שאלון שבועי =]

שאלון שבועי =]

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: אהבה ראשונה: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? האם אי פעם נעצרת? האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? שבע דברים שאתה לובש כרגע- שישה דברים שעשית היום- חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? קטן או גדול? שחור או וורוד? שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- דבר אחד שאתה מתחרט עליו-

עונה...:)

החבר\ה הכי טוב הראשון: מממ..היו לי הרבה ,אבל פעם ראשונה שהרגשתי שחברה שלי זה כמו אחות שלי,זה היה עם אנסטסיה המאמי שלי=] החתול הראשון: אין לי הכלב הראשון: סול...!!!שתזכה לחיים ארוכים...לדוד שלי תמיד היו כלבים הפירסינג הראשון: לא עשיתי השינוי הדרמאטי הראשון: מממ...לא יודעת התאהבות ראשונה: כיתה ו' הדיסק הראשון: נו של זאתי מבובה פראית הרכב הראשון: אה? אהבה ראשונה: ממש אהבה לא הרגשתי,זה יותר הדלקות תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: שמפניה הנסיעה האחרונה: חזרה מבצפר-יומשישי שיחת טלפון אחרונה: אתמול בלילה הדיסק האחרון ששמעת: של נועהההההההה אמבטיית הקצף האחרונה: אצלנו בבית אין דוש,אז אולי בילדות או משהו פעם אחרונה שבכית: אתמול=/ החיבוק האחרון: אוי...לא זוכרת.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול! פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני שעתיים שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא. האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? חחחחח לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא כחול..אבל חלמתי שמישהו שאני שונאת מנשק אותי האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי=/ האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחחחחחח ביסודי חחח שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה,מכנס,תחתוניים,גרביים,חזיה...חסר לי אחד:S שישה דברים שעשית היום- ישנתי,אכלתי,ראיתי טלוויזיה,למדתי למבחן,מסנג'ר.. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- להדריך,לישון,לכתוב,לדבר שיחות נפש,שופינג ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אנסטסיה,אח שלי...הקבוצה שלי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? מה??????? שחור או וורוד? וורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לא יודעת דבר אחד שאתה מתחרט עליו: הבצפר שלי...

חעחעחעחעחעחע

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: שירן ניסן-נוסטלגיה של כיתה ב' החתול הראשון: וואט דה... סתם סתם היה לי חתול גור קטן כזה לכמה ימים בגלל שמצאתי אותו ברחוב הכלב הראשון: שוש! עד היום קטן וחמוד! הפירסינג הראשון: בגבה בכיתה ח' השינוי הדרמאטי הראשון: אני חושבת שהפסקתי להיות ביישנית התאהבות ראשונה: בחבר של אחי אדם הדיסק הראשון: אני חושבת WOW נו האוסף להיטים הזה... הרכב הראשון: טוב אמממ הרכב הראשון שאני נוהגת בו זה רנו מאגן וזה בשיעורי נהיגה! חחחחחח אהבה ראשונה: מוני
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:אני תמיד שותה בריזר אז כניראה שזה היה בריזר :) הנסיעה האחרונה: אתמול לרחובות חחחחחח סתם סתם אמממ בולגריה? שיחת טלפון אחרונה: כמובן שזה היה עם בת דודה שלי גילי הדיסק האחרון ששמעת: וואל קאזה.... אמבטיית הקצף האחרונה: לא זוכרת פעם אחרונה שבכית: אני בוכה המון החיבוק האחרון: אתמול כשיצאתי עם שי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אני כל הזמן עצבנית ממש פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום ב-7:53 עד 8 וחצי מכושפות! שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן... האם אי פעם נעצרת? לא אני שמוצניקית כאילו!!! דהההההה האם אי פעם שחית בעירום? לא... התקלחתי בעירום חחחחחחחחח (זה סתם מצחיק אותי...) האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן! האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? אווו אווו מלא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כן
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? איך אפשר לחשוב שאני גובה אם אני מטר 61? שבע דברים שאתה לובש כרגע- תחתונים מכנס חולצה ג'קט ונעל בית גרב שישה דברים שעשית היום- ישנתי,דברתי עם גילי,ישנתי,דברתי עם שי, המשכתי לעשות פורייקט,ראיתי מכושפות ועכשיו אני כאן חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- קן קן קן קן קן ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- גילי גילי גילי אה וגם טלי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? קטנים הכי שולטים שחור או וורוד? שניהם! וכשהם ביחד זה יפה! שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לא חושבת על המוות.... דבר אחד שאתה מתחרט עליו- אמממ *** אבל זה בצינזורה... שמור למערכת

TziMHoNoa

New member
../images/Emo9.gif

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: רוני החתול הראשון: אחד אפור.. הכלב הראשון: גורביץ' כפרעליו
הפירסינג הראשון: אין.. באוזן? השינוי הדרמאטי הראשון: מהיסודי לחטיבה, נדמה לי התאהבות ראשונה: אין הדיסק הראשון: לא זוכרת... הרכב הראשון: האופניים הישנות שלי, ירוקות קטנטנות, איבדנו אותם באיזה טיול ביער.. אהבה ראשונה: אין תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין של שבת.. הנסיעה האחרונה: באופניים, לבי"ס ביום שישי שיחת טלפון אחרונה: מהקומונרית לשעבר הדיסק האחרון ששמעת: דיסק שירים שקטים של אחותי אמבטיית הקצף האחרונה: וואו.. נראה לי כשחזרתי מהסיירים. לפני שנה :$ פעם אחרונה שבכית: בטח אתמול או היום... החיבוק האחרון: לא זוכרת פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: בחמישי בבוקר, אבל לא ממש.. בקטנה.. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אחה"צ שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת? לא בדיוק.. האם אי פעם שחית בעירום? אולי שהייתי תינוקת.. האם אי פעם היית בטלוויזיה? דיברתי בטלוויזיה... האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה שחורה ונעימה, מכנס כחול ומאאגניב, בוקסר, ארבעה צמידים... [???] שישה דברים שעשית היום- אכלתי, ראיתי טלוויזיה, מצאתי על החומה ישנים, קראתי אותם, חיללתי, מצאתי את הקייס של הדיסקים שלי [!!!!!!] חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לאכול סנדביצ'ים, לצחוק, לנגן, לשמוע מוסיקה, להיות בקן ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- חן, רינה, חן, שני שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? בהקשר למה? שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- 1. לטייל בעולם 2. משהו מהפכני שאף אחד עוד לא עשה דבר אחד שאתה מתחרט עליו- הוהו...

Kobi Guerrero

New member
אוף, עוד אחד? טוב, נו...

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: שחר, עד שהיא עברה להוד השרון בכיתה ה'. החתול הראשון: גולי, זצ"ל. הכלב הראשון: פצי, תנצב"ה. הפירסינג הראשון: רק אחד, אוזן שמאל, כיתה ד' אם אני לא טועה. השינוי הדרמאטי הראשון: ברית מילה! התאהבות ראשונה: כיתה ו', לא הלך, לא משנה. הדיסק הראשון: הקלטתי רק אחד... אה, שקניתי? Oasis - (What's the Story) Morning Glory הרכב הראשון: סקייטבורד, כיתה ה'. אהבה ראשונה: תלוי איך מסתכלים על זה... תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין, קידוש לשבת לפני כמה שבועות אצל סבא וסבתא. הנסיעה האחרונה: היום בבוקר, נסיעה עם חברים ברמת-אביב. שיחת טלפון אחרונה: היום בערב עם אבא. הדיסק האחרון ששמעת: Weezer - Maladroit. אמבטיית הקצף האחרונה: כיתה ד', נראה לי... פעם אחרונה שבכית: המממממ... נראה לי בסביבות החודש, אבל אני לא בטוח... החיבוק האחרון: היום בצהריים, פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן. חיבוק גברי וסטרייטי לגמרי! פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לפני שבוע-שבועיים, סיפור דפוק במטה מרצ. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כשעתיים. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? זה יהיה צפוי אם אני אגיד שאני הולך עם חברים להופעות כל הזמן, נכון? אז אני רק אגיד שאני מאוד מאמין בלפתח קשר חברותי עם האדם שאת\ה מעוניין\ת בו\ה לפני שיוצרים קשר רומנטי. האם אי פעם נעצרת? לא. האם אי פעם שחית בעירום? רק בגיל צעיר מאוד. האם אי פעם היית בטלוויזיה? הרבה יותר מדי פעמים. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא ממש. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא שאני זוכר. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי את השאלה. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? אני תמיד ידעתי ותמיד אהיה מודע לזה שאני לא גבוה. פשוט לא. שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה, בוקסר, מכנסיים... The usual. שישה דברים שעשית היום - ניגנתי, שמעתי מוסיקה, נפגשתי עם חברים, ראיתי טלוויזיה, שכנעתי חבר להצביע למרצ... אה, ושתיתי מוקה~!!!!!!1 חמישה דברים שאתה אוהב לעשות - לנגן, להלחין, להופיע מול קהל (משחק\מוסיקה\היאבקות), לישון... ולשתות מוקה~!!!!!!!!!1 ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל - אלון, שרון, גיל, דרור. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? מה?!? קטן או גדול? הגודל לא קובע! שחור או וורוד? איזו שאלה מגדרית! שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות - להיות מרוצה מעצמי. זה הכל. דבר אחד שאתה מתחרט עליו - בסופו של דבר, כלום. לומדים מכל טעות.

הגיע גם הזמן שלי

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: אהמממ... בר שמירר החתול הראשון: הם באו ביחד.. והם עדיין אצלי.. לאון (לאונרדו) וקורבל(כי הוא מתקרבל כזה.. =]) הכלב הראשון: אפעם לא היה לי כלב הפירסינג הראשון: אוזניים נחשב.. נכון? השינוי הדרמאטי הראשון: סוף כיתה ט'.. בערך אחרי המדצופי.. אחרי שממש הצתרפתי לשמוצ ותחילת התיכון התאהבות ראשונה: אהממ.. כיתה ג'.. לירון.. הדיסק הראשון: אהממ.. משהו של הבקסטריט בויז נראהלי הרכב הראשון: אופניים אהבה ראשונה: אהממ.. אני לא בטוחה שמה שההי לי בראמת הייה אהבה.. אבל מאיר תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אהממ.. בריזרר הנסיעה האחרונה: חזרה מהבצפר (פיכסהה) שיחת טלפון אחרונה: ממיכאל הררי.. סוף סוף אני יודעת איפה אני משגיחה על הקלפי ובאיזה שעה =].. ואפילו דאגו לי להסעה מהבית לשם וחזרה..(אני הולכת לספור את הקולות יאייי) הדיסק האחרון ששמעת: אוסף אחד עם מלא מלא שירים שאני אוהבת אמבטיית הקצף האחרונה: ואיי.. לפני שנתיים נראה לי (אמבטיית קצף זה כייף) פעם אחרונה שבכית: ביום שלישי החיבוק האחרון: מחברה שלי היום בבוקר פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: שממש ממש עיצבנו אותי?.. לא יודעת... פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו אני רואה שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? אהממ.. לא ממש... אבל אני חושבת שזה הכי טוב קודם להיות חברים ואז לצאת (ניסיון העבר.. פ=) האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? אמבטיית קצף נחשבת?.. האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן... לא רוצה אפילו להזכר בזה האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן.. כלכך הרבה פעמים (לכל מי שלא הבין את השאלה היא אומרת "האם אי פעם הרגשתם מופלים לרעה עי ההורים שלכם) האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לא!! למה סתם?.. אני יודעת שאני נמוכה... אני יודעת את זה ואני גאה בזה : ) שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצת בצפר, מכנסי ספורט, גרביים, גופייה, חזיה, תחתונים, צמידים שישה דברים שעשית היום- סיימתי עבודה בביולוגיה טסט פנימי ראתי טלויזיה הלכית לבצפר קראתי את הספר שלי דיברתי עם חברות שלי חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- להדריך לשמוע מוזיקה לקרוא לראות אנשים שאני אוהבת (ידידם, ידידות ועוד..) לכתוב ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- יש לי יותר מארבע אנשים שאני חשובת שאני יכולה לספר להם הכל שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? אהממ.. תלוי למה מתכוונים שחור או וורוד? ביחד : ) שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לקבל את עצמי כמו שאני למצוא אהבת אמת (איזה רומנטיקנית וחמודה אני : )) דבר אחד שאתה מתחרט עליו- אני לא מתחרטת על דברים. אני רק לומדת מהם

גם אני אענה.

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: ים. ועדיין. החתול הראשון: לא היה. הכלב הראשון: גם לא היה. הפירסינג הראשון: חורים באוזניים נחשב? גיל 4. השינוי הדרמאטי הראשון: כיתה ח', כל כך. התאהבות ראשונה: השנה. הדיסק הראשון: נמנמנמ. פאק זה ישן. הרכב הראשון: הא? היה לנו פעם סובארו מגניב כזה. אהבה ראשונה: באמת שזה לא משהו שאני אכתוב פה. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: נמ. אני לא בדיוק יודעת מה זה היה. וואו זה היה מזמן. הנסיעה האחרונה: אתמול, סמינר מח"צ. בעצם אם מחשיבים גם נסיעות בישוב אז לאיזה מרכז למידה. שיחת טלפון אחרונה: לאמא. הדיסק האחרון ששמעת: bleed like me של גארבג' אמבטיית הקצף האחרונה: מזמן. פעם אחרונה שבכית: ביום שישי בצהריים (D:
) החיבוק האחרון: זה היה יותר נשיקה. מים. אם מתעקשים על חיבוק אז...רוני פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: טיול שנתי. ביום חמישי. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום בצהריים. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?
אפשר להכחיש? האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? גם לא. האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן D: האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
אני תמימה יותר ממה שנראה לכם. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי את השאלה. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? נמ. כל כך הרבה פעמים. שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה כחולה כהה, מכנסיים שחורים, סווצ'רט אפור, גרביים, בגדים תחתונים, עגיל מפרט, עגיל סיכת ביטחון. שישה דברים שעשית היום- ישנתי, למדתי, אכלתי, צחקתי, חיבקתי, נישקתי. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- אוהו, רק חמישה? לרקוד, לשחק, לשיר (כבר לא בסימן שאלה כזה גדול), לחבק, לצחוק. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- המ. ים, חן, נו
אהאה דנה, אנה. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות. קטן או גדול? קטן שחור או וורוד? סגול שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- אני באמת לא יודעת. אני חושבת וחושבת וזה לא עולה. אין לי משהו מיוחד. דבר אחד שאתה מתחרט עליו- אני מניחה שזה אישי יותר מידי.

פורה

New member
עונה!!:):):):)

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: יש כמה..:) החתול הראשון:אין לי!!!:( הכלב הראשון:בלה!! הפירסינג הראשון:זה לא פירסינג! זה הליקס. השינוי הדרמאטי הראשון:שביל בצד.. התאהבות ראשונה:אממ אני לא אנקוב בשמות. הדיסק הראשון:איפה הילד הרכב הראשון:ין לי רישון דמאטט!! אהבה ראשונה:אני לא חושבת שהייתה.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:וודה תפוזים ואני חייבת לציין- איכסה פיכסההההה הנסיעה האחרונה:מהכפר לבייתה. שיחת טלפון אחרונה:עם פיצי הקומונרית!! הדיסק האחרון ששמעת:אהוד בנאי אמבטיית הקצף האחרונה: לפני 100 שנה פעם אחרונה שבכית:היום בבוקר כששמתי עדשות החיבוק האחרון:היום בבוקר עם נמה נמה. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:החניכים שלי.. היום!!!! פעם אחרונה שראית טלוויזיה:לפני 10 דק'.. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? מזתומרת יצאת? האם אי פעם נעצרת? לא ממש... האם אי פעם שחית בעירום?לא שזכור לי.. (דיי! אני ילדה טובה) האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן!!! (אבל אני לא זוכרת מתי) האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? אני חושבת שכן אבל אני לא זוכרת על מי האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן..אמאבא! האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחחחחחחחחחח אני מטר 50! אף פעם לא הרגשתי שאני גבוהה!! שבע דברים שאתה לובש כרגע- שומרית, גרביים כמו של סרג', ג'ינס, נעליים, חולצה, תחתונים חזייה כמובן. שישה דברים שעשית היום- הדרכתי, אכלתי, למדתי, התעצבנתי, צחקתי בצורה מטורפת, וישנתי!!! יאאשש ישנתי!! חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לאכול(אני שמוצניקית, לא?), לצחוק, להיות עם החבריםשלי, להיות עם אחותי כפרעליה שטסה היום חזרה לטורקיה ולא הספקתי להגיד לה שלום אפילו!! ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל-רננה אחותי, סיון אחותי, אמא, דודה תמי. שלוש שאלות העדפה- מהרשימה פה? אני יכולה להמציא?? איך אתה אוהב את הקרמבו שלך? באיזה שמפו אתה משתמש, מתי דפקת ארוחה בברגרקינג? לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? וורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- באנג'י, להתאהב דבר אחד שאתה מתחרט עליו- הקשר האחרון עם-----

Ayula16

New member
התשובות שלי :)

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: יובלי, מאז ומעולם החתול הראשון:לא היה =\ אני לא טיפוס של חתולים הכלב הראשון: ברנדי, כלב בלונדיני ויפייפה! הפירסינג הראשון: בגבה השינוי הדרמאטי הראשון: צביעת השיער? לא זכור לי משהו באמת משמעותי.. התאהבות ראשונה: ממ..בכיתה ח' והכרתי אותו בשומריה ה-90 [כמה שמו"צניקי מצידי :)] הדיסק הראשון: אני מתארת לעצמי שאיזה אוסף להיטים של אם טי וי.. הרכב הראשון: רק עוד חצי שנה עד הרישיון
אהבה ראשונה: עזבו אתכם.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה הנסיעה האחרונה: אתמול בלילה, חזרה מתל אביב שיחת טלפון אחרונה: עם אימא :) השיר האחרון ששמעת: Deep Purple - Hush אמבטיית הקצף האחרונה: בתחילת שנה פעם אחרונה שבכית: לא זכור לי.. החיבוק האחרון: היום בבית ספר פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: בטיול השנתי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: מתישהו השבוע... שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת? נו בטח, אשקלון עיר הפשע :) האם אי פעם שחית בעירום?
האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן.. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא! האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? השאלות כאן מתחילות להיות קצת מוגזמות
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן, קורה.. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? נפלאות הנעליים המודרניות :] שבע דברים שאתה לובש כרגע- ג'ינס, גופייה, חולצה ארוכה, חולצה קצרה גרביים, תחתונים ונעליים. שישה דברים שעשית היום- התעוררתי, התארגנתי, כתבתי,גלשתי באינטרנט, פיסלתי ואכלתי. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לטייל, לשבת בים, לצייר/ כל דבר שקשור באומנות, לשמוע מוזיקה ושופינג :) ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל-יובל, שירן, שרין ויעל. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? תלוי מה שחור או ורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לטוס לאי טרופי ולעצב מכונית ספורט דבר אחד שאתה מתחרט עליו- לא משהו רציני וסיימתי...מקווה שנהניתם

MakeItHurt

New member
יאיי שאלון ><!

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: שון איזה ילד שהיה לי בגן החתול הראשון: - הכלב הראשון: - הפירסינג הראשון: אממ באוזניים זה נחשב? ואני רוהצ לעשות הליקס.. השינוי הדרמאטי הראשון: אממ שנפל לי השן הראשונה התאהבות ראשונה: איזה אחד בכיתה ג' הדיסק הראשון: קטנטנות חעחעח... הרכב הראשון: ? אהבה ראשונה: יוגב.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אממ בירה... אני חושבת.. הנסיעה האחרונה: לת"א שיחת טלפון אחרונה: לשילע בנוגע לפעולה הדיסק האחרון ששמעת: סינרגיה אמבטיית הקצף האחרונה: אמממ זאתי שאף פעם לא הייתה.. פעם אחרונה שבכית:היום.. החיבוק האחרון:היום :) פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:היום.. פעם אחרונה שראית טלוויזיה:היום.. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כה.. האם אי פעם נעצרת? עדיין לא האם אי פעם שחית בעירום? כה.. האם אי פעם היית בטלוויזיה? כה.. :) האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? אממ לא.. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כה.. :$ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אממ אולי.. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כה.. שבע דברים שאתה לובש כרגע- ז'קט , ג'ינס, גרביים, חולצה, חזייה, תחתונים, שרשרת שישה דברים שעשית היום- הייתי בבצפר, אכלתי, שמעתי מוזיקה, ראיתי טלויזיה, עשיתי שעורים, הלכתי לפעולה חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לחבק ^^, לתת נשיקות (כלומר כזאתי שמשמחת אנשים), לשמח אנשים, לצאת מהבית, לפגוש חברים.. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמי, שילע, אורן, דריע שלוש שאלות העדפה- אממ אה? לאכול או לשתות? לאכול :) קטן או גדול? גדול.. שחור או וורוד? שניהם :) שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לתת חיבוק למי שירצה ו לשמוח אבל באמת.. דבר אחד שאתה מתחרט עליו- על כ הדברים הרעים שעשיתי.. עפתי לפעולה נדבר =]

...

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: שמור במערכת החתול הראשון: אף פעם לא היה לי חתול הכלב הראשון: ברנדי הפירסינג הראשון: אין לי השינוי הדרמאטי הראשון: שיער קצר בכיתה ט' התאהבות ראשונה: ילד מהכיתה בכיתה ו' הדיסק הראשון: היט מאן 7 הרכב הראשון: תלת אופן אהבה ראשונה: אמא ואבא תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לגונה כחולה הנסיעה האחרונה: מהבית ספר לכאן שיחת טלפון אחרונה: עם ידיד הדיסק האחרון ששמעת: טרייסי צ'אפמן אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שנה פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: היום בבוקר פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: ממ היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול בלילה שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? ממש לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? כן האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחח כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה מכנסיים חזיה תחתונים גרביים נעלים שישה דברים שעשית היום- אכלתי, ישנתי, שתיתי קפה, שתיתי מים, חיבקתי, נישקתי חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לאכול, לישון, להתמתח אחרונה בבוקר, לחבק אנשים שאני אוהבת, להתנשק ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- החברים הטובים שלי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? וורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- סקס בים, לראות שקיעה בים דבר אחד שאתה מתחרט עליו- הפלאפון

שירוש1989

New member
ייפי!

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: רותם החתול הראשון: אין
הכלב הראשון:אין
הפירסינג הראשון: באוזן נחשב?:p השינוי הדרמאטי הראשון:אין משו של מהיוםם להיום.. אולי מעבר דירה התאהבות ראשונה: לא בטוחה שהייתה הדיסק הראשון: ואוו 2 הרכב הראשון: נו בימת אהבה ראשונה: לא בטוחה שהייתה תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אני בקושי נוגעת ביין של הקידוש.. לא טעים לי לא גם לא וודקה רדבול הנסיעה האחרונה: מהקניון שיחת טלפון אחרונה: לאמא הדיסק האחרון ששמעת: של טום וויטס אמבטיית הקצף האחרונה: לפני לפחות חצי שנה פעם אחרונה שבכית: השבוע\שבוע שעבר החיבוק האחרון: היום בצהריים פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וגם אתמול\= פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כמה דקות שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? יעני זוג? סוגשל האם אי פעם נעצרת? לאאאאאא האם אי פעם שחית בעירום? תלוי, באמבטיה אפשר לשחות?XD האם אי פעם היית בטלוויזיה? קצתXD האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא נראה לי
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כןXD שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה ג'ינס גרב עוד גרב שרשרת תחתונים חזייה(היי בול!XD) שישה דברים שעשית היום- קמתי הלכתי לבצפר כתבתי הקשבתי התחרפנתי ראיתי סרט חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לשיר לאכול לקרוא לשמוע מוזיקה לדבר ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- החברה הכי טובה, קומונרית לשעבר(מה זה כיף להציק להם
) ועוד 2 ידידים טובים שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות(י)- לעשו משהו, חיובי, שיגרום להרבה אנשים לזכור אותי לטובה ולומר מה שאני באמת חושבת ורוצה ב100 אחוז דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שלא אמרתי כמה פעמים את המילים הנכונות מפחד

sinergit

New member
יאי חולה על שאלונים!

עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון:שני...ועכשיו לילע !! החתול הראשון:קראו לו תול המסטול.. הכלב הראשון:בריטני...הייתה של אחותי.. הפירסינג הראשון:עוד אין.. השינוי הדרמאטי הראשון:חטיבת ביינים.. התאהבות ראשונה:עוד לא..תודה לאלוקים הדיסק הראשון:scorpions - black out הרכב הראשון:?? אהבה ראשונה:אין.. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:ןלא שותה.. הנסיעה האחרונה:לתל אביב.. שיחת טלפון אחרונה:עם....נועה..הקומנרית..על.. הדיסק האחרון ששמעת:arch enemy-anthems of rebellion אמבטיית הקצף האחרונה:שונאת אמבטיות! פעם אחרונה שבכית:לפני 3 ימים.. החיבוק האחרון:לפני כמה דקות.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:לפני 3 ימים פעם אחרונה שראית טלוויזיה:בוהה במסך ממש ברגעים אלה שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת?לא .. אבא שוטר.. האם אי פעם שחית בעירום?לא!! האם אי פעם היית בטלוויזיה?יאפ! האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?לא! האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?לא!!!!! האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? יאפ האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? מן הסתם.. שבע דברים שאתה לובש כרגע- 2 חולצות..מכנס גלישה..תחתונים..חזיה..??2 צמידים.. שישה דברים שעשית היום-ישנתי ,ראיתי טלויזיה, אכלתי,במחשב , הסתובבתי , שתתי ושמעתי מוזיקה חמישה דברים שאתה אוהב לעשות-לישון , לשמוע מוזיקה , להסתובב , לרקוד כמו מטורפת.. , לצעוק! ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- לילע , לירון , שני ואלי אחותי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול?גדול..?? שחור או וורוד? שחור!! ורוד = מוות!! שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות-לטייל מסביב לעולם , להיות חברה בלהקת רוק דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שלא הלכתי ללמוד גיטרה לפני שנה..וחיכיתי עד עכשיו ללמוד תופים!!

אמי,

את לא חייבת להיות חברה בלהקת רוק. את יכולה גם לסגוד לאחת ממש טובה (*שיעולשיעול*) גרופית נמבר 1.

אני עונה(זאת JAST..)

ניתקו לי ת'אינטרנט... אז אני לא פה.... עכשיו אני מתנחלת אצל חן, כי בחירות.. ו.. משעמם.... והצבענו באסקייפ כי עדיין אין לנו זכות הצבעה! אז זה יצא מגניב, כל מי שהולך להצביע באסקייפ.. יש מפלגה אמיתית ומישהו אחד שהוא כותב שלדעתו צריך להיות ראש הממשלה.. אז כולם תכתבו מיכאל הרריXD הקרדיט לנוע. אה כן, והיא נטשה אותי לבד בבית שלה והלכה להוריד את הכלבה שלה להשתין.. ואני פה לבד!!! טובטוב בסדר.. שאלון! עשרת הראשונים- החבר\ה הכי טוב הראשון: וואי אני לא זוכרת.. היה לי חבר ממש טוב בגן, כי הוא היה בערך החבר היחיד שלי(כבר אז לא אהבו אותי חע.)... וקראו לו דור.(עכשיו הוא איתי בבית ספר.. אבל אני לא מדברת איתו. איכ...) החתול הראשון: לא היה לי כזה. הכלב הראשון: גם כזה לא היה לי. הפירסינג הראשון: אויייייי געגועי!!!!!! הפירסינג הכוסון שהיה לי בגבה.. והוא נסתם בגלל הבצפר המזדיין הזה!!!! גרררררררררר השינוי הדרמאטי הראשון: חטיבת ביניים, שק"ם וחולי.... וואי שינה לי ת'חיים ביותר. התאהבות ראשונה: הייתי אומרת שזה קצת אישי.. מה שכן, זה היה בגיל 13.. וזאת הייתה בת. הדיסק הראשון: לא שאני גאה בזה או משו.. אבריל לאבין=S הרכב הראשון: אה ברור.. מכונית צעצוע. אהבה ראשונה: לא עניתי על זה כבר? תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר ניראה לי. הנסיעה האחרונה: נסעתי לפה. יעני לחן. שיחת טלפון אחרונה: חן, כמובן כמובן! הדיסק האחרון ששמעת: THE BEATLES אמבטיית הקצף האחרונה: וואו. ! פעם אחרונה שבכית: יום שבת. החיבוק האחרון: הווו... אממ.. אישי מידי חחחחחחחחחחח:] פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: יום שבת. בעצם... היום! נוע הזאת גרררר... מתווכחת איתי זאתי.. אומרת לי שחד"ש לא עוברים את אחוז החסימה!!! נבלה.. אמא שלה לא עוברת את אחוז החסימה! חוצפע. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: הרגע הטלוויזיה דולקת. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן. האם אי פעם נעצרת? כן. האם אי פעם שחית בעירום? לא ניראה לי:/ האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן . האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? אהההה... למה?! האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן. שבע דברים שאתה לובש כרגע- מכנסיים מאאאגניבות(של מיין), חולצת קן, חולצה שגנבתי שקיבוץ בארי, גרביים ורודות, אולסטאר, אאאממממ.. תחתונים וחזיה!! זה שבעעעעעעעע.... שישה דברים שעשית היום- הלכתי לחן, עשינו פיקניק בגנ העיר, פגשתי... מישהו, הלכתי שוב לחן, הצבעתי, שיחקתי NEVER. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לרקוד, לישון, ללמוד דברים שמעניינים אותי(!), לקרוא, לשמוע מוזיקה. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- מיין, רינה, וזהו. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות? לפעמים זה ולפעמים זה. קטן או גדול? תלוי מה... שחור או וורוד? וורוד כאילו דהההההההה! שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להיות ראש ממשלה, להתחתן, ולהגיע לגיל 106(אה. אופס.. זה שלוש! ח-ב-ל!!!) דבר אחד שאתה מתחרט עליו- שפגשתי אנשים מסויימים.

אני מצטערת.. אבל הקרדיט על

מיכאל הררי לראשות הממשלה מגיע לי!! אני אמרתי שלשום לנועה

מיכאל יכול להנהיג את מדינתינו

כמו שהוא מנהיג את האזור! (על הפנים? סתם סתם)..... הוא חזק הוא ארקולס הוא משה רבינו!איש המערות שהסתפר לו.... הסגנית שלו תיהיה סיוון?

למעלה