שאלון שבועי

יאללה אני =]

את אוהבת בריכה? מדוע? אני מאוד אוהבת 3>.. כי.. כי.. כי מים זה כייף, ואפשר להשתעשע ועוד (דא.. שיכוניות.. תגידו לא דיברנו פעם על בילוי גוב בברכה? בואו נעשה את זה : ) ) את אוהבת ים? מדוע? אני צמאוד אוהבת ים.. ים זה מקום מרגיע.. כייף.. אין סופי מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? אהמממ.. בגד ים נו.. אבל חולצה מעל כי אני מתביישת |פרצוף מתבייש| את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כעע.. בפעם האחרונה חפרנו וחפרנו : ) את קוברת אנשים בחול בים חיים? יאא.. זה הכי כייף מה עדיף - ארטיק או גלידה? תלוי במצב רוח מדוע? כי ככה בים, את פוגשת הרבה בנים? אהממ.. בכל זאת יש שם הרבה אנשים לא.? את מתחילה איתם, או שהם איתך? לא מתחילה עם אפחד..בעעעע בסוד, נכון רובם ערסים? בחוף ראשון, כן את שוחה רחוק בים? לא ממש את יודעת לשחות? ברור ממתי? מכיתה ד איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? צופי נודד והקייצת טבעת פעם? איך? לא... את אוהבת אבטיח? מאודד
אפרסק? כע מנגו? כע תותים? מאודד מתי את קמה בחופשים? אהממ... 9 ככה למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? איככ עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא! אני הולכת לשירותים את לא משקרת, נכון? לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? עם חברים ואנשים כפיים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? =SS הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? מאוד.. זה כזה יפהה וגם זריחות? מאודד מה יותר עדיף מהנ"ל? אני לא יכוהל לבחור.. הכל תלוי איפה אתה נמצא.. יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? יש מדוזות ממש יפות.. כחולות כאלה וסגולות מדוע? כי מתחת לזכוכית הן ממש חמודות ויפות את חמודה? אהמממ כן? את אוהבת להשתזף? לא מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? מה שבא כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא הרבה.. אין לי זמן כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא מוציאה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? אהממ בוקר בוהורים ככה את שוחה לעיתים בלילה? ואיי זה ממש כייף שחית פעם בעירום? לא =S אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? תלוי וקרם הגנה? לא ועוד קצת בשביך הכייף הכי יפה: יש המון דברים קשה לי לבחור הכי משמח: ביקור של אנשים אהובים והפתעות הכי מעציב: עזיבה של אהובים הכי מצחיק: מתי שכל הגוב בקן.. הכי צבע: סגול הכי להקה: דרים תיאטר הכי זמר: עברי לידר הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: ארתור =] הכי סרט: מועדון קרב (צופן דה וינצי הכי פריט לבוש: שומרית חחח!!!... שמלת קיץ הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: =\ הכי כייפי: אנשים הכי קשה: בצפר הכי מעצבן: שקרים הכי מרגיע: מוזיקה הכי שיר: i want you to want me הכי ספר: 1984 הכי חבר: יש הרבה הכי חברה: הרבהה הכי נוף: צפון הכי ארץ: ישראל הכי עיר: ראשון... אני מתה על ראשון.. במיוחד על ההיסטוריה שלה הכי חיה: חתול הכי בילוי: חברים.. כל מקום איתם זה בילוי

TziMHoNoa

New member
.......

את אוהבת בריכה? מדוע? לא, כי זה מגעיל לשחות באקונומיקה את אוהבת ים? מדוע? כן... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? אני לובשת בגד ים ועליו בגדים ככה שזה לא באמת משנה את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? בטח את קוברת אנשים בחול בים חיים? בלי הראש, כן מה עדיף - ארטיק או גלידה? תלוי מתי.. את שוחה רחוק בים? לפעמים את יודעת לשחות? כן ממתי? ממתי שאבא שלי זרק אותי ללב הבריכה ואמר לי "שחי!" איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הסמינר קבוצה של שנה שעברה, מד"צופי ועוד הרבה מהקיץ הקודם... טבעת פעם? איך? כן, בגורדון, אחותי ואני נאחזנו אחת בשניה וככה כמעט הטבענו אחת את השניה... את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? כן מנגו? כן תותים? כן, פירות קיץ זה מעולה מתי את קמה בחופשים? תלוי.. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? לא יודעת... עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא... את לא משקרת, נכון? לא.. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? לבד\חברים,משפחה את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? הן יפות... מדוע? כי הן יפות.. את אוהבת להשתזף? לא לשבת שעות על החוף ולהשתזף. זה לא כייף כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? נסיעות רק. את שוחה לעיתים בלילה? לא יוצא לי כ"כ את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לפעמים וקרם הגנה? כנ"ל ועוד קצת בשביך הכייף הכי צבע: כחול הכי להקה: כנסיית השכל כרגע הכי זמר: אביתר בנאי ברגע זה הכי זמרת: אוף דיי כבר הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: מלך האריות הכי קשה: אגוזי מלך הכי מעצבן: שאלונים חופרים הכי מרגיע: ים

jast

New member
חח ראסמי...

את רואה פה ים?! אז למה את חופרת???XD

למעלה