שאלון שבועי.

Cut Up Angel

New member
שאלון שבועי.

אני יודעת,לא עבר שבוע... אבל הפורום תקוע על אותם הודעות ובכלל לא פעיל >< אז... שיר השבוע הגוד שארלוטי: שיר השבוע הלא גוד שארלוטי: שיר המעצבן של השבוע: תמונה:

Cut Up Angel

New member
><

שיר השבוע הגוד שארלוטי:אין. שיר השבוע הלא גוד שארלוטי: מלא>< Jack off Jill-When I Am Queen Jack off Jill-Devil With The Black Dress On Jack off Jill-Fear Of Dying Jack off Jill-Nazi Halo Jack off Jill-Supar Sadist Kittie-Brackish [נראה לי ככה רושמים ><] Kittie-charlotte Kittie-Da Shit Ya Cant Fuck Wit' Nine Inch Nails-The Great Collapse Arch Enemy-Burning Angel שיר המעצבן של השבוע-שירים של Cradle of filth/Midian תמונה

forgottenangel

New member
אוקע

ג"ש: כרגיל אין לא ג"ש:אינפקציה: סרט של סקס אלבום השבוע:Consign to Oblivion :epica קליפ השבוע: אממ קליפ אין, כרגיל..

G i N g N i T

New member
וול..../images/Emo54.gif

ג"ש -נמ.. שבוע (ואני מדגישה.. השבוע הזה) אין... לא ג"ש - bleed the dream-black skys Chicago Is So Two Years Ago-Fall Out Boys - fight-No Vacancy Heal me, I'm Heartsick-No Vacancy i like to move it move it - madgascar Immigrant Song-Led Zeppelin iris- goo goo dolls school of rock - school of rock Tragedy -Coal Chamber השיר המעצבן - "מתגעגע" ו"מלכת היופי" של אייל גולן..
אל תשאלו... תמונה..מודיייייי
(אני לא במצב טוב.. אה?)

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

שיר של גוד שארלוט: אממממ יש המון... חזרתי לשמוע גוד שארלוט בכללי... אין לי העדפה לשיר מסויים... שיר לא של גוד שארלוט: יש כמה של MCR gwen stefani - cool relient K - be my escape השיר המעצבן: תנו לו צ'אנס מקווה שהתמונה תצא בסדר

rockistit666

New member
ואני גםםם יענהה

שיר השבוע הגוד שארלוטי: מממ לא נראה לי שיש =/ שיר השבוע הלא גוד שארלוטי: של מרליןןן
This Is The New Shit שיר המעצבן של השבוע: איןןן תמונה: משו שנתקלתי בו במקרה (יותר נכון חברה שלי מצאה לי אותו)

tnx

New member
ארפעם לא עשיתי אז למה לא עכשיו-

שיר השבוע הגוד שארלוטי: festival song שיר השבוע הלא גוד שארלוטי: Kaiser chiefs - Everyday i love you less and less Papa Roach - Getting Away With Murder MCR - Helena/To the end/tnx 4 the venom שיר המעצבן של השבוע: השיר החדש של מיסי אליוט וסיארה הזאת.. פיפיטי סנט והשירים המגעילים שלו תמונה: מאיפה יש לי תמונות?!.. אמממ .. בנג'י!?

Riot Boy

New member
%*&$^*)../images/Emo168.gif

אתה אוהב את thank you for the venom!!! |סוגד לך|

tnx

New member
בכללי כל השירים של mcr טובים

אבל ההתחלה של t4tv פשוט שולטת.. חחחחח הורדתי את כל הדיסק החדש שלהם, יש להם שירים מעולים כמו זה והלנה ויש כאלו שפשוט בלתי אפשרי לשמוע..

Riot Boy

New member
האלבום החדש ../images/Emo168.gif

כלומר השני (three cheers for sweet revenge) ממש מעולה ואני אישית אוהב את כ-ל השירים שלו... האלבום הראשון (i brought you my bullets you brought me your love) הוא סגנון קצת שונה אבל גם טוב והוא דווקא האחד שלא אהבתי את כל השירים בו... אבל האלבום השני אני מת על כל השירים שיש בו...

Riot girl69

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע הגוד שארלוטי: NOPE שיר השבוע הלא גוד שארלוטי: cauterize- my everything שיר המעצבן של השבוע: אני לא שומעת שירים מעצבנים :\ תמונה:

FIRE GODDESS

New member
קראו קראו!! יש גם תמונה יפה../images/Emo99.gif

שיר השבוע הגוד שארלוטי:walk away שיר השבוע הלא גוד שארלוטי: Portrait-p.o.d Crossfade - Cold Papa Roach - She Loves Me Not קטעים אינטרומנטלים שיש לי California's Lonely-smile empty soul שיר המעצבן של השבוע: שירי היפ הופ של trl שגם טחונים ברדיו הידעתם שיש אחת ישראלית בהרכב possy cat dolls??? חח תמונה: תמונה של החתיך מג'אקאס אני אוהבת גם את באם שקסע!

mirrra

New member
זה לא חתיך. שמו האמיתי הוא

סטיב או. אם אני לא מתבלבלת.

FIRE GODDESS

New member
זה חתיך! רוצה להתערב?../images/Emo3.gif

ד"א אני יודעת שזה סטיב או הכרתי אותו מלפני כמה ימים lol וזה לא מצפיה בתוכנית הדפוקה שלהם...אבל באם והוא אחחחח

EleVaTioN

New member
באם נראה טוב..../images/Emo129.gif

אבל לפעמים הוא עושה דברים יותר מידי דפוקים שזה כבר באמת דפוק ולא מצחיק

mirrra

New member
לא אמרתי שהוא לא חתיך...

אבל הוא לא
הוא פסדר. אני בטח מצפיה בתוכנית הדפוקה שלהם! זה תוכנית דפוקה, איך אפשר לפספס?!

למעלה