.......
את אוהבת בריכה? מדוע? לא, כי זה מגעיל לשחות באקונומיקה את אוהבת ים? מדוע? כן... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? אני לובשת בגד ים ועליו בגדים ככה שזה לא באמת משנה את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? בטח את קוברת אנשים בחול בים חיים? בלי הראש, כן מה עדיף - ארטיק או גלידה? תלוי מתי.. את שוחה רחוק בים? לפעמים את יודעת לשחות? כן ממתי? ממתי שאבא שלי זרק אותי ללב הבריכה ואמר לי "שחי!" איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הסמינר קבוצה של שנה שעברה, מד"צופי ועוד הרבה מהקיץ הקודם... טבעת פעם? איך? כן, בגורדון, אחותי ואני נאחזנו אחת בשניה וככה כמעט הטבענו אחת את השניה... את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? כן מנגו? כן תותים? כן, פירות קיץ זה מעולה מתי את קמה בחופשים? תלוי.. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? לא יודעת... עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא... את לא משקרת, נכון? לא.. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? לבד\חברים,משפחה את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? הן יפות... מדוע? כי הן יפות.. את אוהבת להשתזף? לא לשבת שעות על החוף ולהשתזף. זה לא כייף כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? נסיעות רק. את שוחה לעיתים בלילה? לא יוצא לי כ"כ את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לפעמים וקרם הגנה? כנ"ל ועוד קצת בשביך הכייף הכי צבע: כחול הכי להקה: כנסיית השכל כרגע הכי זמר: אביתר בנאי ברגע זה הכי זמרת: אוף דיי כבר הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: מלך האריות הכי קשה: אגוזי מלך הכי מעצבן: שאלונים חופרים הכי מרגיע: ים