שאלון שבועי

שאלון שבועי

למורות הכל אני עדיין פה כדי לעשות אותו... אז הנה השאלון להפעםםם מה המצב? צבע אהוב: מאכל אהוב: מזל: שחקן אהוב: זמר אהוב: שחקנית אהובה: זמרת אהובה: סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: משקה אהוב: חג אהוב: קולה או פנטה? חטיפי עוף או המבורגר? צ'יפס או פוטטוס? מקדונלד'ס או בורגראנץ'? מיץ ענבים או תפוזים? שירים ישראליים או לועזיים? מה אתה לובש עכשיו? לובש גרביים? באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו? מישו שאתה הכי שונא בעולם: מישו שאתה הכי אוהב בעולם: מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: מילה אהובה: מקום בילוי אהוב: מחשב או טלוויזיה: כלי נגינה אהוב? אוהב לאכול? אוהב לנגן? אתה מרגיש טוב עכשיו? אתה אוהב לצחוק? אתה מאוהב? יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? יש לך אתר? יש לך בלוג? באיזה פורומים אתה נמצא? ובאיזה קומונות אתה נמצא? יש לך חברים מהאינטרנט? גם מארצות אחרות? איך הכרתם? מה דעתך על פרסומות סמויות? אוהב גלידה? אוהב סושי? נכון שזה מגעיל? טעם אהוב? אוהב את הכתב יד שלך? מאמינים באהבה וירטואלית? מה החיה האהובה עליך? אוהב את העיר שלך? אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? קשה לך להירדם בלילה? חולם הרבה חלומות? מה החלום הכי מוזר שלך? והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? של איזה חברה? אוהב לצייר? לפסל? לשמוע מוסיקה? מה אתה הכי אוהב? והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך? מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? טסת פעם לחו"ל? לאן? כיף לך בחיים?: מה היית משנה בחיים שלך?: מה היית משנה בעצמך?: אתה תשנה את זה בעתיד?: אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: התעלפת פעם?: שברת עצם בגוף?: ניראה לך ששברת שיא?: אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: איך היה?: היית רוצה להיות מישהו אחר?: למה?: מאמין בגילגול הבא?: איזו חיה היית רוצה להיות?: איזה חפץ היית רוצה להיות?: שבוע טוב לכולם...

ראשונהP:

מה המצב? בסדר,לא משהו.. צבע אהוב:די באמצ מאכל אהוב:אורז,שניצל תירס .. מזל:תאומים שחקן אהוב: זמר אהוב: שחקנית אהובה: זמרת אהובה: סרט אהוב:יש הרבה תכנית טלוויזיה אהובה:השיר שלנו
ספר אהוב: השאלות חוזרות על עצמן.דייייייי משקה אהוב: מיץ מנגו חג אהוב:סוכות,פסח...חנוכה חח קולה או פנטה? אפ אחד חטיפי עוף או המבורגר? לא זה ולא זה צ'יפס או פוטטוס?צ'יפס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? לא מחבבת במיוחד אותם מיץ ענבים או תפוזים?תפוזים[שאני סוחטת לייק דה] שירים ישראליים או לועזיים?ישראלים מה אתה לובש עכשיו?חולצת פסים ומכנס קצר לובש גרביים?לא באיזה צבע? מה אתה עושה עכשיו?מדברת עם אנשים במסנק,שומעת מוזיקה,ועונה פה על שאלון מישו שאתה הכי שונא בעולם:אין באמת מישהו כזה,יש כאלה שאני לא הכי מחבבת אבל לא שונאת מישו שאתה הכי אוהב בעולם: משפחה,קן מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו:להרבה אנשים למען האמת רואה עכשיו תכנית טלוויזיה:לא מילה אהובה:אושר מקום בילוי אהוב: גלידה,ארומה מחשב או טלוויזיה:מחשב כלי נגינה אהוב?גיטרה למרות שאין לי שמץ איך מנגנים עליה אוהב לאכול?כן ,אני בנאאדם לא? אוהב לנגן?הלוואי והיתי יודעת אתה מרגיש טוב עכשיו?לא.. אתה אוהב לצחוק?כן אתה מאוהב? בשיא הכנות :לא יודעת. יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא יש לך אתר?לא יש לך בלוג? באיזה פורומים אתה נמצא? כל מה שקשור לשמוצ ובאיזה קומונות אתה נמצא?כלבתולים,ראשון מרכז,קיני ראשון יש לך חברים מהאינטרנט?כן גם מארצות אחרות?לא איך הכרתם? מה דעתך על פרסומות סמויות?זה חרא אוהב גלידה?כןןןן אוהב סושי?לא נכון שזה מגעיל?כן טעם אהוב?מתוק
אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים מאמינים באהבה וירטואלית? לא מה החיה האהובה עליך?כלבים ודולפינים...בעצם כל חיה אבל בעיקר הם אוהב את העיר שלך?לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא כרגע קשה לך להירדם בלילה?כן...בזמן האחרון חולם הרבה חלומות?אהא מה החלום הכי מוזר שלך? כולם בערך חח והכי מפחיד? שאני במלחמה והכי מצחיק? הרבה יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?סלקום אוהב לצייר?לא ממש,אני יותר אוהבת לצבוע ולכתוב לפסל? לשמוע מוסיקה?כן מה אתה הכי אוהב?לא יודדעת והכי שונא? מה הפחד הכי גדול שלך?יש לי הרבה פחדים מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? אהמ.. טסת פעם לחו"ל?כן לאן?צרפת,בלגיה,הולנד כיף לך בחיים?:לא מה היית משנה בחיים שלך?: הכל מה היית משנה בעצמך?: כוסעאמק די עם השאלות האלו אתה תשנה את זה בעתיד?:יש מצב אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?:כע התעלפת פעם?:לא שברת עצם בגוף?:לא ניראה לך ששברת שיא?:לא אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?:לא איך היה?: היית רוצה להיות מישהו אחר?:כן למה?:ככה מאמין בגילגול הבא?:לאדעת איזו חיה היית רוצה להיות?: דולפין איזה חפץ היית רוצה להיות?: חפץ?טוב שלא הגזמתם.

D:

מה המצב? בדוגרי, אין לי מושג. צבע אהוב: סגול. מאכל אהוב: סלטחסה
מזל: אריה. שחקן אהוב: אין. זמר אהוב: גם. שחקנית אהובה: ;[ זמרת אהובה: ;[[ סרט אהוב: אבודות והוזות. תכנית טלוויזיה אהובה: האנטומיה של גריי. ספר אהוב: אין. משקה אהוב: ספרייט? חג אהוב: האמ. שבועות D: קולה או פנטה? קולה. חטיפי עוף או המבורגר? פפ צ'יפס או פוטטוס? צ'יפס. מקדונלד'ס או בורגראנץ'? בורגראנץ'. רונאלד מקדונלד מפחיד מידי. מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים. אבל שניהם לא משהו. שירים ישראליים או לועזיים? ישראלים. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים קצרים כחולים-שחורים [מנאל, אלו שהייתי איתם אצלך
] גופיה כתומה וחולצה שחורה. לובש גרביים? לא. באיזה צבע? ורוד זוהר. מה אתה עושה עכשיו? מוזיקה
ואנשים במסנג'ר. מישו שאתה הכי שונא בעולם: לא שונאת. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: המונים. מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: המ. אני מניחה שאמי. וים. וחן. והמון. רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא. מילה אהובה: פות? מקום בילוי אהוב: כל מקום שהוא עם אנשים טובים. מחשב או טלוויזיה: מחשב. כלי נגינה אהוב? אני אוהבת קלרינט. אוהב לאכול? נה. אוהב לנגן? נה. אתה מרגיש טוב עכשיו? פפ אתה אוהב לצחוק? אהא אתה מאוהב? לא יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא יש לך אתר? גם לא. יש לך בלוג? אולי. באיזה פורומים אתה נמצא? 1032, 67 ובאיזה קומונות אתה נמצא? none יש לך חברים מהאינטרנט? יאפ. גם מארצות אחרות? לא. איך הכרתם? מחשב, בדר"כ. מה דעתך על פרסומות סמויות? אמאשלהן בגבס אוהב גלידה? לא ממש. אוהב סושי? לא. נכון שזה מגעיל? . טעם אהוב? האמ. אוהב את הכתב יד שלך? חח לא. מאמינים באהבה וירטואלית? לא ממש. מה החיה האהובה עליך? הו. בעיקר כלבים. אוהב את העיר שלך? שלומי? כה. [קפצו לי D: שלומי רולז] אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא. קשה לך להירדם בלילה? חח לאחרונה כן חולם הרבה חלומות? אהא D: מה החלום הכי מוזר שלך? מסובך מידי לפה. והכי מפחיד? . והכי מצחיק? ;[ יש לך פלאפון? אהא. של איזה חברה? אורנג'? אוהב לצייר? אהא. אני מציירת נורא. לפסל? לא ממש. לשמוע מוסיקה? כ"כ מה אתה הכי אוהב? המ. לאדעת. והכי שונא? לא שונאת ;[ מה הפחד הכי גדול שלך? זה יישמע ביזארי, אבל שיקרה לסבתא שלי משהו כשאני אצא למד"צופי. מה התחביבים שלך? מלא. את מי היית רוצה לפגוש? כלמיני. טסת פעם לחו"ל? אהא. לאן? טורקיה כיף לך בחיים?: המ. הגיוני. מה היית משנה בחיים שלך?: לא יודעת. מה היית משנה בעצמך?: כלמיני. אתה תשנה את זה בעתיד?: לא בטוח. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: ;[ נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: הו כן. התעלפת פעם?: פעם אחת? שברת עצם בגוף?: לא. ניראה לך ששברת שיא?: לא. אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: נופ. איך היה?: מרגש. היית רוצה להיות מישהו אחר?: לא. למה?: כי ככה. טוב לי להיות אני. מאמין בגילגול הבא?: לא. איזו חיה היית רוצה להיות?: קליק D: איזה חפץ היית רוצה להיות?: המ. לאדעת. [נו יש פה שאלות עמוקות מידי ואני לא במצברוח. זין.]

פורה

New member
אוף, תכננתי לענות ראשונה.

מה המצב? אני גרה בכרמיאל. צבע אהוב: אמממ סגול וצהוב מאכל אהוב: אין כזה מזל: דגים שחקן אהוב: ג'ואי, מחברים זמר אהוב: יובל בנאי? חחחח סתם לא. שחקנית אהובה: ניקול קידמן זמרת אהובה: איגי וקסמן סרט אהוב: אוהו.. יש הרבה מאוד...לב אמיץ בעיקר. תכנית טלוויזיה אהובה: אוגי והמקקים ספר אהוב: רודף העפיפונים משקה אהוב: דיאט ספרייט חג אהוב: שבועות קולה או פנטה? פנטה. קולה זה דבר דוחה חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר צ'יפס או פוטטוס?פוטטוס מקדונלד'ס או בורגראנץ'? בורגראנץ' (איזו העלבה לבורגרקינג!!) מיץ ענבים או תפוזים? ענבים שירים ישראליים או לועזיים? גם וגם מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה כחולה עם לבבות לובש גרביים? לא. למה שאני אלבש גרביים באוגוסט? באיזה צבע? לא לובשת גרביים!! מה אתה עושה עכשיו? מקלידה את השורות האלה מישו שאתה הכי שונא בעולם: אממ בכללי אין מישהו מיוחד חוץ מהמורה שלי לתנ"ך. מישו שאתה הכי אוהב בעולם: את כל המשפחה שלי מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: אח שלי רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: לא מילה אהובה: פומפיה מקום בילוי אהוב: בלי להתפלצן, אבל בטבע.. מחשב או טלוויזיה: טלויזיה כלי נגינה אהוב? כינורות אוהב לאכול? חח זה אתם תחליטו כשתראו אותי אוהב לנגן? לא אתה מרגיש טוב עכשיו? כן אתה אוהב לצחוק? כן אתה מאוהב? לא יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)? לא יש לך אתר? לא יש לך בלוג? כן באיזה פורומים אתה נמצא? פה, בעלי חיים, נוע"ל, לא יודעת.. לא הרבה בכללי ובאיזה קומונות אתה נמצא? אני לא נמצאת בקומונות יש לך חברים מהאינטרנט? אם אפשר לקרוא לזה ככה.. גם מארצות אחרות? לא איך הכרתם? לא הכרנו מה דעתך על פרסומות סמויות? שזה אחלה. אוהב גלידה? כן אוהב סושי? כן נכון שזה מגעיל? לא! טעם אהוב? אמממ חמוץ ומתוק אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמינים באהבה וירטואלית? לא מה החיה האהובה עליך? נחשו. סתם, כלב ובזמן האחרון גם סוריקטות..חחחחחח אוהב את העיר שלך? לא אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה? כן חולם הרבה חלומות? כן, אבל אני לא זוכרת אותם (ד"א, אדם חולם בלילה יותר מ-800 חלומות) מה החלום הכי מוזר שלך? שהלכתי לתוך ביצה ענקית של חומצה שכולם מתים בה ורק אני ניצלתי. והכי מפחיד? זה^ והכי מצחיק? שהקומונרית שלי מלקטת אותנו מכל רחבי הארץ בשביל להגיע לפעולה יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? אורנג' אוהב לצייר? לא לפסל? לא לשמוע מוסיקה? כן מה אתה הכי אוהב? לשכב בערסל ולקרוא ספר או לשמוע מוזיקה והכי שונא? לפנות את המדיח מה הפחד הכי גדול שלך? לטבוע. חחחחחחח מה התחביבים שלך? לקרוא, לשמוע מוזיקה, טיולים מאתגרים בטבע, ולהסתובב עם חברים את מי היית רוצה לפגוש? את ביל גייטס ולשאול אותו איך הוא עושה את זה טסת פעם לחו"ל? כן לאן? לצרפת, בלגיה, הולנד, קפריסין, וטורקיה כיף לך בחיים?כן מה היית משנה בחיים שלך? כלום מה היית משנה בעצמך? את הרמה של האיכפתיות שלי.. לפעמים זה פוגע בי אתה תשנה את זה בעתיד? מממ כל עוד אני בשמו"ץ אז לא נראה לי. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה? לעוף, ולהעלים את תחושת הכאב פעם בחודשיים לפני הקיץ ולפני שהולכים לבריכה......... נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: כן!! זה ממש כאב!! בתאומים!! התעלפת פעם?: אוהו.. 6 פעמים שברת עצם בגוף?: לא ניראה לך ששברת שיא?: כן אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: כן איך היה? לא כזה טעים היית רוצה להיות מישהו אחר? לא כרגע למה? כי טוב לי מאמין בגילגול הבא? לא איזו חיה היית רוצה להיות? חחח טוב אני זורמת. דרקון איזה חפץ היית רוצה להיות? גלגל שבוע טוב לכולם... תודה!

ManelB

New member
תורי...נראלי...

מה המצב? טוב, תודה. צבע אהוב:כחול שומרי. מאכל אהוב:אייס קפה(כןכן) מזל:שור. שחקן אהוב:אהה לאדעת, הרבה זמן לא ראיתי סרטים וטלוויזיה בכלל, לא זוכרת מה זה שחקנים... זמר אהוב: כריס מרטין, הסולן של קולדפליי. שחקנית אהובה:אהה לאדעת, הרבה זמן לא ראיתי סרטים וטלוויזיה בכלל, לא זוכרת מה זה שחקניות... זמרת אהובה:אממ... אפרת גוש...? סרט אהוב:היומן!!!!!!!!11 תכנית טלוויזיה אהובה: עצוב לומר, לא רואה טלוויזיה. ספר אהוב: אירופה אירופה. משקה אהוב:דיאט קולה!!!!!!!!111 חג אהוב: סוכות-הגשם הראשון... קולה או פנטה? דיאט קולה!!!!!!!!11 חטיפי עוף או המבורגר? המבורגר. צ'יפס או פוטטוס? ברור שצ'יפס! מקדונלד'ס או בורגראנץ'? אהה מקדונלס..? מיץ ענבים או תפוזים? תפוזים:] שירים ישראליים או לועזיים? אני יותר שומעת לועזית, למרות שמוזיקה ישראלית זה אחלה. מה אתה לובש עכשיו? חולצה שחורה עם צווארון לבן וג'ינס. לובש גרביים? יאפ. באיזה צבע? לבן. מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון..? אה ושומעת מוזיקה, כמו תמיד. מישו שאתה הכי שונא בעולם: אהה לא הייתי אומרת "שונאת"... מישו שאתה הכי אוהב בעולם:אמא
מישו שאתה מתגעגע אליו עכשיו: דריה...היא גרה בתל אביב, אבל מחר אני שם, כך שמחר אני אראה אותה:] רואה עכשיו תכנית טלוויזיה: חחחחחחחחח לא מילה אהובה: שלום. מקום בילוי אהוב:השקם=] מחשב או טלוויזיה:מחשב! כלי נגינה אהוב? גיטרה. אוהב לאכול? סרטים? הו לא. אוהב לנגן? על המצפון... אתה מרגיש טוב עכשיו? אני בסדר...אני מניחה. אתה אוהב לצחוק? מאוד. אתה מאוהב? דיאט קולה אהבת חיי... יש לך בת זוג (ולבנות בן זוג)?וואו קובי, פעם ראשונה שניסחו פה שאלה בלי להפלות אותך... תמשיכו כך:] יש לך אתר? נופ. יש לך בלוג? נופ. באיזה פורומים אתה נמצא? השומר הצעיר!!!!! ובאיזה קומונות אתה נמצא? קן ראשון מרכז, קני ראשון וTwisteD minD שזו להקה של חברים שלי. יש לך חברים מהאינטרנט? אני מניחה. גם מארצות אחרות?כן. איך הכרתם? כל חבר בדרך אחרת... מה דעתך על פרסומות סמויות? גועל נפש. פיכס. פויה!!!!! אוהב גלידה? ברור! אוהב סושי? חחחח אף פעם לא טעמתי סושי, גם לא בתכנון שלי לטעום... נכון שזה מגעיל? מי יודע? טעם אהוב? מתוק:] אוהב את הכתב יד שלך? אינלי כתב יד יפה, לרוב גם יורדים עליו, אבל נו... חח הוא מיוחד... מאמינים באהבה וירטואלית? כל מקרה בפני עצמו. מה החיה האהובה עליך?אח שלי. אוהב את העיר שלך? את הסביבה לא ממש... את העיר? היא סבבה. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? אינמצב. קשה לך להירדם בלילה? חחח ממש לא. בגלל זה אני נרדמת בבוקר:] חולם הרבה חלומות? סיוטים לרוב. מה החלום הכי מוזר שלך? שאינלי ריסים, אינלי שיער וישלי ראש ביצה. והכי מפחיד? הו יש הרבה. אבל אתמול חלמתי שיש אש בכל מקום....ואז אני מגלה שזה סוף העולם ואני היחידה שנשארה. אז החלטתי לרוץ. לקח לי כמה שניות להבין שאינלי רגליים. והכי מצחיק?שאני עולה על אוטובוס, טינקי ווינקי הוא הנהג אוטובוס ויש לו שרשרת של "חי". הו. זה היה משעשע. יש לך פלאפון? אכן. של איזה חברה? אורנג' רולז!! אוהב לצייר? לא ממש. לפסל? לפסל זה מגניב. לשמוע מוסיקה? זאת דרך חיים. מה אתה הכי אוהב?להנות. והכי שונא?לסבול. מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד את היקרים לי. מה התחביבים שלך? לקרוא, להאזין למוזיקה טובה ולהנות מהחיים. את מי היית רוצה לפגוש? המממ... הרבה אנשים. טסת פעם לחו"ל? יאפ. לאן? טורקיה וקנדה. כיף לך בחיים?: תלוי איך מסתכלים עלזה. מה היית משנה בחיים שלך?:את הסביבה. מה היית משנה בעצמך?: אם היה משו שהייתי רוצה לשנות, אז הוא שונה מזמן. אתה תשנה את זה בעתיד?:אם אני ארצה. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?:כח ה"אם מישו משקר לי אז אוטומטית נופל עליו פסנתר". נפס לך פעם השריר ברגל ממש חזק, מתוך שינה?: יאפ. התעלפת פעם?: לא נראלי... שברת עצם בגוף?:לא נראלי... ניראה לך ששברת שיא?: בלשתות הכי הרבה דיאט קולה בעולם?? אכלת פעם שוקולד עם מלפפון חמוץ?: חחח איכ, לא. איך היה?:איכ, לא. היית רוצה להיות מישהו אחר?:לא. להיות אני זה הכי מאגניב. למה?:כי טוב לי עם איך שאני. מאמין בגילגול הבא?:לא. איזו חיה היית רוצה להיות?: ציפור מאגניבה. איזה חפץ היית רוצה להיות?:ארון?

KobIPWA

New member
בשני לאוגוסט

אבל אולי ידחו לי את זה, בגלל המצב. זה קרה בעבר, שכל המשאבים של צה"ל כוונו ללחימה, וגיוס חיילים חדשים לא היה ממש בסדר העדיפויות.

למעלה