שאלון שבועי

KobIPWA

New member
וואו, רגע

למה לא להשוות? זה כסף, וזה כסף. אז 1180 לא שווה ל380 או מה שזה לא היה, אבל בשביל הרבה אנשים זה הרבה יותר מדי. בשבילך הטיולים זה דבר חשוב, בשביל הרבה אנשים המונדיאל מאוד חשוב. ומה הקשר לזה שאני גר ברמת-אביב? דיברנו עלי איפשהו בקטע הזה? לא נראה לי... אבל אם כבר נכנסנו לזה, אני רק אבהיר לך שלא כל מי שגר ברמת-אביב א' (או "הישנה", או "הירוקה") יש לו הרבה כסף. הסטיגמה היא על ג', לא עלינו. אני, למשל, ממש לא "טחון". למה את חושבת שלא למדתי נהיגה? למה להזמין את המונדיאל לא הייתה אפילו אופציה? בגלל שאין לנו כסף לזה. ממש לא התכוונתי שהדיון הזה ילך לפסים אישיים, אבל כנראה שזה קרה בכל זאת...

נכון,קובי צודק זה עיניין של סדר

עדיפיות.. אי אפשר לשפוט אנשים... גם אנחנו לא "טחונים" וקנינו את החבילה הדפוקה הזו של המונדיאל שלצערי עשתה הרבה צרות..זה באמת לא אומר שומדבר. יש אנשים שמאמינים שהמונדיאל זה אירוע חד פעמי[ליתר דיוק כל 4 שנים]והם לא רוצים לפספס אותוו.ואצל המשפחה שלי זה היה חשוב[כי כולם גברברים בלע] אז קנו את זה. זה אומר שאנחנו טחונים?לא. אבל זה אומר שבהחלט המשפחה שלי ניצלה את המבצעים ודווקא הרווחנו לא רע מזה[קיבלנו אמ פי 4 במתנה חעחעחע].. בקיצור,בואו לא נשפוט את האנשים.שיהיה להם בכיף.. וזהו.

jast

New member
טוב, זה כבר מגעיל..

כנראה שאת ממש לא מכירה אם את אומרת שכל מי שגר ברמת אביב טחון... זה לא נכון.. בטח את גם חושבת שכל מי שגר בשיכון תפרן(או שלא.. כי את מכירה אנשים מהשיכון).. עובדה שיש את חלום ראשון ואמריקן קולוני... אז דיי עם הסטיגמות, שמוצניקית עאלק.. ! ועוד משו, בואי נאמר שסמינרים של השמוצ קצת הרבה יותר חשובים מהמונדיאל! אם את לא חושבת ככה.. חבל! ואני לא נכנסת איתך לשום וויכוח, אמרתי את מה שיש לי להגיד. וזהו.

מה את קשורה עכשיו??? אני אמרתי

שהמונדיאל יותר חשוב?! אולי במקום שכל פעם שבא לך לריב איתי קודם כל תקראי? אני לא אמרתי כזה דבר דבר ראשון כי מהמונידאל אולי ראיתי חצי משחק את הכי לא קשורה בארץ שבאת עכשיו עם היציאה הדפוקה הזאת שהטיולים של שמוצ יותר חשובים מהמונידאל את הכי לא קשורה בארץ אני אמרתי שאם קובי משווה את המחירשל המונידאל מול הטיולים והסמינרים בכלל שהוא יותר זול מהסמינרים זה הדבר היחידי שהזכרתי והשוואתי וחוץ מזה את לא חייבת לקפוץ לכל שירשור אז תפסיקי לעצבן חן ומה לעשות קובי דיבר כאילו יש מלא מלא כסף לכל בן אדם כאן ושהוא יכול לצאת לכל טיול אז אמרתי לו את זה מה את מכניסה עכשיו את שיכון אני לא מבינה??????????????? תגידי מה את רוצה?!?!?!

KobIPWA

New member
טוב, זה לא הולך לשום מקום

בואי נסכם את זה כאן, ונתייק את זה בתיקיית "הריבים החודשיים" שלנו.

jast

New member
כן, צודקת../images/Emo6.gif

קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי "שיואו, משעמם תחת.. איך בא לי לריב אם שני..." אז נכנסתי לפורום, חיפשתי עם מי רבת הפעם... ועכשיו אני מנסה לריב איתך בכוונה:] עלית עלי:)

jast

New member
כן, חחח לגמרי.. טעיתי...

ואולי כדי שכל הפורום הזה ילמד מהטעות הזאת.. פעם הבאה, אם שני כותבת משהו בסיגנון "כל מי שגר ברמת אביב טחון"/ או סתם משהו שנישמע אולי סופר מפגר אבל הוא לא(כי שני כתבה אותו, זה לא יכול להיות מפגר!!!)/ סתם משהו שמפריע לכם.... - לא להגיב!! בתי הקברות מלאים באנשים שהתווכחו עם שני

אני דיברתי על המונידאל מול הטיולים

של שמוצ שאת מהרת להגיד את זה כמה פעמים שזה שבשבילי זה יותר חשוב (לפי מה שאת הבנת) ואני התגשתי לך את זה שזה לא נכון אלא אני אמרתי שזה יותר זול אז תעשי טובה.... ועם ההודעה הזאת את שוב לא קוראת את מה שהגבתי..... צ צ צ צ צ חבל

jast

New member
ואני דיברתי על זה שלא כל רמת- אביב

טחונים... "שאת מהרת להגיד את זה כמה פעמים שזה שבשבילי זה יותר חשוב " כאילו.. what tha fuck?!

סמינר בית! (9)

על עצמי... 1.שם? אלונה 2.גיל? 15 מינוס 40 יום:p 3.צבע אהוב? בז'. 4.ממתי את/ה בפורום? מהיום הראשון. מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? גיטרהP: 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגיה כל שהוא? פפ, הבנתי! מצחיק. 7.אם כן איזה? - 8.כמה שנים? - 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? הכל. 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? גמוגמ. 11.השפה של השיר חשובה לך? לא תמיד. זה או זה? 12.שמש או ירח? תלוי במצ"ר 13.לילה או בוקר? לילה. 14.שחור או לבן? שחור. 15.לרוץ או ללכת? ללכת. אבל לאט! 16.משעמם או עוד יותר משעמם? משעמם. 17.מחשב או טלויזיה? מחשב. 18.שאלון 1 או 20? 1. 19.גלידה או קצפת? גלידה. קצפת זה משמין. 20.פלאפל או פיצה? פיצה. 21.עגבניה או מלפון? מלפפון. השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? כן. 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? כן. 24.רוצה IPOD NANO? כן 25.אוהבים ג'לי? לא ממש. 26.רוצה גלגל? יש לי מספיק, תודה:) 27.רוצה להיות מעצב? לא. 28.חושבים על דיור מוגן? לא. 29.שואפים להצלחה מקסימלית? לא תמיד. ספרים 31.מה הספר האחרון שקראת? "סיפור הלילה" 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? מישהו לרוץ איתו 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? 6. 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) כה. צופן דה וינצ'י ורודף העפיפונים.[נשמע כמו כינוי להומו
] סתם שאלות... 35.מה שלומך? עייפה 36.איך החופש בינתיים? משעמם. 37:יש לך שקל? ישמצב. 38:ו 10 אגורות? כה. 39:בה לך להביא לי? הבנתי!!1 אתה מצחיק אתה! 40:למה? כי אני קמצנית! האם אי פעם... 41:עשית באנג'י?
42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י?
43:אכלת במבה עם שוקולד? V 44:טעים נכון?
!!!!!1 45:רכבת על פיל? X 46:עקצה אותך מדוזה? X 47:כאב? X 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? X 49:ואז הפכת לצהוב/ה? X 50:מה היה יותר מגניב? זה! פינת התלונות... 51:את/ה עייף/ה? מאוד. 52:כואב לך הראש? כה. 53:כואב לך הגב? כה. 54:כואב לך הצאוור? טיפה. 55:כאוב לך בכלל משהו? הציצים. 56:אם כן אז מה? לא יודעת. 57:אם לא, אז למה? כי אנחנו כאן, בשבילך. מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? לאזוכרת. 59:שתית/ה שוקו? לפני שבוע ככה. 60:הלכת לים? שבוע שעבר. 62:לך דה ז'ה וו? היום.. 63:הלכת עם חולצה ירוקה? שלשום. 64:היית/ה במסיבה? 20/6 65:ישנת צהרים? היום. 66:רצית להעיף למישהו סטירה? היום. 67:ואגרוף? היום. 68:לא לי נכון? גם לך. וגם לך. 69:ראית סרט בקולנוע? שנה פלוס. ישאת ערוץ הקיבוץ, למה צריך קולנוע. 70:איך הוא היה? לא זוכרת מה זה היה. 71:חיבקת מישהו? היום. 72:מי זה היה? חברה שלי שלא ראיתי המון זמן. 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? לפני שלוש שאלות. 74:ועל האות "ט"? מספיק זמן. 75:גרבת גרביים? היום. 76:גרבת גרביים אדומים? אין לי. יש לי ורודים.. 77:נעלת נעליים? היום. 78:קנית גלידה? לזוכרת. 79:היה לך חום? לא מזמן.. שבועיים ככה. 80:אכלת במסעדה? המון זמן.. 81:חממת משהוא במקרוגל? בטח בשבוע האחרון. 82:בכית? לזוכרת. 83:קפצת לתוך שלולית? בחורף? 84:היה כייף? לא ממש. 85:הית/ה בבריכה? שבוע שעבר. 86:ניצחת במשחק? לאזוכרת. 87:איזה? לא זוכרת. 88:נימאס לך ממשהו? כרגע. 89:ממה? מהשאלון. 90:עקצה אותך דבורה? כשהייתי בת 10+- 91:חשבת מה לרשום פה? לא. 92:ופה? גם לא. 93:ופה? עוד יותר לא. 94:צחקת? היום. 95:אמרת לא? היום. 96:אמרת כן? היום. 97:צעקת? היום בטח. 98:אכלת אבטיח? לפני איזה חצי שעה. 99:היה טעים? לא ממש. 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? המון זמן. כאן עניתי על 96 שאלות +-! קראת? מה התכנונים למחר?

פורה

New member
וואוו, שמתם לב שהתחלנו

לפתוח פה שירשורים ממש ממש ארוכים?

ליאור!!!! חחחחחחחחחח את ממש צודקת

אבל זה עדיף לא? לפחות נמלא את הפורום שלנו!!!!!! :) זה לא עדיף שזה יהיה ריקני ושאף אחד לא יכתוב כלום :( אז הפורום יהיה משעמם ועצוב ועזוב

יש שרשורים ארוכים כי לכולם

יש זמן.. וכי אנחנו אוהבים אחד את השני וכייף לנו לדבר .. וכי אנחנו פשוט מגניבים

למעלה