שאלון שבועי...

שאלון שבועי...

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: 4.מה עושה אותך מאושר? 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? 6.מה מרגיע אותך? 7.איך אתה מפנק את עצמך? 8.מה הם תחביביך העיקריים? 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? 10.סוג מוזיקה אהוב: 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: 15.מה מרגש אותך יותר מכל? -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? 10.מה דעתך על העיר שלך? 11.היית משנה בה משהו? 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים:

איפ.

משעמם וקר לי. שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? בכיינות/רגישות/איךשלאתקראולזה. 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? לאדעת. 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: מפתיע? המ. לא יודעת. 4.מה עושה אותך מאושר? אנשים שאני אוהבת. 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? וואי. המ. צביעות. 6.מה מרגיע אותך? אופטימיות יתר. כן. 7.איך אתה מפנק את עצמך? קונה בגדים? 8.מה הם תחביביך העיקריים? משחק, שירה, ריקוד, ציור. 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? בסדר. 10.סוג מוזיקה אהוב: רוק. 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? תלוי איזה יום. אבל בעיקרון זה בי"ס ואז הולכים לשלומי למה שיש לי לעשות באותו יום. 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? המ. לאדעת. 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? אני לאיודעת. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: מאושרת. 15.מה מרגש אותך יותר מכל? אנשים שאני אוהבת ולא ראיתי המון זמן. -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? מושלמת. 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 4 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? לאדעת. 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? שירה. 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? נגיד. 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? לאדעת. 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? גיל 4. 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? ברגע זה? יש המון. בכללי נראה לי שלים. לקשר שלנו. 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? מקלט מוזיקה. הוכיח את עצמו. 10.מה דעתך על העיר שלך? נחמדה. 11.היית משנה בה משהו? קצת אוכלוסיה. 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני!!!!! =]

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? צינית? אבל אני מנסה להפסיק... אז עקשנית! 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? לא יודעת.. 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: יום שלישי שעבר... =]]] 4.מה עושה אותך מאושר? אנשים שאני אוהבת 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? צביעות, שקרים ורעש. 6.מה מרגיע אותך? חברים טובים ומדהימים 7.איך אתה מפנק את עצמך? שמה מוזיקה והולכת לישון 8.מה הם תחביביך העיקריים? אני בעד הכול! 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? בסדר.. 10.סוג מוזיקה אהוב: אין לי בעיה עם כלום... אבל נראה לי רוק.. 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? לימודים.. בית.. חברים.. זה משתנה תמיד 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? אין מקומות קבועים 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? יש כמה.. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: מאושרת בלי גבולות כמו היום.. 15.מה מרגש אותך יותר מכל? אנשים שאני אוהבת מביעים אהבה ודאגה אליי... -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? סבירה... 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי עכשיו 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? יש הרבה... סתם.. יש מעט... 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? ציור!!! 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? אני חייבת לענות? 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? לא יודעת 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? לפני חצי שנה אבל עכשיו טוב לי יותר מאז.. 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? שני אנשים מדהימים שלא נמצאים איתי וכבר לא יהיו... =\ 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? לא משנה איפה, העיקר עם אנשים טובים ואהובים 10.מה דעתך על העיר שלך? סבבה של עיר.. 11.היית משנה בה משהו? יותר מדיי נקרומנים ופושעים, מפחיד להסתובב בה אחרי 9... 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: תחייכו כל רגע, כי הוא לא יחזור.. שבוע טוב!!!!

אניאניאני:]

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? וואלה לא יודעת חחח *פלאשבק:חוג שעברתי אתמול בסמינר חצי אזורי* 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? אהה? 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: היו הרבה כאלו 4.מה עושה אותך מאושר? מממ שאני מגשימה שאיפות של עצמי 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? אנשים מעצבנים
6.מה מרגיע אותך? מוזיקה 7.איך אתה מפנק את עצמך? 8.מה הם תחביביך העיקריים? לששרוץ בקן,לשחק עם סול,מחשב,לכתוב וכו 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? רגילים 10.סוג מוזיקה אהוב: ישראלי:] 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? אני קמה בבוקר,הולכת לבצפר,חוזאת הביתה,אוכלת,הולכת לקן,חוזרת,מקלחת,נרדמת מבלי להשים לב . 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? בקן 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? הקבוצה שלי:] 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: חח וואי,עוד 5 שני םאני בצבא,זה מספיק לא? 15.מה מרגש אותך יותר מכל? -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? מקסימה(בעיקרון עשוקה אבל אני סתם מתכחשת חח) 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 14-15 3.מה הם כשרונותיך העיקריים?אני חושבת שכתיבה,אבל גם זה לא הכי. 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה?שירה 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)?שמו"צ 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות?מסגרת חופש גדול
7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור?כיתה א 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? כיתה ט 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? הקן נו..חחח כמה פעמים אני יכולה לומר את זה? 10.מה דעתך על העיר שלך? סתם עיר מחורבנת,אבל לפחות היא לא חור=] 11.היית משנה בה משהו?כן,היתי מעיפה את הברים שאני רואה דרך החלון שלי,וככה היה לי שקט בלילות שישי,ולא מתעוררת מזיקוקים באמצע הלילה /דוסים ששרים לי שירים מפחידים 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: "חיה ותן לחיות"

jast

New member
.

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? לא יודעת.. איך קוראים לההפך מאדישה ? 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? שהייתי רוצה? אממ וואללה לא'דעת. 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: 4.מה עושה אותך מאושר?להיות עם אנשים שטוב לי איתם 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? שמתעלמים ממני 6.מה מרגיע אותך? המון דברים.. ים, לישון, מקלחת, לשבת באמצע שומקום או מול הים כשכל הרוח על הפנים שלי ולעשן. 7.איך אתה מפנק את עצמך? ניראה לי שאני לא, אולי ללכת לטייל בשקט כששום דבר לא מלחיץ או מפריע לי, או ללכת לישון. 8.מה הם תחביביך העיקריים? לקרוא, לכתוב אבל זה בתקופות, הפגנות וכאלה(?).. אין לי ממש תחביבים אני מודה. 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? מוזרים. 10.סוג מוזיקה אהוב: אין משו ספציפי.. רוק, קלאסי, בלוז.. 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? בצפר, קן, בית. 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? תל אביב, בקן.. זה לא כזה משנה איפה, מה שמשנה זה עם מי. 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? אני חושבת שמיין. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: עוד 5 שנים? אני יעני אהיה בת 21.. זתומרת אני אהיה בידיוק בסוף השירות לאומי שלי... אחרי שאני אחסוך קצת כסף כדי לנסוע לדרום אמריקה לאיזה חצי שנה.. ואם לא זה, אני בטח אגור באיזה קומונה אנארכיסטית, אעבוד באיזה עבודה מעאפנה עם שכר מינימום ואקדיש את חיי ללעזור לאנשים אחרים או משוXD 15.מה מרגש אותך יותר מכל? נכון יש את התחושה הזאת של ה"ביחד" בהפגנות? אז זה... -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? ככה ככה.. היה טוב בכלליות.. אבל לא הייתי רוצה לחזור לשם. 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 18-19 3.מה הם כשרונותיך העיקריים?ממ אינלי כשרונות. 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? לשיר, לנגן.. 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? לא ככ. 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? שום מסגרת, רוצה להיות חופשיה. ואם כבר, אז שמוצ. 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? כיתה ט'(כל השנה הנפלאה הזאת), אבל סוף כיתה י' והחופש בין י' לי"א.. וואו, הייתי גם מתקנת כמה דברים בדרך... בעצם בעצם, כיתה ט', אני רוצה להשאר שם לנצח:} איזה תמימות חחח:} 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? אומ. המון אנשים.. וכרגע.. אוך. 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? כל מקום שרחוק מהבית, וכל מקום שהאווירה שם.. כמו ירושליים... או להיות בים.. שאני מרגישה חופשיה לרוץ ולקפוץ ולהרגיש כיף. 10.מה דעתך על העיר שלך? איכ. 11.היית משנה בה משהו? כן. נתחיל מהראש עיר, אחכ גם את האנשים... 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: הכל לטובה

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאניעונה.........

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? אממ...... לא ידעת.... 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? ?? 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: מפתיע?? מסיבת הפתעה שעשו לי?? 4.מה עושה אותך מאושר? שקדי=]] 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? שאין אוכל דמקרר=P 6.מה מרגיע אותך? פליקס=] החתול השקסי ובשחור שלי=]] 7.איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיית קצף. סתם, אבל יכול להיות מגניב.. 8.מה הם תחביביך העיקריים? חוץ מהשתרעות על הספה/שולחן/מיטה/רצפה/או כל עצם דומם ישר ורצוי רך למינו?? לא הרבה...... 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? בסדר+ 10.סוג מוזיקה אהוב: לא יודעת... רוק?? 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? לקום, לבצפר, לפעמים שמו"צ, ודי לטחון את השאלה הזאת!! 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? מושבה, עיר 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? אממ 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: בלהקה הצבאית. סתם, מודיעין אולי נשמע מאגניב 15.מה מרגש אותך יותר מכל? לא יודעת..... אני לא מהמתרגשים -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? שגדלתי על ערוץ 1? 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? מה שאני זה טוב=] 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? כשרונות?? אין לי! אני רצינית אין לי 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? שירה, משחק.... צילום וכאלה!!!!!!!!!11 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? אהההה כע בערך 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות?לא יודעת 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? אין לי שמצ 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? לינההההה!! אהובתי שטסה לה לאמריקה.קקה!!!!! 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? אמממ לפעמים אצל חחברות... בבית... בחוץ!! 10.מה דעתך על העיר שלך? ירושלים זה בסט!! 11.היית משנה בה משהו? אממ אולי קצת פחות התנגדוץהמגזר החרי לגבי שטויות וכאלה 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: אין לי טיפים!! לילה טוף=]]

TziMHoNoa

New member
באיחור גדול-

שאלות על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: 4.מה עושה אותך מאושר? 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? 6.מה מרגיע אותך? מוזיקה 7.איך אתה מפנק את עצמך? 8.מה הם תחביביך העיקריים? לנגן 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? 10.סוג מוזיקה אהוב: 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? כל מקום מעניין 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: 15.מה מרגש אותך יותר מכל? -שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? לצייר 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי"ס/צבא/עבודה/וכ"ו)? לא 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? בלי מסגרת 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? 10.מה דעתך על העיר שלך? לא משהו 11.היית משנה בה משהו? הכל 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: ;

למעלה