שאלון שבועי

KobIPWA

New member
Voila

1.שם? קובי "הטורף מאלג'יר" מלמד 2.גיל? 19 3.צבע אהוב? כחול-שומרי ואדום-דם-הפועלים 4.ממתי את/ה בפורום? לפי בדיקה קצרה - מסוף 2004. מוזיקה 5.איזה כלי נגינה את/ה הכי אוהב/ת? גיטרות למיניהן. 6.את/ה יודע/ת לנגן על כלי נגינה כל שהוא? גיטרות למיניהן. 7.אם כן איזה? גיטרות למיניהן. אה, וגם תופים. וקלידים. ומפוחית. ומשולש. 8.כמה שנים? גיטרות - 10 שנים. תופים - 3-4 שנים. קלידים הפסקתי בכיתה ה', וחזרתי רק לפני כמה חודשים. מפוחית התחלתי לפני איזה חצי שנה. ומשולש... לא יודע, יש לי כישרון מולד לזה. 9.איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת לשמוע? כל דבר, כל עוד הוא טוב. 10.מה את/ה בדר"כ אוהב/ת בשירים?, את המילים או את המוזיקה? משתנה לפי האמן. 11.השפה של השיר חשובה לך? לא, כל עוד אני מבין אותה. זה או זה? 12.שמש או ירח? שמש הייתה סדרה גרועה, ירח זה שיר יפה. 13.לילה או בוקר? לילה. בוקר זה לזקנים שגרים בבית אבות ממול. 14.שחור או לבן? לבן. שחור זה רע. שחור זה מגעיל. אני שונא כל דבר שהוא שחור. מוסיקה שחורה, קופסא שחורה, אנשים שחורים... צריך להרוג את כולם... אההההההה... כן. 15.לרוץ או ללכת? שנאתי לרוץ עד השנה, אבל עכשיו אני ממש נהנה מזה. אבל טיולי הליכה זה הרבה יותר כיף. 16.משעמם או עוד יותר משעמם? השאלון הזה? בינתיים, רק משעמם
17.מחשב או טלויזיה? מחשב. הרבה יותר אפשרויות... ואפשר לראות כמעט כל מה שיש בטלוויזיה. 18.שאלון 1 או 20? לא לא, מספיק אחד. תודה רבה. 19.גלידה או קצפת? טרטופו אומייגאד בסט אבר~!!!!!!!!!!1 20.פלאפל או פיצה? פיצה. 21.עגבניה או מלפפון? עגבניות זה רע! רע מאוד! יאקי פאקי! (הערה - עכשיו אני רעב. תודה באמת) השאלות שתפוז שואל...>.>"(למעלה) 22.רוצה 20,000 ש"ח בחודש? בהחלט, זה יפתור הרבה בעיות. 23.רוצה סופ"ש באילת מתנה? כן, למה לא. 24.רוצה IPOD NANO? לא, יש לי את הIStation שלי (או "הצעצוע"), תודה 25.אוהבים ג'לי? מה, זה כמו "אוהבים נקניקיות"? 26.רוצה גלגל? אמממממממ... בשביל מה בדיוק? 27.רוצה להיות מעצב? לא תודה. אלא אם זה נותן לי 20,000 ש"ח בחודש
28.חושבים על דיור מוגן? לא, יש לי בית אבות מול הבית, תודה. 29.שואפים להצלחה מקסימלית? תמיד. ספרים 30.מי הסופר/ת האהוב/ה עלייך? דאגלס אדאמס ובתיה גור. 31.מה הספר האחרון שקראת? "סיינפלד ופילוסופיה". ספר גאוני. 32.איזה ספר את/ה הכי אוהב/ת? כל סדרת "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה". 33.מה סוג הספרים שאת/ה אוהב/ת ליקרוא? טובים. כן, יש משהו בספרים טובים... 34.קנית ספר בשבוע הספר(השנה?) לא, לצערי לא יצא לי להיות שם השנה. סתם שאלות... 35.מה שלומך? בסדר, תודה. 36.איך החופש בינתיים? איזה חופש?
37:יש לך שקל? יש לך עודף ממאה? 38:ו 10 אגורות? לא, נתתי את כל האגורות שלי לקן רמת-אביב. 39:בא לך להביא לי? ם.ם" רק אם זה למטרה טובה. 40:למה? כי אני אוהב לתרום. האם אי פעם... 41:עשית באנג'י? טרם. 42:עשית אפצ'י וגרמת לעוד 20 אנשים גם לעשות אפצ'י? לא במודע. 43:אכלת במבה עם שוקולד? שני, אני ממליץ לך לעבור הלאה... שלא תגידי שלא אמרתי... במבה זה רע! רע! רע רע רע! 44:טעים נכון? XD לא רוצה לחשוב על זה אפילו... 45:רכבת על פיל? רק פיל מכני כזה שיש בקניונים. 46:עקצה אותך מדוזה? נופ. 47:כאב? רגשית, כן. לא הבנתי למה אני לא מספיק טוב בשבילה. 48:גילית שאת/ה ירוק/ה? מה?!? אני לא חייזר... 49:ואז הפכת לצהוב/ה? אם יש דבר אחד שאני לא, זה צהוב. NEVER EVER SAY IT AGAIN... 50:מה היה יותר מגניב? שגעון המקרנה. פינת התלונות... 51:את/ה עייף/ה? קצת, לא רציני. 52:כואב לך הראש? קצת, מהשאלות... 53:כואב לך הגב? לא. 54:כואב לך הצוואר? קצת תפוס, האמת... 55:כאוב לך בכלל משהו? מסתבר שהצוואר והראש. 56:אם כן אז מה? אוי, הראש מתחיל לכאוב עוד יותר... 57:אם לא, אז למה? נראה לי שאני אקח משהו... מתי הפעם האחרונה ש... 58:אכלת קרמבו? לפני חודשיים בערך. 59:שתית/ה שוקו? אתמול. 60:הלכת לים? לפני כמה שבועות. 61:הלכת לים? לפני כמה שבועות ושתי שניות. 62:היה לך דה ז'ה וו? ממש עכשיו, כששאלת אם הלכתי לים... הרגשתי כאילו כבר שאלת אותי את זה מתישהו. 63:הלכת עם חולצה ירוקה? כמה שנים, אם בכלל. 64:היית/ה במשימה? כשהייתי קומונר (גאד, זה היה שנון)
65:ישנת צהרים? כמה חודשים. 66:רצית להעיף למישהו סטירה? היום באימון, אבל החלטתי שזה לא מתאים לקרב
67:ואגרוף? היום באימון, וגם עשיתי את זה. 68:לא לי נכון? שאני באמת אענה על זה?
69:ראית סרט בקולנוע? וואו, בקולנוע? נראה לי שאיזה 4 חודשים... 70:איך הוא היה? רע מאוד. Hostel זה סרט רע. 71:חיבקת מישהו? היום. 72:מי זה היה? אמא וחבר. 73:לחצת על האות "פ" במקלדת? לפני כמה... אה, רגע, פאק דאמיט... עכשיו. 74:ועל האות "ט"? גם עכשיו. 75:גרבת גרביים? היום. 76:גרבת גרביים אדומים? לפני כמה שנים, באימון כדורסל. 77:נעלת נעליים? היום. 78:קנית גלידה? ביום חמישי. 79:היה לך חום? לפני כמה חודשים. 80:אכלת במסעדה? לפני שבוע בערך. 81:חממת משהוא במקרוגל? אתמול בערב. 82:בכית? אתמול, האמת... בבית החולים. 83:קפצת לתוך שלולית? לפני כמה שנים. 84:היה כייף? אני משער שכן, הרי עשיתי את זה בכוונה. 85:הית/ה בבריכה? לפני חודשיים. 86:ניצחת במשחק? היום. 87:איזה? קרב היאבקות אמיתי (לא מבוים) נחשב? אם כן, אז זה. אם לא - פרד-זוג. 88:נימאס לך ממשהו? בהחלט. 89:ממה? רוצה לנחש?
90:עקצה אותך דבורה? אף פעם. 91:חשבת מה לרשום פה? וואו, יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לרשום פה... 92:ופה? פה דווקא לא ממש. 93:ופה? אבל כאן... הו, כן... 94:צחקת? לפני כמה דקות. 95:אמרת לא? היום. 96:אמרת כן? היום. 97:צעקת? היום. צעקתי הרבה היום... אבל לא מכעס. 98:אכלת אבטיח? שלשום. 99:היה טעים? כן, יאם! 100:ענית על שאלון בן 100 שאלות? אף פעם... אה, שיט... אז עכשיו. יאללה פנדלים. איזה גמר מעפן...

לא קשור אבל..

איטליה ניצחו ונגמר הסיוט הזה שנקרא "מונדיאל" שגורם לכולם לא לצאת מהבתים ולפתח ריבים בלתי פוסקים על "יש מונדיאל תראי טלוויזיה במקום אחר".... [קובי סליחה על החוסר יחס חח ועל זה שאני כותבת לך תגובה שלא קשורה לנושא,אני היתי חייבת להתפרק חח]

KobIPWA

New member
למה סיוט?

מונדיאל זה הרבה מעבר לכדורגל. הרבה מאוד אנשים שלא אוהבים לראות כדורגל נהנים מהטורניר.

אני לא ראיתי את כל המונדיאל אבל משה

משהו משך אותי לראות אתמול את הגמר.. דווקא הייה ממש טוב... הבנתי שכדורגל של חוץ לארץ זה טוב ושל הארץ לא משהו... אני נהנתי

תכלס

אצלנו הרמה של הכדורגל לא משהו בכלל, אם הינו במונדיאל הינו עושים פדיחות לעצמנו אז טוב שנבחרת ישראל לא משתתפת

KobIPWA

New member
דווקא הגמר היה לא משהו בכלל

ולגבי הכדורגל בארץ - זה הכל עניין של כסף ומקצוענות. הייתה פעם תוכנית של עמנואל רוזן בערוץ 10, שהשוותה בין דרך החיים של שחקן מקצועני בחו"ל לשחקן מקצועני בליגת העל בארץ. הראו שם את טל בן-חיים, שמשחק בבולטון, קבוצת אמצע טבלה מהליגה הראשונה באנגליה, והשוו אותו לדוד רביבו (אח של חיים רביבו המפורסם), שמשחק במ.ס אשדוד, קבוצת אמצע טבלה בישראל. הראו את סדר היום שלהם. בתשע בבוקר, בן-חיים רץ כמה קילומטרים באימון בוקר... דוד רביבו? ישן. בעשר בבוקר, בן-חיים מרים משקולות בחדר הכושר של הקבוצה. דוד רביבו? ישן. אחת עשרה בבוקר, בן-חיים רואה קלטת של המשחק האחרון שלו, ומנסה לראות מה הוא עשה לא טוב. דוד רביבו? מתעורר, קורא עיתון, הולך לבית-קפה. זה ההבדל בין חו"ל לארץ. שם האנשים דורשים מעצמם את המקסימום, פה לא. שם יש כסף לכל דבר, פה קבוצה נקנסה בעשרות אלפי שקלים בגלל שהם לא קראו פקס שהתאחדות הכדורגל שלחה להם... בגלל שאין להם פקס.

תראי הגמר היה יחסית מעפן

תכלס את רוצה שהאלופה תיהיה באמת אלופה ולא בגלל הפנדלים במחצית הראשונה הם היו באמת אחלה אבל אחר כך הם כבר התעייפו כי הם זקנים כבר.....

נו כן אם הכי צעיר שלהם זה בן 23

והוא רק אחד כזה.... את לא יכולה להגיד שמישהו בן 23 יש את אותו אנרגיה של מישהו בן 33

או אנשים שיגידו לך באמצע ארומה

הלו את מסתירה זוזי זוזי נו פה לא מעשנים ואז רינה תגיד להם כדי שהם ישמעו טוב טוב טוב..... כדורגל רואים בבית עם רמיזה קטנה של קמצנים לא יכולתם לקנות את זה בבית?

KobIPWA

New member
קמצנים?!?

רגע, את לא זאת שמזכירה פה כל הזמן שאין לה כסף לטיולים של התנועה? אז למה להניח שלכולם יש כסף לקנות את המונדיאל? (ואפילו לא קשור לכסף - זה עניין של עיקרון)

לא לכולם יש כסף,

גם לנו אין כסף אבל היה איזה שהוא מבצע אז ההורים שלי קנו את החבילה,כמוכן לדעתי זה בזבוז כסף וזה גרם לסכסוכים רבים ביננו.אבל ניחא,העיקר וזה חלף. שלום שלום ושהמונדיאל לא יבוא לי בחלום אדיוס ...

KobIPWA

New member
היו מלא מבצעים, אבל זה לא משנה

הרבה מאוד אנשים לא הזמינו למרות המבצעים. חלק בגלל שזה עדיין היה יקר מדי, וחלק בגלל עיקרון - הרי בכל מדינה מערבית המונדיאל שודר בחינם, ורק פה ביקשו מאות שקלים עבורו.

jast

New member
א. אנחנו לא מדינה מערבית:)

ב. גם בעזה ובמצריים ועוד כמה מדינות מזרחיות שידרו בחינם:))

אמממ בוא נחשוב למה.... כי שוב

הטיולים של התנועה הרבה יותר יקרים!!!!!!!! כאילו צופי נודד עולה יותר מהמונדיאל....... אמ אמ קובי.........! אל תשווה בכלל!!!! וכמו שפורה אומרת כניראה שלהנהגה אין ערך לכסף שלנו אם אני צריכה להוציא 1180 שקל לטיולים! לא אמרתי שאני לא אצא פשוט אני לטיול כמו רפסודיה ו.... עוד הקטע כאן שאם הם לא מזמינים בבית הם לא יכולים לשבת בחוץ ולתת לאנשים הוראות איפה לשבת ואיפה לא בשביל לא להפריע להם קובי-לא כולם גרים בצפון ת"א מצטערת

למעלה