שאלון שבועי...

שירוש1989

New member
מה שאני עושה במקום לחרוש../images/Emo6.gif../images/Emo10.gif

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? לא ממש, או שזה בעצם ממש לא האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? קלאס, גומי איזה סיפור אהבת? שלגיה ו7 הגמדים איזה שיר אהבת? הילדה הכי יפה בגן (נרקיסיסתיות
) מה היה המאכל הילדות שלך? פתיתים מה החלום הילדות שלך? להיות מפורסמת כאילו דהה?
איזה מפורסם הערצת? מיכל ינאי תוכנית הילדות שלך? גינת ההפתעות (מיכל ינאי או לא
) האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? יומולדת גיל 4, ממש ממש ממש במעומעם מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 10 האם תעדיף במבה על עוף? תלוי מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שוקולד שחר או נוטלה? נוטלה ...אררררר עלית או אסם? תלוי מה במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? משתנה, יותר חום ציטוס או דוריטוס? דוריטוס
! וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים פעם ככה פעם ככה גלידה או קרמבו? גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם טעם גלידה הכי טעים: ריבת חלב, נוגט, שוקולד תפוז
טעם גלידה הכי פחות טעים: פיסטוק, מסטיק טעם אהוב של קרמבו: וניל עוגה אהובה: שוקולד שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות הממתק הכי אהוב: לא יודעת
הממתק של כל הזמנים: במבה אדומה הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: במבה הממתק הכי אהוב של אמא שלך: כל מה שמתוק. הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: במבה אדומה. זה נחמד לא יותר מזה בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 8 יש לך הרבה בגדים בארון? כן מה הצבע ששולט בארון שלך? אדום, תכלת
איזה צבע אין בארון שלך? צהוב, ז"א ממש קצת מה סגנון הלבוש שלך? משתנה המון מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? כל מה שמיוחד אבל לא מגוחח מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? אין הבגדים של איזה חברה הכי יפים? לא יודעת איפה בחיים לא תקנה בגדים? בכיכר המדינה חולצה קצרה או גופייה? גופיה, אבל רק אם עשית קודם שחי
חצאית או שמלה? שמלה חצאית מיני או חצאית ארוכה? תלוי על מי
חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? משתנה ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס כמה זוגות נעליים יש לך? 15 בערך ובאיזה צבעים הנעליים שלך? בעיקר שחור כחול לבן סנדלים או כפכפים? כפכפים מה אני בגן? נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] מאוד!! יש לך הרבה אביזרים? לא ממש. יש כובע שאני ממש ממש אוהבת וגם צעיף יפה. צמידים אני מכינה מחוטים בד"כ ושרשראות יש לי המון אבל אנ\י מתעצלנת ונשארת עם אותה אחת ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? כמעט כמעט תמיד אהממ... תהנוו! תודה

טוב נו.....

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך?האמת שהשבוע ראיתי בדיוק קלטת מהיום הולדת שלי בכיתה א' וזה היה כזה מושלם הייתי ילדה ממש מתוקה והיה שם גם את החתונה של סבתא שלי(התחתנה פעם שניה) בכלל הייתי מותק האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? יש לי מלא בובות מהילדות שלי האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו?טראומה לא אבל יש הרבה דברים מצחיקים שהייתי מאמינה להם והייתי מפחדת מהם הודות בת דודה שלי שהייתה מספרת לי אותם איזה משחק הכי אהבת בילדות?איזה לא? תופסת מחבואים הכל! איזה סיפור אהבת?אמממ הייתי באיזה אמממ אני אהבתי את הכל הסיפורים! איזה שיר אהבת? איזה שאלות...אני פשוט אהבתי הכל! מה היה המאכל הילדות שלך?זה דבר מאוד מצחיק תמיד הייתי שמה הרבה הרבה הרבה אוכל בצלחת שלי(כן כן כמו בבית מלון רק שהייתי בבית) היו הרבה דברים שאהבתי אז שמתי הרבה בצלחת ובכמויות מכל הסוגים ובסוף לא הייתי אוכלת כמעט כלום מה החלום הילדות שלך?אחרי שרציתי להיות מלכה רציתי להיות מפורסמת איזה מפורסם הערצת? יב"ז אבל זה לא פייר כי עד היום אני חושבת שהיא מדהימה! תוכנית הילדות שלך?ללא ספק נילס אולגרסון האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא?לא זוכרת מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?8 האם תעדיף במבה על עוף? זה לא פייר יש לי חולשה לבמבה מה עדיף שוקולד או חטיף?שוקולד שוקולד שחר או נוטלה?שחר עלית או אסם? אסם כי.. ככה במבה או ביסלי? במבה! שוקולד חום או לבן? מה שבא ליד ציטוס או דוריטוס?ציטוס בטעם קטשופ וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים גלידה או קרמבו?מה הקשר בין שוקו גילדה וקרמבו? שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?עם! טעם גלידה הכי טעים: לא יודעת איזה גלידה שאכלתי באיטליה! הכי טעימה בעולם רק חבל שהאיטלקים לא יודעים אנגלית וגם בקושי ספרד אז הייתי צריכה להצביע ולהגיד בספרדית זה אני רוצה בבקשה מעפנים טעם גלידה הכי פחות טעים: ורדים... יש לזה טעם של אקונומיקה... טעם אהוב של קרמבו: המקורי עוגה אהובה:שוקולד חמה שוקולד אהוב: אע? הממתק הכי אהוב: הכל הממתק של כל הזמנים: דייי נווו מה זה השאלות הקשות האילו?! הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: ביצת הפתעה וקרמבו הממתק הכי אהוב של אמא שלך: אע? הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:זזה שיש בפנים תות או דובדבן בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 10 יש לך הרבה בגדים בארון?לא כי כל הזמן אני קונה וזורקת מה הצבע ששולט בארון שלך?הכל פשוט יש לי הכל איזה צבע אין בארון שלך? אין דבר כזה מה סגנון הלבוש שלך?לפי מצב הרוח מה סגנון הלבוש האהוב עלייך?לפי מצב הרוח לפעמים אלגנטי לפעמים ספורטיבי לפעמים כאילו ברחתי מהודו וכל זה מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?אין חיה כזאת הבגדים של איזה חברה הכי יפים? אין חיה כזאת איפה בחיים לא תקנה בגדים?אני לא יודעת... יש את החנויות למידות גדולות אבל אני אקנה שם אני מקווה מאוד.. אתם יודעים באיזה תקופה של החיים.... חולצה קצרה או גופייה?גופייה חצאית או שמלה?שונאת חצאית או שזה דוסי מידי או שזה פרחי מידי הכי יפה זה שמלה חצאית מיני או חצאית ארוכה?אממ... חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?גם וגם ג'ינס או סתם מכנס?גם וגם כמה זוגות נעליים יש לך?המון... ובאיזה צבעים הנעליים שלך?יש לי שחור אבל אני משתדלת לגוון עם חום וכל זה סנדלים או כפכפים?כפכפים נעלי ספורט או סנדלים?אותה מידה אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] זה קצת עושה לי עצבים יש לך הרבה אביזרים?לא כל כך הרבה ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? כמובן אהממ... תהנוו!

למעלה