שאלון שבועי

shoohy

New member
שאלון שבועי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

לא זוכרת מתי בפעם האחרונה עשינו אחד כזה.... וול אתם יודעים מה לעשות..... ג"ש:נמנמ....לא דעת...לייפ סטיל... לא ג"ש:...וול...את כול הדיסק של INME...[אין לי כוח לכתוב את השם של הדיסק....הדיסק הראשון שלהם...] אממ....the used אממ all that i've got take it away ועוד אחד.. שחכתי תשם..^^

Just Angel

New member
Me

ג"ש
אין.. לא ג"ש
Stop Crying Your Heart Out-Oasis Live Forever-Oasis סינרגיה-כוכב סינרגיה-לחבק אותך סינרגיה-צועקים על אהבה My Chemical Romance-Helena My Chemical Romance-The Ghost Of You My Chemicl Romance-I'm Not OK איריס פרחי-מישהו תמונה

riotgirl28

New member
שלי.

ג"ש-predictable לא ג"ש-kaiser chiefs-every day i love you less and less feeder-high דיסק-mezemrize-system of a down

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

GC-מממ..לאזוכרת ת'שם..מש'ו מהדיסק הראשון
לא GC- Creed - My Sacrifice System Of A Down - Aerials

®NuLy®

New member
Me../images/Emo3.gif

ג"ש We Believe לא ג"ש כל הדיסק של Useless ID תמונה

yardenbm

New member
איזה דיסק יש כמה...

את באה להופעה בבארבי שבוע הבא?

®NuLy®

New member
Redemption {מקווה שכותבים ככה}

לא.... אין לי איך להגיע לת"א... אבל לא נורא ראית יאותם בהופעה בפסיטבל בשקל

kupat0holim

New member
איסההההה חמודה

יענו את נולי מהפליצונים? התוכנית הזאת?? איסססססססססססה חמודה את אין אין עלייך נשמה טהורה את קיצר חולה תקשיבי לי גרין די אצלי זה כמו שרון וההתנתקות את שומעת חמודה קיצר אני חולה מתה מתה מתה גוססת רפואה שלמה ב"ה על גרן דיי אין מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הורסת קיצר חולה נדבר ביי אהה שכחתי להציג ת'עצמי אני ליפז ואני זה אי 'פשר 'תאר על גרין אז תרגיעו אני יודעת שאני חמודה חולים יאללה יצורים תקשר

אממ

ג"ש.. אין לא ג"ש.. sick love song-motley crue bring your own bombs-system of a down radio\video-system of a down heart shaped box-nirvana אני מניחה שיש עוד אבל אלה שאני זוכרת P= תמונה- פשוט לסגוד לו

me

ג"ש:משהו עם פאלפון מצלצל בסוף כזה של ארון לא ג"ש: blink182-first date blink182-dammit blink182-feeling this כל השירים של sum41 slipknot-my plague slipknot-vermillion slipknot-wait and bleed pantera-cowboys from hell Marilyn Manson-The Nobodies היהודים-אם כבר היהודים-עידן האלוהים סינרגיה-חושך

למעלה