שאלון שבועי

שאלון שבועי

בימים האחרונים הייה ממש ממש חם... חמסין.. אז שאלון קיץ נראה לי במקום את אוהבת בריכה? מדוע? את אוהבת ים? מדוע? מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? את קוברת אנשים בחול בים חיים? מה עדיף - ארטיק או גלידה? מדוע? בים, את פוגשת הרבה בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים? את שוחה רחוק בים? את יודעת לשחות? ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טבעת פעם? איך? את אוהבת אבטיח? אפרסק? מנגו? תותים? מתי את קמה בחופשים? למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? את לא משקרת, נכון? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? את אוהבת שקיעות? וגם זריחות? מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? את חמודה? ידעתי את אוהבת להשתזף? מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? שחית פעם בעירום? אם לא, את רוצה בעתיד? את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? וקרם הגנה? ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: הכי משמח: הכי מעציב: הכי מצחיק: הכי צבע: הכי להקה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: הכי פריט לבוש: הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: הכי מרגיע: הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר: הכי חיה: הכי בילוי: תהנו שמוצניקים יפים שלי

האלו.

את אוהבת בריכה? מדוע? בריכה זה חביב, לא יותר מזה. כיכי לאדעת. את אוהבת ים? מדוע? ים זה כבר יותר מגניב, בלי מדוזות אבל. כי זה פתוח וגלים וכיףכיףכיף. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ארוך? מה? את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אהא. הכי כיף. גם לשבת על החול בקטע שהים כזה מגיע אליו. את קוברת אנשים בחול בים חיים? באאאאאארור. מה עדיף - ארטיק או גלידה? לאדעת. יש לי בחילה. מדוע? ככה? בים, את פוגשת הרבה בנים? לא תמיד. את מתחילה איתם, או שהם איתך? חחח לפעמים אני וחברות שלי מדברות איתן, לפעמים הם איתנו ואנחנו מתעלמות. תלוי ברמת השיעמום ששוררת. בסוד, נכון רובם ערסים? אהא את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? כן ממתי? מאז שהייתי קטנה. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אין. טבעת פעם? איך? אהא, כשנכנסתי עם אחותי לים כשהייתי בת 4. את אוהבת אבטיח? אולי. בחילה. אפרסק? לא במיוחד. מנגו? אולי תותים? לא ממש. מתי את קמה בחופשים? מתי שאני מפסיקה לרצות לישון. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי יש להם פיפי ואין להם כוח לצאת מהמים? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חחח כשהייתי קטנה אז ברור אבל עכשיו כבר לא. לומדים לשלוט על צרכים וכאלה. את לא משקרת, נכון? באמאשלי. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות או משפחה. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? ._. די לאובדן הילדות. הים הוא מקום רומנטי לדעתך? יש יותר רומנטיים. את אוהבת שקיעות? אהא. כלכך וגם זריחות? כן. מה יותר עדיף מהנ"ל? לכל אחד יש "אופי" אחר. יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא. למרות שהן מגניבות וקיות ומיימיות כאלה. מדוע? כי הן אכזריות יותר מהרעים בצבי הנינג'ה. את חמודה? לאדעת. מקווה שכן. ידעתי את אוהבת להשתזף? לא. אני לא משתזפת כ"כ. מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? לבן. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? 0? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לאדעת. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? 5-8 בערב. את שוחה לעיתים בלילה? כןכן זה כיף. שחית פעם בעירום? לא ._. (די נו התמימות שלי, אני רוצה אותה חזרה.) אם לא, את רוצה בעתיד? לא. וגם לא חשבתי על זה. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא, שונאת כובעים. וקרם הגנה? לרוב כן. ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: לאדעת. הכי משמח: שחרור לחצים. הכי מעציב: שנאה, ציפיות מוגזמות. הכי מצחיק: לאחשוב. הכי צבע: סגול הכי להקה: אמאש'ך בגבס. הכי זמר: יוני בלוך/ ברי סחרוף. הכי זמרת: אפרת גוש. הכי תכנית טלוויזיה: האנטומיה של גריי. הכי סרט: לאדעת. הכי פריט לבוש: המכנסיים החומים שלי. הכי אביזר: עגילים שלי? הכי אתר אינטרנט: לאדעת. לכו. הכי כייפי: להשתחרר. הכי קשה: ציפיות. הכי מעצבן: ציפיות. הכי מרגיע: מוזיקה. הכי שיר: don't speak הכי ספר: לאדעת. הכי חבר: מקשיב. הכי חברה: מקשיבה? הכי נוף: הרים. הכי ארץ: ישראל. יהה. הכי עיר: שלומי סכינים? סתם, קיבוץ. הכי חיה: כלב. הכי בילוי: שינה. (חזרתי מסמינר בית קרועה, לא מרגישה שקיבלתי יותר מידי תשובות לשאלות שלי. סתםיצאתי יותר מבולבלת ויותר תוהה אם להדריך שנה הבאה. מתחיל להימאס לי, אבל נו, היה סביר.)

אפעם לא נאמר שבסמינר הביתת את תמצאי

את התשובות לשאלות.. סמינר בית זה בעיקר כייף והכרות עם שאר השכבה באזור.. להיות מבולבל בקשר להדרכה זה דבר טוב.. זה מראה שזה לא בררת מחדל.. מסלול רגיל שצריך ללכת אחריו.. אפילו אחרי המדצופי את תהייה מבולבלת.. אבל את פשוט צריכה לשבת עם עצמך ולראות מה הולך

לנו אמרו,

אמרו לנו שנצא לסמינר בית, ושיהיה לנו מגניב וזה כי נהיה עם השכבה. ושזה יענה לנו על השאלה של "האם אני רוצה להדריך שנה הבאה?" ושזה יוציא אותנו עם שאלות חדשות כאלה. אני כ"כ לא יודעת אם אני רוצה לצאת למד"צופי בכלל. נראה לי שכן אבל אולי לא. אני לא יודעת. זה סתם בלבל אותי כשהם התחילו להגיד לי שאנשים ייקחו ממני דוגמא, ושאני אצטרך לשמש להם את הדוגמא הכי טובה שאני יכולה. ואם אני לא יכולה לשמש דוגמא? אם אני לא דוגמא טובה?

אפחד לא מושלם...

הדוגמא באה בעיני גוצניקים רק מהמראה שלך ומזה שאת לא עושה דבירם רעים לידם.. דברים שיראו רישול וכאלה כמו עישון, שתייה אי לבישת שומרית התחצפות ועוד.. חוץ מזה.. אפילו אם את לא יודתע או לא רוצה להדריך שנה הבאה אל תוותרי על חווית המדצופי.. כי פשוט אי אפשר.. זה אחד הטיולים והסמינרים הכי טובים שקיימים

יאיי שאלון...

(רינה אני גאה בך!!) את אוהבת בריכה? מדוע? כן,כי אין גלים וכאלה את אוהבת ים? מדוע? לא כל כך,אני פוחדת ממנו חח מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? לא זה ולא זה,זה 2 חלקים אבל תמיד עם מכנסון כזה..שונאת שרואים ת'כל את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? חחח כשהיתי קטנה,אבל לא אכפת לי לחזור לזה את קוברת אנשים בחול בים חיים? חחחחחחחחח לפעמים =S מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה!! מדוע?ככה בים, את פוגשת הרבה בנים? פוגשת?אהמ לא..רק רואה את מתחילה איתם, או שהם איתך? חח אם כבר הם איתי בסוד, נכון רובם ערסים? חחחחח נכוןןןןןן תמיד ערסים מתחילים איתי.נמאס נמאס מה אני פה? את שוחה רחוק בים? לא,אני פוחדת לשחות בים..נו די כבר עם השאלות האלו את יודעת לשחות? פחות או יותר.תלוי איפה...חח ממתי? כיתה ג' נראלי איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? החופש הזה טבעת פעם? איך? לא ממש טבעתי,אפשר לומר שכמעט..מקרה אחד זה בברכה,אני קפצתי ולקח לי הרבה זמן לעלות למעלה והתחלתי לעשות "בלופ בלופ" חחח..אבל הבינו שאני לא עולה מהר ומישהו הציל אותי חיחיחי..ומקרה 2 זה ביום אני שחיתי..וגל עלה עליי ומאז אני פוחדת חח את אוהבת אבטיח?כן אפרסק?לא מנגו?כןןןןןןןןןןןן תותים?לא מתי את קמה בחופשים? תלוי בשעה שהלכתי לישון למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי מתעצלים לצאת חחח..נו זה רק ילדים קטנים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא!אני לא כזאת..וגם זה לא נעים איכס את לא משקרת, נכון? אני לא משקרת. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? משפחה בעיקר שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא ולא. הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן,בעיקר בשקיעה את אוהבת שקיעות? כן מאוד:) וגם זריחות?בהחלט מה יותר עדיף מהנ"ל? לא יודעת יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? חחח לא מדוע? את חמודה? אני חושבת שכן
ידעתי את אוהבת להשתזף? רק בכמות קטנה מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? מוקה..
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא יודעת..פעמיים..משו כזה..זה לא אטרקציה בשבילי כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בים רק על ארטיק חח..בבריכה על הכניסה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? רק בשעות הבטוחות את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? בטח בבטן של אמא=S אם לא, את רוצה בעתיד? לא יודעת..נראלי שלא..פדיחה את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? חח לא,בגלל זה התייבשתי השבוע
וקרם הגנה?כן ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: הכי משמח: הכי מעציב: פרידות הכי מצחיק: בדיחה?חחחח סתם..לא יודעת הכי צבע: הכל הכי להקה: אין הכי זמר: איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הכי זמרת: קלי קלארקסון=S הכי תכנית טלוויזיה: השיר שלנו
הכי סרט: אהממממממ..שריפה בבית קולנוע בזמן שאני נמצאת שם..זה נקרא?נכון? הכי פריט לבוש: חולצה הכי אביזר: צמיד הכי אתר אינטרנט: ישראבלוג..זה גם אתר,מה לא? הכי כייפי: להתחרפן הכי קשה: להגיד את האמת הפוגעת. הכי מעצבן: ריבים הכי מרגיע: מוזיקה הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הקבוצה שלי
הכי נוף: נוף של שקיעה בים הכי ארץ: ישראל הכי עיר: אהמממ.. הכי חיה: כלב..רגע..גם דולפין! הכי בילוי: גלידה..

פורה

New member
גם אני חזרתי

עם יותר התלבטויות בקשר לזה, אבל בסוף יצאתי להדרכה והכל היה בסדר! :)

:)

בימים האחרונים הייה ממש ממש חם... חמסין.. אז שאלון קיץ נראה לי במקום את אוהבת בריכה?כן! מדוע? כי זה קריר ונעים את אוהבת ים?כן! מדוע?כי זה נקי יותר מברכה חחחחחחח וזה מלוח ויש גלים! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?בגד ים ארוך... נו בקיני אבל זה רק אחרי הדיאטה של הקיץ את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?הכי ברור! את קוברת אנשים בחול בים חיים?כןכןכןכןכןכן זה כיף! מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק! מדוע?כי כשחם זה קריר ונעים בפה גלידה סתם מצמיאה בים, את פוגשת הרבה בנים?כם את מתחילה איתם, או שהם איתך?בדרך כלל הם איתי אני לא מתחילה עם בנים בסוד, נכון רובם ערסים?דעעעע כל הערסים באים לים בגלל זה הם שולטים שם את שוחה רחוק בים?כן! כי זה מגיע לשלב שזה שוב פעם קריר ונעים ובקושי שיש גלים והים שקט את יודעת לשחות?אכן אכן ממתי?מאז אני בגן איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אוחחחח חופשששששששששששששששש מה יכול להיות יותר טוב מזה?! טבעת פעם?כן איך?הלו ! זה היה כשהייתי בת שנתיים מאיפה אני זוכרת אני יודעת רק מה שסיפרו לי רצתי לבריכה וקפצתי את אוהבת אבטיח?כן אפרסק?כן מנגו?כן תותים?זה הדבר הכי טעים בעולם בערך מתי את קמה בחופשים?מתי שקמים למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי אין כוח לצאת מבריכה או מהים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?כן את לא משקרת, נכון?נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברים חברות מפשחה שכבת עם מישהו?סליחה?! מזה השאלות החוצפניות האילו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?אני בשוקינג! הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כן את אוהבת שקיעות?מאוד וגם זריחות?גם מאוד מה יותר עדיף מהנ"ל?שניהם מדהימים יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לא ממש לא חולראות חוץ מהמדוזות של הים השחור כי הם לא עושות כלום מדוע?ככה את חמודה?מאוד חמודה ידעתי את אוהבת להשתזף?נכון מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?מה זה שחום בהיר?זה או שחום או בהיר! שחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיותר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?אמממ כמה פעמים לשתייה ואז לארטיק קולה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?בוקר! את שוחה לעיתים בלילה?לא יצא שחית פעם בעירום?גם לא יצא אם לא, את רוצה בעתיד?כן את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לפעמים כן לפעמים לא וקרם הגנה?כן ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה:אני! הכי משמח:שי שלי הכי מעציב:באותו הזמן גם הוא הכי מצחיק:גילי הכי צבע:אדום לוהט! הכי להקה:בית הבובות הכי זמר:אין הכי זמרת:גם אין הכי תכנית טלוויזיה:מכושפות! לנצח! הכי סרט:אין... הכי פריט לבוש:שומרית הכי אביזר:משקפי שמש הכי אתר אינטרנט:של השומר הצעיר! הכי כייפי:להיות בקן! הכי קשה: שיש לך חניכים הכי מעצבן:ללמוד הכי מרגיע:הקן הכי שיר:יש הרבה הכי ספר:ורוניקה מחליטה למות הכי חבר:שי הכי חברה:גילי הכי נוף:בולגריה! הכי ארץ:ישראל! הכי עיר:ראשון לציון ואין שנייה לה! הכי חיה:שוש הכלבה שלי הכי בילוי:הכל שהוא עם חבר שלי :) תהנו שמוצניקים יפים שלי תודה!

פורה

New member
עונה!

את אוהבת בריכה? מדוע? כע. כי יותר כיף שם. אין ערסים. לרוב.. את אוהבת ים? מדוע?לאא. כי מלוכלך יותרמדי וחם יותרמדי. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?אממ נוו.. שני חלקים ומכנסון כזה מגניב.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אממ בד"כ לא, כי אני לא הרבה בים. את קוברת אנשים בחול בים חיים?אממ לא. מה עדיף - ארטיק או גלידה?גלידה! מדוע? כי זה יותר טעים, וכשזה נוזל על היד זה לא דביק. ארטיק כן. בים, את פוגשת הרבה בנים?אממ כן.. את מתחילה איתם, או שהם איתך? אם כבר אז הם איתי בסוד, נכון רובם ערסים?כע, ובגלל זה הם מתחילים עם בנות והן לא מתחילות איתם.. את שוחה רחוק בים?כע! הכי כיף את יודעת לשחות?בטאח ממתי?מאז שאני זוכרת את עצמי. אני חיית מים! איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?לסוע לאילת ב-20 ביוני.. טבעת פעם? איך?כע. אבא שלי ניסה ללמד אותי קפיצת ראש, אז קפצתי, ולקח לי הרבה מאוד זמן לעלות, אז אבא שלי ירד להביא אותי...... את אוהבת אבטיח?רק אם הוא מתוק אפרסק?כעעעעע מנגו?אהה תותים?לא. מתי את קמה בחופשים? כשאני מפסיקה להיות עייפה....... למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? או כי קר להם, או כי הם מתעצלים ללכת להשתין בשירותים. או כי פשוט אין שירותים.. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?עכשיו כשאני חושבת על זה, הרבה זמן לא הייתי בים, אבל כשהייתי קטנה הייתי משתינה בבריכה של הקטנים. את לא משקרת, נכון?נכון. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? עם חברות, או עם אמא שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?לא. יותר מדי קיצ' את אוהבת שקיעות?לא ממש.. זה מבעס אותי וגם זריחות?אני מתה על זריחות! מה יותר עדיף מהנ"ל?זריחות!! יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? כן! גם הן חיות ויש להם זכות לחיות! מדוע?כבר אמרתי! את חמודה? בטח! כי אני כזה כאילו חולה על עצמי כזה כאילו. :S ידעתי את אוהבת להשתזף? לא מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?לבן! אשכנטוזים שולטים. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיותר (בריכה) כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?על כניסה וארטיק\גלידה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?מהבוקר עד הערב! את שוחה לעיתים בלילה?אממ לא שחית פעם בעירום?כן! כולנו, לא? אם לא, את רוצה בעתיד?לא ממש עושה לי את זה. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא. אני שונאת כובעייייים!!! אולי בגלל זה אני מתייבשת בטיולים כל הזמן וקרם הגנה?לא.. ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: אחותי הכי משמח:חברותיי! הכי מעציב:להגיד למישהו משהו שהוא לא אוהב לשמוע הכי מצחיק:נמה הכי צבע:צהוב הכי להקה:משינה הכי זמר:לאדעת הכי זמרת:כנ"ל הכי תכנית טלוויזיה: אין.. הכי סרט:לב אמיץ וכו'. הכי פריט לבוש:המכנס הכחול שלי הכי אביזר:הצמיד שלי מהאכסניה של הטיו"ש הכי אתר אינטרנט:תפוז... הכי כייפי:טרמפולינות הכי קשה:מבחנים הכי מעצבן:מורים הכי מרגיע:מוזיקת שאנטי הכי שיר:יש הרבה, אבל כרגע אני שומעת "מישהו שומע אותי" הכי ספר:רודף העפיפונים, וגם ואל אישך תשוקתך הכי חבר:כזה שלא מפחד לספר הכי חברה:שאכפת לה באמת הכי נוף:מדבר יהודה. אין ספק.. הכי ארץ:ישראל!! הכי עיר:ת"א, אבל גם קיבוץ. הכי חיה:דינוזאור הכי בילוי:מסיבת סילבסטר בקן קריית חיים תהנו שמוצניקים יפים שלי תודה רבה.

Kobi Guerrero

New member
מה?!?

זה ממש לא נכון... 6 שנים זה כלום לבוגרים... בכל מקרה, זה סתם היה בצחוק... אלא אם...

Kobi Guerrero

New member
זה לא הקטע

זה פשוט לא נכון. מה זה 6 שנים, בעצם? כמה מהחברים הכי טובים שלי מבוגרים ממני בלפחות 5 שנים. הייתי מבין את זה אם היא הייתה בת 21, לדוגמא. כי אז הייתי בן 15. אבל מה ההבדל התהומי בין גיל 19 ל25? בין 23 ל29? בין 32 ל38? ושוב, זה הכל לשם הטיעון, כמובן.

אני צוחקת בדיוק כמוך..חחח

אבל רק לשם דיון.. מה אתה אומר על בת 16 עם מישהו בן 20

למעלה