שאלון שבועי

גליזה

New member
שאלון שבועי ../images/Emo69.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? האם את/ה אוהב/ת את הים? קיץ או חורף? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) האם יש חיים על מאדים? האם את/ה מאמינה בחייזרים? ובאלוהים? אפשר לחיות בלי מוזיקה? באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות? מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? האם את/ה חכמ/ה בשמש? האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? היית סיבה מיוחדת לזה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) האם את/ה מקועקע/ת? האם יש צמידים על ידייך? וטבעות? אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? מהו גודל הכתב שלך? האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? האם משעמם לך ברגע זה? מה מתנגן בפלייליסט? מה השעה בבקשה? אוטובוסים או רכבות? מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לשם מה? איזה מסטיק הוא האהוב עליך? תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? מהו הסרט האחרון שראית? מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מה להביא לך לשתות בבקשה? מהו אורך השיער שלך? מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? האם אי פעם לבשת אוברול? מתי זה היה?

גליזה

New member
אני../images/Emo2.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? ממ, אולי..
מה שכן, אין לי כוח לחשוב על זה
האם את/ה אוהב/ת את הים? כן
קיץ או חורף? חורף
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? בנובמבר
המסע מבראשית לאן זה היה? אה, כל מיני בארץ, כן
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אבא למה? כי שוב לא קמתי מוקדם לבי"ס (אז אני לא אספר לו הפעם שהברזתי :| ) מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? *חושבת חזק* אחותי, אתמול בערב אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) הו, בעיקרון פסטה, או עוף ותפו"א בתנור. אני יודעת להכין עוד דברים, אבל מזמן לא הכנתי כאלה
האם יש חיים על מאדים? אולי, אולי.. האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא! ובאלוהים? כן
אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא :| באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? עזריאלי האם היית בעד או נגד ההתנתקות? אה, הייתי יותר מידי מבולבלת מכל הסיטואציה
מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?
! האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא ממש, יש לי רק משקפי שמש בקטע הזה. למרות הכל, אני שונאת להשתזף :S האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן. מהו הזמן הממושך ביותר בו לא ישנת? מעל 24 שעות, אני זוכרת מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 15 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? הטיול למצדה!|אוי| האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) רק באוזניים האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? גג גומיות לשיער וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? בהחלט:/ אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? כל עוד אני לא צריכה לסדר בעצמי, אולי. מהו גודל הכתב שלך? גדול למדי האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? רק כשהם ממש מציקים לי האם משעמם לך ברגע זה? קצת, אבל לא חסר לי מה לעשות מה מתנגן בפלייליסט? כלום האמת :| מפתיע. נניח שהפעלתי, אז love hurts של incubus מה השעה בבקשה? לפי שעון המחשב, 9:25 אוטובוסים או רכבות? רכבות
מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? ממ, רביעי שעבר (בדיוק לפני שבוע
) לשם מה? נסיעה לקניון רחובות עם שרית
איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אה, אבטיח, דובדבן, תות.. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: אטלס - שחור (וגם צבעוני
), קוביה הונגרית - שלל צבעים, דינוזאור שהוא מתקן לדיסקים - כחול, מחזק - זהב-צהוב-שקוף, מתקן למטריות - חום, נעלי בית - ורודות, תיק בי"ס - שחור, מכנס פיג'מה - אפור, גופייה (
) - תכלת. נגמר לי הכוח
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? פעם כן, היום כמעט ולא
מהו הסרט האחרון שראית? "מילים ולחן"
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? קונה בד"כ פסק זמן וסיידר תפוחים. מזמן אני לא קונה פופקורן מסיבה שלא ידועה לי, אבל אם מישהו לידי קונה....מממ, נעלם לו הפופקורן
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? "אני, עצמי ואיירין" (או איך שלא קוראים לזה) (נראה לי שזה היה הכי גרוע:S) מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? שודדי הקריביים הראשון וסרטי הארי פוטר, לדעתי האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא מתה עליהם מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? אני זוכרת שפחדתי פחד מוות ב "הצלצול" ומאז לא פחדתי מסרטי אימה עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים. פעם הייתה מסורת משפחתית
האם את/ה פרפקציוניסט/ית? קצת מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות. סורי, אני לא הטיפוס היצירתי :/ (או - יצירתית עד שזה נוגע לעשייה, ואז אני הורסת הכל:/) ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? יצאתי עם המשפחה למסעדה, היה מעולה:) מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אני כבר לא זוכרת, אבל בטח אייפוד :S כמה הוא עלה? 1600 בערך האם את/ה אוהב/ת לצלם? לעיתים ולהצטלם? לא מתה על זה, אבל לא מסרבת (למרות שאני מתכרעת על מצלמת האינטרנט שלי בניסיון ליצור משהו נורמלי :S ) מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? כריכת ספר "המקלדת" של תפוז (חפשו אותי בקו העליון של הת'!
עם כחול, וכובע של תפוז, משפילה מבט!) רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? לא בדיוק, אבל בערך (בואו נגיד שרואים אם אני מציינת את העובדה ש "זו אני!!) הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אני לא מצחיקה עכשיו בשיט. מהו הדבר האחרון שאכלת? עוגיית שוקולד צ'יפס, אתמול בלילה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? שוקולד (מוצרי חלב בכלל:S) וירקות
מה להביא לך לשתות בבקשה? נקטרים למיניהם, מיץ תפוזים סחוט, שוקו חם (אאוץ'
), מילקשייק (כנ"ל) או תה, אם אין לכם משהו מעניין להציע מהו אורך השיער שלך? מתיימר להיות ארוך, אבל לא מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? יותר על הריסים. "יש לך ריסים ארוכים
" האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? בוודאי. אבל יש גבול לכל תעלול
האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? הפעם האחרונה הייתה בפורים של כיתה ו' (התחפשתי לילדה בת 4, ולא היה כ"כ קשה להאמין לי עם הגובה
)

אמרתי כבר שאני מתה על שאלונים?

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא
האם את/ה אוהב/ת את הים? מאוד קיץ או חורף? קיץ
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? מלפני 3 שבועות,המסע לפולין
לאן זה היה? ^^ מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אמא כנראה למה? לא זוכרת מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? ליאת ומאי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)טוסט, חביתה ועוגת שוקולד.X: האם יש חיים על מאדים? יש חיים? האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? שבעת הכוכבים. [אבל זה בגלל שאני קצת עובדת בו כל יום
] האם היית בעד או נגד ההתנתקות? חסרת דעה מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שחבל שהתחלתי.. האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא אני לא חכמה האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? נראה לי איזה 4 ימים,אבל בגלל שלא הצלחתי להירדם וכאלה מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? יממה היית סיבה מיוחדת לזה? תשישות וחוסר שינה חח האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) כן,בלשון ובאוזניים האם את/ה מקועקע/ת? עדיין לא האם יש צמידים על ידייך? כן וטבעות? לא
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? הא?
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא מהו גודל הכתב שלך? קטן מידיי האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? אני בד"כ גם ככה לא זוכרת אותם האם משעמם לך ברגע זה? לא ממש מה מתנגן בפלייליסט? יהודה פוליקר מה השעה בבקשה? 14:35 אוטובוסים או רכבות? רכבות!
מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אתמול לשם מה? שופינג איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אורביט ילדים בטעם לימונדה |ריר| תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:
. מחשב. שקית. מעפרה. דיסק. פחית. צלחת. כיסא. קיר. פרקט. וילון. האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית? בופור מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? סוכריה על מקל חחח מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? השתולים נראלי מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? ווי אממ...בתול בן 40 היה מצחיק נורא האם את/ה אוהב סרטי אימה? זה נחמד מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הצלצול?
עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מידיי
! מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות,למי יש תחת להכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? בכיתי כל היום עד שחברים שלי באו אליי מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? בכסף שלי? הגיטרה אני חושבת...X: כמה הוא עלה? 8000 האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? המשלחת לפולין ?
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? לצערי הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: גל....?
מהו הדבר האחרון שאכלת? גלידה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא מה להביא לך לשתות בבקשה? דיאט קולה,ומהר בבקשה מהו אורך השיער שלך? ארוך מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? אני לא חושבת שמישהו אי פעם העביר עליהם ביקורת
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? לא האם אי פעם לבשת אוברול? לא מתי זה היה? מי קראאאא?

Blue Aura

New member
EVAN../images/Emo189.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?לא.
האם את/ה אוהב/ת את הים?
קיץ או חורף?אין העדפה. שניהם קיצוניים מדי.
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?בפברואר. לאן זה היה?להרבה מקומות, אבל בעיקר היינו בנגב. מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אוריה. למה?כי צעקתי עליו.><" מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?אוריה.
אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) חביתה?
האם יש חיים על מאדים?לא. האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא. ובאלוהים?לפעמים. אפשר לחיות בלי מוזיקה?
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?אני לא מתנחלת דבר ראשון ואין לנו קניון.
האם היית בעד או נגד ההתנתקות?אני נמנעת.
מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?פליח:-S האם את/ה חכמ/ה בשמש?כן.
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)לא ממש.
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?לא יודעת. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 10 שעות...? היית סיבה מיוחדת לזה? כן. האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) 8 עגילים בכללי באוזניים.
האם את/ה מקועקע/ת?
האם יש צמידים על ידייך?אחד. וטבעות?אחת אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?פחח, לא. אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?פחח לא. מהו גודל הכתב שלך?לא יודעת. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא. האם משעמם לך ברגע זה?לא. מה מתנגן בפלייליסט?פריק און א ליש - איימי לי וקורן.
מה השעה בבקשה? 14:51 אוטובוסים או רכבות? אוטובוס. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?יום שבת נראה לי. לשם מה?סתם. איזה מסטיק הוא האהוב עליך?יש הרבה. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:מקלדת:שחור, נר:כחול, טוש:ירוק, צמיד:אדום, קופסא:בורדו, נייר:כתום, רמקול:אפור,עיפרון:צהוב, קלפים:לב, פרח:ירוק ודבר לפלא סגול. האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא. מהו הסרט האחרון שראית?בורט. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?לא יודעת. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?גם לא. האם את/ה אוהב סרטי אימה? לפעמים. מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? דרקון אדום! *_* עם מי אתם יוצאים לקולנוע?ידידים, משפחה. האם את/ה פרפקציוניסט/ית? WTF? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות. ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?עשו לי מסיבת הפתעה. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?נעליים. כמה הוא עלה?300 ש"ח. האם את/ה אוהב/ת לצלם?
ולהצטלם?
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?בטיול שנתי. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:... מהו הדבר האחרון שאכלת?פיתה עם חומוס.
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?לא אוכל אבל שתיה = קולה!
|מכור| מה להביא לך לשתות בבקשה?קולה! מהו אורך השיער שלך?מאיפה אני יודעת. אבל הוא די ארוך. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שהן יפות.
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?לא. האם אי פעם לבשת אוברול?
מתי זה היה?שהייתי קטנה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Simply Blonde

New member
Me../images/Emo210.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?המממממ יש מצב האם את/ה אוהב/ת את הים?כן אבל בלי להכנס אני מפחדת נו
קיץ או חורף?חורף באופן גורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?המ באיזור פורים כזה לאן זה היה?נאות קדומים מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אמאלה למה?כי עשיתי טעות ואמרתי לאיש ללכת כשהוא לא היה צריך מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?חברה שלי,בבצפר אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)הרבה
פסטות עם מליון רטבים בשר עוף חביתות המ בערך הכל רק שעוף מגעיל אותי לנקות אותו אז אני אל מכינה עוף
האם יש חיים על מאדים?כן האם את/ה מאמינה בחייזרים?רוחות ובאלוהים?לא בטוחה אפשר לחיות בלי מוזיקה?ל===א באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?רננים ועזריאלי
האם היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?שמי שרוצה שיעשן בעיה שלו.. האם את/ה חכמ/ה בשמש?אסור לי להחשף לשמש
בכלל
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)המ לא חח מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?שלושה ימים? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?יומיים וחצי היית סיבה מיוחדת לזה?הייתי עייפה?
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)בעבר
האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?כן אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא נראלי
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?ממש לא מהו גודל הכתב שלך?המ הכתב שלי חמוד האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?המ לא האם משעמם לך ברגע זה?לא מה מתנגן בפלייליסט?Open Arms-Journey מה השעה בבקשה?שלוש שלושים וחמש אוטובוסים או רכבות?רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?אתמול לשם מה?לחפש בגדים לחתונה
איזה מסטיק הוא האהוב עליך?אורביט אמריקאי Sweet mint yuummm תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:המ טוש,קערה,כף,מצלמה,מסך,מחשבףמקלדת,סרגל,משקפי שמש האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מהו הסרט האחרון שראית?אהבה טרופה חחחח סרט אדיוטי מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן או המ ארוחת ערב או כלום
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?החופשה מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?הממ לא זוכרת האם את/ה אוהב סרטי אימה?לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?טיסה 93 עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא ממש מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?תלוי מי ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?המ הרבה דברים
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?נראלי שמלה כמה הוא עלה?500 $ ככה
האם את/ה אוהב/ת לצלם?בערך ולהצטלם?תלוי מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?המ בארה"ב רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:אני לקפוץ מהגג? לא יודעת אני לא טובה בזה
מהו הדבר האחרון שאכלת?סירייל המ שיט איך אומרים את זה בעברית הא כן דגנים האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?המ יש מצב מה להביא לך לשתות בבקשה?מים או דיאט קולה או אייס שוקו או אייס פסיפלורה מהו אורך השיער שלך?עד הסגירה של החזיה
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?איזה יפות זה כמו אבן איזה מיוחדות די יא בת זונה למה לי אין כאלה
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?תלוי איזה
האם אי פעם לבשת אוברול?כן מתי זה היה?לפני כמה שנים הודגש באמצעות מדגישומטיק

Wild Eye Joker

New member
בלע ^~

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא האם את/ה אוהב/ת את הים? לא ממש קיץ או חורף? אביב מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? הרגע, עם הכלבה לאן זה היה? לרחוב מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אמא נראה לי למה? היא לא צריכה סיבה מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) המון סוגי פסטות, תפו"א, אורז, פתיתים, ירקות, סלט, ביצים, סנדויצים וטוסטים מעולים, עוגות... האם יש חיים על מאדים? כנראה האם את/ה מאמינה בחייזרים? כן..אבל הם בטח לא כמו שמתארים אותם בסרטים. ובאלוהים? לא ממש אפשר לחיות בלי מוזיקה? ממש לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? :S יש פה רק אחד אז כנראה שבו.. האם היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זוכרת מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מיותר האם את/ה חכמ/ה בשמש? מה אתם רוצים.. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? מעל 24 שעות מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? שברתי שיא בפסח. ישנתי 18 וחצי שעות, וקצת אחרי שקמתי חזרתי לעוד שעה של שינה היית סיבה מיוחדת לזה? הייתי עייפה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) עגילים. הלוואי פירס האם את/ה מקועקע/ת? עדיין לא האם יש צמידים על ידייך? כה וטבעות? לא, שונאת אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? מה אתם רוצים? אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? חחח לא. מהו גודל הכתב שלך? בינוני? האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא תמיד האם משעמם לך ברגע זה? אהא מה מתנגן בפלייליסט? כלום..תכף נפעיל.. מה השעה בבקשה? רבע ל4 אוטובוסים או רכבות? רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אמ שבוע שעבר לשם מה? לא זוכרת איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מנטה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: אין לי כוח האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? כבר לא מהו הסרט האחרון שראית? הצד שלו הצד שלה..אבל בבית
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? ברור מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מי זוכר מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? כנל האם את/ה אוהב סרטי אימה? כה מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? מי זוכר עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? גם וגם ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? יצאתי עם חברים לגלידה, נסענו לאחלהקרח והיינו בבית קפה.. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? נראה לי האייפוד[למרות שעזרו לי בזה] והמצלמה שלי..או הצניחה חופשית אם זה נחשב כמה הוא עלה?כולם מעל 1000..לא זוכרת האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? פחות מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונה של כל השכבה בבצפר רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? בקושי הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: טוב מהו הדבר האחרון שאכלת? אורז פסטה ובמיה חח האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? פיצה מה להביא לך לשתות בבקשה? מים מהו אורך השיער שלך? אחרי הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? אמ..לא דעת האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? כן^^ האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? כשהייתי תינוקת הודגש באמצעות מדגישומטיק

Efrat K

New member
מישהו קרא לי?

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?"להזדנגף"
האם את/ה אוהב/ת את הים?כן קיץ או חורף?קיץ כשלא חם מידי וחורף כשלא קר מידי מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?יום רביעי בשבוע שעבר היה לי טיול שנתי לאן זה היה?רמת הגולן מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?חברה שלי למה?משהו טיפשי שהיא התעצבנה עליו מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?המורה שלי למגמת ספרות כשהיא סיפרה לי שהיא ראתה הודעה שכתבתי באיזה פורום באינטרנט אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) ספגטי,ביציים,סלט,שקשוקה,חביתה,שניצלים,ירקות מטוגנים בציפוי פירורי לחם וכ' האם יש חיים על מאדים?אולי האם את/ה מאמינה בחייזרים?אולי ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?הגרנד קניון האם היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?מגעיל ומזיק
האם את/ה חכמ/ה בשמש?כן,חוץ מהפעמים שאני לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)לא זכור לי מקרה כזה מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?יומיים מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?נראה לי 14 שעות היית סיבה מיוחדת לזה?חזרתי מטיסה/חזרתי מטיול שנתי האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)לא האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?ממש לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?ממש לא מהו גודל הכתב שלך?בהשוואה לכתבים שאני מכירה הכתב שלי נחשב גדול האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?כן האם משעמם לך ברגע זה?כן מה מתנגן בפלייליסט?הילארי דאף-Burned מה השעה בבקשה?15:59 אוטובוסים או רכבות?רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?שבוע שעבר בטיול השנתי לשם מה?טיול שנתי איזה מסטיק הוא האהוב עליך?תפוחים תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:שום מסתיק האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?ככה ככה מהו הסרט האחרון שראית?לילה מוטרף במוזיאון מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?איך לאבד בחור ב-10 ימים מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?יש הרבה האם את/ה אוהב סרטי אימה?לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?הפסנתרן עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברות האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?העיקר שיהיה מקורי וחמוד ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?עוד 49 יום מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?MP4 כמה הוא עלה?350 ש"ח האם את/ה אוהב/ת לצלם?כן ולהצטלם?לא ממש מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?כל השכבה שלי בערך 55 רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:ואם הילארי דאף תקפוץ מהגג אז גם את תקפצי(ככה אמרו ללינדזי לוהאן בSNL על זה שהיא מחקה אותה בכל דבר) מהו הדבר האחרון שאכלת?קציצה ומג'דרה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?לא מה להביא לך לשתות בבקשה?מיץ תפוחים מהו אורך השיער שלך?די ארוך אבל אני הולכת להסתפר מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שהם מהממות(בלי להשוויץ או משהו)אבל זה מה שבד"כ אומרים לי ומתעצבנים עליי שאני הולכת עם משקפיים כי לא רואים אותן האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?לא האם אי פעם לבשת אוברול?לא מתי זה היה

איזה יום!

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? גיאופלוטיקה! זה אומר שזה מידיניות המתבססת על שטחים גאוגרפים! האם את/ה אוהב/ת את הים?מי לא?!
אבל בקושי הייתי שם.. קיץ או חורף? קיץ!
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?בפסח. לאן זה היה?י-ם,עיר יפייפה. מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? מעיין. למה?כי אני הוא אמר משהו חסר טאקט,אני עניתי לו בחוסר טאקט ו-וואלה! אבל השלמנו מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? מישהי בכיתה לא זוכרת מי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)אני לא יודעת לבשל כלום. האם יש חיים על מאדים?מי יודע? האם את/ה מאמינה בחייזרים? מי יודע מה באמת יש שם בחוץ? ובאלוהים? כמובן אפשר לחיות בלי מוזיקה? בפירוש לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?שום קניון האם היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מי שרוצה להרוס לעצמו את הריאות-בכיף!אבל לא לידי תודה. האם את/ה חכמ/ה בשמש? חח לא! האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן, ניסיתי לישון מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? בערך 20 שעות מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? איזה 13 שעות בכיף היית סיבה מיוחדת לזה? הלכתי לישון ממש מאוחר.... האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) היה לי באוזנים אל הם נסתמו, שיהיה האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? תלוי מתי אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? בפירוש לא! מהו גודל הכתב שלך? משתנה האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?כן, וזה מאוד מדוייק יש לציין. האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט?אואזיס ואנדרוול מה השעה בבקשה?16:01 אוטובוסים או רכבות?רכבות,כי מעולם לא נסיתי מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? היום יצאתי מהמושב, נחשב? לשם מה? ללכת לב"ס איזה מסטיק הוא האהוב עליך?בננהה!! ומנטה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: אין לי כח! האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מהו הסרט האחרון שראית?מילים ולחן. אוי, זה היה משעשע! רצינו להכנס לבופור בכלל ! "מה זה?!" "זה בטח פרומאים" *דקה או שתיים עוברות* "אני לא יודעת מה איתכם,אבל יש לי הרגשה שזה לא פרומאים!!!!" מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?קולה? אני לא אחת של פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? הכי גרוע? הכי גרוע? הארי פוטר , ואני מדברת על כולם! מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? "הטירה הנעה" ואו! האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא תודה מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? וואלה לא זוכרת,אני נמנעת עם מי אתם יוצאים לקולנוע?שאני יוצאת לקולנוע פעם ב100 שנה זה הרוב עם המשפחה אבל אני בפעם האחרונה שהלכתי היה עם חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? תלוי במה מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? להכין! יש לי כל מיני רעיונות ממש מקוריים ! בקרוב יום הולדת לשלומי! וכבר יש לי רעיון! ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? ביום עצמו לא משהו מיוחד,אבל כמה ימים אחרי עשו לי מסיבת הפתעה. היה חמוד ביותר! [אבל חבל שמישהו טרף לי את כל העוגה לפני שהספקתי לטעום אותה] מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אין לי מושג! הרוב אמא משלמת. כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? רק אם יש לי מה. ולהצטלם? לא לאלאלא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונת כיתה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כמובן!אני מקדימה! הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: וואלה אני מיובשת, היכן ההומור השחור שלי? מהו הדבר האחרון שאכלת?ארוחת צהריים האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מכורה לבורקס בשבת, בלי בורקס בארוחות שבת אני מתחרפנת מה להביא לך לשתות בבקשה? קולה בבקשה. [ואני עוד מנסה מאוד מאוד לא לשתות] מהו אורך השיער שלך? עד לצוואר מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?אמרו לי אולי פעמים בחיים שיש לי עיניים יפות,אני לא בין הבנות שגורמות לאנשים להגיד "ואו!" האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? לא תודה. האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה?שהייתי תינוקת!

Black Balloon

New member
ניניניני

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? כן, אבל אני לא זוכרת כרגע
האם את/ה אוהב/ת את הים? המ, כן קיץ או חורף? חורף!
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אממ.. בפסח לאן זה היה? חמת גדר.. נחשב? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אבא שלי, או אח שלי.. לא זוכרת למה? לא זוכרת מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? רמה אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) טוסט וסלט
האם יש חיים על מאדים? כן האם את/ה מאמינה בחייזרים? כן ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? שום קניון האם היית בעד או נגד ההתנתקות? המ, נייטרלית מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שזה איכס. האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא ממש :S האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן P: מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? אממ.. 24 שעות. בעצם לא ממש, כי נמנמתי קצת :X מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 13 שעות :X היית סיבה מיוחדת לזה? לא האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'. ) באוזניים האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? לא וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? כן, מאוד
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממש לא מהו גודל הכתב שלך? בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? המממ בערך האם משעמם לך ברגע זה? כן, קצת
מה מתנגן בפלייליסט? כלום, תודה שהזכרת לי
מה השעה בבקשה? 16:05 אוטובוסים או רכבות? מאז פולין אני די נרתעת מרכבות
, ככה ש... מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? מממ... יום חמישי נדמה לי לשם מה? לאחותי איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מממ.. אורביט(?) תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: יומן-טורקיז, אמפי4-אפור, מספריים-כתומות, מקלדת-שחורה, קלמר-לבן, מכחול אדום, מחורר ורוד, קיר תכול, דאורדורנט ירוק ושיער חום
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא ממש מהו הסרט האחרון שראית? החופשה של בין מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא זוכרת מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? לא זוכרת האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא ממש מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? עם אחי או חברה האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן, במידה מסויימת מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? להכין! ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? כלום, הייתי בבאסה נוראית
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אנערף :X כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? כה ולהצטלם? לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? 48 איש רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? עדיין לא ראיתי את התמונה
, סביר להניח שלא הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: נו, אני גרועה בדברים האלה
מהו הדבר האחרון שאכלת? אוכל
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? אמ לא מה להביא לך לשתות בבקשה? קולה מהו אורך השיער שלך? קצת אחרי הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? כלום :X שיש להן צורה יפה? האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? אין דבר כזה בגדים "מפדחים"... האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? אמממ לא זוכרת נו :X ביי

yaelush3

New member
יש להכניס נושא להודעה

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?אממ.. אולי.. האם את/ה אוהב/ת את הים?כ"כ לא קיץ או חורף?חורף..
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?בסביבות חנוכה- טיול שנתי לאן זה היה?לנגב מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אחותי למה?אני יודעת..? סיבות שלה מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?חברה שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)אופס.. שאלה מכשילה.. לא יותר מדי.. האם יש חיים על מאדים?אולי.. מי יודע.. האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?אני מתארת לעצמי שכן באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?רמצ אביב האם היית בעד או נגד ההתנתקות?לא מוגדר מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?שזה ממש מזיק ומגעיל האם את/ה חכמ/ה בשמש?... האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)לא נראה לי מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?24 שעות מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?16 שעות. היית סיבה מיוחדת לזה?הייתי עייפה. לא יותר מדי מיוחד, נכון? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)רק עגילים סטנדרטים באוזניים. נחשב..? האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?אכן וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?כ"כ לא.. אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?אולי לא חולת סדר, אבל בהחלט מסודרת מהו גודל הכתב שלך?בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא האם משעמם לך ברגע זה?בהחלט מה מתנגן בפלייליסט?משו בגלגל"צ מה השעה בבקשה?16:34 אוטובוסים או רכבות?רכבת מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?לפני פסח לשם מה?בגדים איזה מסטיק הוא האהוב עליך?מאסט תפוחים תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: קלסר מחשבים, חולצה, ארון, עט, קלמר, דף,ספר, רדיו,כוס ומפתחות האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?פעם הייתי יוצאת הרבה יותר מהו הסרט האחרון שראית?אגדה שמגדה
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה?כ"כ לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברות בד"כ האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כן מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?עדיין לא היה מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?מצלמה דיגיטלית..? [קנו לי..] כמה הוא עלה?1600 האם את/ה אוהב/ת לצלם?זה נחמד ולהצטלם?לא, אני יוצאת נורא ואיום מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?הכיתה..33 בנות.. מספיק..? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?אהא הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת?סלט האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?המבורגר מה להביא לך לשתות בבקשה?מיץ תפוזים מהו אורך השיער שלך?הסתפרתי, אז עכשיו הוא מגיע עד הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שהן יפות, למרות שאני לא חושבת ככה האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?לא האם אי פעם לבשת אוברול?לא נראה לי מתי זה היה?-

מיכליא3

New member
אממ היי המון זמן לא כתבתי...

אז הנה אני... ואממ מה נשמע? טוב אז ככה: יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? אממ לא להשוויץ אבל.. מכירים את המילה "מַכלֵב"? (זה בעצם המילה לשדכן או מהדק) האם את/ה אוהב/ת את הים? כן, אבל אני שונאת לצאת ממנו ושכל החול עליי קיץ או חורף? אביב
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? בפסח לאן זה היה? איזור נחל אלכסנדר- ראיתי צבים חמודים מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אממ אולי אח שלי... למה? לא זוכרת אנחנו רבים ומשלימים כל הזמן מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אממ לא ממש קרע אותי אבל ראיתי "הפיג'מות" אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) אממ אולי פסטה, פשטידות, עוגות (למרות שזו לא ארוחת צהריים) אממ עוף ואולי עוד כמה אם יהיה לי ספר מתכונים
האם יש חיים על מאדים? מי יודע? האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא חושבת ובאלוהים? כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? קצת קשה באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? כבר שנים לא הייתי בקניון... האם היית בעד או נגד ההתנתקות? אממ אפשר לומר שבעד- אבל לא אמרתי את זה כמעט לאף אחד... וגם היו כמה דברים שלא הסכמתי איתם... מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? הדבר השנוא עלי!! לא יודעת, זה סתם הורס את החיים האם את/ה חכמ/ה בשמש? אולי
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא זכור לי... מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? 24 שעות אני חושבת מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? משהו כמו 14 שעות נדמה לי היית סיבה מיוחדת לזה? אחרי פולין האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) אממ לא, היו לי עגילים אבל אז הסוגר נכנס לי לאוזן (כן אאוצ' אני יודעת...) והרופאה אמרה לי לא לשים חודש... אז לא שמתי חודש ויותר מחודש ונסתם לי...
האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? לא (יש לי שעון) וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? מקווה שלא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא מהו גודל הכתב שלך? בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא חשבתי על זה.. אבל אולי כן... האם משעמם לך ברגע זה? קצת... חח מה מתנגן בפלייליסט?טרזן חח כן אני אוהבת דיסני! מה השעה בבקשה? 17:13 אוטובוסים או רכבות? רכבת!
מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? בפסח לשם מה? טיול נחמד איזה מסטיק הוא האהוב עליך? פטל לימון!
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: שעון, עכבר למחשב, מיקרופון למחשב, חגורה (מה היא עושה פה?) ספר, משחקי מחשב, מדפסת, פנקס, מחזיק לדיסקים ו... אממ מחשב האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא יצא לי לאחרונה אבל אני ממש אוהבת קולנוע מהו הסרט האחרון שראית? 300, ויצאתי באמצע ועברתי ל"החופשה של מיסטר בין" מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן או את הקש של הקולה
יאמי מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? אממ לא זוכרת מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? יוקרה היה סרט טוב, אבל בטח ראיתי עוד טובים האם את/ה אוהב סרטי אימה? די מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? אממ נדמה לי ש"הצעקה" ראיתי בגיל 10 ולא יכולתי להתכל מאחורי הגב שלי שבועות! עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברות/משפחה האם את/ה פרפקציוניסט/ית? אממ לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? מה שיוצא ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? אממ האמת לא משהו מיוחד קנו לי קצת מתנות... מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אממ אין לי ממש כסף משלי כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? תלוי מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? אממ "התמונת מסע" של פולין רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? לא ראיתי אותה עדיין הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:
מהו הדבר האחרון שאכלת? אורז ועוף מוקפץ האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? במבה אולי... מה להביא לך לשתות בבקשה? מיץ ענבים/מיץ תפוחים! מהו אורך השיער שלך? אחרי הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?
שהן יופות...
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? לא חושבת האם אי פעם לבשת אוברול? אולי כשהייתי קטנה... מתי זה היה? פוו... טוב אז שיהיה לכם יום נחמד זה שאני לא כותבת בפורום זה לא אומר שאני לא נכנסת ונהנית ממנו...
ודבר אחרון איך משתמשים במדגישומט? או משהו כזה...

vered151

New member
אהבתי ../images/Emo9.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? חחחחחחח...יש כמה אבל אני לא זוכרת אותן עכשיו
האם את/ה אוהב/ת את הים? את הים כן..את החול לא
קיץ או חורף? קיץ קיץ קיץ.........!!!!
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? בפסח לאן זה היה? אזור ים המלח מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אממ..נראה לי שרוני למה? כי צבעתי אותה בטוש מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אמיר אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) רק עוגות זאת הממוחיות שלי
האם יש חיים על מאדים? שאני אגיע לשם אני אגיד לכם האם את/ה מאמינה בחייזרים?
ובאלוהים?
אפשר לחיות בלי מוזיקה?
ממש לא...
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? "מתנחלת" רחובות האם היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתה לי דעה...זה קשה מידי מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? כלום... האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא יודעת...
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? דילגתי על לילה ותפקדתי כל היום שאחריו מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 16 17 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? אחרי טיול או משו האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא האם את/ה מקועקע/ת?
האם יש צמידים על ידייך? גומיות נחשב? וטבעות?
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא מהו גודל הכתב שלך? קטן האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא..אבל אם הייתי יכולה זה היה ממש מגניב האם משעמם לך ברגע זה?
מה מתנגן בפלייליסט? three doors down מה השעה בבקשה? 17:43 אוטובוסים או רכבות? רכבת מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? מהמושב? היום לשם מה? לעשות גבות
איזה מסטיק הוא האהוב עליך? פטל-לימון תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: מקלדת, עט אדום, וילון לבן, ארונית חומה, מדפסת כחולה, קיר כתמתם, עציץ ירוק, שולחן חום בהיר, כיסא שחור וסווצשר בורדו של אבא האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?
מהו הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? הספציפי הזה לא..אבל בכללי נראה לי שכן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא היה מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? לא יודעת עכשיו, נו האם את/ה אוהב סרטי אימה?
אני אוהבת לפחד. אבל אנשים שלידי לא אוהבים שאני מפחדת..תשאלו את בנדור למה...חחחחח מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? מים אפלים קראו לו? לא יודעת עם מי אתם יוצאים לקולנוע? הייתה תקופה שעם בנדור המון..עכשיו כבר לא כלכך :-\ האם את/ה פרפקציוניסט/ית?
ממש מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי למי ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? כלום
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כרטיס טיסה לקנדה
כמה הוא עלה? 5500 האם את/ה אוהב/ת לצלם? כןןןן
ולהצטלם? לא לא לא!!! מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? מממ...כל הכיתה של עיצוב רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? בקטן ממש הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: בלעכס מהו הדבר האחרון שאכלת? נודלס האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? נסטי מה להביא לך לשתות בבקשה? נסטי! יש בתיק..אם היה לי כוח הייתי הולכת לקחת אותו מהו אורך השיער שלך? ארוך.. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? כלום..חח האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? לא נראה לי...תלוי כמה האם אי פעם לבשת אוברול?
חחחחחח מתי זה היה? כשהייתי קטנה...ב' ג' ד' ככה איזה שאלון חמוד...
היה לי כיף

SheWillBeLoved

New member
הו,שאלונים זה תמיד כיף:)

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? אולי. מי יודע
האם את/ה אוהב/ת את הים? זה בסדר כזה,אני מניחה. קיץ או חורף? לכל אחד יש את היתרונות שלו והחסרונות שלו, קצת קשה להחליט..
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני..שעתיים? לאן זה היה? פה בחוץ עם הכלב
. המיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? לא שזכור לי
למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אבא אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) דווקא לבשל ביקשת?
לנקות ת'חדר אני מוכנה ^^"
.נו מה,אני צולעת בלבשל;;;;;;; האם יש חיים על מאדים? יש! האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא. עד שלא יוכח אחרת.ככככן,אני יודעת שיש סיפורים כאלה,אבל אני לא חושבת שזה ודאי ורישמי והכל. ובאלוהים? כן.רק לא מובן לי איך הוא העלים עין בזמן שנטבחו שישה מיליון. זה קצת מוזר..אני חושבת על זה לפעמים,ולא יודעת.אבל אני בטוחה שיש אלוהים ששומר עלינו.. אפשר לחיות בלי מוזיקה? בהחלט לא! באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? קניון סימול
אני בטוחה שזה אומר לכולכם הרבה
האם היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי נייטרלית מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שאנשים יעשו מה שבא לך וידעו להתמודד עם ההשלכות שיבואו מאוחר יותר. האם את/ה חכמ/ה בשמש? איי באג יור פרדון? האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? לילה אחדX: מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? הו,טריקי וואן! בטח 13 שעות או 14.[הייתי עייפה נו מה!] היית סיבה מיוחדת לזה? כן.יצאנו לגיחה. והיא קר.מאוד מאוד קר.וקצת קשה לישון ככה><".ו...ו..חזרתי הביתה וכמובן שהייתי גם רעבה וזה,אבל דפקתי שינה כזאת טובה
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) עגילים
האם את/ה מקועקע/ת?
האם יש צמידים על ידייך?
וטבעות?אחת
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?אפשר להגדיר אותך כבובו הנסיכה הלוחמת? למה לא?
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? איזה
מהו גודל הכתב שלך? בינוני כזה
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? רק אם ממש נבהלתי מהחלום. האם משעמם לך ברגע זה? נהההה מה מתנגן בפלייליסט? Evanescene-Snow White Queen מה השעה בבקשה? 18:11 אוטובוסים או רכבות? רכבות!
מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לפני..שבועיים +- |הדגשלשם מה?
סתם כי התחשק.. איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מסטיק מאסט! תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: ורוד-הנייד,כחול-המנורה,כסף-השעון,ירוק-זוהר-ומכוער-בצורה-מפחידה-המחזיק מפתחות,אפור-הטלפון,כתום-העכבר[נו,זה 10 כבר?],שחור-הממיר של יס,לבן-המצלמת אינטרנט ז"ל,זהב-הטבעת, כתום-הקיר.^^" האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא
מהו הסרט האחרון שראית? לא זכור לי.. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מה שהכי זול :X מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? ההההמ..השמועה אומרת ש.. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?|סדגש קינג קונג
האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא ממש
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא שזכור לי עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברות ^^" האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לפעמים,כן. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי במי מדובר
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? הההההמ..סתם יצאתי עם חברה ^^" מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?בטח את השעון שאני עונדת כרגעX: כמה הוא עלה? 600.אחרי הנחה מ1000.אבל הוא יפה מה
|הדגש\האם את/ה אוהב/ת לצלם?
למה לא
ולהצטלם? בד"כ לא=\ מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? לא זוכרת
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? :X הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: רק השאלה מצחיקה אותי!
מהו הדבר האחרון שאכלת? שוקולד פרה
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? חחח המסנג'ר ,קרוב לודאי, וממתקים למיניהם מה להביא לך לשתות בבקשה? מים
מהו אורך השיער שלך? טיפה אחרי הצוואר מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן ענקיות
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? חחח כן! האם אי פעם לבשת אוברול? מזמןןןןן
מתי זה היה? כשהייתי *ככה* קטנה ~מראה עם האצבעות~ שאלון מקורי^^" אהבתי ביותר!

גליזה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בובו הנסיכה הלוחמת!
מסנג'ר זה אוכל..?

Ben Dor

New member
אנייייייייייי =]

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?
זה סודי! אם אני יגיד אותה כולם ידעו ואז אנלא יוכל להשוויץ שאני ידע אותה... האם את/ה אוהב/ת את הים?
לעע! אני שונאת את הים הוא מלא בערסים ופרחות שצועקות אה אה הוא משפיץ עלי מים! סתומה את כבר בתוך המים!!! קיץ או חורף?
אביב! מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?
אממ אתמול הכלב שלי לקח אותי לטיול בחצר האחורית של השכנים לאן זה היה?
עניתי כבר! מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?
הציפור שלי למה?
אני כל הזמן מנסה שהיא תעלה עלי והיא לא רוצה והיא נוחשת אותי!! זונה! מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?
אפשר לא בנדם?!... אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)
אנשים שמנים אפויים עם ציפוי של ופלים מרוחים בקולה האם יש חיים על מאדים?
לא יש משה על מאדים האם את/ה מאמינה בחייזרים?
אני לא מפחדת מהם! *בורחת ומתחבאת מתחת למיטה ומתפללת שהחייזרים יפסיקו לרדוף אותי* ובאלוהים?
מי?!.. אפשר לחיות בלי מוזיקה?
מה זאת השאלה הזאת זה כמו שאני ישאל אם אפשר לחיות בלי סקס! באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?
קניון רחובות הערסים ופרחות רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזז! האם היית בעד או נגד ההתנתקות?
התנתקות של מי!?.. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?
שזה קול ושהכי יפה זה שפרחות שמתות להשתעל מעשנות ומעשנות בלי לקחת לריאות האם את/ה חכמ/ה בשמש?
אני חכמה בירח! האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)
מה אני עומוית!? מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?
כל החיים אני לא ישנה אני שומרת על הבית שהחזיירים לא יתקיפו אותי! מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?
דקה ועשרים כשניקרתי היית סיבה מיוחדת לזה?
ניקרתי קצת שעמדתי במשמר... האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)
יש לי חור בכל מקום אפשרים שאתם יכולים לתאר לעצמכם! האם את/ה מקועקע/ת?
אפחד לא יקעקע אותי במיוחד לא חייזרים! האם יש צמידים על ידייך?
זה נושא רגישש!! אתמול הורדתי את כולם בגלל העבודה ;[;[;[;[;[ וטבעות?
כה יש עליה פילים והיא בטבע כסף והיא קולית! אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?
חחחחחחחחחחחחח עלי המציאו את יהודוע פרוע! אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?
חחחחחחחחחחחחחח עלי לא המציאו את חולת סדר מהו גודל הכתב שלך?
1 שלושרבעיי ועשירית קילומטרים האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?
לפרש?!.1?!?! מה אני יוסף!?.. האם משעמם לך ברגע זה?
מה אני נראת לכם חסרת חיים!?.. מה מתנגן בפלייליסט?
Altar Of Earth מה השעה בבקשה?
מה אני השעון הדובר?! אוטובוסים או רכבות?
מוניות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?
מי גר בעיר?! לשם מה?
לשם מה של מי?! איזה מסטיק הוא האהוב עליך?
מסטיק בטעם צפרדעים מצופות בשוקולד תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:
טוב קשת בענן (יש כבר 7 צבעים! חוחו) ורמזור (עוד 3 צבעים) סיימתייי האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?
מה אני רוטשליד!?..מה הקשר לרוטשילד!? הוא לא יצא לקולנוע! מהו הסרט האחרון שראית?
משהו הזויי כזהה ג'יי ובוב השקט... מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?
את הכריתת מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?
אני אתה והוא מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?
לא זוכרת =\ האם את/ה אוהב סרטי אימה?
לא זוכרת מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?
בוב ספוג! עם מי אתם יוצאים לקולנוע?
ורד!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 האם את/ה פרפקציוניסט/ית?
אני מה!? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?
לקנות ואז להכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?
כלום מה אני גיי?!.. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?
מכנס גלישה... כמה הוא עלה?
פאקינד 270 שקלל! האם את/ה אוהב/ת לצלם?
מה אני צלמניה!?.!??! ולהצטלם?
מה אני דומגנית!?!?! מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?
78346837620862086 (הצתלמתי עם סומלים) רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?
בקטנה הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:
ניסיתי לזיין קוף קטוע זנב ששר לי באוזן ים השיבולים שמסביב ולא הצלחתי וניסיתי וניסיתי והתיאשתי כל כך עד שציפור הציע לי לקפוץ מהגג מהו הדבר האחרון שאכלת?
איש שמן האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?
אנשים שמנים מה להביא לך לשתות בבקשה?
מיצי קיבה מהו אורך השיער שלך?
מפה עד לירושלים חזרה עד לירח ועד למטולה וחזרה...(אתם יודעים כמה קשרים יש לי!?!?) מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?
שהם בצבע חרא! האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?
מה אני ליצןן!!?! האם אי פעם לבשת אוברול?
ברוררר מה אוברול רולזזזזזזזזזזזז מתי זה היה?
אתמול!

וואי, שאלון קצר ../images/Emo122.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? כן! "דביונים".. זו מילה נרדפת לקקי, וגם "חריונים" (כמו חרא). האם את/ה אוהב/ת את הים? לפעמים קיץ או חורף? קיץ!!!!!!!! (כפכפים, שמש, מכנסיים קצרים, שיער ארוך, גלידה.. ממ... עוד משהו!) מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? עם המשפחה בפסח לאן זה היה? לאזור פארק הירקון מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? מישהי מטומטמת למה? נעלבה שקראתי לה "שמנה" מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? ממ.. הרבה אנשים אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) חביתהף סנדוויץ', טוסט? שניצל במיקרו, דברים בתנור כזה האם יש חיים על מאדים? לא נראה לי האם את/ה מאמינה בחייזרים? קצת ובאלוהים? הרבה אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? עזריאלי האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד, ועודני נגד (תראו מה יצא מהחרא הזה) מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? רע, מטומטם האם את/ה חכמ/ה בשמש? אני ג'ינג'י.. אין לי ברירה האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן >< מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים בערך מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 13 שעות אולי היית סיבה מיוחדת לזה? שבת
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? לא וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? כן אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא מהו גודל הכתב שלך? קטנטן האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לפעמים האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט? המחשב קצת תקוע, אבל בא לי משינה מה השעה בבקשה? 20:29 אוטובוסים או רכבות? אוטובוסים מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? כל יום לשם מה? ללימודים איזה מסטיק הוא האהוב עליך? בזוקה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: צלחת ירוקה, טישו לבן, עט כחול, רמקולים סגולים, מדפסת אפורה, מעיל אדום של אחותי חולצה שחורה עליי, דף צהוב זרוק על הריצפה, סטיקר כתום של גוש קטיף האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? ממ.. די מהו הסרט האחרון שראית? רשימת שינדלר מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? כל מה שבא ליד D: מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מיאמי וייס מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? קשה לבחור האם את/ה אוהב סרטי אימה? מסויימים מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא יודע, אני לא מפחד מסרטים^^ עם מי אתם יוצאים לקולנוע? סטרייטים, נגיניסטים וידידות שמתחלפות
האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא כ"כ מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לא זה ולא זה XD ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? יורוטריפ ופיצה אצל חבר מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? דיסקמן אני חושב כמה הוא עלה? מאתיים ומשהו האם את/ה אוהב/ת לצלם? אין לי מצלמה, אבל זה נחמד^^ ולהצטלם? ממ.. כן מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? עם כל החברים מהכיתה רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן >< הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: "לקפוץ מהגג זה כמו אולמרט-עצוב ומטומטם!" מהו הדבר האחרון שאכלת? חביתה של אבא האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מיץ ענבים, שוקולד מה להביא לך לשתות בבקשה? מיץ ענבים! מהו אורך השיער שלך? פוני עד סוף האף, מאחורה עובר קצת את האוזניים ומגיע לאמצע העורף מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן מחליפות צבעים האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? כן^^ האם אי פעם לבשת אוברול? לא יודע מתי זה היה? בטח כשהייתי קטן

פחח

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?
האם את/ה אוהב/ת את הים?
קיץ או חורף? חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? חודשיים לאן זה היה? רמת הגולן מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? בת דודה למה? כי אני לא יכולה להגיע אליה מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? האמת שהמחשבות אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) חביתה, טוסט
, פשטידה
האם יש חיים על מאדים?
האם את/ה מאמינה בחייזרים?
ובאלוהים?
אפשר לחיות בלי מוזיקה?
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? מרכזית י-ם האם היית בעד או נגד ההתנתקות?
מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מסריח האם את/ה חכמ/ה בשמש?
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? 22 שעות? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 16 שעות? היית סיבה מיוחדת לזה? לא ישנתי יומיים האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)
האם את/ה מקועקע/ת?
האם יש צמידים על ידייך?
וטבעות?
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?
מהו גודל הכתב שלך? משתנה האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?
האם משעמם לך ברגע זה?
מצ'עמם מה מתנגן בפלייליסט?
מה השעה בבקשה? 20:52 אוטובוסים או רכבות? מכונית פרטית מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לפני חודשיים לשם מה? חברה איזה מסטיק הוא האהוב עליך? קולה
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: מיטה, ארון, חלון, תריס, כסא, ספר, טלפון, פקק, קלסר, רצפה. האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?
מהו הסרט האחרון שראית? בקולנוע? סטפ אפ מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? איילנד מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? סוס פרא האם את/ה אוהב סרטי אימה?
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? ציד אמריקאי עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברות, משפחה האם את/ה פרפקציוניסט/ית?
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? שבת, אז ישנתי מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אוסף? כמה הוא עלה? 96 אאל"ט האם את/ה אוהב/ת לצלם?
ולהצטלם?
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? כתתיות רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: הקקי תכנן לקפוץ מהגג הישר לביוב מהו הדבר האחרון שאכלת? תפוח האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? טוסט מה להביא לך לשתות בבקשה? מים מהו אורך השיער שלך? כמעט מטר? מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? גדולות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?
האם אי פעם לבשת אוברול?
מתי זה היה?

bAruLi

New member
אני אני אני ../images/Emo3.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? קולמוס! [עט] לבלר [פקיד] וכו' (מגמת ספרות
) האם את/ה אוהב/ת את הים? מאוד
קיץ או חורף? שניהם. חורף כי קר ויש גשם, קיץ כי יש פירות טעימים, ושמש, ופשוט כיף
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לא זוכרת. לצערי הרב :-\ לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? לא זוכרת :| [כנראה שזה היה ממזמן XD] למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? רעות
פשוט ישבנו על הדשא והתחלנו לעשות שטויות
אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) מה שבא לך
[חולת מטבח ^_^] האם יש חיים על מאדים? לא. האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא. ובאלוהים? כן. אפשר לחיות בלי מוזיקה? אין מצב. מוזיקה=טעם החיים. באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? סביר להניח שרחובות/סי מול באשדוד. האם היית בעד או נגד ההתנתקות? לא סגורה על עצמי עד עכשיו. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מגעיל, מיותר, מסריח, דוחה. האם את/ה חכמ/ה בשמש? משקפי שמש, קרם הגנה ומים
כל השאר... לא ממש. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) בכוונה? אממ כן, כנראה שכן
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? חחח לא יותר מדי..אני חייבת לישון, אפילו אם זאת רק שעה. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 14 שעות.לפי מה שאני זוכרת עכשיו
היית סיבה מיוחדת לזה? הייתי מותשת מינואר-פברואר וההכנות לפורים (שהביאו אותי למחסור בשעות שינה) האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) רק באוזניים, כמו ילדה טובה
האם את/ה מקועקע/ת? לא. האם יש צמידים על ידייך? רק זה של הבוםבמלה
וטבעות? לא. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? חחחחחח לפעמים כן
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא. ממש לא. מהו גודל הכתב שלך? בינוני. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? כשהם ממש מוזרים, אז אני חושבת מה עמד מאחוריהם. האם משעמם לך ברגע זה? אני עושה שאלון..אז התשובה דיי ברורה לא? מה מתנגן בפלייליסט? De-Vision - Devolution - Miss You More מה השעה בבקשה? 21:10 אוטובוסים או רכבות? רכבות. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? היום בבוקר. לשם מה? בצפר :) איזה מסטיק הוא האהוב עליך? איירוויז האדום והסגול (או איך שלא קוראים לזה). תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: עכבר מחשב (לבן), טלפון (אפור), דאורדורנט (ורוד), נר (אדום), מסגרת תמונה (ירוקה), קופסאת ויטמינים (חומה), קלמר (תכלת), מכחול (כחול), MP (שחור), קרם לשיער (סגול). האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא ממש. מהו הסרט האחרון שראית? בקולנוע? בופור. בבית? נראה לי שגם בופור XD מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? בכללי? שום דבר. לא מתה על פופקורן. אבל אם זה בבית, אז פרי או במבה. מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? קרוסקודס
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? בופור
, הארי פוטר. האם את/ה אוהב סרטי אימה? לאלאלאלא. מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הצלצול. עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים, חברות, משפחה. האם את/ה פרפקציוניסט/ית? בדברים מסוימים כן. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי למי ומה
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? ישנתי בבצפר חודש וחטפתי צעקות :-X מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כמה הוא עלה? מהכסף שלי? הMP שלי... 2000 ש"ח. אחריה המצלמה .. 1900 ש"ח נראה לי. האם את/ה אוהב/ת לצלם? מאוד
|משתוקקתלמצלמהטובה| ולהצטלם? כ"כ לא
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? אולי תמונה עם כל הכיתה שלי, או עם הקבוצה שלי במסע ישראלי. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אני לא מצחיקה
מהו הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס. האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? גבינות, ופסטה. מה להביא לך לשתות בבקשה? שייק בננה, תפוז ותות על בסיס חלב..תודה
מהו אורך השיער שלך? ארוך
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שום דבר מיוחד :| האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? תלוי עד כמה מפדחים
האם אי פעם לבשת אוברול? כן. מתי זה היה? עד כיתה ד'-ה'. זהו!? ייאי
יום טוב ח'ברה!

למעלה