שאלון שבועי

jast

New member
בנים? איפה?

יש רק את קובי... שהוא הבן היחיד פה.. ואם כבר, אז יש שירשורים ארוכים, סתם כי אנחנו שמוצניקים חופרים..

יאללה אני הענה

על עצמי... 1.שם? רינהה 2.גיל? 18 3.צבע אהוב? סגולל 4.ממתי את/ה בפורום? אהממ.. מלפני שנה וחצי ככה מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? גיטרה (ונבל.. יואוו הייתי מתה לראות מישהו מנגן בנבלל זה כלכך יפה) 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? אני יודעת 2 אקורדים בגיטרה ואני יודעת לנגן באורגנית 7.אם כן איזה? אורגנית 8.כמה שנים? מזמן לא ניגנתי 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? מה שיפה 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? גם וגם 11.השפה של השיר חשובה לך? מה שבא.. לא אכפת לי ממש זה או זה? 12.שמש או ירח? ירח.. זה בהרבה יותר יפה 13.לילה או בוקר? לילה.. כי כל הבוקר אני עסוקה בלהתעורר 14.שחור או לבן? לבן 15.לרוץ או ללכת? תלוי במצב 16.משעמם או עוד יותר משעמם? משעמם 17.מחשב או טלויזיה? מחשב 18.שאלון 1 או 20? אחד מספיק לי.. יותא מידי עושה לי כאב ראש 19.גלידה או קצפת? ברור שגלידה.. כאילו אתם מדברים פה איתי =] 20.פלאפל או פיצה? פיצה 21.עגבניה או מלפון? מלפלפוןןן השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? כן.. אני לא אתנגד לזה 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? בכייף אבל אין לי סופש פנוי 24.רוצה IPOD NANO? יאללה 25.אוהבים ג'לי? לא.. 26.רוצה גלגל? אבל בשביל מה?? 27.רוצה להיות מעצב? אהממ.. לא 28.חושבים על דיור מוגן? לא.. למה?? 29.שואפים להצלחה מקסימלית? אהממ.. כןן? ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? יש הרבה.. קשה לבחור אחד.. אני בהחלט מעריכה את ג'ורג' ארוול 31.מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? לא יודעת 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? טובים.. מעניינים וכאלה 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) כןןן אפילו 4 סתם שאלות... 35.מה שלומך? נראה לי שהצטננתי 36.איך החופש בינתיים? חופש.. באמת מצחיק... 37:יש לך שקל? לא יודעת אני צריהכ לבדוק 38:ו 10 אגורות? כן 39:בה לך להביא לי? אהממ.. עשר אגורות? טוב 40:למה? כי זה 10 אגורות האם אי פעם... 41:עשית באנג'י? לא 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? לא רנאה ליי 43:אכלת במבה עם שוקולד? כןן.. פונדווו 44:טעים נכון? XD כעעעע 45:רכבת על פיל? לא.. אבל על זברה כן.. 46:עקצה אותך מדוזה? אהממ לא נראה לי 47:כאב? 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? ואיי.. במאת היתה פעם אחת.. ואז אמא נבהלה ולקחת אותי לרופא 49:ואז הפכת לצהוב/ה? לא 50:מה היה יותר מגניב? לא יודעת.. פינת התלונות... 51:את/ה עייף/ה? כע 52:כואב לך הראש? כע 53:כואב לך הגב? קצת 54:כואב לך הצוור? לא 55:כאוב לך בכלל משהו? הרבה דברים 56:אם כן אז מה? מעצבנים@@ 57:אם לא, אז למה? מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? ואיי.. בחורף 59:שתית/ה שוקו? ביום שבת 60:הלכת לים? לפני שבועיים 61:הלכת לים? ואיי.. פתאום יש הרגשת דה זה וו 62:לך דה ז'ה וו? הרגע 63:הלכת עם חולצה ירוקה? אהמממ.. לא זוכרת 64:היית/ה במשימה? אהממ... 65:ישנת צהרים? ממזמן.. ואיי בא לי לישון צהריים 66:רצית להעיף למישהו סטירה? לפני כמה ימים 67:ואגרוף? לא 68:לא לי נכון? מאיפה לי 69:ראית סרט בקולנוע? אהממ.. חודש ככה 70:איך הוא היה? ואיי.. שילוב של מפחיד מוזר ועוד 71:חיבקת מישהו? אתמול.. 72:מי זה היה? חברים שלי.. עשו לי מסיבת פרדהה 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? לפני רגע ממש 74:ועל האות "ט"? לפני עוד כמה רגעים 75:גרבת גרביים? אתמול 76:גרבת גרביים אדומים? לפני חודשיים 77:נעלת נעליים? היום 78:קנית גלידה? שלשום 79:היה לך חום? לא זוכרת 80:אכלת במסעדה? אתמול 81:חממת משהוא במקרוגל? ממזמן 82:בכית? ביום שבת 83:קפצת לתוך שלולית? לא זוכר 84:היה כייף? לא זוכרת 85:הית/ה בבריכה? ואיי.. ממזמן 86:ניצחת במשחק? אהממ.. אתמול ניצחתי חניכה שלי בדמקה 87:איזה? דמקה 88:נימאס לך ממשהו? אה 89:ממה? 90:עקצה אותך דבורה? אפעם 91:חשבת מה לרשום פה? 92:ופה? בלה 93:ופה?בךהה 94:צחקת? אתמול 95:אמרת לא? היום 96:אמרת כן? 97:צעקת? היום 98:אכלת אבטיח? לפני כמה ימים 99:היה טעים? ברור 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? כרגע וזה הייה מיגע!

רינה רינה רינה רינה!!!

מתי רכבת על זברה?? ספרי לנו!!! הלוואי עליי אני גם רוצה!!!

טוב אז ככככה

לפני כמה שנים.. בחופש של כיתה ח' ככה או ז' אני לא זוכתרוזה גם לא משנה כלכך. נסעתי לקרובים שלי בבלרוסייה, ומשם נסעתי לרוסייה לכפר. אז כשחזרנו לעיר אז הלכנו לקרקס... ולפני שיכלנו להכנס לשם היו שם בחוץ סוסים וחמורים וזברות לרכב עליהם.. ואני לא ידעתי על מה ייתנו לי לרכב... ביקשתי מדודים שלי לרכב.. ואז עליתי על זברה ורכבתי עליה.. ווהיא הייתה מה זה חמודהה

ואני על אתון,יענו על נקבה

של החמורה..כשהיתי בת שבע שמונה ככה.. ואני זוכרת שהיא כל הזמן רצתה לאכול צמח אחד והיתה לה פרווה נעימה ואבא שלי הוביל אותי ...כלומר אותה..ורציתי שאמא שלי תרכב גם והיא פחדה חחחח וואי איזה נוסטלגיה..

TziMHoNoa

New member
גם אני...

על עצמי... 1.שם? נועה 2.גיל? עוד מעט 16 3.צבע אהוב? כחול 4.ממתי את/ה בפורום? ממזמן.. לא יודעת מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? כן.. 7.אם כן איזה? חליל, גיטרה, קצת פסנתר ומשתדלת לתופף... 8.כמה שנים? מליון אלף 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? 11.השפה של השיר חשובה לך? זה או זה? 12.שמש או ירח? 13.לילה או בוקר? 14.שחור או לבן? 15.לרוץ או ללכת? ללכת 16.משעמם או עוד יותר משעמם? 17.מחשב או טלויזיה? 18.שאלון 1 או 20? 19.גלידה או קצפת? 20.פלאפל או פיצה? פיצה 21.עגבניה או מלפון? עגבניה השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? לא יפריע לי, אבל אני לא כ"כ צריכה... 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? לא ממש 24.רוצה IPOD NANO? מה זה? 25.אוהבים ג'לי? כן 26.רוצה גלגל? כן 27.רוצה להיות מעצב? לא 28.חושבים על דיור מוגן? לא 29.שואפים להצלחה מקסימלית? מן הסתם... ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? וואו... לא יודעת... 31.מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו כמה ביחד, אבל האחרון שסיימתי (שוב) זה צינורות של אתגר קרת 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) כן סתם שאלות... 35.מה שלומך? טוב, תודה 36.איך החופש בינתיים? קשה 37:יש לך שקל? כן 38:ו 10 אגורות? כן 39:בה לך להביא לי? ם.ם: לא, אני חוסכת... 40:למה? לגלשן!!!! האם אי פעם... 41:עשית באנג'י? לא, לצערי... 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? חחח לא 43:אכלת במבה עם שוקולד? לא 44:טעים נכון? XD 45:רכבת על פיל? לא 46:עקצה אותך מדוזה? כן 47:כאב? כן 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? לא 49:ואז הפכת לצהוב/ה? לא 50:מה היה יותר מגניב? פינת התלונות... 51:את/ה עייף/ה? קצת 52:כואב לך הראש? לא 53:כואב לך הגב? כן 54:כואב לך הצוור? לא 55:כאוב לך בכלל משהו? קצת הגב, לא נורא 56:אם כן אז מה? 57:אם לא, אז למה? מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? מזמן, בחורף 59:שתית/ה שוקו? אתמול בלילה 60:הלכת לים? שלשום 61:הלכת לים? ^ 62:לך דה ז'ה וו? לא זוכרת 63:הלכת עם חולצה ירוקה? ברגע זה ממש... 64:היית/ה במסימה? מסימה? 65:ישנת צהרים? בשבוע חג קן, נראה לי... 66:רצית להעיף למישהו סטירה? 67:ואגרוף? 68:לא לי נכון? 69:ראית סרט בקולנוע? וואו, מזמן, בתחילת שנה... 70:איך הוא היה? לא רע, (האחים גרים למבוגרים בלבד) 71:חיבקת מישהו? לא זוכרת 72:מי זה היה? 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? קודם 74:ועל האות "ט"? עוד יותר קודם 75:גרבת גרביים? מזמן... 76:גרבת גרביים אדומים? 77:נעלת נעליים? נעליים לא נעלתי הרבה זמן 78:קנית גלידה? 79:היה לך חום? 80:אכלת במסעדה? 81:חממת משהוא במקרוגל? סבתא חיממה לי בצהריים... 82:בכית? 83:קפצת לתוך שלולית? 84:היה כייף? 85:הית/ה בבריכה? בקייטנה המעצבנת 86:ניצחת במשחק? ניצחתי את אחותי בספידי 87:איזה? 88:נימאס לך ממשהו? עכשיו 89:ממה? מהשאלון (בטח כולם ענו ככה..) 90:עקצה אותך דבורה? בכיתה ג' 91:חשבת מה לרשום פה? 92:ופה? 93:ופה? רר 94:צחקת? היום/אתמול 95:אמרת לא? קודם 96:אמרת כן? גם 97:צעקת? אני לא צועקת 98:אכלת אבטיח? 99:היה טעים? 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות?

jast

New member
חח את חמודה:]

עאלק "אני לא צועקת".. בטח שאת כן צועקת, את פשוט צועקת בשקט... וזה גם סתם כי אין לך כח להתאמץ.

KobIPWA

New member
נצלו"ש

איך היה חג קן אוסישקין? אם מישהו פה היה בכלל... אני הגעתי בערך 5 דקות אחרי שהוא נגמר. הייתי תקוע בפ"ת, והייתי מגיע באמצע אם לא היה פקק מעצבן בדרך...

למעלה