שאלון שבועי!

מריה111

New member
שאלון שבועי!

שיר השבוע של הילארי- שיר השבוע בכללי- דבר טוב שקרה לכם השבוע - דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע - למה אתם מצפים בשבוע הבא - משהו קטן שעשה לכם את היום- ציטוט השבוע - תמונת השבוע - סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו - 5 דברים שלא ידענו עליכם ושווה לדעת-

מריה111

New member
עונהה

שיר השבוע של הילארי-לא שמעתי הילארי בכלל שיר השבוע בכללי-אממ יש הרבה נראלי חח Good Charlotte - Dance Floor Anthem Nicole Scherzinger ft. T.I. - Whatever You Like Marilyn Manson - Sweet Dreams maroon 5-wont go home without you Chris Brown Ft. T Pain - Kiss Kiss Britney Spears - Peice Of Me McFly - That Girl Three Days Grace - Wake Up הנה זהו נראלי חח דבר טוב שקרה לכם השבוע -אמ...היה לנו מופע של בת שבע בבצפר ותום מנולד לרקוד היה שם אבל הוא לא רקד:\ דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע -אמ..הלך לי גרוע במבחן במתמתיקה! למה אתם מצפים בשבוע הבא -אמ...שיהיה שבוע נחמד חחח משהו קטן שעשה לכם את היום-שיבצו לי חניכה והיא נשמעה ממש חמודה בטלפון ציטוט השבוע -אמ...יש כמה אבל הם לא מצחיקים אבל שיהיה אני ירשום בכל זאת בהופעה של בת שבע אז הרקדנים נראה לי היום זומבים ואני וחברה שלי החלטנו לנצל את זה שהם לא מדברים אז זה הלך כזה ככה *אחד הרקדנים מתישב לידיָ* אני: אז אתה רקדן אה... *שותק* אני אומרת לחברה שלי ככה שהוא ישמע: הוא מסנן אותי!!!!! חברה שלי: שלום רקדן אני גל זאת אביטל..שם המשפחה שלה רובינשטיין....היא לומדת פה אם בא לך לדעת.... והוא המשיך לשתוק קיצר זה נשמע לא מצחיק אבל הם הייתם שם הייתם נקרעים XD אממ והמורה שלנו לפיזיקה חש את עצמו מגניב אז הוא תוקע משפטים סתומים כמו: ''רק יא'קבב שב כבר'' ''איזה ילדה נחסית את'' ודברים כאלה אני ממש מרחמת עליו!!XD
תמונת השבוע -דאגיייי
סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו -אמ....קר לי
5 דברים שלא ידענו עליכם ושווה לדעת- אני שונאת קולה אני שונאת מוזג אני שונאת קרמבו אני שונאת במבה אני שונאת כל דבר שהוא לא מיםXD

0verpr0tected

New member
במבה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

איך אפשר לשנוא במבה

עונה -

שיר השבוע של הילארי- אממ לא שמעתי כל כך הילארי השבוע. שיר השבוע בכללי-Groove Coverage - Poison דבר טוב שקרה לכם השבוע - לא זוכר משו מיוחד דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע - לא זוכר משו מיוחד למה אתם מצפים בשבוע הבא - להיפגש עם מישהו משהו קטן שעשה לכם את היום- ציטוט השבוע - "I don't play your rules I make my own" תמונת השבוע - אבריל
סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו - אמממ... 5 דברים שלא ידענו עליכם ושווה לדעת- 1. אני שונא מתמטיקה. כימיה. פיזיקה. 2. אני אוהב אנגלית. 3. אני מעריץ את בריטני ספירס
4. יש לי פוסטרים בחדר של נלי פורטדו, שוגבייבז, האוסי --מחו"ל ועוד פוסטר של המורדים שאני חייב להעיף
5. אני מנהל פורום נוסף בתפוז-היי סקול מיוזיקל, בואו לבקר

עונה P=

שיר השבוע של הילארי- לא שמעתי השבוע P= שיר השבוע בכללי- i gotta go my own way-hsm 2
דבר טוב שקרה לכם השבוע - שום דבר מיוחד דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע - רבתי עם חברה שלי
למה אתם מצפים בשבוע הבא -לכלום
משהו קטן שעשה לכם את היום- כלום
ציטוט השבוע - "אל תשנא את עצמך, יש אנשים שעושים את זה בשבילך .."
תמונת השבוע -
[אנימציה] סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו - אין
5 דברים שלא ידענו עליכם ושווה לדעת- 1.אני אוהבת ערסים
2.אני ח-ו-ל-ה על שניצל תירס
3.אני חולת חורף
4.אני מכורה לטלוויזיה ומחשב
5.אינ'לי עוד משהו XD

s h a h a r 1 4

New member
עונה

שיר השבוע של הילארי-crush world שיר השבוע בכללי-paramore-misery bisnes דבר טוב שקרה לכם השבוע -ממ הייתי בסינימטק עם הכיתה היה ממש כיף דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע -מבחנים מבחנים ו.....מבחנים למה אתם מצפים בשבוע הבא -שום דבר.. משהו קטן שעשה לכם את היום-שום דבר ציטוט השבוע -צומח-לבלב חחחח תמונת השבוע - סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו -אין לי שום דבר.. 5 דברים שלא ידענו עליכם ושווה לדעת-

Nathalie 6293

New member
עונה כי עכשיו סוף שבוע..../images/Emo26.gif

שיר השבוע של הילארי- אממ... anywhere but here שיר השבוע בכללי- never too late- three days grace דבר טוב שקרה לכם השבוע - לא זוכרת מה עשיתי השבוע...
דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע - לא יודעת... למה אתם מצפים בשבוע הבא - סיור של"ח.. 3 מבחנים ובוחן (לא מצפה!!) וסתם התאריך של היום הולדת העברי שלי שהוא ט"ו בשבט
משהו קטן שעשה לכם את היום- עד עכשיו לא משו מיוחד.. רק התחושה שבא לי להרוג את המורה למתמטיקה.. אבל לא.. שום דבר מיוחד.
ציטוט השבוע - אין לי משו מצחיק.. סתם שחברה שלי אמרה : "מה? את לא יודעת לבנות מטוס?" (מפגר--- נא לא להתייחס) תמונת השבוע - האי
סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו - אין לי משו 5 דברים שלא ידענו עליכם ושווה לדעת- לא יודעת אם זה שווה אבל: - בא לי מאוד אבל מאוד על אבטיח כרגע - אני אוהבת סוכריות גומי - הורידו לי את הגשר לפני איזה חודש - לדעתי איזה חצי מהבנים בהישרדות חתיכים רצח...
- ואין לי עוד משהו...
שבת שלום

../images/Emo13.gifעונה

שיר השבוע של הילארי- חח..לא שמעתי
שיר השבוע בכללי-אשלי סימפסון-אוט אוף מי אנד
5) דבר טוב שקרה לכם השבוע -קיבלתי 90 בהיסטוריה=]] וזה היה מבחן קשה דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע -נכשלתי במתמטיקה למה אתם מצפים בשבוע הבא -טיול שנתי משהו קטן שעשה לכם את היום- אין 5 דברים שלא ידעתם עלי ושווה לדעת- 1)אני צמחוני=]] 2)אני שומר שבת
3)הגובה שלי הוא 1.74 4)....אין לי מה לרשום
....

0verpr0tected

New member
../images/Emo108.gif

שיר השבוע של הילארי- WITHLOVE
שיר השבוע בכללי-
Avril Lavigne-Nobody's Home
Backstreet Boys-Incomplete
James Blunt - Goodbye my lover
Nicole Scherzinger ft. T.I. - Whatever You Like אני יכולה לשמוע את השיר הזה מיליון פעם ולא ימאס לי
דבר טוב שקרה לכם השבוע -
דבר פחות טוב שקרה לכם השבוע - אוף
....פרשתי מהריקוד-מהלהקה,ומהמגמה...לא ממש מרצוני...הכל בגלל הבצפר המחורבן הזה...והברך
למה אתם מצפים בשבוע הבא - זה לא משהוא שאני ממש מצפה לו משהו קטן שעשה לכם את היום-
נו..מה
אני מכורה
ציטוט השבוע -
תמונת השבוע - אחר כך
סתם משהו שבא לכם לשתף אותנו - 1. אני שונאת ממתקים-שוקולד, סוכריות או כל דבר מתוק אחר. 2. אני אוהבת ספרות
. 3. אני רוצה להיות פסיכולוגית. 4. אני חולה על פירות
אעאעאעא אתם לא מבינים עד כמה
אבל הכי הכי על אבטיח
5. אני רזה ונמוכה(1.58
)

למעלה