שאלון שבועי

Grey Faerie

New member
עכשיו אני

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא שזכורה לי כרגע. האם את/ה אוהב/ת את הים? ברור קיץ או חורף? חורף! מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? סוכות. לאן זה היה? לצפון. מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? האידיוט. למה? כי כעסתי עליו בגלל משהו שהוא עשה, והוא טען שלא. מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? לא זוכרת אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) רוב הסיכויים שתצאי עם סלט. =] אבל אורז, פתיתים ופסטה גם אפשריים, אם יש טלפון בסביבה. וצ'יפס. ותפוח אדמה במיקרו האם יש חיים על מאדים? כן האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? בהחלט. באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? לא אוהבת קניונים האם היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? טוב האם את/ה חכמ/ה בשמש? כן. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) אכן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? יום שלם אני חושבת היית סיבה מיוחדת לזה? הייתי ממש עייפה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? יאפ וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? חחחח כן, בימים מסויימים בהחלט כן. אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא... מהו גודל הכתב שלך? גדול, עם רווחים עצומים האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא, אני גם נוטה לא לזכור אותם האם משעמם לך ברגע זה? לא ממש. מה מתנגן בפלייליסט? כלום, אין במחשב הזה רמקולים. מה השעה בבקשה? 21:29 אוטובוסים או רכבות? רכבות. יותר מהיר. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אתמול לשם מה? אישפוז יום ואז מסע שופינג איזה מסטיק הוא האהוב עליך? רגיל תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: אין לי כוח האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? יש תקופות מהו הסרט האחרון שראית? חיים של אחרים מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? כלום. ושונאת שאנשים עושים את זה. רעש של פוקפורן זה כזה מציק! מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא זוכרת. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? וואו, יש כל מיני, המועדף שלי לעכשיו הוא זמן. האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא ממש מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא זוכרת. הצעקה? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? משתנה האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מאד מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות - אם יש משהו שרוצים, להכין אם יש רעיון וזמן ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? השתכרתי ודפקתי את הראש מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? לא זוכרת. כמה הוא עלה? - האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? רק כשאני מצלמת. מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונה של פולין אני חושבת. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? אם מחפשים. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אין לי כוח. מהו הדבר האחרון שאכלת? ירקות של הקוסקוס האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא מה להביא לך לשתות בבקשה? דיאט קולה לימון מהו אורך השיער שלך? עד התחת בערך, קצת פחות מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? גדולות/ יפות/ מוזרות/ מפחידות/ ענקיות וכו' האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? לא. האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? כשהייתי קטנה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif איזה מוזר!

בדיוק נכנסתי לפורום ואמרתי לעצמי "איך אני מקווה שיש שאלון"..
אז יאללה!!!
יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? חחחחחח לא, אין לי מושג. האם את/ה אוהב/ת את הים? לא ממש קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? איכ, טיול? לפני ש-נ-י-ם לאן זה היה? משהו בביה"ס נראה לי
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? ממ.. ידיד שלי.. למה? כי האכלתי אותו סרטים והייתי זונה אליו מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אמא שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) וואי, כמעט כלום. דוגרי, לחמם כמה דברים.. וחביתה מ-ע-ו-ל-ה מכל הסוגים והמינים האם יש חיים על מאדים? לאכפת לי האם את/ה מאמינה בחייזרים? לאכפת לי ובאלוהים? לא ממש אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? לא אוהבת להתנחל בקניונים, אבל אם כבר- עזריאלי. האם היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. (סרט כחול.. חיחי
) מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שזה גועל נפש. ממש חכמה גדולה, מעשנת. האם את/ה חכמ/ה בשמש? דיי
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן, לגמרי מהו הזמן הממושך ביותר בו לא ישנת? וואו, אממ.. 48 שעות בערך? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? אממ.. 20 שעות בערך? חח רציני היית סיבה מיוחדת לזה? לא, צריכה לישון נו האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) שלושה חורים באוזניים, זהו האם את/ה מקועקע/ת? לא, עדיין לא האם יש צמידים על ידייך? לא כרגע וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? חחח ממש לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? גם לא מהו גודל הכתב שלך? משתנה
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? חופשי האם משעמם לך ברגע זה? קצת מה מתנגן בפלייליסט? שומדבר מה השעה בבקשה? 22:18 אוטובוסים או רכבות? רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אממ.. לפני שבוע בערך לשם מה? לראות סרט ברמת גן איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אורביט הירוק, אבל הפס- לא הקוביות. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:
אפור- הפלאפון שלי
כחול- בקבוק מים
שחור- טלפון רגיל
צהוב- פתקית לתזכורות
אדום- מברג
ורוד- שרשרת
ירוק- מחברת
לבן- אלבום תמונות
כתום- דיסקמן
חום- חגורה האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? בערך.. חח מהו הסרט האחרון שראית? בופור מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן, דה מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? וואי, יש כל מיני.. לא יודעת עכשיו להזכר מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? "תזיזו ת'רגליים" האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא ממש מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הטינה, אני חושבת. וזה לא מפחיד
עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברות, דייטים וכאלה האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא ממש, על עצמי קצת מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? להכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? ארוחה עם חברות, ספא בבוקר, יום עם אחותי הגדולה, ארוחה עם המשפחה, ועברתי לחדר החדש שלי מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? חח לא יודעת האם את/ה אוהב/ת לצלם? לא ממש ולהצטלם? מאוד!!! מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? חחחח מאיפה אני זוכרת.. כל השכבה שלי כזה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? תמיד.
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: וואו, זה לא בא לי טוב בדרישה.. לא יודעת מהו הדבר האחרון שאכלת? פיסטוק חלבי האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? צ'יפס חח נראה לי מה להביא לך לשתות בבקשה? מים, סאן בנדטו מהו אורך השיער שלך? מדורג בינוני מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? "וואווווווווווווו, זה עדשות?" האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? תלוי עד כמה מפדחים האם אי פעם לבשת אוברול? כן, כשהייתי קטנה מאוד מתי זה היה? כשהייתי קטנה מאוד

Yoko Nakajima

New member
עונה ^^

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? מסקוק XD האם את/ה אוהב/ת את הים? הוא נחמד :) קיץ או חורף? קיץ. חורף. קיץ. קצת משניהם. מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני שבוע-שבועיים ככה לאן זה היה? לכלמיני מקומות בקפריסין מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? כעס- בטח אחי. "כעס"- אבא. למה? אחי- בגלל המחשב או הטלויזיה או משו בסגנון.... אבא- כי הוא ניסה לביים ריב כדי שאחי לא ירגיש שצועקים רק עליו o_O זה היה מוזר. מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) סלט וחביתה. האם יש חיים על מאדים? נהה. האם את/ה מאמינה בחייזרים? נההה. ובאלוהים? יאפ =] אפשר לחיות בלי מוזיקה? :( משימה בלתי אפשרית שכזו... באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? הזהב האם היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי חלוקה בדעתי מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? רע. לא בעד. חבל על אנשים שמעשנים, הורסים לעצמם תבריאות ותיופי וגם המצב הכלכלי שלהם לא מקבל מזה משו. האם את/ה חכמ/ה בשמש? לפעמים...:O האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) מה סתומרת בכוונה? חחח...אולי בריקוד או בספורט... מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים נראה לי מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? עם יקיציות קלות- יותר מ16 שעות נדמה לי, בלי- 12-16 ככה נדמה לי... היית סיבה מיוחדת לזה? לא בטוחה בזה ממש אז למה שאני אזכור את הסיבה האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) בחייאת, אין לי אפילו עגילים באוזניים XD פחדנית שכמותי. האם את/ה מקועקע/ת? לא. ובעזרת השם גם לא אהיה. האם יש צמידים על ידייך? כרגע כן וטבעות? כרגע לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא נראה לי.... אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? חחח גם לא נראה לי.... מהו גודל הכתב שלך? נורמלי כזה. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? אני יותר נהנית מהם =] ישלי הרבה חלומות מאגניבים שזה כמו להיכנס לספרי מתח/פנטזיה/פעולה האם משעמם לך ברגע זה? לא ממש מה מתנגן בפלייליסט? אין פלייליסט. אני במחשב של אחי ויש לו פחות מ10 שירים על המחשב :| (זה חלק מהקטע החדש שלו "אני לא אוהב מוסיקה"....סעמק, אני עוד אנער אותו מזה) מה השעה בבקשה? 6 ורבע. צריכה להתארגן כבר ויייי >< אוטובוסים או רכבות? אוטובוסים בגלל המחיר. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לא בטוחה תאמת. אולי לפני שבוע-שבועיים. לשם מה? קפריסין. אלא אם כן הייתה פעם נוספת אחר כך. איזה מסטיק הוא האהוב עליך? לאדעת. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: מקלדת (ועוד איזה 10 דברים שונים..מה יש לאחי מצבעי אפור+שחור?!), פסלון של דרקון, קונכייה מיוחדת כזו, מראה, חולצה, דף, ספר[ים] של הארי פוטר, בובה של כריש, עיפרון ענק....ואחרון חביב.....המממ....המהמהמממ...מעמד לפלאפון! האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? פה ושם. מהו הסרט האחרון שראית? 300 חחחח מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן. והמוווווווון שתייה. אני חושבת שיש לי איזו אובססיה לשתייה (בדר"כ זה הרבההה מים, ובקולנוע הרבהה קולה). מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא זוכרת. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? ספיידרמן בטח =] וגם קליק היה מצויין! לא הכי זוכרת סרטים ישנים שראיתי. האם את/ה אוהב סרטי אימה? ניטרלית P: מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא זוכרת כרגע.. עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים. האם את/ה פרפקציוניסט/ית? במקרה שלי זו שאלה מורכבת. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי למי ותלוי ממי. ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? שאלו אותי עוד חדשיים-שלושה. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? מאיפה לי כמה הוא עלה? ראה תשובה קודמת האם את/ה אוהב/ת לצלם? יאפ ^_^ ולהצטלם? גם :C מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? אני משערת שזו תהיה תמונת מחזור, תמונה מפולין או משו בסגנון. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? לאידעת. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: וואלה, אני אחשוב על זה ואענה אחרכך =] אהבתי תשאלה בכלאופן. מהו הדבר האחרון שאכלת? עוגיות -_-'' *guilty* האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? קרלו וסלט. גם מכורה לשעבר לקרח וברד...-הי, אבל נגמלתי!! מה להביא לך לשתות בבקשה? ברד? לאלאלאלאל, נגמלתי! (חוץ מזה שברד אני אוכלת לא שותה). מים או מיץ תפוזים ^^ מהו אורך השיער שלך? די ארוך.. (מתולתל) ועובר את המותניים. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? לא בדיוק מדברת עם אנשים על העיניים שלי, הן רגילות כאלה.. האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? אם זה יצחיק אותי אז אולי. מה, חוויה. האם אי פעם לבשת אוברול? כה מתי זה היה? אי שם בילדותי

nyhs

New member
אז ככה: אההמ..אההמ..

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא. האם את/ה אוהב/ת את הים? הכי בעולם! קיץ או חורף? חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני שבועיים לאן זה היה? צפון מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? חבר שלי למה? כי הייתי ילדה רעה. מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)זה הצד הכי חלש אצלי.כלום. האם יש חיים על מאדים? לא האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? ברור! אבא שלנו :) אפשר לחיות בלי מוזיקה? ממש לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? גירון האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד! מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מסריח וזנותי לבנות. האם את/ה חכמ/ה בשמש? חכמה תמיד האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 23 שעות. היית סיבה מיוחדת לזה? לא האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)בקטנה.3 בכל צד. האם את/ה מקועקע/ת?ממש לא האם יש צמידים על ידייך? כמובן. וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?לא מהו גודל הכתב שלך?קטן האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא האם משעמם לך ברגע זה?כן מה מתנגן בפלייליסט? סינרגיה מה השעה בבקשה? 22:04 אוטובוסים או רכבות?רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?היום לשם מה?קניות. איזה מסטיק הוא האהוב עליך? MUST מנגו אפרסק תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:פלאפון בושם וילון קופסא דף חולצה ספר אמפי כרית דובי האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא ממש מהו הסרט האחרון שראית?נורביט =\ מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן.לייק דה. מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?לא זוכרת את השם. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה?לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?לא רואה עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חבר,חברות. האם את/ה פרפקציוניסט/ית?שזה?סליחה על הבורות. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?להכין.הכי שווה . ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?עם החבר. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?בושם כמה הוא עלה?350 האם את/ה אוהב/ת לצלם?כן ולהצטלם?לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?תמונה שכבתית רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?ברור הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:האם הוא היה אומר לך לקפוץ מהגג היית קופץ?מצחיק כמה שזה טיפשי מהו הדבר האחרון שאכלת?שווארמה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?קוסקוס מה להביא לך לשתות בבקשה?מנגו מהו אורך השיער שלך?ארוך מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?יפות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?גם בלי תשלום.למה אני רואה מישהו?פחח האם אי פעם לבשת אוברול?לא מתי זה היה?.

../images/Emo121.gifיאללה נו

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? מוז
שזה בננה וחביצה שזה פודינג ועוד הרבה האם את/ה אוהב/ת את הים? לא יכול בלי קיץ או חורף?שניהם מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? היום לאן זה היה?סיבוב ביישוב מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אמא למה?הלכתי יחף ואז שמתי רגליים על הספהP: מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?בעז. היו תולעים באמבטיה ואחותי שפכה עליהם מים עם אקונומיקה והן לא מתו אז בעז (אח שלי) ואני החלטנו שהן עושות שם מסיבת אסיד אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) תה מריבה, המון טוסטים מעולים בכל דבר אפשרי ועוד מתכון סודי של חביתה בפיתה עם עגבניות וחומוס האם יש חיים על מאדים?לא האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?חחחחחחחחחחח האם היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?חרא האם את/ה חכמ/ה בשמש?לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?יומיים בערך מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?24 שעות בערך היית סיבה מיוחדת לזה?לא האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)לא האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?אחד פשוט על הרגל וטבעות?אחת אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?ממש לא מהו גודל הכתב שלך?תלוי האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא האם משעמם לך ברגע זה?כן מה מתנגן בפלייליסט?רמי פורטיס מה השעה בבקשה?3:46 אוטובוסים או רכבות?טרמפים מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?היום, מהיישוב לירושלים ובחזרה לשם מה?לפגוש את אהוד איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אין תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: חום-גיטרה שחור-קייס של הבס כחול-מיטה צהוב-פח אדום-וילונות ועוד 5 דיסקים מתוך המאה
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מהו הסרט האחרון שראית?חדשות הספנות מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?כלום מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?אנערף מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?בייב, אני בקושי זוכר את עצמי כשזה היה בקולנוע אני משוכנה שכולם פה היו פופציקים האם את/ה אוהב סרטי אימה?לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?לא זוכר עם מי אתם יוצאים לקולנוע?אפחד, ניראה לי היחידה שיצאתי איתה לשם אי פעם הייתה אחותי:] האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?להכין, או לקנות דיסק ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?עוד לא היה, אבל בלועזי דפקו לי צו ראשון מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?מצלמה ב-2,000 כמה הוא עלה?2,000 האם את/ה אוהב/ת לצלם?דא, הרבה זמן לא צילמתי. http://xurheyv.deviantart.com/gallery ולהצטלם?לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?אנערף רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: תאכל בצל בטנדר וקפוץ מהגג ב-10
עזבו, לא תבינו מהו הדבר האחרון שאכלת?חביתה בפיתה עם חומוס האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?טוסטים מה להביא לך לשתות בבקשה?תפוחים מוגז מהו אורך השיער שלך?עד העורף, עם מותחים מגיע לפטמה
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?יפות, ניראות כמו עיניים של חתול וכו'... האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?למה לא?:] האם אי פעם לבשת אוברול?לא מתי זה היה?

למעלה