שאלון שבועי

ליסאן

New member
שאלון שבועי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום לכולם ושבוע טוב ^_^ [המשך שביתה מהנה וארוכה מידי -.-]

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo23.gif~~

סרט השבוע:אין>< ספר השבוע:אעהה~~לא זוכרת>< שיר השבוע:WE ARE-ANA JOHNNSON אנימת השבוע:אעה~~~האני אנד קלובר;;;; הדרמה~!!עונה שנייה כ"כ דרמה~!! מה ביאס אותי השבוע:שכולם קיבלו מנילה ורק אני לא כי שלי הלכה לאיבוד בדואר;;;;; מה עשה לי את השבוע:ת"א עם ליטל ויותםD:~~~ ציטוט השבוע:"כלב דרמתי~" תמונת השבוע:D:~~~מיקה נאקאשימה הכוסית~~*__________*

:}

סרט השבוע: ראיתי משהו טוב...שכחתי מה. ספר השבוע: ספר סוף מסלול 890 נוב' 05 P: שיר השבוע: וואי לא יודע... אנימת השבוע: סדרה => אבודים. מה ביאס אותי השבוע: וואי...לא משהו שאני זוכר =) זה טוב! מה עשה לי את השבוע: בית, חברים. ציטוט השבוע: *חבר רדום על הבר* *הברמן מגיע* "לא להירדם!" *מוציא טוש וכותב לו את זה על היד* P: תמונת השבוע: כרגיל אין לי כח. שבוע טוב בייבס!

Adi Chan

New member
~~~D:

סרט השבוע: אוליבר טוויסט...ואני והמזל שלי ספר השבוע: הסיפור שאינו נגמר שיר השבוע:plain White T's - Making a Memory אנימת השבוע: שום כלום מה ביאס אותי השבוע: שהסימולציה שלי הלכה גרוע>> ושאני צריכה לצאת לסיפוחים כחובשת -.-...לשבועיים
מה עשה לי את השבוע: שנגמרה ההכנה של א'~צעד אחד קדימה לעבר תפקידי האמיתי בצבא! ציטוט השבוע: היו לי מלא ציטוטים מגניבים מההכנה אבל שכחתי הכל! תמונת השבוע: ממתי אני שמה תמונות?XD

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני

סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין שיר השבוע:אין אנימת השבוע:אין מה ביאס אותי השבוע:המבחן מחר ושבוע ללא נארוטו מה עשה לי את השבוע:הטיול שהיה ב28-29ל11 ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:אין

../images/Emo182.gifשליי../images/Emo182.gif

סרט השבוע: צ'אק ולארי ^-^
ספר השבוע: העולם, הישבן שלי ועוד כמה דברים גדולים ועגולים D:
שיר השבוע: Jump Da Fuck Up של סליפנוט.. חולה על השיר הזה :)
אנימת השבוע: נארוטו... :)
מה ביאס אותי השבוע: לא ממש התבאסתי ממשהו השבוע..
מה עשה לי את השבוע: שיחת השוקו!
ציטוט השבוע: השוקו ישתלט על העולםם!!!!!!!! עזבו, לא תבינו מבלי לקרוא את השיחה שהייתה X:
תמונת השבוע------------------>

FlipMe

New member
באמת יפה

לא הגזמתהפעם ליאור, יפה אבל עדן עדיין יותר יפה

FlipMe

New member
הפעם לא הגזמת;

כי לכל אחת את אומר משהו כמו שג'ואי אומר... hey, how you doing?

lgmtk

New member
חח אני עושה את בפורום הרבה?

אז כנראה יותר מדי... מה אני אעשה, יש בנות שאני לא יכול להתאפק איתן >:

תודה :) אבל...

לא צריך להשוות בין מראה אחד לשל השני :) כל אחד יפה בדרכו. ומאיפה לכם אם שמתי תמונה מכוערת או טובה שלי?!
סתם נוו תמונת שעמום, זה אומר תמונה ממוצעת. (לפעמים ממש משעמם לי באמצע הלילה =/ אז אני מתחילה לצלם, בדר"כ את הכלבה שלי, מסכנה חח) אז בקיצור בואו לא נשווה ביני לבין עדן או בין מי שלא יהיה! ^-^ אוקיי אני אפסיק עכשיו לחפור לכם

למעלה