שאלון שבועי!!!

שאלון שבועי!!!

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? 2. בן כמה אתה? 3. מה השם שלך? 4. אתה בא לפה הרבה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? 6. באיזה עוד פורומים אתה? 7. מילה אהובה עלייך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? 10. מכיר את מאור כהן? 11. אתה הומו? 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? 16. מה אתה אומר?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? 18. מחר יש לך מפגש פורום? 19. וואלה? 20. אמא שלך ערו... 22. אה ענית? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? שיהיה לכולנו שבוע מהנה במיוחד.. אני יודעת שחוזרים ללימודים עוד יומיים, אבל אל תתבאסו! תשמחו.. תחשבו שככה אתם גם חוזירם לשגרת הפעילות בקן...

עונה...

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< מקווה שהבנתי נכון את ההוראות.. 1. מה שלומך? השאלה היא מה שלומכם? 2. בן כמה אתה? אני 15 עוד מעט ואתה? 3. מה השם שלך? למה זה מעניין? 4. אתה בא לפה הרבה? כשיוצא? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? מה קרה רק אתם שמו''צניקים?! 6. באיזה עוד פורומים אתה? באיזה פורומים נוספים אתם? 7. מילה אהובה עלייך? אתם באמת רוצים לדעת? 8. זה הכינוי הראשון שלך? לא ה49 מה נראה לכם? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? ללכת לישון זה צריך להיות משהו קבוע? בשעה קבועה? 10. מכיר את מאור כהן?מי לא מכיר אותו? 11. אתה הומו? הומו? לא! כי אני נקבה אז צריך לשאול את לסבית? 12. אני לא.. מגניב לך? 13. לפחות לא עכשיו.. בעתיד המאוד קרוב אצלך אה? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן, למה יש מישהו שמשתמש בדפדפן msn? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? זו גם שאלה? 16. מה אתה אומר?!? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מדהים? 18. מחר יש לך מפגש פורום? יש לי? 19. וואלה? די? 20. אמא שלך ערו... 22. אה ענית? לא, למה הייתי צריכה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? אע? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אין? ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? טרנינג משהו פשוט התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לפני חצי שנה לאן היית רוצה לחזור? לכל התקופה של לפני סוף השנה... בין ינואר-יוני איפה נולד? (בית חולים) לא בארץ ובאיזו עיר? לא בארץ כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא חמדמד =] יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מוות של אנשים קרובים ופרידה מאנשים קרובים והכי טובה? החידון ולהכיר את החברה הכי טובה שלי. שמח על זה? מאודדד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? שנייההה יש לי ציטוט מדהים של קרל מאלון "מעולם לא רציתי להיות אדם אחר אלא תמיד רציתי להיות אני. הייה אתה עצמך, והייה הטוב ביותר שאתה יכול להיות". היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? אני עוד מעט בת 15 אני חסודה ותמימה, התשובה ברורה? אוהב את עצמך? במידה שצריך, לא מגזימה. מה היית משנה בך? כלום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חחחח יש את שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אעע?? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות? שתיים ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: סיימתי שיעורים ועובדות לחופש.. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני עדיין לא מבינה את החומר במתמטיקה לקראת המבחן הקרוב. מתי התעוררת היום? 10 גובה: משקל: לגבי שניהם לא יודעת יותר לא בטוחה מלא יודעת.. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אע? הפאדיחה הגדולה של החיים: היו כמה אני לא זוכרת באיזה ארצות ביקרת? יוון ונולדתי באוקראינה מה התיכנונים שלך לפסח? פסח? אני לא יודעת לגבי מחרתיים ואתם מדברים עם פסח? מה תעשה מחר? בדיקות אצל רופא ואז עוזרת לאימא בקניות מאוהב? לא ברור דלוק על מישהו? גם לא ברור אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יכולה להגיד בלי להיות במצב הזה.... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא הייתי נצמאת איתו יותר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם הוא באמת החבר הכי טוב שלי לא הייתי משנה אותו הייתי משאירה אותו כמו שהוא ומקבלת אותו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? ציור במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? אני שלמה עם עצמי לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? טליה אני מתה עלייך אבל תסלחי לי קרן פלס תפסיקי לשיר פשוט תמשיכי לכתוב לאנשים אחרים. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? =\ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? להיות עם אותו אדם פנים מול פנים להיות נבוך או להיות קול? להיות רגיל לבכות או לצחוק? רק לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? יש לי חויות רעות מדי מאשנים שגדולים ממני ואנשים שקטנים ממני, עצה- עדיף להישאר עם הסביבה הטבעית שלך שם זה הכי טוב. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שיהיה לכולנו שבוע מהנה במיוחד.. אני יודעת שחוזרים ללימודים עוד יומיים, אבל אל תתבאסו! תשמחו.. תחשבו שככה אתם גם חוזירם לשגרת הפעילות בקן...

המ.

1. מה שלומך? אבא ואמא רבו, אמא נסעה לסבתא, אחותי הגדולה מתנהגת כאילו היא אחראית עלי. אז אני מניחה שהכל פשוט מושלם. 2. בן כמה אתה? 15 3. מה השם שלך? נירית. 4. אתה בא לפה הרבה? המון. 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי ככה. 6. באיזה עוד פורומים אתה? - 7. מילה אהובה עלייך? שבן. 8. זה הכינוי הראשון שלך? לא. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? כשאני עייפה. 10. מכיר את מאור כהן? ברור. 11. אתה הומו? הכי הומו. 12. אני לא.. באסה לך. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? ?! 16. מה אתה אומר?!? שאתה טמבל. 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא ניסיתי. 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא. 19. וואלה? באמאשלי. 20. אמא שלך ערו... ביחד עם סבתא שלך. 22. אה ענית? ?! 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? לא. 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? האנטומיה של גריי. ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? לא יודעת. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות כלכך. לאן היית רוצה לחזור? לכיתה א'. איפה נולד? (בית חולים) רמב"ם. ובאיזו עיר? הבית חולים בחיפה. אני חייתי בקיבוץ. כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כה יש לך חברים עוד מהגן? ת'אמת? לא. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? היו לי כמה. והכי טובה? לא זוכרת. יש מלא. שמח על זה? כה. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. טוב לי ככה. היית מאוהב? אולי. חווית אהבה נכזבת? כה. בתול? נה. אוהב את עצמך? הכי בעולם! [וזה לא כזה ציני. באמת שלא.] מה היית משנה בך? המון. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא. כמה מחשבים יש לך בבית? שניים. כמה טלוויזיות? שש ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא זוכרת. דבר לא נחמד שקרה לך היום: ריב עם אחותי. מתי התעוררת היום? 11:16 גובה: לאדעת. משקל: לאדעת. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 13 נראה לי. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? - הפאדיחה הגדולה של החיים: עם ים, על במה. באיזה ארצות ביקרת? הונגריה טורקיה ומצריים. מה התיכנונים שלך לפסח? המ. ללמוד. מה תעשה מחר? אלך עם דורון להסתובב. מאוהב? לא. דלוק על מישהו? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? שירה. במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? - לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? ריקוד. איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? לאדעת. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? תלוי. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? לכתוב. חיבוק או נשיקה? גם וגם. התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. להיות נבוך או להיות קול? תלוי מתי. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. חייבת לעוף. אה והסתפרתי ויש לי פוני לצד. ופס סגול. אולי אני אצבע מתישהו את כל השיער D:

נראה אם אני באמת אענה על הכל:)

1. מה שלומך? סבבה דווקא 2. בן כמה אתה?16 3. מה השם שלך?חן 4. אתה בא לפה הרבה?אכן 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי אני בשמוצ וכיף פה 6. באיזה עוד פורומים אתה?באף אחד אחד.(קומונה זה נחשב?) 7. מילה אהובה עלייך?וואלכ לא יודעת...אני חושבת שלעת עתה "יצור" 8. זה הכינוי הראשון שלך? איפה?כאן בתפוז?כן. 9. באיזה שעה אתה הולך לישון?מתי שאני עייפה 10. מכיר את מאור כהן?מי???? 11. אתה הומו? חחח לא 12. אני לא.. 13. לפחות לא עכשיו.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? כן 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? כן..חוץ מ-11 ו12 כי זהה לא שאלה! 16. מה אתה אומר?!?כלום 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? זה בסדר 18. מחר יש לך מפגש פורום?לא 19. וואלה?אה הא 20. אמא שלך ערו... חחחחחח 22. אה ענית?לא 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?לא 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? לא יודעת ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך?שומרית!!!!!!! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? חופשים וכאול לאן היית רוצה לחזור?לקיצת,את האמת איפה נולד? (בית חולים)אסף הרופא ובאיזו עיר?ראשון כמה פעמים עברת דירה?0 אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה ככה יש לך חברים עוד מהגן?כבר לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודעת והכי טובה?מממממ כל הטיולים האלו שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?לא חושבת חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כן אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך?הרבה דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שילוב של שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מצה זה.ץ כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: פגשתי את דודים שלי אחרי שלא ראיתי אותם מאז המלחמה דבר לא נחמד שקרה לך היום: אח שלי לא הפסיק להעיר לי על הבגדים המוזרים(מוזרים?)שלי. מתי התעוררת היום?10 גובה:1.61 משקל: לא זוכרת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?סוף כיתה ז'(דיי אני מזה מתפדחת פה) לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: נפלתי בחג קן מהבמה באיזה ארצות ביקרת?צרפת,הולנד,בלגיה מה התיכנונים שלך לפסח?אין תיכנונים זה עוד מיליון שנה מה תעשה מחר?אשן הרבה מאוהב?לא דלוק על מישהו?לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי אם הוא דלוק עליי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נותנת לו סטירה..חח סתם ..היתי מדברת איתו מנסה להבין למה הוא מרחם וכאלה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? היתי רוצה לדעת לרקוד במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? כמו עצמי לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? כתיבה.פעם היתי כותבת סיפורים,אני רוצה לחוזור לזה איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר?לא הבנתי זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?שניהם רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?תלוי לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול?מה הקשר??????? לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא משנה אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' נראלי עניתי על הכל

jast

New member
מממממ.

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? חח אצלי הכל בסדר ואתם? 2. בן כמה אתה? מי שואל?
3. מה השם שלך? חן.(עזבו'תי אין לי כח) 4. אתה בא לפה הרבה? רק שאת פה
5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי את פה חחח 6. באיזה עוד פורומים אתה? אישי מידי:] 7. מילה אהובה עלייך? אנדרלמוסיה, פירחח/פושטק חחחחח מילים מצחיקים. 8. זה הכינוי הראשון שלך? כה 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? כל שעה שהיא לא לילה 10. מכיר את מאור כהן? מי זה?(אההה שאלה!) 11. אתה הומו? אולי
12. אני לא.. אני שמחה. 13. לפחות לא עכשיו.. מרגש.. 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? אממ שאלה טובה. 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? לא. ואתה? 16. מה אתה אומר?!? ש-לא. ואתה? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? כיף. 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא שידוע לי. 19. וואלה? כה 20. אמא שלך ערו... מה!?!?!
22. אה ענית? כן הא? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? ראיתי כמה פעמים 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? אממ לא יודעת ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? שומרית
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? סוף כיתה ט', סוף כיתה י'. לאן היית רוצה לחזור? כיתה ט'. איפה נולדת? (בית חולים) תשאלו את אמא. ובאיזו עיר? תל אביבבבב כמה פעמים עברת דירה? סיפור ארוךך אוהב את המקום שאתה גר בו? קצת יש לך חברים עוד מהגן? בערך מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? וואו. והכי טובה? וואו:} שמח על זה? כמובן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים היית מאוהב? וואו
חווית אהבה נכזבת?
בתול? אולי...... אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? המון. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? קשה לי להחליט... אבל אנ'לא צ'כה, אני מושלמת:] חחח יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי מסנג'ר:] כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? או 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא קרו דברים נחמדים היום דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא חשוב מתי התעוררת היום? 4 גובה: מטר שישים ומשו משקל: 56 ניראה לי. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 12 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא חשוב:] באיזה ארצות ביקרת? הולנד, בלגיה, צרפת, איטליה, דנמרק, ישראל. מה התיכנונים שלך לפסח? פסח?! מאיפה זה בא... מה תעשה מחר? סביר להניח שלא הרבה. מאוהב?
דלוק על מישהו? די!
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם לא קטן יותר משנתיים אז כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מקבלת אותו כמו שהוא. אלא אם זה מפריע, אז לדבר או לנתק קשר. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? שירה, נגינה... במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? אוהו. לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? גיטרה. איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר?
זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת, או לנסוע.. תלוי לאן. לישון או לקום? תלוי מתי לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? תלוי ממי
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון עם אנשים קרובים, התכתבות עם אנשים פחות קרובים. להיות נבוך או להיות קול? קול.
לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני עונה=]=]

1. מה שלומך? טוב, תודה, ואתמ? 2. בן כמה אתה? אמ נולדתי ב 92 אז אני בת 14, נכון? 3. מה השם שלך? נטלי, למה? 4. אתה בא לפה הרבה? לא יודעת, אתמ אמורים לדעת, לא? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? מהסיבה שאתמ כאן..... למה אתמ פה באמת?=P 6. באיזה עוד פורומים אתה? נראה לי השבט, נכון רינה? (או נועה?) 7. מילה אהובה עלייך? נראה לי שאו בסט או חביב, ואיך זה עוזר לכמ? 8. זה הכינוי הראשון שלך? כן, מה נראה לכמ, שאני אחליף כינוי כל שלושה חודשימ? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? יש לזה שעה קבועה? 10. מכיר את מאור כהן? שו? =S 11. אתה הומו? ואיכ אני אמורהלענות על זה בשאלה? 12. אני לא.. מבינה מה הקטע של השאלות האלה? 13. לפחות לא עכשיו.. אההההה???????????? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? לא שידוע לי...... אבאאאאאאאאאא? 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? נראה לי, תבדקו ותגידו לי, טוב? 16. מה אתה אומר?!? האם מפגני הראווה של ידידי הלא חילוניים דרושים להשתמש בכזאת עוצמה כשהמ שרימ "אני מאמינ"?? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? לא יודעת, לברר לכמ? 18. מחר יש לך מפגש פורום? לא אבל לכם יש נכוון??????? 19. וואלה? וואלה?? 20. אמא שלך ערו... למה לי לענות על שאלות חסרות כל טקט מזערי?? 22. אה ענית? על מה? 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? מי, הגבוה והמשקפופר?? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? השבט,לא מה? ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? מכנסיים כחולות גדולות מאוד(=]]) מאגניביות של תמנון התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת...... לא יצא לי לחשוב על זה......... לאן היית רוצה לחזור? אין לי שמצ....... איפה נולד? (בית חולים) משגב-לד"כ ובאיזו עיר? דה הולי סיטי אוף קורס..... כמה פעמים עברת דירה? זאת הדירה השנייה שלי..... מה שאומה פעם אחת?? אוהב את המקום שאתה גר בו? לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! בואו אלי עכשיו ותקשיבו לנעימת הקול המצודד של של נבחרי הסקטור החרדי......... וזה בקוחלי קולות!!!!!!!!!!!! יש לך חברים עוד מהגן? ברוררררררררררררררררר מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אמממממ מעבר בצפר? דירה? לא יודעת והכי טובה? הו..... אין לי שוב שמצ...... שמח על זה? אאאאאאאא כעעעעע היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת..... אבל היה מגניב להיות נילס הולגרסון או הארי פוטר או משו מגניב כזה...... היית מאוהב? קצת..... חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כע אוהב את עצמך? לא במיוחד....... מה היית משנה בך? הרבה........... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אמממממ...... חביבות?? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה? כמה מחשבים יש לך בבית?עובדים שלוש ולא עובדים יותר מאחד עשרה כמה טלוויזיות? אחת רגילה אחת בינונית בסטאדי של אבא..... אה ובמרפסת יש אחת בגודל של פנקס, וצמוד אליה אחת בגודל של דיסק של מיני דיסק בשביל הקול....... אז ארבע?? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: היה ממש כיף עם תמרה וטלי אצל טלי......... שישי ה 13........ דבר לא נחמד שקרה לך היום: הוא עדיין קורה.....המ עושימ לי כאב ראש...... מתי התעוררת היום? לא הלכתי לישון=]] גובה: אני מניחה שאיזה מטר שישימ ושתיים..... שלוש...... משקל: 1 אנ'לא יודעת, 2 אנ'לא מספרת בכל זאת..... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לא'דעת..... לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: אינ לי שמצ..... כרגיל....... באיזה ארצות ביקרת? לא ביקרתי=[ מה התיכנונים שלך לפסח? טיול פסח?? מה תעשה מחר? אלך לבצפר האכזר שלי........ מאוהב? בערך........ דלוק על מישהו? קצת....... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אני די בספק אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נותנת לו כאפה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא מנתקת קשר, אבל לא מכריחה אותה להשתנות........ איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? אאאאא שירה זה סבבה...... ומשחק........... למרות שלצלמנ זה הכיח כיפ=]=] במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? אני בסדר ככה, תודה........ לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? טאקוונדו=[ בגלל שאני צכה ספורט......=[[ איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? רוני סטופדסטאר! שתלכ להיות סוכנת נסיעות בפקיסטן או במוסקבה או משו.... זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשפפפפפפפ רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? נראה לי רוק........ למרות שמטאל זה מצחיק=] ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקומ לכתוב או להקליד? להקליד משו שכתבתי=] חיבוק או נשיקה? תלוי עמ מי....... אבל בכללי חיבוק=]=]
התכתבות או שיחת טלפון? שוב תלוי עמ מי להיות נבוך או להיות קול? אהההההה לא אכפת לי לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? אתם קשים!!!!!!!! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים=]=] אייסיקיו או מסנג'ר? לא יודעת....... מסנ........... חחחחחח היה חביב.............

אמן סלע

New member
האהאהא המחשב חיי :p

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך? בסדר...מה איתך?!. 2. בן כמה אתה? מה את\ה מתחילה\ה איתי?! 3. מה השם שלך? זה חשוב? 4. אתה בא לפה הרבה? אולי, ואתה? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? למה אתם!? 6. באיזה עוד פורומים אתה? בשביל מה אתם צריכים לדעת!? !? 7. מילה אהובה עלייך? מזה משנה מהי המילה האהובה עליי.?! 8. זה הכינוי הראשון שלך? מזה השאלה המפגרת הזאת!? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון ? למה, את\ה רוצים לבוא אליי?!?!??!? :p 10. מכיר את מאור כהן? מאור כהן?! 11. אתה הומו? ואם אני בת..!? 12. אני לא.. הומו?! 13. לפחות לא עכשי ו.. ?! ומה אני אמורה לעשות עם הידע הזה? 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? מי לא?! 15. עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה? סליחה?! 16. מה אתה אומר?!? הא? 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג? מה פסיכולוג?!?! 18. מחר יש לך מפגש פורום? איזה פורום בראש'ך? 19. וואלה? מהההההההההההההההה? 20. אמא שלך ערו...למה אתה שואל!? 22. אה ענית? אה?! o_O 23. אה אתה גם רואה גור ואוח? מזההההה!? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? מזה טלויזיה?! ועל זה סתם תענו: פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס.בוקסר. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מז"א?..אם הבנתי אז כיתה א' או משו. לאן היית רוצה לחזור? לו'דעת איפה נולד? (בית חולים) וולפסון זה אומר לכם משו?! ובאיזו עיר? חולון [אהמש=ל=י=ט=האהמ] כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן! יש לך חברים עוד מהגן? האמת ראיתי היום מישו שהיה איתי בגן, אבל הוא לא זיהה אותי :( מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? =\ והכי טובה?:) שמח על זה? כן.... היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן. מישו שאין לו צרות..או הבת של ביל גייטס. היית מאוהב? כן! 3> חווית אהבה נכזבת? כן =\ בתול? כן!!!!!!11 אוהב את עצמך? לא יודעת. מה היית משנה בך? ת'תחת..ניראלי..לא יודעת. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא?! כמה מחשבים יש לך בבית? 3 אבל 1 מקולקל. כמה טלוויזיות? 4 [יש לי בית גדול] ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: בדרך חזרה מהעבודה היה מצחיק בהסעות חחחחח דבר לא נחמד שקרה לך היום: העבודה.=\ מתי התעוררת היום? 7 וחצי. גובה: 1.58בערך... משקל: *מתבייש* לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? או מיי גאד מזאת השאלה הזאת!? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: היו הרבה. באיזה ארצות ביקרת? צרפת, בלגיה, הולנד, קפריסין, יוון. מה התיכנונים שלך לפסח? עבודה ניראלי. מה תעשה מחר? בצפר. מאוהב? כן ... דלוק על מישהו? יש מצב.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורקת אותו, בלי רחמים. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות קודם.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...? שאני אדע לשיר ולשחק. במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות? לא מישו שאתם מכירים. לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור? לצייר איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר? עמיר פרץ- בוטיק בתחנה המרכזית. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שתיהם זה קקי! אבל עדיף מחשב. רוק או פופ? שתיהם. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע! האהא לישון או לקום? לישון! לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? שניהם אם אפשר.!? התכתבות או שיחת טלפון ? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? קול! לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרהההה יאאאאאא אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.

אני עונה באיחור

>עליך לענות על כל התשובות בשאלה על שאלה..< 1. מה שלומך?טוב תודה ואיתכם? 2. בן כמה אתה? ממש עוד שלושה חודשים אפילו קצת פחות 18 מה לא ידעתם? 3. מה השם שלך?שני ושימכם? 4. אתה בא לפה הרבה? כשיש זמן גם אתם? 5. למה אתה בפורום הזה בכלל? כי אני שמוצניקית כמו כולם כאן לא? 6. באיזה עוד פורומים אתה? אני שומרת אמונים רק לשמוצ כי אין לי זמן האמת.... ואתם? מה איתכם? שומרים אמונים? 7. מילה אהובה עלייך? 8. זה הכינוי הראשון שלך? אכן אכן לא זוכרים? 9. באיזה שעה אתה הולך לישון? האמת שמחר אני מתחילה ב-12 וחצי אבל שטויות מקנאים אה?! 10. מכיר את מאור כהן?שקון?! 11. אתה הומו?שקון?! אני אישה כאילו! איך אני אהיה הומו? 12. אני לא..אחלה 13. לפחות לא עכשיו..בחלה 14. אתה גם משתמש בדפדפן EXPLORER? 15.אני לא יודעת אני צריכה לשאול את שי מה אתם אומרים על זה אה?! עד עכשיו ענית הכל על שאלה בשאלה?כן כן נו 16. מה אתה אומר?!? מה המצב איתך? מה מצב יא גבר?! 17. איך זה להיות כמו פסיכולוג?שאלה מעניין אבל אולי תשאלו פסיכולוג ולא אותי? 18. מחר יש לך מפגש פורום? מדצים? לאהתבטל.... סורי סולחים? יופי כי אני לא אשמה 19. וואלה?וואלה זה עדיף לעשות ליד מפקד אש 20. אמא שלך ערו...לא 22. אה ענית?חיחיחית 23. אה אתה גם רואה גור ואוח?סליחה? 24. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עלייך?מכושפות! אתם מעיזים להגיד שלא????! ועל זה סתם תענו:אוף תודה לאל! פריט הלבוש האהוב עליך?חוצות? נו דווקא שנפטרנו מזה אני שואלת שאלה התקופה הכי אהובה עליך בחיים?חופשים :) לאן היית רוצה לחזור?לגן איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? איכילוב ת"א כמה פעמים עברת דירה?פעמים יותר מידי אוהב את המקום שאתה גר בו?את הקודם יותר יש לך חברים עוד מהגן?לא אני לא יודעת לבחור טוב את החברות שלי מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?חברויות.... והכי טובה?שי שמח על זה?כן היית רוצה להיות מישהו אחר?לא אם כן, מי? היית מאוהב?הייתי ואני עכשיו שוב פעם חווית אהבה נכזבת?כן... בתול?שאלות חוצפניות מידי אני חושבת שזאת שאלה נורא אינטימית ולא צריכה להיכנס לשאלון בכלל זה לא יפה אוהב את עצמך? אני מאוד אוהבת את עצמי אבל לא בהגזמות של להסתכל שבעים פעם במראה ולהחמיא לעצמי אבל ברור שאני עושה את זה מידי פעם :) מה היית משנה בך? את זה שאני שמנמנה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?מעט מזה מעט מזה אין בן אדם שהוא שיא החוכמה או שיא היופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אע? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות?4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:גשם איזה כיף זה!! דבר לא נחמד שקרה לך היום: באתי סתם לבית ספר למדתי שעתיים אנגלית ואז שעה חופשית ואז שעה אזרחות ושעה תנך שהיא בכלל לא לימדה סתם עברה בין כול המחברות בכיתה עד שניגמר השיעור ואז הביתה... מתי התעוררת היום?7 גובה:160+ משקל:אני עובדת בחדר כושר אז משקל זה בעיה אני מרימה משקולות ואת האמת שבכלל לא נשקלתי לבנות:גם ככה יש כאן רק בנות מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?כיתה ה בגיל 10 וחצי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:נו באיפה אני זוכרת באיזה ארצות ביקרת?איטליה ובולגריה מה התיכנונים שלך לפסח?ניראה לי לטוסב לחול מה תעשה מחר?אקום קצת מוקדם בערך ב-8 ואלך לשי עד איזה 11 וחצי או יותר מאוחר מאוהב?נוכבר שאלתם תשאלה הזאת דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?גומרת את הקשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא ולא ככה בני אדם משתנים מידי פעם ואם טוב לא מי אני שאגיד משהו? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך...?ציור במי את מקנאה , או כמו מי היית רוצה להיות?לא יודעת לאיזה תחביב שזנחת היית שמח לחזור?לשיר איזה אישיות ישראלית מוכרת וקיימת צריכה לעסוק בדבר אחר?לא ידועת זה או זה: מחשב או טלוויזיה?אלוויזיה רוק או פופ?לפעמים ולפעמים רוק או מטאל?לא ללכת או לנסוע?לפעמים זה לפעמים זה לישון או לקום?לישון! לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?שניהם! התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?שניהם ביחד זה לא מזיק לבכות או לצחוק?לצחוק מהלב ולבכות מאושר גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?שניהם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנגר האיסי סתם מביא וירוסים! שיהיה לכולנו שבוע מהנה במיוחד.. אני יודעת שחוזרים ללימודים עוד יומיים, אבל אל תתבאסו! תשמחו.. תחשבו שככה אתם גם חוזירם לשגרת הפעילות בקן...איזה פעילות....

נו הכוונה הייתה של החלק של השאלות

שצריך לענות בשאלה.... רק אני עניתי על שאלה בשאלה אף אחד אחר לא! שאם און יו!

למה לריב בגלל שאלון?!

על החלק הראשון עונים בשאלה ועל השאר רגיל. זהו מי לא הבין וזה די שאלון משבוע שעבר וחילוקי הדעות עדדין נמשכות...

למעלה