../images/Emo171.gif
את אוהבת בריכה? מדוע? כן. ככה. את אוהבת ים? מדוע? כן. ככה!!! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני. כה. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כן. את קוברת אנשים בחול בים חיים? כןןן. מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה. מדוע? ככה!!!!!!! בים, את פוגשת הרבה בנים? מממ.. את מתחילה איתם, או שהם איתך? אני מתחילה איתם?! אני מתחילה רק עם קטינים בכיתה ט'.. ולא קרה לי הרבה שהתחילו איתי בים... אולי רק בשיכון, פדופילים מציקים שלא נותנים לך ללכת אם את לא מביאה להם ת'טלפון ואז את נעלצת לנוס על נפשך ולרוץ את כל השיכון.. וגם כל מיני קומוניסטים מהבצפר שלי
בסוד, נכון רובם ערסים? בשיכון? כןכן. את שוחה רחוק בים? לא. את יודעת לשחות? כן. ממתי? כיתה ד' משו כזה... למדתי מהר. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יומולדת. בעיקר. טבעת פעם? איך? לא. את אוהבת אבטיח? לא. אפרסק? כן מנגו?כן תותים?כן מתי את קמה בחופשים? אחד.. שתים.. ארבע! למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי זה נח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? בים כן, כי בשירותים של הים זה מגעיל.. נו הרגל מגיל צעיר, זה תמיד היה "אמא!! יש לי פיפי!!!" "תשתיני במיים" "אבל זה מגעיל.." "השירותים פה יותר מגעילים תאמיני לי." את לא משקרת, נכון? כמובן שלא. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כמובן. את אוהבת שקיעות? כמובן. וגם זריחות? כמובן. מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות. יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא. מדוע? ככה!!!!!!!! את חמודה? לא. ידעתי את אוהבת להשתזף? כן. מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? אני מוחה. כולנו שווים:] כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיצא. כשיהיה זמן בעזרת ה'. כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? 10 מקסימום, לארטיק/גלידה. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר/צהריים. את שוחה לעיתים בלילה? ל"ג בעומר חה. שחית פעם בעירום? באמבטיה. אם לא, את רוצה בעתיד? איכ.. יש מלח.. זה לא שורף? את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? בדר"כ. וקרם הגנה? לא. אני לא בנאדם של להשרף. ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: מממ יש המון דברים יפה אני מניחה. הכי משמח: לעשות משהו כייף, להיות עם אנשים. הכי מעציב: להיות לבד. הכי מצחיק: מב"רניקים מפגרים. הכי צבע: אדום.. ולבן גם.. אבל אדום.. זה הכי צבע בארץ! הכי להקה: וואו יש המון. הכי זמר: אביב הכי זמרת: רוני סופרסטאר חה. לא
הכי תכנית טלוויזיה: ארתור? חחח הכי סרט: שיער, מועדון קרב. הכי פריט לבוש: אין דבר כזה.. יש לי מלא בגדים שאני אוהבת. הכי אביזר: הכי אביזר???????? וואו. הכי אתר אינטרנט: ישראבלוג. הכי כייפי: לונה פארק זה כיף. ורכבות הרים.. ווווייייי... הכי קשה: בגרויות:/ הכי מעצבן: לריב. הכי מרגיע: לישון.. מוזיקה... חופש.. הידיעה שאני לא חייבת כלום, ואני יכולה לעשות רק מה שכיף לי. הכי שיר: חח לא'דעת. יש המון. מלאכים של מטרופולין. הכי ספר: כרגע? צינורות, אתגר קרת המלך. הכי חבר: שאלה טובה. הכי חברה: ... הכי נוף: מממ הכי ארץ: אל אל ישראל:] הכי עיר: תל אביב. הכי חיה: ארנבים זה הדבר הכי חמוד בעולם(זה סתם כי חניך שלי הביא ארנב לקן ביום שישי והתאהבתי בו) הכי בילוי: אני אחזור אלייכם עם זה.