שאלון שבועי

אני מצטערת להגיד לך קובי אבל...

אין הבדל בין מישהו שהוא בן 17 או 18 או 19.... שהם עוברים לעשור השני או קצת אחרי זה באמת לא כל כך משנה....

אבל זה הפוך עפ בנים ובנות

כי בנות מתבגרות מהר יותר (מדעי לחלוטין) לבנים לוקח עוד זמן.. אז תחשבי מה זה עם בת מבוגרת תצא עם בן פחות... בת 22 עם בן 17.. זה יהיה נורא.... לעומת זאת בת 17 עם בן 21 זה בדיוק נכון.. אני לא אומרת שאין יוצאים מן הכלל..

כן את אמרת אבל בת בדוגמא שלך...

זה בדיוק מה שאני אומרת לקובי בן 19 לא יכול לצאת עם בת 25 כי פשוט היא הרבה יותר מבוגרת ממנו והוא לעומת זאת הוא די ילדותי בשבילה

jast

New member
לא נכון!!

לי ממש אין בעיה עם זה.. זה הכל תלוי בבנאדם.. לי אישית לא תהיה בעיה לצאת עם מישהו שקטן ממני בשנה או אפילו שנתיים(יותר מזה זאת כבר פדופיליה
)... ואני יכולה אפילו להביא לך דוגמא לכמה ט'ניקים כאלה.. אממ.. העיקר זה איך הם מתנהגים ואיך הם ניראים(לא במובן הזה.. אני מתכוונת, אם יש מישהו שהוא בכיתה ט', אבל הוא ממש לא מפותח ניראה כמו בכיתה ג'.. אז לא... אם יש מישהו בכיתה ט' שניראה כמו בכיתה י"א שיהיה בכיף..)... ובקיצר, זה ממש לא משנה! מה שחשוב זה הבנאדם עצמו ולא הגיל... וגם לפעמים הבת יכולה להיות יותר גדולה. זה בסדר גמור.

Kobi Guerrero

New member
אני מוחה נגד ביסוס השאלון למין הנשי

אתה אוהב בריכה? מדוע? תלוי איזה בריכה, אבל בעיקרון עדיף ים. את אוהבת ים? מדוע? את הכנרת אני מאוד אוהב. באחרים קצת מפריע לי המלח. מה אתה לובש - בקיני, או בגד ים ארוך? רק מכנס. ספידו זה לרוסים מכוערים. וביקיני זה לשייקו. אתה בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא ממש. רק כשעשינו תחרות של בנייה לגובה ביום גרעין. את קוברת אנשים בחול בים חיים? רק את אביתר. וזה היה פעם אחת. בטעות. מה עדיף - ארטיק או גלידה? טרטופו~!!!!!!!!1 מדוע? לימונענע~!!!!!!!1 בים, אתה פוגש הרבה בנים? בטח! במיוחד כשהולכים לשחק פריזבי בהרצליה בימי שישי... ולגבי בנות - בעיקר את האלה שבאתי איתן. אתה מתחיל איתם, או שהם איתך? האמת שפעם התחיל איתי איזה בחור בים... בסוד, נכון רובם ערסים? ממש לא. אתה שוחה רחוק בים? לא ממש. בים אני לא ממש שוחה, רק עושה שטויות עם חברים ותופס גלים. אתה יודע לשחות? כן, אבל לא כמו אח שלי (הילד בכיתה ה', אבל שוחה כמו דולפין עם מנוע). ממתי? התחלתי מאוחר... כיתה ב', אני חושב. מאוד התביישתי בזה. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יש הרבה מאוד. צופי נודד, ההכנה למד"צופי, הכניסה לי"ג... טבעת פעם? איך? פעמיים. כשהייתי בן 4 שיחקנו כמה ילדים על סף המזרקה, ונפלתי פנימה. יצאתי לבד. פעם שניה הייתה בזכרון יעקב, כשהייתי בן 6 או 7. עברתי ליד הבריכה כשהיא כבר הייתה סגורה, ושיחקתי עם חבר בכדור. הכדור נפל למים, וכשניסיתי למשוך אותו אלי נפלתי פנימה. לקח לי הרבה מאוד זמן לצאת, ופחדתי מאוד. את אוהבת אבטיח? ודאי. אפרסק? כן, למה לא... מנגו? אה, בסדר. תותים? דיגידם דם דם. מתי אתה קם בחופשים? כשהייתי בבי"ס, הייתי קם באחת-שתיים בצהריים. עכשיו אני פחות או יותר בחופש תמידי, ואני קם בסביבות שתים-עשרה. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אף אחד לא שם לב. עם יד על השלפוחית, אתה משתין בים\בריכה? איכסה. ממש לא. אתה לא משקר, נכון? נכון מאוד. עם מי אתה בדרך כלל הולך לים\בריכה? משתנה. בפעמים האחרונות זה היה עם חברה מהגרעין, או עם אבא ואח שלי. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? אני חייב לשאול, ואשמח לקבל תשובה - אם אף אחד לא עונה על השאלה הזאת אף פעם, למה היא תמיד נמצאת בשאלון?!? אני בעד 2 אפשרויות: 1. השאלה הזאת לא תהיה פה יותר. 2. כולנו נענה עליה ונגמור עם זה. ויש לי הרגשה ש-2 לא יקרה... הים הוא מקום רומנטי לדעתך? בהחלט, בתנאי שמוצאים מקום שקט. אתה אוהב שקיעות? עדיין לא יצא לי באמת לראות שקיעה כמו שצריך. וגם זריחות? כן. מאוד. מה יותר עדיף מהנ"ל? לא משנה, ממילא האחד הוא בעצם השני בריברס... יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? וואו, זה היה מאוד רנדומלי... מדוע? כי זה לא היה קשור לכלום! אתה חמוד? כשאני כועס. ידעתי - אז למה שאלת?!? אתה אוהב להשתזף? זה נראה לי טיפשי, סתם לשבת, לא לעשות כלום, ולחכות שהשמש תעבור עליך עם מכחול... מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? זה לא משנה! כולנו בני אדם! כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? חופש... מילה מצחיקה... כמה כסף אתהה בדרך כלל מוציא שם, אם בכלל? אפס. תמיד באים לים עם בקבוק מים! שלא תתייבש לי, שמעת? (אני מפצה על זה שאמא בחו"ל) בין אילו שעות אתה בדרך כלל בבריכה\ים? משתדל לבוא אחה"צ, כשהשמש פחות חזקה ויש פחות אנשים. אלא אם זה למטרות פריסבי, ואז מדובר בשעות הצהריים המוקדמות. אתה שוחה לעיתים בלילה? פעמיים-שלוש, כשנסענו 15 שמוצניקים בקיץ לכנרת. זה היה פסיכי לגמרי, עשינו כל כך הרבה שטויות... שחית פעם בעירום? לא. אם לא, אתה רוצה בעתיד? לא שמתי את זה כמטרה בחיים. אתה שם כובע כשאתה יודע שאתה הולך לבלות יום שלם מתחת לשמש? בדרך כלל. וקרם הגנה? כן. ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: אישה עם ביטחון עצמי ויציבה טובה. אני לא צוחק. הכי משמח: כשחלום מתגשם. תנסו את זה פעם... הכי מעציב: כשמישהו יקר לך נעלם מחייך (לאו דווקא מוות). הכי מצחיק: אבא שלי. הרבה אמרו את זה לפניי... הכי צבע: מה?!? כל צבע הוא צבע! אין אחד שהוא יותר או פחות! אולי חוץ מכחול-כריש... מעכשיו אני אניח שהשאלות הן מסוג "מי\מה הכי טוב לדעתך", והניסוח סתם מעפן כי זאת דרך להיות "צעיר", "מגניב" ו"חדשני". אתם הצעירים... מה קרה לעברית?!? הכי להקה: Weezer. הכי זמר: יהודה פוליקר. הכי זמרת: יהודית רביץ. הכי תכנית טלוויזיה: סיינפלד. הכי סרט: האחים בלוז! הכי פריט לבוש: בוקסרים של סנופי. הכי אביזר: לא צריך. הכי אתר אינטרנט: www.allmusic.com הכי כייפי: לנגן שיר קשה שאוהבים. הכי קשה: לפתוח שקיות קטשופ קטנות עם ידיים שמנוניות. הכי מעצבן: השנינות של שייקו בשעות לילה מאוחרות. אני יודע שזה היה מצחיק אותי בצהריים, אבל אין לי כוח לנסות להבין... הכי מרגיע: הדיסק "Is a Woman" של Lambchop. הכי שיר: "מרגע לרגע" של מיקה קרני. הכי ספר: "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה", דאגלאס אדאמס. הכי חבר: אוריה ברונשוויג. פשוט אין. צפית הרוויחו. הכי חברה: בת-דודה שלי, הילה. הכי נוף: הרי אילת. הכי ארץ: פינלנד~!!!!!!1 הכי עיר: ירושלים לנצח. הכי חיה: דוב-נמלים. הכי בילוי: הופעה בבארבי. המקום.

jast

New member
../images/Emo6.gif אמג..

הופעות בברבי? הייתי שם פעם אחת כשגררו אותי להופעה של סיילם, ומאז אני בטראומה ממטאליסטים קשוחים ואפלים שעושות פוגו וגונבים לי ת'נעל...

Kobi Guerrero

New member
הבארבי

זה מועדון ההופעות המוביל בארץ. יש שם מופעים מבוססים ולהקות חדשות שרוצות לפרוץ החוצה. נכון, לפעמים יש שם מופעי מטאל, אבל זה לא הפוקוס של המועדון. וחוץ מזה, סיילם סאקס.

jast

New member
הם באמת מפחידים!!!

וכמה שהתאמצתי להקשיב להם לא הבנתי
והיו שם אנשים כאלה ששרו איתם וזה... אני כזה

jast

New member
חח תקשיבי...

אני ניסיתי להיות כמו שיותר בצד והמאבטחים כל הזמן דחפו אותנו.. ובשביל שניראה משהו עלינו על העמוד שם.. ומולנו הייתה איזה גותית מפחידה(אבל כוסית) רק עם חזיה.... ומיין בוהה בה.. שהיא כולה הייתה ניראית כאילו עישנה איזה משו(נו כיתה ח' כזה.. תקופה של המון שקם.. ואנשים פסיכים).. ואני ניסיתי לצעוק לכמה אנשים שאחד מהם היה בכיתה שלי שפגשנו שם.. והם היו באמצע להמחץ למוות ולמחוץ אנשים אחרים או משו.. ואז אני כזה "יא מיין, תיראי.. הוא מסתכל לכאן" כי הוא היה בצד שלנו של הבמה(הזמר או משו חחח) והיא התלהבה כזה, כמו ילד שהחלום שלו התגשם... ואז היא נגעה בו(אני אפילו לא בטוחה שזה קרה.. או שזה היה נדמה) ואז שיצאנו היא הייתה כולה נפעמת ממה שקרה "אמגגגגגגגג!! אני לא אתקלח יותר בחיים!!!!"(טוב, היא אמרה את זה.. היא קשוחה מידי בשביל להגיד משו כזה).. ואני כולי בטראומה.. ילדה קטנה בכיתה ח' שכל החיים שלה עוד לפניה.. לא צריכה לעבור דבר כזה!!! חחח.. ומאז לא חזרתי למקום הזה יותר... אני זוכרת שחזרנו הביתה באיזה 3(כי חיכיתי שם 4 או 5 שעות שזה יגמר...)... ואז אני התנפלתי על המחשב וכתבתי פוסט "אמאלההההההה!!! לא אוהבת מטאליסטים!!!"

לא נורא קובי אתה יודע איך אומרים

השאלון מנוסח בלשון נקבה מטעמי נוחות אך הוא מתייחס לשני המינים:) ככה זה כשאתה המין החזק השולט והיפה מעדיפים יותר :)

=[.. סליחה... אבל ככה זה הייה

וחוץ מזה.. הרבה שאלונים מנוסחים בזכר.. ו.. ו.. בכל זאת יש םה יותר בנונות

= D חחחחחחחח

הכי מעצבן: השנינות של שייקו בשעות לילה מאוחרות. אני יודע שזה היה מצחיק אותי בצהריים, אבל אין לי כוח לנסות להבין... שננויות כמו מה?

jast

New member
טטטט את צוחקת?!

שייקו בנאדם שנון... יש לו בדיחות שייקו כאלה נו..

למעלה