מה שאני עושה במקום לחרוש../images/Emo6.gif../images/Emo10.gif
האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? לא ממש, או שזה בעצם ממש לא האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? קלאס, גומי איזה סיפור אהבת? שלגיה ו7 הגמדים איזה שיר אהבת? הילדה הכי יפה בגן (נרקיסיסתיות
) מה היה המאכל הילדות שלך? פתיתים מה החלום הילדות שלך? להיות מפורסמת כאילו דהה?
איזה מפורסם הערצת? מיכל ינאי תוכנית הילדות שלך? גינת ההפתעות (מיכל ינאי או לא
) האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? יומולדת גיל 4, ממש ממש ממש במעומעם מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 10 האם תעדיף במבה על עוף? תלוי מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שוקולד שחר או נוטלה? נוטלה ...אררררר עלית או אסם? תלוי מה במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? משתנה, יותר חום ציטוס או דוריטוס? דוריטוס
! וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים פעם ככה פעם ככה גלידה או קרמבו? גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם טעם גלידה הכי טעים: ריבת חלב, נוגט, שוקולד תפוז
טעם גלידה הכי פחות טעים: פיסטוק, מסטיק טעם אהוב של קרמבו: וניל עוגה אהובה: שוקולד שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות הממתק הכי אהוב: לא יודעת
הממתק של כל הזמנים: במבה אדומה הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: במבה הממתק הכי אהוב של אמא שלך: כל מה שמתוק. הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: במבה אדומה. זה נחמד לא יותר מזה בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 8 יש לך הרבה בגדים בארון? כן מה הצבע ששולט בארון שלך? אדום, תכלת
איזה צבע אין בארון שלך? צהוב, ז"א ממש קצת מה סגנון הלבוש שלך? משתנה המון מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? כל מה שמיוחד אבל לא מגוחח מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? אין הבגדים של איזה חברה הכי יפים? לא יודעת איפה בחיים לא תקנה בגדים? בכיכר המדינה חולצה קצרה או גופייה? גופיה, אבל רק אם עשית קודם שחי
חצאית או שמלה? שמלה חצאית מיני או חצאית ארוכה? תלוי על מי
חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? משתנה ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס כמה זוגות נעליים יש לך? 15 בערך ובאיזה צבעים הנעליים שלך? בעיקר שחור כחול לבן סנדלים או כפכפים? כפכפים מה אני בגן? נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] מאוד!! יש לך הרבה אביזרים? לא ממש. יש כובע שאני ממש ממש אוהבת וגם צעיף יפה. צמידים אני מכינה מחוטים בד"כ ושרשראות יש לי המון אבל אנ\י מתעצלנת ונשארת עם אותה אחת ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? כמעט כמעט תמיד אהממ... תהנוו! תודה
האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? לא ממש, או שזה בעצם ממש לא האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? קלאס, גומי איזה סיפור אהבת? שלגיה ו7 הגמדים איזה שיר אהבת? הילדה הכי יפה בגן (נרקיסיסתיות