שאלון שבועי

טוב נו..

מה המצב? בהתחשב בזה שיורים עלינו קטיושות- טוב על מי אני עובדת, הכל אחלה בחלה D: צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: סטייק P: מזל: שור שחקן אהוב: הממ. משתנה. ראלף פינס, אבל בזמן האחרון יו ג'קמן. זמר אהוב: ברי סחרוף שחקנית אהובה: אין כזאת זמרת אהובה: רונה קינן סרט אהוב: הגנן המסור
תכנית טלוויזיה אהובה: חברים, לוסט, פריזון ברייק ספר אהוב: אבנים מן הנהר/ אורסולה הגי. משקה אהוב: קפה ארומהXD חג אהוב: חנוכה! ^^ קולה או פנטה? קולה חטיפי עוף או המבורגר? מה זה לעזאזל חטיפי עוף? :| ברור שהמבורגר צ'יפס או פוטטוס? פוטטוס!!1 מקדונלד'ס או בורגראנץ'? אוו קשה
אני אלך על מקדונלדס, רק כי יש להם פוטטוס וצ'יזבורגר מיץ ענבים או תפוזים? ענבים שירים ישראליים או לועזיים? גם וגם מה אתה לובש עכשיו? מכנס רחב כחול כהה עם פסים דקים בוורוד [זה נשמע מזעזע אבל זה לא
], חולצה סגולה חלקה, תחתונים וחזיה. :] לובש גרביים? לא באיזה צבע? - מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון? Oo מישו שאתה הכי שונא בעולם: נסראללה?
מישו שאתה הכי אוהב בעולם: אמא?*-8 מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: אחותי, נמצאת בפיקוד צפון [->צפת!!
] רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: חימושנינגי P: מקום בילוי אהוב: סרט+ארומה. XD מחשב או טלוויזיה: מחשב כלי נגינה אהוב? חליל כזה כמו של ג'טרו טאל אוהב לאכול? ברור!!! XD אוהב לנגן? יאפ אתה מרגיש טוב עכשיו? כן, אפילו שיש קטיושות!!
אתה אוהב לצחוק? כמובן אתה מאוהב? לא]: יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא;[ יש לך אתר? לא יש לך בלוג? אני לא מעדכנת אותו כבר הרבה זמן.. באיזה פורומים אתה נמצא? פה [בערך], ברי סחרוף, וקוראת בצילום, מתכוניםP: ועוד כל מיני.. ובאיזה קומונות אתה נמצא? לא נמצאת, תודה:) יש לך חברים מהאינטרנט? יאפ גם מארצות אחרות? לא איך הכרתם? הכרתי חברה טובה שלי דרך פורום אחד פה בתפוז מה דעתך על פרסומות סמויות? הן יכולות להיות מאוד שנונות או מאוד פתטיותP: אוהב גלידה? זה נחמד אוהב סושי? לא
אבל כיף להכין! נכון שזה מגעיל? חחחחחחחחחחחחחח טעם אהוב? טעים? Oo אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמינים באהבה וירטואלית? לא מה החיה האהובה עליך? גור של איגואנה. Oo לוידעת נו אוהב את העיר שלך? כן, אבל פעם אהבתי יותר:/ היום היא יותר גדולה, יותר המונית ויותר מלאה בפרחות וערסים. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? [כבר] לא קשה לך להירדם בלילה? כשיורים קטיושות:S חולם הרבה חלומות? חחחחח כן, והזויים למדי. מה החלום הכי מוזר שלך? חלמתי שאני עושה הגדלת חזה, וזה היה נוראי XD אבל האמת היו לי יותר מוזרים, ולא זה המקום לפרט עליהם.. P: והכי מפחיד? כל מיני חלומות בהם אנשים קרובים אליי מתים:/ והכי מצחיק? הגדלת החזה? XD יש לך פלאפון? כן
של איזה חברה? אורנג'! אוהב לצייר? יאפ לפסל? לא יצא לי לאחרונה אבל זה חביב למדי לשמוע מוסיקה? בהחלט! מה אתה הכי אוהב? ?? והכי שונא? ?! מה הפחד הכי גדול שלך? שההורים ימותו. :/ מה התחביבים שלך? לקרוא, לאכולP:, לישון, לראות טלוויזיה, לשבת עם חברות עד שמגיעים למצב כפית.. D: את מי היית רוצה לפגוש? את אחותי!! טסת פעם לחו"ל? כן לאן? ארה"ב-שלוש פעמים [חייתי שם שנה:], קנדה, הולנד+בלגיה, קפריסין- פעמיים, קוֹרפוּ, צרפת-פעמיים. כיף לך בחיים?: בד"כ:] מה היית משנה בחיים שלך?: את השגרה. מה היית משנה בעצמך?: ציצי:[ ואת ההיסטריה שלי. אתה תשנה את זה בעתיד?: חחחח אני לא אעשה ניתוח להגדלת חזה [בואנה זה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים בשאלון הזה!], וכן- אני עובדת על ההיסטריה
אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: לעוף
או להיות רואה ובלתי נראית. נתפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: כן
התעלפת פעם?: לא:] שברת עצם בגוף?: את הרגל, פעמיים, ואת היד
ניראה לך ששברת שיא?: אההה.. ישנתי פעם משהו בסביבות ה-20 שעות, אבל אני בספק אם זה שיא.. ופעם אחת אכלתי המבורגר כפול בדקה וארבעים שניות. לא יודעת אם זה שיא או לא D: אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: לא! איך היה?: - היית רוצה להיות מישהו אחר?: לא למה?: ככה
מאמין בגילגול הבא?: לפעמים.. איזו חיה היית רוצה להיות?: כל מה שלא אוכלים, אבל טוב לי בתור בנאדם, תודה! איזה חפץ היית רוצה להיות?: שרפרף?
אנערף..!! מי שקרא שישרשר
P:

פורה

New member
חימושנינגי ??? זוהר תתביישי.

חחחחח סתם לא היה לי מה לכתוב בכותרת.. ודיי כבר עם הקטע של הקטיושות! את סותרת את עצמך עם הקטע של ההיסטריות והקטיושות.. את לא באמת עובדת על עצמך..

jast

New member
אני אענה

מה המצב? היה מעולה, עד שראיתי את אבא שלי. צבע אהוב: אדום ולבן מאכל אהוב: יש הרבה מזל: אריה שחקן אהוב: זמר אהוב: שחקנית אהובה: זמרת אהובה: סרט אהוב: שיער, מועדון קרב תכנית טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: אירופה אירופה.. שני ירחים.. 1984.. משקה אהוב: תפוזים חג אהוב: כל חג חוץ משבועות קולה או פנטה? שתיהם:} חטיפי עוף או המבורגר? המבוגר.. טיבעוני כמובן:} צ'יפס או פוטטוס? פוטטוס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? אפאחד! מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים!! DUHHH שירים ישראליים או לועזיים? לפעמים... מה אתה לובש עכשיו? מכנסי שלושתרבע.. וחולצה של "פלך".. וגרביים ירוקות.. לובש גרביים? באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו? מדברת בטלפון/מסנג'ר מישו שאתה הכי שונא בעולם: אבאשלי מישו שאתה הכי אוהב בעולם: נחשו
מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: חח שוב.. למרות שראיתי אותו לפני שלוש שעות בערך רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: אנדרלמוסיה מקום בילוי אהוב: תלוי מתי.. מחשב או טלוויזיה: מחשב! הרבה יותר אפשרויות כלי נגינה אהוב? גיטרה אוהב לאכול? בארור אני שמוצניקית אוהב לנגן? לא ממש אתה מרגיש טוב עכשיו? קצת... כי אני נזכרת... ומריחה את החולצה עם הריח שלו.. חח אתה אוהב לצחוק? מי לא? אתה מאוהב? כן.. יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? כן יש לך אתר? בלוג בקושי.. יש לך בלוג? באיזה פורומים אתה נמצא? הומור שחור, חידות, ושמו"צ:} ובאיזה קומונות אתה נמצא? קיני ראשון, נג"א, חד"ש, וקן אוסישקין לפעמים.. יש לך חברים מהאינטרנט? לא ממש גם מארצות אחרות? כן איך הכרתם? היא הייתה פעם בכיתה ואז היא עברה לארה"ב.. מה דעתך על פרסומות סמויות? ממ.. ניטרלית.. אוהב גלידה? כמובן אוהב סושי? לא נכון שזה מגעיל? טעם אהוב? וניל אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים מאמינים באהבה וירטואלית? אולי מה החיה האהובה עליך? מממ... יש כמה ממש חמודות.. אני לא עושה אפליות חח אוהב את העיר שלך? לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה? לפעמים חולם הרבה חלומות? לפעמים מה החלום הכי מוזר שלך? אני לא אתחיל לכתוב את זה פה והכי מפחיד? שיש לי גופות מתחת למיטה כי נגמר המקום בעולם והכי מצחיק? יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? סלקום אוהב לצייר? קצת לפסל? כן לשמוע מוסיקה? מי לא? מה אתה הכי אוהב? את עצמי.. סתם... להיות איתו:] והכי שונא? להיות בבית.. מה הפחד הכי גדול שלך? חושך, להשאר לבד.. לאחרונה גם לא להתבגר, ושומדבר לא ישתנה... מה התחביבים שלך? אין לי ממש... השמו"צ אולי.. את מי היית רוצה לפגוש? טסת פעם לחו"ל? כן לאן? הולנד, בלגיה, צרפת, איטליה.. כיף לך בחיים?: לאחרונה כן... ולא אכפת לי מכלום.. מה היית משנה בחיים שלך?: את המקום, את המשפחה שלי.. מה היית משנה בעצמך?: את החוסר טאקט לפעמים.. ולהיות יותר נחמדה לאנשים לפעמים... אתה תשנה את זה בעתיד?: אני אשתדל.. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: לעוף או לעצור את הזמן/לחזור אחורה/קדימה/וכו' נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: כן התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?: לא ניראה לך ששברת שיא?: יש מצב.. אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: כן איך היה?: טעים היית רוצה להיות מישהו אחר?: לא מישהו ספציפי אחר.. פשוט לשנות כמה דברים בחיים שלי.. יש המון אנשים שאני מקנאה בהם.. למה?: כי הייתי רוצה נגיד משפחה אחרת, לגור במקום אחר, להיות יותר חופשיה, שיהיה לי יותר כסף.. מאמין בגילגול הבא?: לא איזו חיה היית רוצה להיות?: בנאדם איזה חפץ היית רוצה להיות?: בנאדם!!

KobIPWA

New member
וואט-אבה

מה המצב? לא רע... צבע אהוב: וואו, על ההתחלה שאלה לא מקורית... העניין מתדרדר... טוב, שיהיה. כחול-שומרי ואדום-דם-הפועלים (אם השאלה לא מקורית, גם התשובה לא) מאכל אהוב: טרטופו~!!!!!!!!!1 מזל: טוב. שחקן אהוב: ג'ק "אני הכי מגניב בעולם" ניקולסון זמר אהוב: יהודה פוליקר. שחקנית אהובה: מאריסה טומיי~! זמרת אהובה: הת'ר נובה. סרט אהוב: האחים בלוז! תכנית טלוויזיה אהובה: בכלל - סיינפלד. כיום - הצילו. ספר אהוב: "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה", דאגלס אדאמס. משקה אהוב: אני באמת צריך לענות על זה? חג אהוב: יום ירושלים. כל כך טיפשי שזה אדיר. קולה או פנטה? קולה... בקושי. חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר, כל עוד זה לא פאסט-פוד. צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס... במיוחד עם שמים אותם בקרח קצת לפני הטיגון. מקדונלד'ס או בורגראנץ'? ראנץ'. מקדונלד'ס אשמים בהחרפה בהתחממות כדור הארץ. מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים. שירים ישראליים או לועזיים? ממש לא משנה. מה אתה לובש עכשיו? משהו סקסי במיוחד בשבילך... או סתם חולצה של האיחוד הלאומי עם בוקסרים של סנופי. לובש גרביים? לא כרגע, אבל כן. באיזה צבע? רק לבן. מה אתה עושה עכשיו? מבזבז את זמני בלענות על שאלות סתמיות. מישו שאתה הכי שונא בעולם: פושעי מלחמה נאצים. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: סבא וסבתא. מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: יואב, חבר טוב מהעבר. רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: נופ. מילה אהובה: אקסיסטנציאליזם. ופקפוק. מקום בילוי אהוב: הבארבי בת"א ו"קינו" - ספריית DVD שעבדתי בה פעם. מחשב או טלוויזיה: מחשב, כי אפשר לראות בו תוכניות טלוויזיה. כלי נגינה אהוב? גיטרות למיניהן. אוהב לאכול? בהחלט, וגם אם לא - צריך. אוהב לנגן? לא יכול בלי. אתה מרגיש טוב עכשיו? בכיף. אתה אוהב לצחוק? אומרים שזאת התרופה הכי טובה... רואים שהרבה אנשים לא לקחו אף פעם פרוזאק... אתה מאוהב? בגיטרות שלי, כן. יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? בואו נשאיר את זה לדמיון הפרוע שלכן... יש לך אתר? אישי? לא. בן-דוד שלי עשה פעם אתר למשפחה שלנו, אם זה נחשב... יש לך בלוג? היה פעם, אבל אני לא מעדכן אותו כבר יותר משנה... באיזה פורומים אתה נמצא? כאן, זיהוי שירים והיאבקות. ובאיזה קומונות אתה נמצא? הייתי פעם בקומונה ברחובות... יש לך חברים מהאינטרנט? יש לי חברים שפגשתי באינטרנט, כן. אבל את כולם פגשתי, אז לא נראה לי שזה ממש נחשב. גם מארצות אחרות? אם זה כן נחשב, אז כן. אחד ישראלי שגר בנורבגיה, אחד ישראלי שגר בארה"ב ואחד אוסטרלי שגר ב... אה... אוסטרליה. איך הכרתם? את הישראלים הכרתי דרך ההיאבקות. את האוסטרלי פגשתי בכלל בניו-יורק, כשהייתי אצל דודים שלי, במשחק NBA. עכשיו הוא מוציא דיסק באוסטרליה. והוא מגניב. מה דעתך על פרסומות סמויות? כשעושים את זה בצורה חכמה, אין לי בעיה. אבל כשזה סתם, זה די מציק. אוהב גלידה? בהחלט. אוהב סושי? לא! נכון שזה מגעיל? כן! טעם אהוב? מכירים את הטעם הזה שיש לכם כשאתם מתעוררים? מגעילי מוזר כזה? כן? אז לא זה... אוהב את הכתב יד שלך? באנגלית כן, בעברית לי אין בעיה איתו, אבל אנשים אומרים לי שהוא לא קריא במיוחד. מאמינים באהבה וירטואלית? לא ממש... מה החיה האהובה עליך? חמוס. אוהב את העיר שלך? לא. איכסה תל אביב, פוי. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? שוקל לנסות את מזלי בחו"ל, אבל אי אפשר לדעת... קשה לך להירדם בלילה? לוקח לי הרבה זמן, כן. חולם הרבה חלומות? יאפ. מה החלום הכי מוזר שלך? מכירים את הפוג'יז? זאת להקת היפ-הופ משנות ה90, עם ווייקלף ז'אן ולוריין היל. היה לי חלום פעם שאני הולך איתם למסיבה בדירה של מישהו, ואז כולנו קופצים מהחלון החוצה, נוחתים ברחוב ומתחילים לרוץ. והכי מפחיד? היו לי פעם חלומות חוזרים כאלה, שאני מאבד בהם את כל השיניים שלי. אין לי מושג מה זה אומר, או למה זה נעלם. והכי מצחיק? חלמתי פעם שהבית שלי היה מלא בבלונים מתנפחים כאלה של חיות. לא יודע למה, אבל זה נורא מצחיק אותי. יש לך פלאפון? 2. של איזה חברה? פלאפון ופלאשמו"צ... אהההה, סלקום. אוהב לצייר? לא ממש. לפסל? לא נראה לי שניסיתי אי פעם. לשמוע מוסיקה? נון-סטופ. מה אתה הכי אוהב? להופיע מול קהל. לא משנה אם זה חג קן, מופע היאבקות או לנגן בבית קפה, יש משהו בלתת מעצמך לאנשים ולדעת שהם נהנים ממה שאתה עושה (או שלא...). והכי שונא? שנתקעת חתיכה של פופקורן בשן באמצע הסרט, כי זה ממש מציק ואתה לא יכול להתחיל לחטט בשיניים, וכמובן שאין לך קיסם באמצע הקולנוע. מה הפחד הכי גדול שלך? להבין בגיל מאוחר שלא עשיתי כל מה שאני יכול בשביל להגשים את החלומות שלי. מה התחביבים שלך? לשמוע מוסיקה, לנגן, סרטים, היאבקות, כדורסל, פריסבי, משחק. את מי היית רוצה לפגוש? דיוויד בואי. טסת פעם לחו"ל? כן. לאן? הולנד, טורקיה, ארה"ב. כיף לך בחיים?: בהחלט. מה היית משנה בחיים שלך?: הייתי נולד בפינלנד. מה היית משנה בעצמך?: שיניתי כל כך הרבה בעצמי בשנים האחרונות, שאני לא חושב שנשאר משהו שאני יכול לשנות. חוץ מלגבוה בכמה סנטימטרים ולעלות במשקל (לא להשמין, לעלות במשקל. יש הבדל). אתה תשנה את זה בעתיד?: על המשקל אני עובד, הגובה נראה לי שכבר אבוד. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: האפשרות לצעוק "קאט" ולהתחיל מחדש "סצינות" בחיים. נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: לא שאני יודע. התעלפת פעם?: כן. שברת עצם בגוף?: יד. ניראה לך ששברת שיא?: הכי הרבה מוקה שנצרכה ביום אחד. אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: מה, אני בהריון? איך היה?: ההריון? לא משהו... היית רוצה להיות מישהו אחר?: ממש לא. למה?: כי אני סופר קובי! מאמין בגילגול הבא?: לא. איזו חיה היית רוצה להיות?: דב נבון
איזה חפץ היית רוצה להיות?: שטר כסף. תחשבו על כל האנשים המעניינים שיצא לכם לפגוש...

אתה יודע שעוד מעט יוצא סרט כזה??

זה עם אדם סננדלר.. הוא עוצר את העולם עם שלט וזה מחזיר זמן אחרוה משנה דברים... אולי תקנה אותו גם?? D:

jast

New member
:-O אבלאבל..

אני חשבתי על הרעיון הזה לפני שנים... מאז שאני זוכרת את עצמי, אני כל הזמן חושבת מה יקרה אם יהיה לי שלט של ווידיאו שפועל על העולם במקום.. אוף, דגכחמדחלמהחלךדגצמךהחלסמגכן

היית צריכה לכתוב את זה כפטנט!

עכשיו גנבו לך את זה ואין איך להוכיח שאת המצאת את זה

אני חשבתי על מכוניות שעפות באויר או

על שלט שמזיז את המכונית וכאלה תגידו רק לי תפוז התקלקל או גם לכם?

KobIPWA

New member
כן, שמעתי על זה

רק חבל שזה אדם סנדלר... זה אומר שזה יהיה סרט שאמנם לפעמים משעשע, אבל מאכזב מאוד. אבל האמת שדיברתי יותר על הקטע של סיינפלד. הוא פעם הציע שמאחורי כל אדם יסתובב במאי. "היי! וואו, את בהיריון או משהו?" "קאט, קאט... לא, זה לא יעבוד ככה. אנשים! תחשבו קצת על מה שאתם אומרים!"

jast

New member
היה לי בדיוק הפוך..

חלמתי פעם שצומחות לי מלא שיניים בכל מיני מקומות מוזרים... כמו במצח.. באוזן.. וחולי.. ואני מנסה להסתיר את זה אבל אני לא יכולה, אז מחיליטים לעקור לי אותם...אבל כשעוקרים לי אותם צומחות עוד.. אח"כ הסתכלנו בספר החלומות של רינה, והיה כתוב שאם חלמתי על שיניים זה אומר שתהיה לי בעיה בריאותית או משו.. ובאמת הייתה לי ציפורן חודרנית.. ועקרו לי אותה:}

|תופים| אני =)

מה המצב? מתרגשת.. מהורהרת קצת מפחדת.. אבל חוץ.. סבבה צבע אהוב: סגול מאכל אהוב: שניצל טירס
מזל: שור ררר שחקן אהוב: אהממ.. מסובך קצת זמר אהוב: עברי לידר שחקנית אהובה: מסובך.. זה קשה לי מדיי לבחור שחקן/נית אחת זמרת אהובה: אהמממ.. ואיי זמרת... סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: אהמ ספר אהוב: 1984, באדולינה משקה אהוב: דיאט ספרייט, אייס ארומה.. ולאחרונה גם אייס מוקה(יאמיי) חג אהוב: שבועות קולה או פנטה? קולה חטיפי עוף או המבורגר? אהממ המבורגר צ'יפס או פוטטוס? צ'יפסס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? בורגראנץ יותר טעים מיץ ענבים או תפוזים? תפוחים שירים ישראליים או לועזיים? הכל מה אתה לובש עכשיו? אהמממ.. תפסתם אותי לא מוכנה לזה.. P= אני בדיוק אחרי מקלחת אז מגבת |מתבייש| לובש גרביים? לא באיזה צבע? פשוט לא מה אתה עושה עכשיו? עונה על זה במקום להתלבש להכנה למדצופי מישו שאתה הכי שונא בעולם: למה לשנוא?? מישו שאתה הכי אוהב בעולם: אין מישהו ספציפי אחד.. אבל נגיד שאת בני הדודים שלי והילידם שלהם מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: אההה... לא יודעת.. הרבה אנשים רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: סקפטי מקום בילוי אהוב: הקן מחשב או טלוויזיה: מחשב כלי נגינה אהוב? נבלל (שמישהו ינגן בנבל בשבילי.. בבקשההה) אוהב לאכול? בארור!!! אוהב לנגן? אוהבת... אבל אין על מה אתה מרגיש טוב עכשיו? בסדר אתה אוהב לצחוק? כן.. לצחוק זה הכי טוב.. התרוםה לכלכ הבעיות אתה מאוהב? לא יודעת.. ואתם??? יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא יש לך אתר? לא יש לך בלוג? כע באיזה פורומים אתה נמצא? פה, השבט, לפעמים עברי ורוק ישראלי ובאיזה קומונות אתה נמצא? קני ראשון יש לך חברים מהאינטרנט? קצת גם מארצות אחרות? לבערך איך הכרתם? בת דודה שלי מה דעתך על פרסומות סמויות? שהייה בכייף.. אבל באמת סמוי אוהב גלידה? כעעע.. אווו גלידהה (אני אתגעגעעע) אוהב סושי? לא נכון שזה מגעיל? זה לא מובן בעיקר טעם אהוב? טעים אוהב את הכתב יד שלך? מאוד.. מאמינים באהבה וירטואלית? לא הכי מה החיה האהובה עליך? פרות... אבל לא אמיתיות.. בובות פרות... אבל חתולים אוהב את העיר שלך? האמת שכן... ולא אכפת לי מה תגידו.. ראשון זה כייף! אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה? לפעמים.. יותר מידי מחשבות וזה חולם הרבה חלומות? נראהלי מה החלום הכי מוזר שלך? אהמממ... הייה לי חלום שבו אני ועוד כמה אנשים כוללל הבנות מהקן והקומונרים שרפנו אנשים.. אני הייתי צריכה להדליק את האש.. והדבר היחיד שעיניין אותי זה התיק שלי שהיהי גםמ בחדר עם האש אבל הבהרה.. אני לא פסיכו]טית ואני לא רוצה לשרוף אנשים.. אני אוהבת אנשים והכי מפחיד? אותו אוחד.. זה הייה מפחיד כשהתעוררתי וחשבתי על מה שחלמתי והכי מצחיק? יש לך פלאפון? כע של איזה חברה? אורנג' אוהב לצייר? כן לפסל? כן לשמוע מוסיקה? אופקורס מה אתה הכי אוהב? אותי =).. פחחח... טוב לא... אבל לא יודעת והכי שונא? שקרים מה הפחד הכי גדול שלך? לא להיות מאושרת מה התחביבים שלך? לשחק, לשיר, לשמוע מוזיקה, לכתוב את מי היית רוצה לפגוש? אהממ.. לא יודעת טסת פעם לחו"ל? כע לאן? רוסייה וארהב כיף לך בחיים?: כן.. למה לא?? מה היית משנה בחיים שלך? אהממ כמעט כלום מה היית משנה בעצמך? עיניין הביישנות.. חוסר הבטחון טיפה וזהו אתה תשנה את זה בעתיד?: לא יודעת אם אי אצליח.. אבל ננסה אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה? היכולת להבין את האדם נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: כע התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?: לא ניראה לך ששברת שיא?: לא אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: לא איך היה?: לא יודתע איך הייה לכם? היית רוצה להיות מישהו אחר?: לא טוב לי ככה למה?: כי אני אני ואם לא אני אז מי? מאמין בגילגול הבא?: כע איזו חיה היית רוצה להיות?: חתולל איזה חפץ היית רוצה להיות? ספר ופה אני נפרדת מכם לשבוע ימים לטובת ההכנה למדצופיייי.. אוהבת את כולכם ואני אתגעגעעע

TziMHoNoa

New member
גם אני-

מה המצב? צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: מזל: בתולה שחקן אהוב: זמר אהוב: כרגע אביתר בנאי שחקנית אהובה: זמרת אהובה: סרט אהוב: מלך האריות תכנית טלוויזיה אהובה: בנות גילמור (שזה בערך הדבר היחיד שאני רואה..) ספר אהוב: השחף, כרגע משקה אהוב: מים חג אהוב: קולה או פנטה? חטיפי עוף או המבורגר? צ'יפס או פוטטוס? מקדונלד'ס או בורגראנץ'? (מה זה כל הדברים המגעילים האלה?) מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים שירים ישראליים או לועזיים? ישראלים מה אתה לובש עכשיו? חולצה ומכנסיים לובש גרביים? לא באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו? מקלידה ומזמזמת שירים מישו שאתה הכי שונא בעולם: מישו שאתה הכי אוהב בעולם: מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: מקום בילוי אהוב: ים מחשב או טלוויזיה: כלי נגינה אהוב? אוהב לאכול? אוהב לנגן? כן אתה מרגיש טוב עכשיו? נפלא אתה אוהב לצחוק? כן אתה מאוהב? לא יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא יש לך אתר? לא יש לך בלוג? לא באיזה פורומים אתה נמצא? זה והשבט ובאיזה קומונות אתה נמצא? של הקינים של ראשון יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? כבר לא איך הכרתם? מה דעתך על פרסומות סמויות? אוהב גלידה? כן אוהב סושי? לא נכון שזה מגעיל? בעיקרון לא, הדג הורס הכל, כמובן.. טעם אהוב? קינמון אוהב את הכתב יד שלך? דווקא כן מאמינים באהבה וירטואלית? מה החיה האהובה עליך? אוהב את העיר שלך? לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן, אבל בשביל לטייל, לא בשביל "לרדת מהארץ" קשה לך להירדם בלילה? לפעמים חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? אורנג' אוהב לצייר? כן לפסל? פחות לשמוע מוסיקה? כן מה אתה הכי אוהב? והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך? מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? טסת פעם לחו"ל? כן לאן? הולנג-בלגיה-צרפת-אנגליה כיף לך בחיים?: מה היית משנה בחיים שלך?: מה היית משנה בעצמך?: אתה תשנה את זה בעתיד?: כן אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: הייתי עפה נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: לא נראה לי... התעלפת פעם?: איבדתי את ההכרה לכמה שניות שברת עצם בגוף?: באצבע רק.. ניראה לך ששברת שיא?: לא זוכרת... אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: לא איך היה?: היית רוצה להיות מישהו אחר?: למה?: מאמין בגילגול הבא?: לא בטוחה איזו חיה היית רוצה להיות?: שחף איזה חפץ היית רוצה להיות?: אוטובוס מצטערת שלא עניתי על הרבה...

למעלה