שאלון שבועי...

שאלון שבועי...

סתם לקחתי מלא חמודים ועשיתי מהם שאלןו ארוך שכולנו נוכל ללמוד יותר אחד על השני האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? איזה משחק הכי אהבת בילדות? איזה סיפור אהבת? איזה שיר אהבת? מה היה המאכל הילדות שלך? מה החלום הילדות שלך? איזה מפורסם הערצת? תוכנית הילדות שלך? האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? האם תעדיף במבה על עוף? מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שחר או נוטלה? עלית או אסם? במבה או ביסלי? שוקולד חום או לבן? ציטוס או דוריטוס? וופלים או עוגיות? שוקו או מים גלידה או קרמבו? שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? טעם גלידה הכי טעים: טעם גלידה הכי פחות טעים: טעם אהוב של קרמבו: עוגה אהובה: שוקולד אהוב: הממתק הכי אהוב: הממתק של כל הזמנים: הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: הממתק הכי אהוב של אמא שלך: הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? יש לך הרבה בגדים בארון? מה הצבע ששולט בארון שלך? איזה צבע אין בארון שלך? מה סגנון הלבוש שלך? מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? הבגדים של איזה חברה הכי יפים? איפה בחיים לא תקנה בגדים? חולצה קצרה או גופייה? חצאית או שמלה? חצאית מיני או חצאית ארוכה? חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? ג'ינס או סתם מכנס? כמה זוגות נעליים יש לך? ובאיזה צבעים הנעליים שלך? סנדלים או כפכפים? נעלי ספורט או סנדלים? אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] יש לך הרבה אביזרים? ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? אהממ... תהנוו!

jast

New member
אה. הנה את!

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? יומן האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום איזו? יש כמה... כשהייתי קטנה נפלתי מאופניים של בנדוד שלי והכידון נתקע לי בבטן.. ועד היום יש לי צלקת... איזה משחק הכי אהבת בילדות? לא יודעת מה אהבתי.. אבל שנאתי מחבואים... איזה סיפור אהבת? פלוטו!!!!!! המגניב מקיבוץ מגידו:]] "אבל בעצם.. אני רוצה רק עצם..."!!! יואו איזה נוסטלגיה. איזה שיר אהבת? חח.. השיר של תולי נורא ריגש אותי אנא ערף. מה היה המאכל הילדות שלך? תותים עם קצפתתת.. מה החלום הילדות שלך? לטוס:] והוא התגשם. איזה מפורסם הערצת? לא היה כזה... אבל הייתה לי חיבה הזויה לחברי כנסת:/ ובכיתה ה'-ו' כזה הערצתי את בריטני ספירס אבל סתם כדי להיות מקובלת. תוכנית הילדות שלך? המומינים/ הדרדסים. סנופקין הסטלןןןן הזה הייתי מאוהבת בו! האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? כבר עניתי על זה שאלון קודם. מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?9 האם תעדיף במבה על עוף? ברור!!!(מעניין מה נוע תענה) מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד. שוקולד שחר או נוטלה? נוטלה. עלית או אסם? אסם. במבה או ביסלי? במבה. שוקולד חום או לבן? לבן. ציטוס או דוריטוס? ציטוס. וופלים או עוגיות? עוגיות. שוקו או מים? שוקו.. ולפעמים מיים. גלידה או קרמבו? גלידה. שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם! טעם גלידה הכי טעים: וניל. טעם גלידה הכי פחות טעים: לא'דעת. טעם אהוב של קרמבו: אהממ.. עוגה אהובה: גבינה שוקולד אהוב: לבן עם אגוזים.. וגם אוורירי. הממתק הכי אהוב: שוקולד הממתק של כל הזמנים: שוקולד! הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: במבה. הממתק הכי אהוב של אמא שלך: פירכיות אורז=S הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: כדורונים.. חניכים שלי מתים על זה.. ויש לזה טעם של שואה! בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 7 יש לך הרבה בגדים בארון? כן מה הצבע ששולט בארון שלך? אדום ושחור.. וקצת לבן. איזה צבע אין בארון שלך? אין כזה דבר. מה סגנון הלבוש שלך? מה שיוצא אני מרוצה:] מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? היפי כזה.. כמו נוע... אני מתה על הבגדים שלה. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? אממפ.. מה שיוצא. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? הבגדים של לאונרדו/גריפון. איפה בחיים לא תקנה בגדים? בחנויות הורודות האלה של הפאקצות. חולצה קצרה או גופייה? גופיה. חצאית או שמלה? חצאית. חצאית מיני או חצאית ארוכה? ארוכה. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? מכופתרת זה חמוד כזה בשביל ערב. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס. כמה זוגות נעליים יש לך? לא ספרתי.. ניראה לי 4 או 5.. נו די, אני נקבה.. מותר לי! ובאיזה צבעים הנעליים שלך? יש אדום, ויש שחור, ויש אפור, ויש לבן, ויש עוד כמה.. חחח סנדלים או כפכפים? שתייהם טוב. ניראה לי כפכפים כי אפשר להוריד אותם וללכת יחפה. נעלי ספורט או סנדלים? סנדלים! אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] כההה.. זה כיף, לא מרגיש ריק. יש לך הרבה אביזרים? סביר. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? לא. אהממ... תהנוו! נהנתי! עכשיו... לישון!

משעמם לי.

כל כך, ובא לי כבר 11 ומשהו. האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? אהא. היא הייתה מדהימה. האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? המ. יש לי תמונות, המוןהמון, ובובה, ובטח עוד דברים ששכחתי. האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום איזו? אהא. בחניתה היה מן משולש ענקי כזה שהיה אפשר לטפס עליו עם קרשים כאלה, ואני ישבתי על הקרש ההכי עליון, ופתאום התגלגלתי למטה והייתי תלויה שם עד שמישהו הוריד אותי (שזה היה איזה שתי דקות אבל בכל זאת.) עכשיו יש לי פחד גבהים. איזה משחק הכי אהבת בילדות? תופסת צבעים נראה לי D: אבל שנאתי להיות התופסת. איזה סיפור אהבת? היה לי ספר כזה, עם כיפה אדומה, סינדרלה ומשהו עם עיזה ושבעה בנים שלה, והכי אהבתי אותו בעולם בגלל שהיו בו ציורים יפים של השמלות של סינדרלה ואחיות שלה | נקבה | איזה שיר אהבת? לא זוכרת. מה היה המאכל הילדות שלך? ילדות? המ. אני חושבת שסוכריות גומי
ועדיין. מה החלום הילדות שלך? להיות דוגמנית/שחקנית/זמרת/ציירת. נו כמו של רוב הבנות. איזה מפורסם הערצת? סינדרלה?
תוכנית הילדות שלך? המומינים, כל כך. האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? הקטע עם השן שנפלה לי וחיפשתי אותה כדי להחזיר אותה למקום ולא מצאתי, כתבתי את זה פה מתישהו. מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 2. לא ממש, באמת שזה לא עושה לי את זה. אלא אם כן זה סוכריות גומי. האם תעדיף במבה על עוף? אני אעדיף את רוב הדברים על עוף. מה עדיף שוקולד או חטיף? חטיף. שוקולד שחר או נוטלה? לא זה ולא זה למען האמת. עלית או אסם? אסם? במבה או ביסלי? לאדעת. למרות שמבמבה מתחיל להימאס וביסלי (רק כמה סוגים של ביסלי) זה נורא טעים ועושה רעש מגניב. שוקולד חום או לבן? לבן. ציטוס או דוריטוס? צ'יטוס
גבינה
וופלים או עוגיות? עוגיות. שוקו או מים מים גלידה או קרמבו? קרמבו שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי. טעם גלידה הכי טעים: וניל עם עוגית. טעם גלידה הכי פחות טעים: קוקוס? נו הירוק, לאדעת מה זה. טעם אהוב של קרמבו: ר..רגיל
עוגה אהובה: שוקולד? שוקולד אהוב: לבן הממתק הכי אהוב: לאדעת. (סוכריות גומי DDDDDDDDD: ) הממתק של כל הזמנים: סוכריות גומי D: |אובססיבית| הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: נו
נחשו? הממתק הכי אהוב של אמא שלך: גבס XD (סתםסתם. לאדעת.) הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: כל הצ'יטוסים החדשים. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 8 יש לך הרבה בגדים בארון? יחסית. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור/סגול. איזה צבע אין בארון שלך? צהוב? ירוק. מה סגנון הלבוש שלך? סגנון שאני פיתחתי לעצמי. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? רגיל מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? לאדעת. זה משתנה. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? אני נורא אוהבת את של ים. איפה בחיים לא תקנה בגדים? לא יודעת. חולצה קצרה או גופייה? מה שמתאים באותו יום. חצאית או שמלה? חצאית חצאית מיני או חצאית ארוכה? תלוי במקום שהולכים אליו. חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה ג'ינס או סתם מכנס? בד. כמה זוגות נעליים יש לך? הרבה יותר מידי וברובם אני לא משתמשת. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? הוהו. יש המון. שחור, אדום, תכלת, לבן, ועוד. סנדלים או כפכפים? כפכפים נעלי ספורט או סנדלים? ספורט. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] הו
תכשיטים! יש לך הרבה אביזרים? יותר מידי לפעמים. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? אהא, לרוב. נגיד בחופש, אם אני שוכבת כל היום במיטה אז לא, אבל כשצריך וכשהם מסריחים או מלוכלים אז ברור.

=]

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? כן האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה?בובה מגיל חצי שנה בערך האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? כן..יש לי הרבה,ואין לי כוח לפרט איזה משחק הכי אהבת בילדות? גומיייי איזה סיפור אהבת? כיפה אדומה איזה שיר אהבת? לא זוכרת איך קראו לו,אבל זה הלך ככה"הסבון בכה מאוד כי דני לא רוצה לישון..והמים מים מים צר להם על האוזניים והם שרים שרים שרים..שורו שורו שורמים.." משו כזה מה היה המאכל הילדות שלך? חחח פסק זמן
מה החלום הילדות שלך? להיות שחקנית איזה מפורסם הערצת? המנחים של ערוץ הילדים וכל אלה מקטנטנות תוכנית הילדות שלך? המומינים האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? לא בידיוק מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?10 האם תעדיף במבה על עוף?כן מה עדיף שוקולד או חטיף?לא משנה לי שוקולד שחר או נוטלה?ממרחית עלית או אסם?שניהם במבה או ביסלי?במבה שוקולד חום או לבן?חום ציטוס או דוריטוס?אפחד וופלים או עוגיות?וופלים שוקו או מים:שניהם גלידה או קרמבו?גלידה איכס שונאת קרמבו שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?בלי טעם גלידה הכי טעים: וניל מקופלת טעם גלידה הכי פחות טעים:ריבת חלב טעם אהוב של קרמבו:שונאת קרמבו עוגה אהובה:שיש שוקולד אהוב:רגיל הממתק הכי אהוב:אין,במבה.. הממתק של כל הזמנים:פסק זמן...או.קיי הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:פסק זמן! הממתק הכי אהוב של אמא שלך:חחחח כדורי שוקולד הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: אהממממ..טורטית חחח בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 5 יש לך הרבה בגדים בארון?מן הסתם מה הצבע ששולט בארון שלך? ציבעוני..הכל..הכי פחות שחור.. איזה צבע אין בארון שלך? לא יודעת מה סגנון הלבוש שלך? רגיל מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? רגיל,זרוק.. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? אין אחת קבועה הבגדים של איזה חברה הכי יפים?פוקס איפה בחיים לא תקנה בגדים?אמ...קסטרו חולצה קצרה או גופייה?גם וכגם חצאית או שמלה?חצאית חצאית מיני או חצאית ארוכה?ארוכה חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?רגילה ג'ינס או סתם מכנס?גם וגםן כמה זוגות נעליים יש לך?לא יודעת נו ובאיזה צבעים הנעליים שלך? בצבעים של נעליים,חום,שחור,לבן..כאלה סנדלים או כפכפים?כפכפים נעלי ספורט או סנדלים?ספורט אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] תלוי יש לך הרבה אביזרים? חח ככה ככה ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? חחח כן..

Kobi Guerrero

New member
שבוע טוב

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? היה טוב, וטוב שהיה. אני מרוצה ממי שאני עכשיו. האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? יש הרבה. צפרדי, צפרדע מפרווה שקיבלתי בגיל 3. הגיטרה שלי, שאיתי עוד מכיתה ד'. קרלוס, הקקטוס מפלסטיק... כל מיני. האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? אין לי ממש טראומת ילדות. היו רגעים קשים ולא נעימים, אבל לא משהו שאפשר לזהות כסימן להתנהגות שלי היום. לפחות לא שאני יודע. איזה משחק הכי אהבת בילדות? הייתי פנאט של כדורגל. דודים שלי מספרים שכבר בגן חובה הייתי יושב בבוקר עם עיתון הספורט. הייתי מעביר ימים שלמים במשחק "מנג'ר" (משחק מחשב שבו אתה מאמן של קבוצת כדורגל). איפשהו בתיכון זה ממש נרגע, לא יודע למה. איזה סיפור אהבת? אהבתי מאוד לשמוע מאמא סיפורים על התקופה שהייתי ממש תינוק. איזה שיר אהבת? כשהייתי קטן, ממש אהבתי את "אדון עולם". יש לי צילום בוידאו מגיל 4 בערך, שאני מנגן בגיטרה צעצוע ושר "אדון עולם". מה היה המאכל הילדות שלך? האמת, שעד כיתה ו' בערך הייתי ממש בעייתי באוכל. אכלתי ממש מעט, והייתי מאוד בררן. מה החלום הילדות שלך? תמיד רציתי להיות אלוף הWWF, ולהיות גיטריסט מצליח. יש לי דף ששמרתי מכיתה א', שכתבתי סיפור על איך שאני "האלוף הראשון בהיסטוריה של ה-WWF שמנגן על גיטרה חשמלית". איזה מפורסם הערצת? ברט "היטמן" הארט. כשהוא בא לבקר אותנו, חברי אירגון ההיאבקות הישראלי בשנה שעברה, בכיתי מהתרגשות. זה היה מדהים. תוכנית הילדות שלך? "הופה היי". הייתי מטורף עליהם. הייתה להם הופעה בכל יום ראשון בפארק הירקון, ובמשך שנה וחצי הלכתי כל שבוע. האם יש לך "זכרון ראשון"? מה הוא? קשה להגיד, בגלל שראיתי הרבה קלטות וידאו מהילדות. אבל נראה לי שהזיכרון החזק הראשון הוא מלחמת המפרץ. היה לי ממש מוזר שאבא ואמא באותו בית (הם התגרשו שנה וחצי לפני כן), כי אני ואמא נסענו לבית של אבא (הוא גר בירושלים, ואנחנו גרנו אז ברמת-גן, שהופצצה בסקאדים). מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? מאוד, אבל במידה. אין לי מספר. האם תעדיף במבה על עוף? לא! במבה זה השטן! מה עדיף שוקולד או חטיף? תלוי איזה שוקולד ואיזה חטיף. בעיקרון, שום דבר לא מנצח דובונים. שוקולד שחר או נוטלה? השחר. זה המקור! עלית או אסם? אסם, כמובן. כי עלית הם הספונסרים של מכבי ת"א בכדורסל. במבה או ביסלי? הבמבה היא מקור הרשע בעולם! שוקולד חום או לבן? מה שקרוב יותר. ציטוס או דוריטוס? דוריטוס. וופלים או עוגיות? שוקולד צ'יפס. שוקו או מים? שוקו, ברור. גלידה או קרמבו? גלידה. אם אפשר, טרטופו. שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי. טעם גלידה הכי טעים: לימונענע. טעם גלידה הכי פחות טעים: שוקולד. לא שזה לא טעים, זה פשוט פרווה כזה. טעם אהוב של קרמבו: מוקה. עוגה אהובה: עוגת שוקולד של סבתא. שוקולד אהוב: שוקולד עם עוגיות, של הרשי. הממתק הכי אהוב: טוויקס. הממתק של כל הזמנים: טייגר~!!!!!!1 שנים לא ראיתי אחד כזה... הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: דובוני גומי. הממתק הכי אהוב של אמא שלך: כל מה שדיאט. הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: חלבה. בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 0 יש לך הרבה בגדים בארון? יחסית לבן, נראה לי שכן. מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור. איזה צבע אין בארון שלך? צהוב. בווווווווז... מה סגנון הלבוש שלך? מה שנוח. מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? זה לא אותו דבר? מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? שוק הכרמל. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? Hike. איפה בחיים לא תקנה בגדים? קסטרו וכאלה. לא בשבילי. חולצה קצרה או גופייה? גופייה זה רע. חצאית או שמלה? חצאית. הרבה יותר נוח... חצאית מיני או חצאית ארוכה? אני באמת צריך לענות על זה? חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? טי-שירט. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס זה Over-rated. כמה זוגות נעליים יש לך? 2, וסנדלי שורש. ובאיזה צבעים הנעליים שלך? חום ושחור. סנדלים או כפכפים? שורש. רק שורש. נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט. אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] ממש לא. יש לך הרבה אביזרים? לא. ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? כן. חשוב מאוד.

TziMHoNoa

New member
.............

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? כבר לא כל כך האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? לא האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היום? איזו? לא נראה לי... איזה משחק הכי אהבת בילדות? מחבואים!! איזה סיפור אהבת? אין משהו ספציפי, נראה לי... איזה שיר אהבת? מה היה המאכל הילדות שלך? מה החלום הילדות שלך? איזה מפורסם הערצת? תוכנית הילדות שלך? פיטר פן המצויר, והייתה איזו סדרה מצוירת ומדהימה על המהפכה הצרפתית שנורא אהבתי (אם מישהו יודע את השם...) האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? אין לי מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 6 האם תעדיף במבה על עוף? במבה זה מגעיל ועוף גם מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שוקולד שחר או נוטלה? שחר עלית או אסם? עלית במבה או ביסלי? ביסלי שוקולד חום או לבן? שניהם ציטוס או דוריטוס? איכ וופלים או עוגיות? וופלים כרגע שוקו או מים? מים גלידה או קרמבו? גלידה נראה לי שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי טעם גלידה הכי טעים: קפוצי'נו טעם גלידה הכי פחות טעים: פיסטוק טעם אהוב של קרמבו: וניל עוגה אהובה: שוקולד אהוב: הממתק הכי אהוב: הממתק של כל הזמנים: שוקולד פרה הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: שוקולד הממתק הכי אהוב של אמא שלך: לא יודעת הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: במבה (זה נחשב ממתק?) בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 2 יש לך הרבה בגדים בארון? לא מה הצבע ששולט בארון שלך? לא יודעת איזה צבע אין בארון שלך? מה סגנון הלבוש שלך? מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? הבגדים של איזה חברה הכי יפים? איפה בחיים לא תקנה בגדים? חולצה קצרה או גופייה? קצרה חצאית או שמלה? חצאית חצאית מיני או חצאית ארוכה? ארוכה חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה ג'ינס או סתם מכנס? לא משנה כמה זוגות נעליים יש לך? 2 ובאיזה צבעים הנעליים שלך? כל מיני סנדלים או כפכפים? סנדלים נעלי ספורט או סנדלים? סנדלים אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] לא יש לך הרבה אביזרים? לא ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? ממש לא

יאוווו אתן כאלה מעפנות!!!! במבה זה

הדבר הכי הכי הכי הכי בעולם!!!!! נ.ב יש לי פלאפון חדש כזה כזה כזה מגניב!!!!!

Kobi Guerrero

New member
הילדות שלי הייתה בסדר גמור!

ההורים התגרשו, אבא התחתן עוד פעם עם מישהי שהיו לה שני ילדים מנישואים קודמים, נולד לי חצי-אח, אבא התגרש והתחתן עוד פעם עם מישהי שיש לה שלושה ילדים מנישואים קודמים, עברתי 6 דירות בחיים שלי, הייתי בנתק מוחלט מאבא שלי במשך שנתיים... איך מזה הבנת שמשהו לא בסדר בילדות שלי?

jast

New member
מרגש..../images/Emo7.gif

אל תרגיש רע.. יש דברים יותר גרועים...

אני עונההה

האם את מתגעגעת לתקופת הילדות שלך? כןןן.. הכל הייה כלכך קל אז האם יש חפץ שאת זוכרת/שמרת עוד מהילדות ומזכיר לך את התקופה? מלא דברים.. בובות , עצועים.. מחברות.. המוןןן האם יש לך איזשהי טראומת ילדות שהשאירה עלייך חותם עד היוםאיזו? כן.. שניסו להרוג אותי.. והצמידו לי את הראש לכביש =S איזה משחק הכי אהבת בילדות? מחבואים איזה סיפור אהבת? וולט דיסני... בת הים הקטנה... וכמובן אני ממש אהבתי את כיםה אדומה איזה שיר אהבת? לא יודעת שירים מה היה המאכל הילדות שלך? אהממ... מה החלום הילדות שלך? להיות גדולה (כמה מפתיעה שעכשיו זה לגמרי הפוך) איזה מפורסם הערצת? לאונרדו דיקפריו תוכנית הילדות שלך? מלא דברים מערוץ 6 (אז הוא עוד הייה ערוץ נורמלי וטוב) האם יש לך "זכרון ראשון"?מה הוא? אני יושבת על החלון מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? אהמממ לא יודעת האם תעדיף במבה על עוף? אהממ.. תלטי במצב רוח שלי מה עדיף שוקולד או חטיף? תלוי איזה שוקולד ואיזה חטיף שוקולד שחר או נוטלה? ברור ששחר!! אין מה לדבר!! עלית או אסם? לא אכפת לי ממש במבה או ביסלי? במבה וביסלי ביחד שוקולד חום או לבן? לבן הכי טעים ציטוס או דוריטוס? דוריטוס וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים? תלוי במצב רוח גלידה או קרמבו? גלידה (ואיי.. ממש בא לי גלידה) שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עפ אגוזים טעם גלידה הכי טעים: סניקרס ויש גם חדש כזה שאני לא זוכרת תשם שלו טעם גלידה הכי פחות טעים: לא יודעת טעם אהוב של קרמבו: וניל עוגה אהובה: מה שבא שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות! הממתק הכי אהוב: לא יודעת הממתק של כל הזמנים: לא יכוהל להחליט הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: הכל.. מה אני יודעת הממתק הכי אהוב של אמא שלך: אהממ.. שוקולד נחשב? הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: אין כהזה בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? אהממ 6... יש לך הרבה בגדים בארון? אהממ.. יחסית לבת לא.. אבל מצד שני כן.. לא יודתע נו.. תבואו ותראו לבד! מה הצבע ששולט בארון שלך? כהה כזה (אבל אני מנסה לגוון עכשיו) איזה צבע אין בארון שלך? לבן... לא סובלת ללבוש לבן!! מה סגנון הלבוש שלך? רגיל כזה.. סגנון רינה מה סגנון הלבוש האהוב עלייך? סיגנון לבוש רינה מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? מה שבא הבגדים של איזה חברה הכי יפים? לא מאמינה בזה איפה בחיים לא תקנה בגדים? בשום מקום... אני אקנה בכל מקו.. העיקר שהבגד יתאים לי והיהי יפה למחשבתי חולצה קצרה או גופייה? אהממ.. הכל תלוי חצאית או שמלה? שמלה (במיוחד שמלת קיץ) חצאית מיני או חצאית ארוכה? ארוכה חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה ג'ינס או סתם מכנס? מכנס כמה זוגות נעליים יש לך? לא הרבה ובאיזה צבעים הנעליים שלך? אדום, כחול כהה, חום, כתום, שחור סנדלים או כפכפים? כפכפים נעלי ספורט או סנדלים? נעלי ספורט אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] בכייף.. הכל אבל תלוי יש לך הרבה אביזרים? יש הבה.. .אבל אני לא משתשמשת בהבה ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? כן!!

למעלה