טוב נו..
מה המצב? בהתחשב בזה שיורים עלינו קטיושות- טוב על מי אני עובדת, הכל אחלה בחלה D: צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: סטייק P: מזל: שור שחקן אהוב: הממ. משתנה. ראלף פינס, אבל בזמן האחרון יו ג'קמן. זמר אהוב: ברי סחרוף שחקנית אהובה: אין כזאת זמרת אהובה: רונה קינן סרט אהוב: הגנן המסור
תכנית טלוויזיה אהובה: חברים, לוסט, פריזון ברייק ספר אהוב: אבנים מן הנהר/ אורסולה הגי. משקה אהוב: קפה ארומהXD חג אהוב: חנוכה! ^^ קולה או פנטה? קולה חטיפי עוף או המבורגר? מה זה לעזאזל חטיפי עוף? :| ברור שהמבורגר צ'יפס או פוטטוס? פוטטוס!!1 מקדונלד'ס או בורגראנץ'? אוו קשה
אני אלך על מקדונלדס, רק כי יש להם פוטטוס וצ'יזבורגר מיץ ענבים או תפוזים? ענבים שירים ישראליים או לועזיים? גם וגם מה אתה לובש עכשיו? מכנס רחב כחול כהה עם פסים דקים בוורוד [זה נשמע מזעזע אבל זה לא
], חולצה סגולה חלקה, תחתונים וחזיה. :] לובש גרביים? לא באיזה צבע? - מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון? Oo מישו שאתה הכי שונא בעולם: נסראללה?
מישו שאתה הכי אוהב בעולם: אמא?*-8 מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: אחותי, נמצאת בפיקוד צפון [->צפת!!
] רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: חימושנינגי P: מקום בילוי אהוב: סרט+ארומה. XD מחשב או טלוויזיה: מחשב כלי נגינה אהוב? חליל כזה כמו של ג'טרו טאל אוהב לאכול? ברור!!! XD אוהב לנגן? יאפ אתה מרגיש טוב עכשיו? כן, אפילו שיש קטיושות!!
אתה אוהב לצחוק? כמובן אתה מאוהב? לא]: יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא;[ יש לך אתר? לא יש לך בלוג? אני לא מעדכנת אותו כבר הרבה זמן.. באיזה פורומים אתה נמצא? פה [בערך], ברי סחרוף, וקוראת בצילום, מתכוניםP: ועוד כל מיני.. ובאיזה קומונות אתה נמצא? לא נמצאת, תודה
יש לך חברים מהאינטרנט? יאפ גם מארצות אחרות? לא איך הכרתם? הכרתי חברה טובה שלי דרך פורום אחד פה בתפוז מה דעתך על פרסומות סמויות? הן יכולות להיות מאוד שנונות או מאוד פתטיותP: אוהב גלידה? זה נחמד אוהב סושי? לא
אבל כיף להכין! נכון שזה מגעיל? חחחחחחחחחחחחחח טעם אהוב? טעים? Oo אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמינים באהבה וירטואלית? לא מה החיה האהובה עליך? גור של איגואנה. Oo לוידעת נו אוהב את העיר שלך? כן, אבל פעם אהבתי יותר:/ היום היא יותר גדולה, יותר המונית ויותר מלאה בפרחות וערסים. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? [כבר] לא קשה לך להירדם בלילה? כשיורים קטיושות:S חולם הרבה חלומות? חחחחח כן, והזויים למדי. מה החלום הכי מוזר שלך? חלמתי שאני עושה הגדלת חזה, וזה היה נוראי XD אבל האמת היו לי יותר מוזרים, ולא זה המקום לפרט עליהם.. P: והכי מפחיד? כל מיני חלומות בהם אנשים קרובים אליי מתים:/ והכי מצחיק? הגדלת החזה? XD יש לך פלאפון? כן
של איזה חברה? אורנג'! אוהב לצייר? יאפ לפסל? לא יצא לי לאחרונה אבל זה חביב למדי לשמוע מוסיקה? בהחלט! מה אתה הכי אוהב? ?? והכי שונא? ?! מה הפחד הכי גדול שלך? שההורים ימותו. :/ מה התחביבים שלך? לקרוא, לאכולP:, לישון, לראות טלוויזיה, לשבת עם חברות עד שמגיעים למצב כפית.. D: את מי היית רוצה לפגוש? את אחותי!! טסת פעם לחו"ל? כן לאן? ארה"ב-שלוש פעמים [חייתי שם שנה:], קנדה, הולנד+בלגיה, קפריסין- פעמיים, קוֹרפוּ, צרפת-פעמיים. כיף לך בחיים?: בד"כ:] מה היית משנה בחיים שלך?: את השגרה. מה היית משנה בעצמך?: ציצי:[ ואת ההיסטריה שלי. אתה תשנה את זה בעתיד?: חחחח אני לא אעשה ניתוח להגדלת חזה [בואנה זה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים בשאלון הזה!], וכן- אני עובדת על ההיסטריה
אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: לעוף
או להיות רואה ובלתי נראית. נתפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: כן
התעלפת פעם?: לא:] שברת עצם בגוף?: את הרגל, פעמיים, ואת היד
ניראה לך ששברת שיא?: אההה.. ישנתי פעם משהו בסביבות ה-20 שעות, אבל אני בספק אם זה שיא.. ופעם אחת אכלתי המבורגר כפול בדקה וארבעים שניות. לא יודעת אם זה שיא או לא D: אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: לא! איך היה?: - היית רוצה להיות מישהו אחר?: לא למה?: ככה
מאמין בגילגול הבא?: לפעמים.. איזו חיה היית רוצה להיות?: כל מה שלא אוכלים, אבל טוב לי בתור בנאדם, תודה! איזה חפץ היית רוצה להיות?: שרפרף?
אנערף..!! מי שקרא שישרשר
P:
מה המצב? בהתחשב בזה שיורים עלינו קטיושות- טוב על מי אני עובדת, הכל אחלה בחלה D: צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: סטייק P: מזל: שור שחקן אהוב: הממ. משתנה. ראלף פינס, אבל בזמן האחרון יו ג'קמן. זמר אהוב: ברי סחרוף שחקנית אהובה: אין כזאת זמרת אהובה: רונה קינן סרט אהוב: הגנן המסור