שאלון שבועי:)

שאלון שבועי:)

נו,בשביל להפיג את הלחץ מהאריזות לצופי נוודד וסמינר קיבוץ:) שם: גיל: בצפר- כיתה: אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]? תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם? איזה? ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? נפגשת איתם? נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג? נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? איזה? מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק? פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה? שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת? מלפפון או מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מקדונלדס או מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר? יש חבר/ה? אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? טיק-טק? סוכריות על מקל? טופי? מרשמלו? מעשנים? ניסיתם פעם? שבוע מהנה לכולם!

האע.

אני הולכת להיות כלכך עייפה!
שם: נירית.
בצפר- קיבוצי בצפון.
כיתה: י"א 3 נותנים בראש D:
אוהב את הבצפר? כן הוא בסדר.
יש לך הרבה חברים בכיתה? ממ כן.
משקיע בלימודים? מנסה כמה שיותר.
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 50 :p
ובמבחן? 0
השעו אותך? לא.
אם כן-לכמה זמן? -
הברזת? וואי כן חחח
אם כן-מאיזה שיעור/ים? כל שיער.
המקצוע שאתה הכי טוב בו: ביולוגיה?
המקצוע שאתה הכי גרוע בו: כל השאר.
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? ביינתיים המורה לאזרחות נראה לי.
המורה הכי מרגיז ושנוא? לאדעת.
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לפעמים.
אם כן-איזה? אם מבקשים מאיתנו להכין טקס וכאלה.
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? D:
אם כן-אתה באחת מהן? שנה שעברה הייתי בתרבות.
לוקחים אוכל לבצפר? כן.
קונים בקיוסק[אם יש]? כשאני עד 5
תפוז ואינטרנט-
בכמה פורומים אתם? 2 ואחת רק קוראת.
איזה? פה, בנות ואופנה אלטרנטיבית קוראת.
ובכמה קומונות? 0
איזה? -
מנהלים פורום/קומונה? לא.
איזה? -
הכרת פעם אנשים דרך תפוז? חלי?
נפגשת איתם? אהא. לחמש דקות אבל כן.
נוצרו קשרים לאורך זמן? חחח איכככככ [סתם נשמה.]
ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן.
פגשת אותם? כן.
נוצר קשר? כן.
יש בלוג? כן.
נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא.
איזה? -
מוזיקה-
איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק ישראלי.
להקה אהובה? היהודים, אבל אני אוהבת הכל.
זמר/ת אהוב/ה? אפרת גוש טובה...
אוהב פופ? אהא D:
היפ-הופ? קצת.
רוק? כן.
פופ-רוק? אהאאאא.
רוק אלטרנטיבי? כן.
רוק כבד? קצת.
מטאל? ממש קצת.
האבי מטאל? לא.
מזרחית? לא כלכך.
דיכאון? לא כלכך.
טראנסים? כיף לרקוד!
אחר- מוקי סטייל וכאלה.
מנגן על משו? אפשר לקרוא לזה ככה.
אם כן-על מה? גיטרה.
היית רוצה לנגן על משו? כן.
אם כן-על מה? גיטרה P:
שונות-
איך אתה אומר:
ישנה או יושנת? ישנה...
מלפפון או מלפלפון? מלפלפון D:
אוטו או מכונית או רכב? אוטו
מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס
המבורגר או המבונגר? המבורגר
יש חבר/ה? לא.
אם כן-כמה זמן? -
אם לא-היית רוצה? לא :p
אוהבים מישו? לא.
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? -
אוהבים מסטיקים? אהא D:
טיק-טק? פחות.
סוכריות על מקל? אהא D:
טופי? אהא D:
מרשמלו? בעיקרון כן, אבל אחרי אחד נמאס לי.
מעשנים? לא.
ניסיתם פעם? כן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אמן סלע

New member
ארגגגגג לחוצהה!!##@%#$^%#$

שם: חלי
בצפר- קציר!!
כיתה: י"ב -2
אוהב את הבצפר? לא.
יש לך הרבה חברים בכיתה? ניראלי.
משקיע בלימודים? ככה ככה..השנה לא משו..
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? לא זוכרת...בשביבות ה- 60,70
ובמבחן? 37 ניראלי...
השעו אותך? לא
אם כן-לכמה זמן?
הברזת? כן!!!!!!
אם כן-מאיזה שיעור/ים? מכל שיעור אפשרי!![תנ"ך, ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה, ספרות, אנגלית, ועוד...]
המקצוע שאתה הכי טוב בו: אין דבר כזה חחח..
המקצוע שאתה הכי גרוע בו: ניראלי מת'...
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לאזרחות! :)
המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה למתמטיקה!!!
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? מידי פעם כן...
אם כן-איזה?
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא..חח
אם כן-אתה באחת מהן?
לוקחים אוכל לבצפר? כן! :)
קונים בקיוסק[אם יש]? מידי פעם..
תפוז ואינטרנט-
בכמה פורומים אתם? 1
איזה? השומר הצעיר 1032! :) [שליטה!!]
ובכמה קומונות? הייתי פעם עכשיו כבר לא..
איזה? לא רלוונטי!!!!! [טוטוטוטוטו]
מנהלים פורום/קומונה? לעע..
איזה?
הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כן!! כמעט כל אנשיי הפורם שהם לא משומריה...
נפגשת איתם? כן.
נוצרו קשרים לאורך זמן? אפשר להגיד..
ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן..
פגשת אותם? לא תמיד...
נוצר קשר? לפעמים..
יש בלוג? כן
נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא
איזה?
מוזיקה-
איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? לא מקטלגת! מה שיפה אני אוהבת בעיקר רוק ישראל ושירי שאנטי כאלה חמודים..
להקה אהובה? כרגע הבנות נחמה :)
זמר/ת אהוב/ה? אואו..שי המון..נגיד שאלאניס מוריסט כי היא עושה לי את זה בזמן האחרון..
אוהב פופ? למה לא! :)
היפ-הופ? קצת..
רוק? כן...
פופ-רוק? בכייף..[ניראלי..:S]
רוק אלטרנטיבי? לא יודעת מזה..
רוק כבד? איכסוש! סורי אם העלבתי מישו אני פשוט לא מוצאת טעם ברוק כבד [מטאל כזה..]
מטאל? איכסוש כפול 2
האבי מטאל? לא יודעת..אני מניחה שלא..
מזרחית? לא ממש..מידי פעם זה כייף להיתפס על שירים ולצחוק עליהם אבל לא יותר מזה.. [כמה את יפה כ"כ יפה הכי יפה בעולםםםםםם!!!!!!!!]
דיכאון? זה באמת איכסוש!
טראנסים? לפעמים זה יכול להיות באמת כייף!
אחר- ממ..שאנטי :)?
מנגן על משו? על העצבים! הא..ומידי פעם על גיטרה P:
אם כן-על מה? אוי שיט...ראו למעלה ^
היית רוצה לנגן על משו? כן
אם כן-על מה? אורגנית P: \ תופים P:p:
שונות-
איך אתה אומר:
ישנה או יושנת? ישנה בד"כ..מידי פעם מתפלק יושנת..
מלפפון או מלפלפון? מלפלפון :) כי זה יותר חמוד!! :)
אוטו או מכונית או רכב? אוטו בד"כ.
מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס...
המבורגר או המבונגר? חחחחחחחחחחחחחחחחח המבונגר..אבל לא בפומבי P:
יש חבר/ה? חברות יש המון..חבר לא =\
אם כן-כמה זמן? 0
אם לא-היית רוצה? כן :) מישו רוצה ?! חח XD
אוהבים מישו? לא בעצם..יש מישו שהוא בסולם האהבות שלי... :)
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגיל שלי..
אוהבים מסטיקים? כן!
טיק-טק? כן! :)
סוכריות על מקל? כל עוד זה לא פוצע אותי אז כן...
טופי? כנוש!!!!!!! :*)
מרשמלו? נחמדוש..
מעשנים? לא
ניסיתם פעם? כן =\ איכ זה מגעיל לחתום ככה שאלון =\ לונורא. :) שיהיה לכולם כייף מחר במה שאתם לא הולכים!!! אוהבת :*)

ye ye

New member
זה אחד ארוך הפעם XP

שם: איילת גיל: 17 עוד חודש P= בצפר- אליאנס (פיכס) כיתה: י"ב 4 (גועל נפש) אוהב את הבצפר? ממש ממש לא. יש לך הרבה חברים בכיתה? אם נכפיל ב מינוס 1, זה יהיה הרבה משקיע בלימודים? רק במתמטיקה מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 85 ובמבחן? 60 (הו שאלון 006, כמה שאנחנו אוהבים אותך) השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? .. הברזת? לא... אם כן-מאיזה שיעור/ים? .. המקצוע שאתה הכי טוב בו: כימיה, כי נגמר אנגלית המקצוע שאתה הכי גרוע בו: צרפתית המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המחנכת שלי, המורה לכימיה המורה הכי מרגיז ושנוא? סילבי המורה לצרפתית משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא... רגע, בעצם כן. קצת. אם כן-איזה? model UN. זה נשמע ממש כיף! להתווכח על פוליטיקה וזכויות אדם באנגלית. יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? ממש לא. אם כן-אתה באחת מהן? חס וחלילה לוקחים אוכל לבצפר? כן. אני ילדה רעבה. קונים בקיוסק[אם יש]? פעם הקפיטריה הייתה טעימה. כבר לא. תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם? 1 איזה? נחשו ובכמה קומונות? 0 איזה? .. מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? .. הכרת פעם אנשים דרך תפוז? בערך נפגשת איתם? לא זוכרת נוצרו קשרים לאורך זמן? לא ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? פחות או יותר פגשת אותם? כן נוצר קשר? כן יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? .. מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? מטאל, רוק קלאסי, בלוז. להקה אהובה? אני אוהבת הרבה להקות זמר/ת אהוב/ה? אין. אוהב פופ? לאאאא! היפ-הופ? לא. רוק? פחות או יותר. תלוי מאיזו תקופה. פופ-רוק? חס ושלום. רוק אלטרנטיבי? לפעמים. תלוי איזה. רוק כבד? יאאה מטאל? יאאאאאה האבי מטאל? יאאאה מזרחית? לאאאא!(טוב, רק "אש") דיכאון? לאאאא! טראנסים? כאב ראש אחר- רוק קלאסי,רוק פרוגרסיבי, בלוז, מוזיקה קלאסית, מחזות זמר. אולי עוד מנגן על משו? אי אפשר לקרוא לזה ככה אם כן-על מה? גיטרה. היית רוצה לנגן על משו? אילו רק הייתי מוזיקלית אם כן-על מה? אם הייתי מוזיקלית אז על- תופים, כינור, נבל שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון (אבל אינטרטנט) אוטו או מכונית או רכב? מה שיוצא אני מרוצה? מקדונלדס או מקדולאנדס? למה שאני ארצה לומר את זה? אבל מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? .. אם לא-היית רוצה? הממ.. ייתכן אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? .. אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? פחות סוכריות על מקל? פחות טופי? לא. מרשמלו? רק את הלבנים P= מעשנים? לא ניסיתם פעם? לא

...

שם:חן גיל:17 בצפר:יגאל אלון
כיתה:יב-2 אימפריייייייייייההההההההה=] אוהב את הבצפר?לא יש לך הרבה חברים בכיתה?כה משקיע בלימודים?קצת מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 65.. ובמבחן?3
השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן? הברזת?כן אם כן-מאיזה שיעור/ים?אינגליש המקצוע שאתה הכי טוב בו:פסיכו המקצוע שאתה הכי גרוע בו: אנלגית המורה הכי נחמד שמלמד אותך? חן המורה הכי מרגיז ושנוא?אילנה..איככככככככככסה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לפעמים אם כן-איזה?תרומות..טוב זה היה בכיתה י'D: יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? ועדות...שו?ועדת תרבות!אבל בקן
אם כן-אתה באחת מהן? לא לוקחים אוכל לבצפר?ברור...לחם עם שוקולד כל יום
קונים בקיוסק[אם יש]?לא תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם?אחד איזה?הנל ובכמה קומונות?אחת איזה?כלבתולים מנהלים פורום/קומונה?לא איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כן,אבל יותר דרך נענע(האהאהא אל תסקלו אותי באבנים!) נפגשת איתם?חח כן נוצרו קשרים לאורך זמן?כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?רק דרך פורומים פגשת אותם? נוצר קשר?האהא יש בלוג?הא אה נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?כבר לא איזה? מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?ישראלית! להקה אהובה?אין זמר/ת אהוב/ה?אין אוהב פופ?כן היפ-הופ?לא רוק?כן פופ-רוק?כן! רוק אלטרנטיבי?לא רוק כבד?לא מטאל?לא האבי מטאל?לא מזרחית?לפעמים! דיכאון?לא טראנסים?לא אחר- מנגן על משו?לא אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו?כן אם כן-על מה?גיטרה,פסנתר ואקורדיון שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?חחחחח המבורגר או המבונגר?בורגר יש חבר/ה?נייט אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?בטח אוהבים מישו?ננייט הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?מודה באשמה
טיק-טק?פעם היתי מכורה לזה!היום כבר לא
סוכריות על מקל?לא ממש טופי?טיפה,שיש בקן אני טוחנת כמה:) מרשמלו?כן ,אבל על האש. מעשנים?לא ניסיתם פעם? לא

TziMHoNoa

New member
../images/Emo103.gif

שם: נועה גיל: 17 בצפר- רביבים כיתה: י"ב אוהב את הבצפר? לא במיוחד, למרות שלאחרונה הגעתי למסקנה שאני כן אתגעגע יש לך הרבה חברים בכיתה? כן, יש לי כיתה מגניבה משקיע בלימודים? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? בטח 20 או פחות במתמטיקה ובמבחן? 0 השעו אותך? לא, אני משעה את עצמי הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? הכל חוץ משיעורי מגמה והסטוריה, והשנה אני בטח גם לא אבריז מאזרחות המקצוע שאתה הכי טוב בו: תנ"ך, אבל אני כבר לא לומדת את זה. אז... לא יודעת, אני הכי נהנית באזרחות ובשיעורים של המגמה המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה, אבל גם את זה אני כבר לא לומדת המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לאזרחות, המורה לתסריטאות ושאר המורים של המגמה, אבל כרגע היא הכוכבת, למרות שאני לא לומדת איתה. גם המורה לאנגלית בסדר המורה הכי מרגיז ושנוא? המחנכת משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא אם כן-איזה? רק של המגמה יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא, אבל יש לנו קיר שמילאנו אותו בציורים אם כן- אתה באחת מהן? תרמתי פעם איזה ציור לוקחים אוכל לבצפר? אני מאכילה את כל המגמה, בדר"כ קונים בקיוסק[אם יש]? יש מכונה, ולא, כי הסנדביצ'ים שם בני מאה תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם? 3, אבל רק בזה אני כותבת יחסית קבוע איזה? השבט, השומר הצעיר, רונה קינן אני בעיקר קוראת ובכמה קומונות? 2 איזה? של הכיתה ושל המגמה מנהלים פורום/קומונה? לא הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כן נפגשת איתם? כן נוצרו קשרים לאורך זמן? כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? לא יש בלוג? יש את זה של הקן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? כל מיני להקה אהובה? המכשפות! ולועזי, לאקונה קויל זמר/ת אהוב/ה? לא יודעת, יש טונה. מיקה קרני, רונה קינן, קורין אלאל, ענבל פרלמוטר, טל גורדון, רונית שחר, יהודית רביץ, יזהר אשדות, אביתר בנאי, וזה לא יגמר לעולם אם אני לא אפסיק עכשיו אוהב פופ? רק איכותי היפ-הופ? כנ"ל רוק? בעיקר, אבל גם, איכותי פופ-רוק? אני לא יודעת מה זה רוק אלטרנטיבי? כן רוק כבד? לא כ"כ, לפעמים. מטאל? כמו הכל, זה תלוי אם השיר איכותי, אם הלהקה או מי שמבצע טובים האבי מטאל? כנ"ל מזרחית? לרוב לא, אבל נו, איכות דיכאון? דיי נמאס לי טראנסים? זה נגיד לא, אלקטרוני מידי בשבילי אחר- מנגן על משו? כן אם כן-על מה? גיטרה, חליליות, פסנתר, קצת מפוחית וכל כלי שאני מצליחה להניח עליו את הידיים. היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה? בס, קונטרה בס, צ'לו, כינור וכל הכלים הממש יקרים האלה שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה בדר"כ מלפפון או מלפלפון? פעם הייתי אומרת מלפלפון, היום כבר לא אוטו או מכונית או רכב? תלוי מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אוהבים מסטיקים? לא ממש טיק-טק? לפעמים סוכריות על מקל? לא כ"כ טופי? לא מפריע לי, אבל זה לא משהו מרשמלו? כנ"ל, אלא אם הוא על האש מעשנים? לא ניסיתם פעם? כן כל מי שיוצא לצופי נודד או לסמינר קיבוץ או כל דבר אחר- תהנו...

פפפ.

שם:אמי גיל:15 בצפר-כבריפשע כיתה:י אוהב את הבצפר? לא. יש לך הרבה חברים בכיתה? כה. משקיע בלימודים? חרשנית-על.אני! מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 40 באלגברה שנה שעברה. ובמבחן? 0 גם מטמתיקה, רובם. השעו אותך? -_____- בכיתה ו' כי רבתי מכות. אם כן-לכמה זמן?יום. הברזת?כהה. אם כן-מאיזה שיעור/ים? הלא מענינים. המקצוע שאתה הכי טוב בו: תיאטרון D: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: נחשו. המורה הכי נחמד שמלמד אותך? נטע.רדיו ומוזיקה. המורה הכי מרגיז ושנוא?יהודה יערי !@%^&^&$ משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? כה. אם כן-איזה? [טקסים, התרמות וכו..] יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? יש מצב OO. אם כן-אתה באחת מהן?לא. לוקחים אוכל לבצפר? כן, מה רעבים. קונים בקיוסק[אם יש]? סגרו אותו, הוא לא עמד בתקנים של משרד הבריאות XD. תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם?3 איזה?שמוץ. מתחילות מחדש.מטאל. ובכמה קומונות?1 איזה? סגידה לגילי אשכריה D: מנהלים פורום/קומונה?בראורו. איזה?- הכרת פעם אנשים דרך תפוז?לא. נפגשת איתם?לא. נוצרו קשרים לאורך זמן?לא. ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?כן. פגשת אותם?כן. נוצר קשר?כן. יש בלוג?כן. נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא. איזה?P::: מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?איי לייק דאףמלודי ודת. להקה אהובה?ארצ אנמי. זמר/ת אהוב/ה? אנגלה *-* !@%&&^%#@ אוהב פופ?לא. היפ-הופ?כה זה מגניף! רוק?כה פופ-רוק? זה בסדר. רוק אלטרנטיבי?סבבה. רוק כבד?D: מטאל?DD: האבי מטאל?DD: מזרחית?רק זוהר ארגוב..הוא מלך. דיכאון?אחותי אוהבת. טראנסים?כן! אחר- אני אוהבת את "הספקות" מאוד מאוד הן להקה מעולה!! מנגן על משו?גיטרה, ובאס. אם כן-על מה? יופי, מתוחכמים. היית רוצה לנגן על משו? פסנתר וכינור. אם כן-על מה?פפפפ. שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת?יושנת..תהרגו אותי. מלפפון או מלפלפון?מלפפון. אוטו או מכונית או רכב?אוטו. מקדונלדס או מקדולאנדס? המקום שהאיש עם הגבה עובד בו XDDD. [נירית את זוכרת?!] המבורגר או המבונגר? חיה מתה. יש חבר/ה? לא. אם כן-כמה זמן? אהע. אם לא-היית רוצה? למה לא בכיף. אוהבים מישו? לא. הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? הוא בלתי נראה. אוהבים מסטיקים? כה. טיק-טק?כה. סוכריות על מקל? D: טופי? D: מרשמלו?D: מעשנים? לא. ניסיתם פעם? כה. היה לי כיף D:

תובל ה

New member
אני לא נוהג אבל מתוך שיעמון

שם:תובל גיל:18 (בקרוב) בצפר-אלונשוויץ כיתה:יב אוהב את הבצפר?אוהב לא...אבל יהיה קשה בלעדיו=] יש לך הרבה חברים בכיתה? ואוו אממ לא יודע=0 משקיע בלימודים?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?20 ובמבחן?10 או משו כזה השעו אותך?כן=/=/יותר מדי....(אני הורס לכם בקטגוריה הזו חח=]) אם כן-לכמה זמן?לא ליותר מיום הברזת?המון=] אם כן-מאיזה שיעור/ים?הכל=] המקצוע שאתה הכי טוב בו:בעבר הייתי טוב בביולוגיה (היה קל להעתיק=/) המקצוע שאתה הכי גרוע בו:תנ"ךךך המורה הכי נחמד שמלמד אותך?מחנכת..היא מתההה עליייי=]=]=] המורה הכי מרגיז ושנוא?היטוריה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לא..רק שזה על חשבןו ביצפר=] אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?- אם כן-אתה באחת מהן?- לוקחים אוכל לבצפר?ברור! קונים בקיוסק[אם יש]?בטח=] תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם?- איזה?- ובכמה קומונות?מזה קומונות?! (זה לא רק בתנועות נוער?) איזה?- מנהלים פורום/קומונה?- איזה?- הכרת פעם אנשים דרך תפוז?- נפגשת איתם?- נוצרו קשרים לאורך זמן?- ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?- פגשת אותם?- נוצר קשר?- יש בלוג?- נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?=] איזה?השדים האדומים=](הפועל) מוזיקה-יאפ=] איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?ישראלי להקה אהובה?איפה הילד,כוורת,ג'ירפות,דג נחש,היהודים,שבק (באסטט=]) זמר/ת אהוב/ה?מוקי=] אוהב פופ?אם זה קליט אז למה לא=] היפ-הופ?קצת=] רוק?יאיא פופ-רוק?מזה?1 רוק אלטרנטיב?מזה 2? רוק כבד?רק disturbed מטאל?ה האבי מטאל?לה מזרחית?אם זה קליט=] דיכאון?וואוו זה עצוב מדי טראנסים?משעמם=/ אחר-רגאיי=] מנגן על משו?לא=/ אם כן-על מה?- היית רוצה לנגן על משו?ממש! אם כן-על מה?מפוחית! שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס?מי אומק מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר?מי אומר המבונגר? יש חבר/ה?לא ברור..לא נראה לי=/=/ אם כן-כמה זמן?- אם לא-היית רוצה?לא נראה לי=/ אוהבים מישו?יא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?בגיל=] אוהבים מסטיקים?יא טיק-טק?יא סוכריות על מקל?יא טופי?יא מרשמלו?יא מעשנים?נראה לי ניסיתם פעם? יא מה כבר נגמר?! אז מה עכשיו צריך ללכת לישון?!=/...בעעע

abusername

New member
אף פעם לא מאוחר ללמוד מפוחית

ואנחנ כמעט באותו ראש בלהקות אהובות. חוץ מכוורת והיהודים

AizoMe

New member
וואי בין הארוכים...אבל בכל זאת...

שם:מעיין
כיתה:יא1 עיצוב גרפי (אתגר עם מכחול)
אוהב את הבצפר?לא...דבר מיותר
יש לך הרבה חברים בכיתה?אהה לא יודעת...ניראה לי
משקיע בלימודים?תלוי...לפעמים
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?1 (אי אפשר שלא לכתוב כלום)
ובמבחן?0
השעו אותך?לא
אם כן-לכמה זמן?-
הברזת?חחחח כן !
אם כן-מאיזה שיעור/ים?מאיזה לא...
המקצוע שאתה הכי טוב בו:ציור (לא באמת אבל שם אני הכי נהנת ככה שזה הכי טוב)
המקצוע שאתה הכי גרוע בו:לשון (5 שנים של ניכשלים)
המורה הכי נחמד שמלמד אותך?ג'ני...המורה שלי לציור
המורה הכי מרגיז ושנוא?כולם די מרגיזים מעצם זה שהם מורים אבל אין אחד שאני באמת שונאת...תלוי ביום
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לא ממש...לא ב3 שנים האחרונות
אם כן-איזה?לפעמים נותנים לנו לעשות כל מיני דברים לבצפר...(כיתת גרפיקה תמיד מסנג'רים אותנו) אבל גם...זה לא ממש נחשב
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?חחחח לא ניראה לי...לא שאני יודעת...
אם כן-אתה באחת מהן?לא
לוקחים אוכל לבצפר?ברור...אני שם עד 4-5 כל יום
קונים בקיוסק[אם יש]?מכונות...ולפעמים...רק שממש אין אוכל תפוז ואינטרנט- נסגור את זה ככה...אני לא כל כך בקטע של פורומים/כל אלה מוזיקה-
איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?כמעט הכל
להקה אהובה?אין
זמר/ת אהוב/ה?אין
אוהב פופ?זה סבבה
היפ-הופ?נחמד
רוק?כן
פופ-רוק?בסדר
רוק אלטרנטיבי?לא יודעת ממש מה זה אבל בסדר
רוק כבד?כן...אבל לפעמים זה יותר מידי אז לא ממש
מטאל?זה...בסדר...
האבי מטאל?אין שמץ של מוסג מה זה
מזרחית?לא ממש
דיכאון?לא !!!
טראנסים?לא ממש
אחר-מוזיקה אירית זה הכי אחי (אבל אני יותר הקטע של שירים לא להקות,סגנונות)
מנגן על משו?כן
אם כן-על מה?גיטרה ואורגן...
היית רוצה לנגן על משו?כן...
אם כן-על מה?חלילית שונות- איך אתה אומר:
ישנה או יושנת?ישנה
מלפפון או מלפלפון?פעם ככה פעם ככה
אוטו או מכונית או רכב?אוטו !
מקדונלדס או מקדולאנדס?חחחח יש דבר כזה מקדולאנס ?
המבורגר או המבונגר?שוב...פעם ופעם
יש חבר/ה?לא
אם כן-כמה זמן?-
אם לא-היית רוצה?זה לא הדבר שהכי מלחיץ אותי בחיים כרגע
אוהבים מישו?בטח...את כולם !!
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?גדול קטן ובגילי
אוהבים מסטיקים?הם סבבה...אבל אין בנינו אהבה כזאת גדולה ובילתי נפרדת
טיק-טק?נייס
סוכריות על מקל?סבבה...לפעמים לא
טופי?כשיש בקן
מרשמלו?במדורות
מעשנים?לא
ניסיתם פעם?1 וגם לא ממש

מי חולה בחופש];

חרא חופש גם כן]; שם: אלונה גיל: 16 בצפר: צפית כיתה: יא'1 "ענבר" אוהב את הבצפר? סבבה כזה יש לך הרבה חברים בכיתה? יש משקיע בלימודים? כשמתחשק מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? נכשל?>< ובמבחן? 24 נראלי השעו אותך? כן אם כן-לכמה זמן? יום הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? איזה לא? המקצוע שאתה הכי טוב בו: וואלה לאיודעת. אני דיי תותחית במתמטיקה
המקצוע שאתה הכי גרוע בו: חח אני לא תלמידה נוראית.. אבל הולך לי ממש רע בספרות. ובתנ"ך המורה הכי נחמד שמלמד אותך? הממ.. המורה לתנך כלה.. וגם המורה להיסטוריה. המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה לספרות ולאנגלית!!!!! שתי זונות באמשלי משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? טקסים ומסיבות אם כן-איזה? ^^ יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? שלילי לוקחים אוכל לבצפר? כה קונים בקיוסק[אם יש]? אין תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם? כמה וכמה איזה? 6? ובכמה קומונות? הייתה אחת של השכבה אבל דימה הרס אותה:) איזה? ^ מנהלים פורום/קומונה? ניהלתי את הזו של השכבה איזה? ^ הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כן נפגשת איתם? כן נוצרו קשרים לאורך זמן? כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן פגשת אותם? כן נוצר קשר? כן יש בלוג? כן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? אנערף, מה שלא עושה כאב ראש להקה אהובה? יש מלא זמר/ת אהוב/ה? להתחיל? אוהב פופ? כן היפ-הופ? כן רוק? כן פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? לא הכי רוק כבד? לא ממש מטאל? עזבו אותי האבי מטאל? פחחחחחחחחחחחחח מזרחית? שניה דיכאון? כןטוב.. בסדר. טראנסים? יאללה בפנאן אחר- מנגן על משו? חחחחחח רק אניD: אם כן-על מה? על העצבים:) היית רוצה לנגן על משו? לא שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה|||||||: מי שאומר יושן מקבל ממני כאפות. מלפפון או מלפלפון? מלפפון|||: אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? mcdeath.:) המבורגר או המבונגר? המוברגר|: יש חבר/ה? מה הקשר? ולא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? ת'אמת שלפעמים כן לפעמים לא אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגיל של הכושלהאמאשלכם! אוהבים מסטיקים? מאסט טיק-טק? יאללה בכיף. נשרוף:) סוכריות על מקל? סוכריה שלא נגמרת, אה?
סתם, בכיף. תלוי אבל באיזה טעם
טופי? הו כןןןןןןן
מרשמלו? נה

abusername

New member
קצת דיליי

בצפר-אורט חולון כיתה:י"ב 6 אוהב את הבצפר? לא יש לך הרבה חברים בכיתה?כן משקיע בלימודים? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? תעודה,המממ.... בכללי 70 ובמבחן?30 ומשהו השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן? הברזת?ברור אם כן-מאיזה שיעור/ים? פיסיקה,חינוך,ספורט,ספרות,תנ"ך,אנגלית,היסטוריה וזהו נראה לי המקצוע שאתה הכי טוב בו:מתמטיקה(אשכנזי או לא?) המקצוע שאתה הכי גרוע בו:תנ"ך וספרות מתחרים טוב המורה הכי נחמד שמלמד אותך?עזרא המלך המורה הכי מרגיז ושנוא?קובי(מחנכת שלנו) משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?ברור אם כן-איזה?נראה לכם? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?ברור אם כן-אתה באחת מהן?נראה לכם? לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]? השנה לא כי כל פעם שאני בבי"ס הוא סגור תפוז ואינטרנט- בכמה פורומים אתם?2 איזה?הדג נחש והשני זה חידה ובכמה קומונות?0 איזה?0 אמרתי!! מנהלים פורום/קומונה?לא איזה?אמרתי לא!! הכרת פעם אנשים דרך תפוז?לא נפגשת איתם?לא נוצרו קשרים לאורך זמן?לא ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?לא פגשת אותם?לא נוצר קשר?לא יש בלוג?ברוך השם לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה? ראה שוב שאלה לפני שורה מוזיקה- איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?קשה להגדיר אבל כעקרון פאנק(עם f) היפהופ עם השפעות של ג'אז,בלוז,רגאיי ורוק להקה אהובה?הדג נחש! זמר/ת אהוב/ה? יוני בלוך אוהב פופ?אוהב לשנייה פעם במיליון שנה ואז נמאס היפ-הופ?דה רוק?דה פופ-רוק?נייט רוק אלטרנטיבי?שכחתי מה זה רוק כבד?חביב מטאל?חביב האבי מטאל? חביב מזרחית? לא,למרות שכיף לשמוע בשביל הצחוקים דיכאון? ממש אבל ממש לא טראנסים? פעם באיזה חצי שנה יוצא איזה טראנס טוב ואז.. אחר- מנגן על משו?כן אם כן-על מה?גיטרה,בס,תופים,פסנתר היית רוצה לנגן על משו?כן אם כן-על מה?גיטרה,בס,פסנתר,תופים,אקורדיון,מפוחית שונות- איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו בד"כ אבל לפעמים יוצא מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס?אין לי בעיות דיבור המבורגר או המבונגר?אני לא אוטיסט יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן?לא אם לא-היית רוצה?לא אוהבים מישו?לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?לא אוהבים מסטיקים?כן טיק-טק?כן סוכריות על מקל?לא טופי?מכור מרשמלו?כן מעשנים?לא ניסיתם פעם? כן

למעלה