שאלון שבועי

Rainbow Cookie

New member
להלה.../images/Emo141.gif../images/Emo101.gif

סרט השבוע: Dude, where is my car? ספר השבוע: לא אומרת ולא אומרת. P: שיר השבוע: Tsukiakari- Riu Fu אנימת השבוע: לאבלס! (שקט ליאור. XD) מה ביאס אותי השבוע: שסיימתי לאבלס פעם שניה? XD מה עשה לי את השבוע: שום דבר מיוחד. :) ציטוט השבוע: ושוב, So I can say that you are PWNed by me!~ תמונת השבוע: וואו זה ממש יפה. DD:

lgmtk

New member
חוחו בסוף פתחת ^_~

סרט השבוע: פחח מה? |: הירוס! ספר השבוע: המנגה! BANYA... שיר השבוע: PROFESSIONAL PARTY PEOPLE של BASSHUNTER ^_~ MAKE SOME FUCKIN NOISE! אנימת השבוע: בליץ'. וזהו. רציני, זה כל האנימה שראיתי, פרק יחיד ומסכן של בליץ'. מה ביאס אותי השבוע: הצבא O_ם טימטום! מה עשה לי את השבוע: לחזור חמשוש ^_^ ולירות! אחלה מטווחים! ציטוט השבוע: "סוראש כזה סקסי *_*" אהמ אהמ XDDDDDDDDDD
תמונת השבוע: חוחו, בואו תתעסקו איתי ^_~

dsol

New member
../images/Emo2.gif אוי לא !@$#@#R%_../images/Emo189.gif

הגמדים הקימו צבא ! בירחו כל עוד אחתם יכולים
ותזכרו ! צעד שליכם זה כמו 3 של ליאור אז יש לכם יתרון עליו

lgmtk

New member
ווווואייייייייי בוא בוא יא תימני >_<

בחיי אני פותח אותך כמו ג'חנון! ועכשיו יש לי רשיון אז אני אשכרה יכול לבוא אליך >_______< שחור.

dsol

New member
מה עוזר לך הרישיון ?!_../images/Emo189.gif

לא יתנו לך לעלות לכביש עם הבימבה !

lgmtk

New member
בוא תראה מה זה בימבה!

אותך מחייבים לשים על עצמך אפוד זוהר גם ברגליים כשאתה יוצא מהרכב בלילה!

dsol

New member
ואי זה היה עלוב !_../images/Emo189.gif

מה הקשר ברגליים ? ליאור באמת... אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד משהו עוקצני וגם אם את זה אין לך עדיף שתשתוק "אותך מחייבים לשים על עצמך אפוד זוהר גם ברגליים כשאתה יוצא מהרכב בלילה!" ברצינות
זה אחד הדברים הכי עלובים שאמרו לי השפלת את עצמך

../images/Emo212.gif

סרט השבוע:לא ראיתי כלום השבוע ספר השבוע: ..... שיר השבוע: Gentle Hands מהסאונדטראק של HACK GU (פעם ראשונה שכתבתי משהו בשיר השבוע :p) אנימת השבוע: עזבו אנימה הפרק במנגה של בליץ' היה אדיר. מה ביאס אותי השבוע: כלום.. מה עשה לי את השבוע: גיליתי שאנריל טורנמנט 3 יוצא החודש :) ציטוט השבוע: אין =0 תמונת השבוע: ]=-^^0 (נכון תמונה אדירה? :p)

¥otamsh

New member
שובות

סרט השבוע: אההה ראיתי איזה משהו נראה לי, לא זוכר. בכל מקרה עקרות בית נואשות לשלטון! ספר השבוע: אין לי! שיר השבוע: אולי זה יוני... יוני בלוך אנימת השבוע: נופ מה ביאס אותי השבוע: חוזרים על שני קורסים ייאי מה עשה לי את השבוע: פסטה היום?D= ציטוט השבוע: "מלאי בננות!?" תמונת השבוע~>

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifi wish i was אזרח שוב^_^

ובאיחור מאוד מאוד לא מקובל...>_> שאלון שבועי. סרט השבוע: מה זה סרט?.. שיר השבוע: the world is outside מנגת השבוע: סנסואל פרייז...שזה ממש ממש יפה*_* מה ביאס אותי השבוע: ביום ראשון הענישו אותנו לסגור חמישי. מה שימח אותי: ברביעי לקחתי את עצמי בידיים והוצאתי גימלים. התחפשנות זו לא מילה גסה (כשסובלים). ציטוט השבוע: חברה לקורס: "קיבלתי 7 גימלים!! הם חושבים שיש לי טחורים!!" XDDDDDDDDDDDDDDD הילדה הכי בריאה בכפר... תמונת השבוע: האזרחות המתוקה T_T

למעלה