שאלון שבועי

gorck

New member
אנחנ מדברים על אותו ספר....

עם העוגת צמיג שהופכת לעוגה של 200אלף קומות בזיגוג תות וכאלה....

Grey Faerie

New member
אללה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יבכה. דה. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מכיוון ש... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן, נוגט, מריר וחלבי :] 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה, גם אם אני ממש עייפה ושפוכה. נניח אחרי רוק עצמאות ישנתי איזה 8 שעות. וגם כשאני חוזרת הביתה בחמש לפנות בוקר שיכורה ומתה, אני אקום באיזה אחת עשרה. מעצבן. 5.באיזה צבע הפוני שלך? אם הייתה לי חווה הפוני שלי היה ורוד עם זנב נוצץ
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזט, בזזזט, הלו בובה. 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? Milk של גארבאג'
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סקסי!!!!!11 גרר. רציני, גם לבנות, גם לבנים. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. סקוטצ'ים זה לחנבצ'ים
, ריץ' רץ' זה סתם תקוע. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? ההימצאות שלה בארון שלי... 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן
בשיפוצים. אחלה תראפיה לילדים מרוקאים. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני רואה לאנשים חריצים. באמת, זה בא לי בטבעי. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה אתם חשים, אין בארץ שקיות נייר חום. פה זה לא אמריקה!!! 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן:[ עם תמונה מזעזעת . 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נייט. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק!!111 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? משה. לא סתם, היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חעחעחע. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בהארי פוטר!!1 סתם, לא. בי נו
החיים הטראגים שלי. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? ורוד!!! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חהחע:] ויייייייי. בום. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה חרא משחק. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? בטח שכן. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2. צהוב וירוק. רציתי גם כחול, אבל לא היה כמו שאני אוהבת. וטכנית םה בתא הקטן של התיק, כי הקלמר מפוצץ בעטי 0.4 עוד מידע לא חשוב? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, לא עניינכם ולא עניינכם. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את ריי השמן!!1 ואוכל:] 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד :( 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון, כי הייאוש נעשה יותר נוח. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? עצוב, אבל הוא היה אומר "שוב את?" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הדמיוני של ספיר. דה. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה דברים. כי ככה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גררר. גר.... 34.מה היה הספר האחרון שקראת? ההיסטוריונית. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת השמנמן!!!1 רולז. 36. האם אתה חבר בכת השטן? הייתי, היה כיף. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? דיוקן שלי. 38. האם אתה אלוהים? לא, אני אלוהים. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא סקסי. דה. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הכל הולך. או ננלעס. חעחע. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן. כשהייתי קטנה. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אפשר להגיד. 44. האם ננשכת ע"י עז? עוד טראומה. 45.מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר שלי בפלאפון, דה. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי חארות. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? זה עולה יותר לא? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת. הו כן כרית. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן. האם אתם חושבים שתקראו את תשובותיי לכל ה100 שאלות? המשך תכף

Grey Faerie

New member
המשךךךךךך:]

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מאיפה אני זוכרת, לא יצאתי מהבית מאז תרש"ח 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? המציאות. 54. על מה אתה חושב כרגע? על כלום. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לצווח בהתלהבות. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? עדי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? פותחת בצווחות 'הייל' 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קיא? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אעשה את הנסיך וויליאמס.
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? הפדופיל מלמעלה. ואת בראד פיט. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו תמיד. 62. מה עושה לך את זה? סמים 63. מה זה היפי? ההיפופטם מלמעלה. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לי, כי אני שולטת 65. מה היית בגלגול הקודם? אינדיאנית. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? נסיכה אינדיאנית. כי ככה, מתקדמים בחיים. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פרבי מדבר גרמנית. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא, אני נחמדה לכולם, אוהבת את כולם וכאלה. פחחחחח. 69. האם אתה בעד אונס דובים? הו כן. לא סתם, יש להם קטן. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ניוקיס!!! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו פאה! הורסי ילדות!!!
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? אני הייתי הסטוקר *חיוך זדוני* 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למי אכפת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה!!!1 וכימיה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו. או שאצטרף לקרקס. 78. על מה תקבל פרס נובל? על היופי המדהים שלי. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור, כל הצמחים עושים את זה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ההומו1! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?
לא מדברים על זה. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? נולדתי. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יהיה טוב 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני!!! ופינקי והמוח, כמובן. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? בטח שכן. זה פשוט יוצא מספר לא טבעי. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם עוד לא היו על הגריל. והבאבא של הבאבא של הבאבא שלי הלך על גחלים. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס שלא היה על הגריל. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי להשפיל אותי ואת הציצי שלי 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חזרה לילדות שלי. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
לא צוחקים על דברים כאלו!! 92. מי חי בעליית הגג? אני!!! וסבתא. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? גלגל המזל. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין, אמא לוקחת עד שהיא מוצאת את הזוג. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?
לוחצת על כפתור. 96. למה מגלחים כבשים? כי אנשים רעים. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני דווקא יותר בקטע של הצ'ה צ'ה צ'ה. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיואו כאילו היי רן דנקר? 100. שלום. אני נוסעת... אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה... לא סתם, ביי. למה אין שאלה מספר 99? רמאות.

זה ארוך אוףף

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יהרוס אותו 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? למרות ש.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 48 בדוק... 5.באיזה צבע הפוני שלך? פוני? אין לי פוני... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז (?!) 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? NOKIA TUNE 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סקסי אם זה לבנות... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מיליון דולר 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא =\ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין...אני סקפטי לאללה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן!!!!! 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן...אבל הוא בארנק והוא לא יוצא משם... 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא חחח 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? היא נדרסה חחחח 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חבל עליהם...
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את עצמי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחוררררר 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת חחח 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם דווקא כן... לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? שיו איזה שאלה... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין קלמר...חחח 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?... לא חח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? גרזן 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בטריות לאמפי חחחחח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל...כי אני רגיל 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שאני מוזר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? כמו עכשיו רק עם שלום עולמי... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? בואו לא ניכנס לזה...חח 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? " " 34.מה היה הספר האחרון שקראת?" המנכ"ל " 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא חבר בשום כת 36. האם אתה חבר בכת השטן? הנ"ל 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי סטלן XD 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא בצבע חום כזה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא :( 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחח לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול בהיררר 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? תמידד 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטחח 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתולה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גנן חחחחח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?כדור כדורסל 54. על מה אתה חושב כרגע? לענות על השאלה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לרסס עליה K300 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחח אלונה... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום(?) 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? פצצת סירחון 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אע? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את הזקן שיושב שם מקיץ שעבר 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו תמיד.. 62. מה עושה לך את זה? ביקיני 63. מה זה היפי? ההיפופוטם שלי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אלביס...כי הוא ה-מלך 65. מה היית בגלגול הקודם? לוחם ויקינגי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? נמלה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ספר... "צדיק יסוד עולם" 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? מפתאום 69. האם אתה בעד אונס דובים? חס וחלילה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? חומוס! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני הרבה זמן...בצינון או משו 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? לא הבנתי 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג...! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יגנוב משו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? אני לא אקבל 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? אני נראה לך צמח?! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מקלחת 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מישו עיצבן אותי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? רומני גנב 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אניייי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מתחלק עם שארית 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש עליהם גומי שרוף 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך לרוץ חחח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? LSD 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? ואיי לא יודע 92. מי חי בעליית הגג? הכנרית לא? (דירה להשכיר) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? יאיר לפיד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 3 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מקליד 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה להם קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה...! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שי! %יזה Mאגגני222 100. שלום עולמי חחחח

נמנמ

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל בננה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? נמנמ 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר? חח 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא יודעת, תמיד אני מתעוררת בסוף
5.באיזה צבע הפוני שלך? שקוף 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? הייתי עפה, מה אכפת לי מהקולות 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? מכוער
אז הוא על רטט
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? כמו היחס שלי לכל תחתונים? חח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כלום. ממש ממש כלום
11. האם יצא לך לשבור קיר? עוד לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? האנטנות שלי בשביתה, מצטערת 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק-לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לא הסתדר לי המבטא, אז לא יודעת 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? קיצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? כמה שיותר, פחות כלבים בעולם 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בתור הדמות הראשית? חח מה השאלה בכלל? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שקוף 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נופל 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם באמצע הכדור-אף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי גם בני אדם לא 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את עצמי. עד שסוף סוף אהיה לבד? :/ 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? חלקת קבר 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מה אכפת לי איפה, העיקר עם אנשים שאני אוהבת. וככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "אני אוציא לך אותה" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם של אוליב הורנבי. הוא לא כ"כ דמיוני בעצם
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את המשקל. כי הוא מגעיל אותי
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? קולות של ספר שמלטפים אותו. כמו שאבק משמיע קולות של אבק נמ 34.מה היה הספר האחרון שקראת? Westmark של Lloyd Alexander [לבוקריפורט מחר] 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
36. האם אתה חבר בכת השטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לא רוצה בלון
38. האם אתה אלוהים? השכן ממול 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא אמיתי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ערפת מת? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? כזה שעושה בלונים אמיתיים
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז?
45.מה מעיר אותך בבוקר? השעון, החשש מהשעון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? פחח 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ברוך שפטרנו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? זעיר עליי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני עדיין לא יודעת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה היה הדבר האחרון שנפל לי על הראש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לשאול אותה למה היא עשתה את זה לעצמה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? עובר מולו את הכביש בחזרה? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אחלה ארוחה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אלך לישון למאה שנים, ולא אתעורר 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מקווה שאף אחד 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא זוכרת
62. מה עושה לך את זה? זה 63. מה זה היפי? ההיפופוטם שלי
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?
65. מה היית בגלגול הקודם? ציפור 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אבן 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?
69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? חסה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שנתיים? נמ בשפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? השפן של פלייבוי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה, תושבע, מחשבת 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לשם 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אצמיח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על בורות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? השמש
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הוהו 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא זוכרת, אנ מדחיקה חח 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אלוהים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן, ללא שארית
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם לא כשרים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מה אכפת לי? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי ככה משרד החינוך דורש
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הכל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? זו לא מילה גסה 92. מי חי בעליית הגג? המכשפה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לך מה ללבוש 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סמבה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.
*מתקשה בניסוח* 100. שלום. וברכה

למעלה