שאלון שבועי

שאלון שבועי

נתחיל מסופש.. איך הייה? מה עשיתם בשישי? ומה עשיתם בשבת? רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? סתם משהו על הסופש או בכלל: ועכשיו אסוציאציות: גלידה: יער: מותק: בטן: גומיה: אמריקה: מוזיקה: אליהו הנביא: כאב: אהבה: טלפון: שמיעה: רצינות: טישו: עיפרון: חילזון: חוט: חשבונות: חותמת: עט: מצלמה: מקלדת: סווטשירט: HTML: מנורה: לוח שנה:

ראשונהההההה

איך היה הסופ"ש? סבבה לגמרי,ישנתי הרבה:) מה עשיתם בשישי?ישנתיייייי ומה עשיתם בשבת? למדתי
רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? למה לא?אבל רק בלי ללמוד סתם משהו על הסופש או בכלל: ועכשיו אסוציאציות: גלידה:טעים לי יער: עצים מותק:אני? בטן:מחזור גומיה:שיער אמריקה:ארצות הברית מוזיקה: ערוץ 24 אליהו הנביא: פסח כאב: התקופה האחרונה אהבה: חחחחחחחחחח...התשובה שמורה במערכת טלפון: בזק שמיעה:אוזניים רצינות: בית ספר טישו: קאקי חחחח עיפרון:מתמטיקה חילזון: סתיו חוט: מתפרה חשבונות:מחשבון:S חותמת: חותמת? עט: מבחן..חחח מצלמה: כיף חיים מקלדת:מחשב סווטשירט: חורף HTML:מה? מנורה:אור לוח שנה: תאריכים

jast

New member
מה ראשונה?!

אפשר לחשוב שזה הבלוג של תום ממורמר או משו.

jast

New member
XD יואו זה היה אחד הדברים הכי...

מצחיקים!!!! כולם כזה... אדר "ראשונה!" את "שניה!" אני "שניה!" אני "היי! אני אמרתי לפנייך!!" את "טוב, מהתחלה" אני "ראשונה!!!!!!111111" עומר "שניה!" אדר ~מתה מצחוק~ "עומר שניה!!!!!" עומר "לא נכון.. אני אמרתי שני" אני "לא, עומר... אתה אמרת שניה!" עומר "חן, נכון שאני אמרתי שני?" את "לא." עומר "נווו..~ממלמל משהו לא ברור~" אני "אמרת משו?" עומר "מה?"

חחחחחחחחח הרגתתת אותייי

צריך לרשום את זה בציטוטים של המחברת של הקבוצה(או שזה רשום?) חחח..אופ אני ממש מתגעגעת לעומר...

Kobi Guerrero

New member
זצ"ל

מצחיק. הזמנתי פעם חולצה שלו, והבחור שמוכר אותן שלח לי אי-מייל וקבענו להיפגש. ואז הסתבר שהוא בשכבה שלי בבי"ס.

שניה?

איך הייה? לא משהו, למען האמת. בקטנה. מה עשיתם בשישי? האמ. ישבתי עם חיים ואמי (הפתעה.) ומה עשיתם בשבת? ישבתי עם אמי, ואז גם חיים בא. רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? כאב לי הראש הרבה יותר מידי, לא תודה. סתם משהו על הסופש או בכלל: לברוח זה רע. ועכשיו אסוציאציות: גלידה: שומן יער: חשוך מותק: רוני בטן: גלידה גומיה: צמיד אמריקה: כפר סבא [?!?!?!] מוזיקה: חיים אליהו הנביא: ענבים. כאב: גדול אהבה: מוזר טלפון: שונאת שמיעה: מגניב רצינות: תחת טישו: צינון עיפרון: קלמר חילזון: אמי וחיים (עזבו, באמת שכן.) חוט: שפ"ק חשבונות: מועצה חותמת: אוהבת עט: נאבד מצלמה: ט'3 מקלדת: לקן סווטשירט: מגניב HTML: מסובך מנורה: אור לוח שנה: קן (באמת, שאסור לקרוא אסוציאציות שלי, אני הרבה יותר מידי לא מובנת.) לאיכפת לי.

jast

New member
שניה!!!!!!11111111111111

נתחיל מסופש.. יש! איך הייה? נחמד מאד. מה עשיתם בשישי? זה ארוך.. התכוונתי ללכת עם מיין לעיר ולשתות... אבל בעע.. ומה עשיתם בשבת? הלכתי לטייל בארץ ישראל. סתם. לא בארץ, בשכונה.. רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? לא סתם משהו על הסופש או בכלל: מממ.. יש. ועכשיו אסוציאציות: גלידה: שק"ם יער: עצים מותק: בייב(חח..) בטן: כאב גומיה: שיער אמריקה: דגל מוזיקה: תווים אליהו הנביא: סמינר קבוצה באוסיקיןXD כאב: שיניים אהבה: לא רצוי טלפון: מנגינה שמיעה: סלקטיבית חחחחחח רצינות: קשוח. טישו: אפצ'י עיפרון: עיניים חילזון: לאט חוט: כחול חשבונות: מספרים חותמת: תפוז עט: מבחן מצלמה: דיגיטלית מקלדת: מלוכלכת. סווטשירט: כיף. HTML: דפנה. מנורה: נס חנוכה. לוח שנה: תאריכים.

TziMHoNoa

New member
..............

נתחיל מסופ"ש.. איך היה? רגיל... מה עשיתם בשישי? פעולה לחניכים שלי... ומה עשיתם בשבת? עזרתי לאחותי ללמוד למגן בהסטוריה... וקטפתי פיטנגואים מהעץ שלנו וזה היה ממש כייף. רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? לי הרבה יותר.... סתם משהו על הסופ"ש או בכלל: המשטרה הבריזה לנו!! ועכשיו אסוציאציות: גלידה: רינה יער: עצים מותק: בוטן מתוק בקרקס. למה? לא יודעת בטן: גב גומיה: ורוד אמריקה: שיבוש תרבות (הספר..) מוזיקה: רדיו אליהו הנביא: כרם כאב: שריטה (?) אהבה: טלפון: חוט שמיעה: אוזן רצינות: משקפיים טישו: נייר עיפרון: מחק חילזון: השריון שלו... חוט: צמיד חשבונות: טלפון חותמת: בנק עט: כדור מצלמה: פילם מקלדת: עכבר סווטשירט: סמל ביה"ס HTML: דפנה המורה המפחידה למחשבים מנורה: לילה לוח שנה: לוחודשיכון

אני עונה

נתחיל מסופש.. איך הייה? הייה כלכך מטורף וכייף מה עשיתם בשישי? הייתי בסמינר אדיר ביותר בצפית.. ושיחקנו טופי שהייה כלכך אדיר!! ומה עשיתם בשבת? הייתי בסמינר בצפית והיה ממש כייף רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? כע!! סתם משהו על הסופש או בכלל: אנחנו מגניביפם ועכשיו אסוציאציות: גלידה: איטלקית יער: חיות מותק: חמוד בטן: רעבה גומיה: לשער אמריקה: ואיי מוזיקה: כייף אליהו הנביא: פסח כאב: אווצ אהבה: 3> טלפון: שיחות שמיעה: שיחה רצינות: כייף טישו: האפצי עיפרון: כתיבה חילזון: לאט חוט: ניר חשבונות: כסף חותמת: ריהנ עט: עיפרון מצלמה: שני מקלדת: מחשב סווטשירט: קר HTML: שפה מנורה: אור לוח שנה: שמוצ

טוב אני מחכה כאן בנתיים עד השיעור

נהיגה שלי אז אני אענה..... נתחיל מסופש.. איך הייה?לא שמהו רבתי עם שי אבל השלמנו אחר כך מה עשיתם בשישי? הלכנו לים ומה עשיתם בשבת?כלום סתם למדתי קצת למתמטיקה רוצים יותר סופי שבוע כמו זה?ממש לא סתם משהו על הסופש או בכלל:בדר"כ אני אוהבת כי יש חופש וכל זה אבל זה... לא היה משהו ועכשיו אסוציאציות: גלידה:יאמי יער:פרחים מותק:שי בטן:עגיל בטבור גומיה:שיער אמריקה:יבשת מוזיקה:שחורה אליהו הנביא:מניאק! כאב:לב אהבה:שי טלפון:שי שמיעה:טובה רצינות:אהבה טישו:החולשה של שי וחברים שלו? עיפרון:חודים חילזון:צילמתי חלזונות! חוט:אדום חשבונות:חשבונאות חותמת:שלי עט:דף מצלמה:IR500המצלמה שלי מקלדת:מחשב סווטשירט:חם HTML:אם הייתי יודעת מה זה... מנורה:אור לוח שנה:בעעעעעעעעעעעעעעע לימודים

Kobi Guerrero

New member
נו יאללה

גאד, הזיקוקים היו ממש מעפנים... סופ"ש - איך הייה? נחמד. נחמד מאוד, אפילו. מה עשיתם בשישי? אימון בצהריים, סרט עם חברים בערב. המלצה - Kiss Kiss, Bang Bang. אחלה סרט. ומה עשיתם בשבת? חלוקת תעודות בגרות בתיכון שלי. היה נחמד לראות הרבה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. רוצים יותר סופי שבוע כמו זה? רוצה שיהיה כיף. זה הכל. סתם משהו על הסופש או בכלל: מוקה זה טעים. ועכשיו אסוציאציות: אני מזהיר - אני מאוד אסוציאטיבי! גלידה: טרטופו... אח, הגעגועים... יער: המסע לפולין... אח, הגעגועים... מותק: מיסטר מותק, התוכנית המצחיקה שהייתה פעם בYes. בטן: כפיפות בטן. בסביבות ה-200... גומיה: ציוד משרדי. אמריקה: פורטיס. כמה שירים כבר אפשר לכתוב על אמריקה? מוזיקה: הגיטרות שלי. אליהו הנביא: שותה ובורח. כמו אבא
כאב: משהו שצריך להתגבר עליו. אהבה: טינה טרנר. What's love got to do with it... טלפון: תירוץ רע לא לצאת מהבית. שמיעה: אבסולוטית ו\או מוסיקלית (לי יש את שתיהן, נה-נה-בננה
) רצינות: במידה. טישו: נשי. עיפרון: כיתה א'. חילזון: שבי. אז מה אם הוא שבלול?!? חוט: סבתא! חשבונות: יקר! חותמת: עירייה. עט: הפנקס שלי. מצלמה: כסף... כלומר - אם היה לי... מקלדת: זיו שוטף ידיים. סווטשירט: Alter Bridge. להקה טובה. HTML: מלא שורות לא ברורות כאלה, ובסוף יוצא ציור של חתול. מנורה: אח שלי (כי הוא אוהד שרוף של בית"ר, שהסמל שלה הוא המנורה). לוח שנה: מוסך.

אני חשבתי שהזיקוקים היו ממש יפים

אני בכלל אוהבת זיקוקים.. זה דבר כזה יפהה אהה... בקשר לטלפון.. כן תרוץ לא לצאת מהבית.. אבל לפעמים אין בררה.. נגיד כשיש מרחקים או משהו כזה.. אי אפשר פשוט לקום ולנסוע

למעלה