובה. מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה?
איזה ניסוח דפוק יש לשאלה הזאת. XD ואף פעם לא היה משהו מסוים שרציתי לעשות עם עצמי בעתיד. איזה זמר / להקה הערצת?
אני מתייחסת ל"כשהייתי קטנה" לגילאי 3-9, או משהו כזה. ואז לא הערצתי זמרים או להקות. היום אני לא ממש מעריצה, אבל אוהבת ושומעת די הרבה זמרים ולהקות. מי היתה החברה הכי טובה שלך?
בגנון (או משפחתון, או מטפלת, או משהו. גילאי שנתיים-ארבע) הייתה לי חברה טובה בשם יעל. בגן חובה עד כיתה ג או משהו, מאיה. ואח"כ זה השתנה. לא היו לי חברות באמת באמת ממש טובות, רק בערך. היית מקובלת בחברה?
מעולם לא האמנתי במושג הזה.
הלכת למסיבות כיתה?
איכ, לא. טוב, בכיתות ד-ה הייתי הולכת ויושבת בצד כל הערב ומתה משיעמום. באיזשהו שלב החלטתי שדי, לא הולכת יותר. מתי רקדת סלו פעם ראשונה?
אני לא רוקדת.
מתי היה לך חבר ראשון ולכמה זמן?
לא היה לי חבר, ואני גם לא מעוניינת באחד, תודה רבה. נראה קודם שיהיו בישוב המעאפן שלי בנים נורמלים, ובגיל שלי. כי חבר מת"א או מב"ש זה קצת בעיה, מספיק שיש לי חברות מכל הארץ. הממ. איך קראו לו?
-_- מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?
-_______- אהבת את השאלון?
לא.

rotemsror

New member
עונה

האם אמא נכנסה להריון במכוון או טעות?חח מכוון מה תאריך לידתך?13.4.1993 באיזה שעה נולדת?אממ לא יודעת באיזה בית חולים נולדת?אסף הרופא האם את הבכורה, סנדוויץ' או בת הזקונים במשפחה?קטנה בת כמה את?12 וחצי כמה אחים / אחיות יש לך?2 איך קראו לך כשהייתי קטנטונת?רותמיקה מה המקרה הכי טוב שקרה לך כשהייתי קטנה?אממ לא זוכרת הרבה מה המקרה הכי רע שקרה לך כשהייתי קטנה?שהייתי ילדה קטנה הייתי סקרנית מאוד אז בערך בגיל 3 הייתי אצל סבתא והייתי במטבח פתחתי ארון שיש בו חומרי ניקוי ושתיתי חומר ניקוי אחד למזלי דודה שלי היא אחות אז היא ישר נתנה לי חלב ואז לקחו אותי לבית חולים לא זוכרת בדיוק איזה מזל יכולתי להיות מגמגמת או לא לדבר מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה?אממ מה המקרה הכי עצוב שקרה לך כשהיית קטנה?שסבר נפטר זכרונו לברכה מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות?אממ בית מלון בירושלים עם כל המשפחה כמה אלבומי תמונות יש לך מהילדות?אממ יש לנו בערך 12 לכולנו ביחד בגיל קטן יש לך סרטי וידאו מהילדות?כן מה היו הכישורים שלך כשהיית קטנה?אממ ריקוד באיזה גן הייתי ומי היו הגננות?אממ שרה ופנינה מי היתה המחנכת בכיתה א'?אולגה בעע באיזה חוגים היית?מחול שנה ג'אז 4 שנים איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה? והיום את כן אוהבת?המבורגר אבל לא מתה איזה בגד הכי אהבת ללבוש כשהיית קטנה?אממ שמלות איזה תלמידה היית ביסודי?טובה מאוד היית משתתפת בטקסים?כן עם כמה אחים / אחיות חלקת חדר?1 היית גנדרנית או טום בוי?אממ גנדרנית היית ילדה טובה או שהיית רבה עם כולם?טובה מה היתה התחפושות הכי יפה שהתחפשת בפורים?אממ לא יודעת מצאת אפיקומן בפסח אם כן, מה קיבלת מתנה?אופניים איזה ספר הכי אהבת כשהיית קטנה?כיפה אדומה איזה תוכנית טלויזיה הכי אהבת כשהיית קטנה?ארתור המומינים מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה? עורכת דין איזה זמר / להקה הערצת?אז היי פייב באשמת אחותי מי היתה החברה הכי טובה שלך?חופית היית מקובלת בחברה?יאפ הלכת למסיבות כיתה?יאפ מתי רקדת סלו פעם ראשונה?אממ סלאו כיתה ד מתי היה לך חבר ראשון ולכמה זמן?כיתה א' עד כיתה ג' שלוש שנים איך קראו לו?אלעד מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?כיתה ד' בלחי באמת או חובה אהבת את השאלון?כן נחמד

למעלה