שאלון שבועי

שאלון שבועי

מאכל השבוע: שיר השבוע : הפתעת השבוע: ציטוטת השבוע: משהו מצחיק השבוע: משהו משמח השבוע: משהו עצוב השבוע: משהו שאתה מחכה לו השבוע? תוכנית השבוע: מישפט מחץ לשבוע: לסיכום: שבת שלום :)

עונה נה נה נה ולעצמי

מאכל השבוע:סושי שיר השבוע :"חיימון" היתמכרתי אין מה לעשות הפתעת השבוע: ריאתי את הסרט של יוסף סיידר "הבופור" והופעתי לטובה ציטוטת השבוע:"זה הפיזמון על חיימון אותו אהבתי המון,למרות שאין לו מייליון.חבל שיש לו אכככככ פיצפון" "אהובה שהלכת לקחת את האור איתך,אולי תיתקשרי כבר לחברת החשמל "XDDD משהו מצחיק השבוע:הציטוטים האלו^ משהו משמח השבוע:היה די משעמם השבוע משהו עצוב השבוע:"הבופור עצוב":( משהו שאתה מחכה לו השבוע?האודישן שלי השבוע והמומולדת שלי תוכנית השבוע:"אולי הפעם" "שולץ" "דני הוליווד" מישפט מחץ לשבוע:אתמול היה טוב והיה גם מחר, יום הסל יום בסל. לסיכום:שבוע משעמם אמרתי מישפט שלם רישאון בערבית וזהו....

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה:

מאכל השבוע: פיצה, אכלתי פעמיים השבוע (חצי פיצה כל פעם). שיר השבוע : "חיימון". הפתעת השבוע: התעודה. ציטוטת השבוע: כל משפטי עופר כשהוא חזר לתל אביב
. משהו מצחיק השבוע: לא זוכר. משהו משמח השבוע: הציון במתמטיקה. משהו עצוב השבוע: הציון בספורט. משהו שאתה מחכה לו השבוע? ארוחה ביום שבת. תוכנית השבוע: דני הוליווד. מישפט מחץ לשבוע: "לכל שבת יש מוצאי שבת" XDD אתם לא תבינו. לסיכום: היה שבוע ממש קל, כמעט ולא למדנו.

דבש הכל דבש

מאכל השבוע: ספגטי , עוגת שוקולד . שיר השבוע : Jack Johnson - In Between Days - Sitting Wishing Waiting ארי גורלי - דבש Jimmy Eat World - pain חיימון ? הפתעת השבוע: שחר הגיעה
ציטוטת השבוע: שחכתי
משהו מצחיק השבוע: חחח אני וחברותי הקלטנו את עצמנו וצרחנו חזק ואז שמנו את כצילצול לפלא' של חברה שלי ופתאום בשיעור זה מצלצל ככה "אהההההההההההההעעעע " חחחחחח
.. יש לנו תמונות שלנו עם שחר ואז ראינו בראש 1 "יש לכם מפורסם שצילמתם אותו? שלחו עלינו בלהבלה " בקיצר חברה שלי ככה " בואוו נשים !! " אני : " עזבי גם ככה עדיין כולם חושבים שהיא איזה מפיקת סאונד שבטעות המצלמה מצלמת אותה מדיי פעם " משהו משמח השבוע: התחלתי עבודה ביבולגיה ^^ משהו עצוב השבוע: לא יודעת >: משהו שאתה מחכה לו השבוע? שיסתיים השבוע מהר כי יש לי לול עם הבנאדם שאני הכי ושנאת בעולם . פאק פאק פאק!!! :( ופורים כמובן .. תוכנית השבוע: לול ..פסנתר..ביולגיה..פורים :) מישפט מחץ לשבוע: אקונה מטטה לסיכום: חפרתי D:

עונהD:

מאכל השבוע: ממממ גלידה D: שיר השבוע : מבול D: הפתעת השבוע: O_ם....לא היה ציטוטת השבוע: "D: כן כך קרה לסבתי שהייתה כבר בת 100 כשאושפזה ללא ריאה" משהו מצחיק השבוע: השיר של אהוביק משהו משמח השבוע: שהייתי אצל חברה שלי והכנו ארוחה רומנטית XD LOL משהו עצוב השבוע: לא יודעת,מעדיפה לא לזכור. משהו שאתה מחכה לו השבוע? D: פורים!!!! תוכנית השבוע: לפרם D: להתפרם חעחעחע ולעשות 2 מבחנים T_T מישפט מחץ לשבוע: הש נמצאת תמיד מעל הל'.....אני נורמאלית.... לסיכום:שיהיה אחלה שבוע!! D: פורים שמח...בסוף אני וחברות שלי מתחפשות להיפים XD

אניxD

New member
../images/Emo85.gifעוונה באיחור D:

מאכל השבוע: שוקולד
שיר השבוע :מהשיר שלנו 3 .."תורידי ת'בגדים כי יש אודישן ...." חברה שלי הדביקה אותי בו : \ XD הפתעת השבוע:אמ .. ציטוטת השבוע: ~ משהו מצחיק השבוע: גיליתי שאני מופייעה שבוע הבא עם יובל המבוללללבל
D: משהו משמח השבוע:כנ"ל ו..קיבלתי 100 במבחן D: משהו עצוב השבוע: אמ ..לא זכור לי משהו שאתה מחכה לו השבוע? להוופייע עם יובל המבולבלP: ו..פורים
תוכנית השבוע: הישרדות ודנייי הוליווד ( : מישפט מחץ לשבוע: >< לסיכום:שבווע טוב : ]

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif גמאניגמאני DD:

מאכל השבוע: חמין של סבתא שלא אכלתי הרבה זממן
וגלידה DDD:
שיר השבוע : אתה הילד שביקשתי- סטאלוס ואורן חן . אני אש- רן דנקר ועילי בוטנר. הפתעת השבוע: אממ . לא היה >< ציטוטת השבוע: ציטוטת?
משהו מצחיק השבוע: כל השבוע
משהו משמח השבוע: אמממ. הוא עבר מהר XD משהו עצוב השבוע: בסווף לא הלכתי שבת לדודים =\\ משהו שאתה מחכה לו השבוע? פוווווווווווווווווווווווווורים%@&
והדובה באה לישון אצלי , ואניחנו עושות בניה D: תוכנית השבוע: ראשון- לראות 'רעש'-המיטב
[נתתתי
] , לראות ארץ נהדרת , לראות 'דני הוליווד' ואולי לרדת לסניף D: שני- ביצפר, ברליץ , סניף D: שלישי- הכונפה באה אליי , הולכים לדודה שלי לעשות בניה, שורצים בבית/מסתובבים במושב D: רבעי- פווווווווווווווווווווווווווורים@$%!!# חמישי-שישי- להשלים שעות שינה D: מישפט מחץ לשבוע: 'הוו רילי?! דורווווווווון?' במבטא אנגלי כבד
[עזבו XD ] לסיכום: נתנאל בלאיש הווא בנאדם הכי חמווד שיש DD:
אה כן, וחפרתי ><""

ארגגג%^&^*)../images/Emo38.gif

כתבתי כבר ואין לי כוח שוב!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז במילה אחת....[בעצם בשלוש...] ראיתי את וונטוורת' מילרררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

מהמימו אע5אעןק4עיםן איפפפפפפפפפפפפפה?%@^&$%&?
*הלם*

JoNy Boi

New member
שקרניתתת

את סתם אומרת הוא בארץ ובגלל זה כולם אומרים שהם ראו אותו למרות שזה שקררר

משו כזה..כל איש שני אומר שהוא

ראה אותו בארץ .. אבל אני מאמינה לה. ז"א שהיא תסביר איפה וכאלה ניראה^^ אני אומרת בסוף זה היה מולי מהישרדות

מההה??????שקרניית!!!!!!!!../images/Emo7.gif

איפה מתי איך ? ספרי נמקי הסבירי צלמת ביקשת חתימה? נווווווואואואואו אייך ? אווף למה אני לא?
אוף אוף אוף! מה עשיתי לך אלוהים ?
333333333333333333>> הבנאדדדדדםםם הכי משולםםםםםםםםםם !!!!!!!11111

עונה בכייף!!!!! ../images/Emo6.gif

מאכל השבוע: גזר גמדי יאמי
שיר השבוע :צורח- ג'קו אייזנברג הפתעת השבוע: מצאתי את כפרה עליה בפייסבוק והיא הוסיפה אותי בתור חברה !!! http://www.facebook.com/profile.php?id=1124245428 ציטוטת השבוע: וקמח מלא קמחים של קמח משהו מצחיק השבוע: ארץ נהדרת כמו תמיגד משהו משמח השבוע: משהו עצוב השבוע:כלום
משהו שאתה מחכה לו השבוע? מפגש מעריצים עם דנה שלי !! תוכנית השבוע:דני כמובן!! מישפט מחץ לשבוע:אין לסיכום:בלעעע

digikids

New member
עונההההה../images/Emo182.gif

מאכל השבוע: צ'יפס שיר השבוע : "Wake Me Up Inside" - אוונסנס+לינקין פארק הפתעת השבוע: חודש אדרר ציטוטת השבוע: "אפי, מידבר" משהו מצחיק השבוע: ארץ נהדרת, פורים משהו משמח השבוע: פורייים!! משהו עצוב השבוע: בצפר משהו שאתה מחכה לו השבוע?שבוע הבא, יש לי יומולדת!!!!!! עוד שבוע בדיוק תוכנית השבוע: לא יודע מישפט מחץ לשבוע: "המתמודד הבא שמודח ועוזב את האי.." לסיכום: פורים!

עונה, למרות שיום שני ../images/Emo13.gif

מאכל השבוע: פיצות וסמבוסק בולגרית+צהובה וביצה.
שיר השבוע : "עוזב את הבית"+"סערה בגן עדן"- ארלקינו. הפתעת השבוע: שישי בערב בבית מומלץ לפעמים. ציטוטת השבוע: "וואי אנחנו מזה נראות ילדות עזובות, עוד שניה יאנוש קורצ'אק בא מעמיס אותנו על טרנזיט"
!! משהו מצחיק השבוע: הצ'אט של יום שישי בפורום 'היהודים'
. משהו משמח השבוע: הופעה של היהודים בירושלים, הנצחונות של הפועל בגביע (על הפ' באר-שבע) ובליגה (על בני יהודה, מה שצמצם את האפשרויות שלנו לרדת
.). משהו עצוב השבוע: שהפסדנו בדרבי, האוהדים של ב"ש אחרי המשחק גביע. משהו שאתה מחכה לו השבוע? יומולדת לחברה, שכל החברים חוזרים מהצבא
תוכנית השבוע: דני הוליווד
מישפט מחץ לשבוע: "עזריאליייייייייי!!!! תעשה לי ילדדדד!", צחקתי בקול
לסיכום: שבוע בסדר.

למעלה