שאלון שבועי

שאלון שבועי ../images/Emo132.gif

כי חזרתי..ובגדול!!!
(נגנב מפורום סקרים ושאלונים
) 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5.באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45.מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מי חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 100. שלום.

hadarh111

New member
ראשונהה

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אמממ יביא לי חיבוק? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ולכן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבןןן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון:X 5.באיזה צבע הפוני שלך?אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? גולולו גולולו 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? בלי סודות ש2 חברות שרות .. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לבנים זה חמוד ביותר לבנות לא אוהבתP: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ חולצה לא מספיק סגורה שצריך גופיה בשבילה ורק ורוד מתאים? 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? תאבון לאוכל שלא נגמרP: 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקית נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? של המשביר לצרכןן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?לוסי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רעים רוצחים..!! אני אציל אותך פפי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לוסי ההיפופטמית המחמד שלי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? טורקיז 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? עף עם כוחות העל שלו 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אז האף שלהם היה עף?P: 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם לא חתולים.. טיפשיםP: 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? יש לי מיני מיני מרקרים.. 5 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? ששששששש....P: 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את לוסי ההיפופוטמית 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לפטופ 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בדרום בחווה עם בעלי חיים ובעל חמוד:) כי זה סוג של פנטזיה:/ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "כשאני אומר 3 תנשפי חזק החוצה" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לוסילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל.. כי אני לא יפה לדעתי 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?גרינקרד גרינקראד 34.מה היה הספר האחרון שקראת? ברח לי השם זה היה לפני יומים גאד איזה זיכרון קקה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת ההיפופוטמים 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא ככול הידוע לי.. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כבשההה 38. האם אתה אלוהים? עוד לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא:/ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?3:/ 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 45.מה מעיר אותך בבוקר?שעון מעורר שעושה קוקוריקווו 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? בין תכלת ללבן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שמע ישראלללל 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?בטח 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?איש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא רציתי לגדול 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טיפה 54. על מה אתה חושב כרגע? נדב:X 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להתעלם ולהמשיך הלאה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? דוד שלי:ס 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מתעלמת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מאכל ממש דוחה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני לא:/ 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? סופי צדקה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו של מישהו שהתחשמל 62. מה עושה לך את זה?שער ארוך חלק לבנים 63. מה זה היפי? אתה?P: 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לשער של עינבו.. כי הוא כה ארוך וחלק ומדהים 65. מה היית בגלגול הקודם? כלבלב או בידיבמדם 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? זברה.. כי זה נשמע מגניב 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אוסף של כבשים 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא מרושע.. אולי כלבתי:p 69. האם אתה בעד אונס דובים?נהה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? לזניה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?סטרפטוקוקוס... לפני שלושה שבועות 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?מזלג... 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אהרוג את נדב? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? הוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל?כלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?מה זה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מיטה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? היה לי חור בסרבל של הפינטבול בטוסיק 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הטיול מגמות 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?סבלונות 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? כבשים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?זה לא בריא 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חסה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי צריך להרזות 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אחינים שלי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? למה אתה לא זז אחי 92. מי חי בעליית הגג? אני הייתי רוצהה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ריקי לייק נשמע שיש שם הרבה אנשים הזויםם 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אף אחד 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחץ 96. למה מגלחים כבשים? בשביל הצמר דהה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא יודעת לרקוד 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.ווא* ש*ו א*זה מ-ה-מ-מ-ץ את#### 100. שלום.גם לך

Simply Blonde

New member
אני../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?חחחחחח מה הקשר? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?מילת קישור?
נכשלתי בבגרות בלשון ואני לא זוכרת אז אני סתם אגיד את המילה המועדפת עליי.. וזה..
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שאבא מביא לי משוויץ
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? שבועיים אם אני ארצה חח סתם סתם פעם ישנתי יורת מ24 שעות.. 5.באיזה צבע הפוני שלך?בלונד
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדרר(נו אריק
) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?יש לי זוג או שתיים
חחחחח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?ריצ' רץ' בנעליים!?
הכל מהכל תכלס
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?כשיש לי משהו להתאים לזה?
11. האם יצא לך לשבור קיר?כן חחח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני קוראת מחשבות. ואני יודעת לכפוף כפית
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
14. יש לך כרטיס תלמיד?לא של בצפר.. חח תלמיד של משהו אחר חחח 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לאמא שלי יש חחח 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפי? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? הכי מגניב בעולם,באמת חחחחחחח 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי|חש בצורות מטורפות| 21. באיזה צבע הגלימה שלך? אדום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?אין לי מורה לפיזיקה
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם פילים? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?הם יכולים,רק כשהם עושים מיאו. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?שתיים חח 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן כי יש לי פוביה בערך לכל דבר.וזה לא עזר בשיט חחח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?איפור חח 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? איפור
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?ניו יורק בייבי!!!!111111 כי זה המקום הכי מדהים בעולם.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?תתאבד. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? להלה לנד? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה חחחח הכל חוץ מהשיער והעינים
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?
34.מה היה הספר האחרון שקראת? הבטיחי לי-הרלן קובן. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כת השטן נו מה 36. האם אתה חבר בכת השטן?אפקורסנס 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לא 38. האם אתה אלוהים? ברור 39. האם יש לך פיצול אישיות?יש מצב 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי יש בו פירות? 41. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה של אורביט אמריקאי לא כמו שיש בארץ חח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן חחחחח 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כן
44. האם ננשכת ע"י עז?ארנב נקרא? 45.מה מעיר אותך בבוקר?אמא ו דלי מלא מים או משהו 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?סגול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לכו זדיינו
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?לא יודעת יש בובות ומלא שטויות אני ישנה עם דיסקמן אמפי בובות כריות בגדים הכל חחח 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?יאפ 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?פורץ שרץ חחח רציני חחחח 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אתם תצחקו עליי חחחח רציתי להיות קופאית. או מנחה בערוץ הילדים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?גשם?ברד? 54. על מה אתה חושב כרגע?אחיין שלי
טוב נו שתיהם
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לבעוט בה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אח שלי חחחחחחח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? בועט בו? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט מזעזע 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני אלך ללהיט בראש ואקנה כתר וככה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?אנשים ערומים? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? בלונדיני?חח סתם פרוע מידי
62. מה עושה לך את זה?אריק ברמן וצח חחחחח סתם סתם סתם 63. מה זה היפי? צבעוני 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לעצמי? 65. מה היית בגלגול הקודם?פרה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?פרה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אני? חח סתם שמיכה תלויה על הקיר אבל אני מורידה אותה כי זה ילדותי מידי חחח(נו בובספוג
) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?מאוד 69. האם אתה בעד אונס דובים?כ"כ אבל 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? לא יודעת 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?אתמול חח דלקת גרון או משהו או אפילו היום נראלי לא ידועת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? סנטה קלאוס הומו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?אכן 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?מזלג? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?הכל מן הסתם. אבל מת' 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני אתייצב שם ואכנס? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?ימות 78. על מה תקבל פרס נובל?על על לא יודעת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?שוווווו1? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פווווו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? החלקתי על התחת מול הרבה אנשים.. נקרא? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?אחותי ב10 השנים האחרונות בערך 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?מאמי|בלעע| 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?אני שלוש יחידות רדו ממני 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה מלוכלך וזה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?חצילים בלע 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי זה חשוב? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?מליון דולר? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אתה סקסי? 92. מי חי בעליית הגג?עכברים ויונות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא יודןעת חח 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה חחח 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת? 96. למה מגלחים כבשים?בשביל המעיל שלי והנעלייםן שלי? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא לא בא לי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.c|נ* Kו0*ת 100. שלום.מה קורה?

Wild Eye Joker

New member
אוקיי. חלק ראשון ../images/Emo106.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל פלאפל. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר גורם להזלת ריר! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? חח וואי איזה 17 בכיף
5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי, ואם היה אז שחור סיני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של צפרדע. 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? כזה ישן. אבל נחמד. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סקסי
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?. קיץ...אבל דווקא ורודה? אז..שיגמרו כל הגופיות האחרות בארון אני אלבש ורודה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לאכול פיצה משפחתית לבד. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?|סדגש כן! יש ביות?| 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לא ולא. 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פליקס 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? בורקס? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לא יפה
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ב...עימנואלה ליברצי. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אין לי פיזיקה. אז אין מורה. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה קשה לנווט את החדק 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם דווקא יכולים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 או 7 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים ונעליים. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איטליה או משו. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שיש לי גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? חואקין 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את כפות הידיים, האצבעות שלי מכוערות. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? סוויש סוויש 34.מה היה הספר האחרון שקראת? האמן ומרגריטה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מזל טוב ופיל מחזיק נרות 38. האם אתה אלוהים? לא נראה לי, אולי אני המשיח. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לי לא, גם לי אין. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי זה בריטיש
41. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חע לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כןכן טל פדופיל 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, אבל אלפקה ירקה עליי 45.מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר. וגם זה בקושי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? סגול תפוז 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי וכאלה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יאפ

הוו..שאלון קצר

1.יגיד "מה?? יש אנשים מחוץ למאדים??" 2. "בקיצור"? 3.חלב 4. 12 בערך 5. הפוני שלי ג'ינג'י 6. מוווו מווו 7. אין לי פלא 8. יחס שיש לי לנצנצים ורודים 9. שרוכים 10. הרבה הרבה הרבההההה כסף 11. האמת היא שכן..בחדר שלי
12. אני מוטציה (ג'ינג'י, בלי שקיבלתי את זה בתורשה) וגם אני יכול לנחש מה אנשים חושבים אפילו לפי הכתיבה שלהם
13. שקיות נייר 14.מה זה כרטיס תלמיד? :O 15. חבר בבני עקיבא, מועדון רב חן פלוס, כרטיס ספרייה 16. ירוק 17. ניסים 18. בהחלט
19.מומלץ
20. כריסטופר קולומבוס 21. שחור, אבל היא בכביסה והצבע יורד 22. מת 23. כי יש להם אף גדול מדי 24.כי הם מחוסנים 25. קלמר?? XDD רוצים גם מחוגה?? 26. הרבה פעמים 27. ספר תורה, מיץ ענבים, אסלה, טלויזיה ומחשב 28. בית 29.איפה שאני זה טוב 30. הוא היה אומר לי שיש לי גודש באף 31. הייתי רוצה לגבוה D: 32. העולם הדמיוני של חזקוש 33. מווו מווו 34. נמנמ.. זבנג 35. בכת הסרטן 36. לא 37. בלון אחר 3 טוב נגמר לי הכח ><

גליזה

New member
מה איתי, מה איתי מה איתי?../images/Emo12.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אני לא מאמינה בחייזרים, חבל לו על הזמן.. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אני לא יודעת, כולן מועדפות עלי כאחד
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב. עם אגוזים, אפשר..שיהיה טעים, כן?
ואיכותי כזה..אפשר עם פיצפוצים או דגנים או כל מיני דברים טעימים ומעניינים. או ..שוקולד לבן עם נוגט בפנים של קליק. כן. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? שאלה בשבילי ממש. לרוב עד 8 שעות גג. אם אני ממש ממש מותשת, אז עד 15 שעות לדעתי (נראה לי. זה הזמן שישנתי אחרי מצדה
) 5.באיזה צבע הפוני שלך? אני אבדוק כשיהיה לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? אם הייתי זבוב הייתי מתאבדת. ולא משמיעה קולות. 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? החלפתי לפני כמה ימים מ"אשם" של סינרגיה (חרשתי
) ל "לישון בלי לחלום" של מטרופולין 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הו וואו. יש כאן כמה שאלות שיצא לי לחבר בעצמי פעם
פורום סקרים ושאלונים מלא במעתיקנים
*לא משמיצה* סליחה. ובכן, אני שונאת הדפסים ואני מעדיפה דברים שאין עליהם כאלה. אולי רק פסים
או נקודות, אם ממש מתעקשים לא להביא לי חפץ מפוספס
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כל עוד הורוד שלה לא זוהר או יותר מידי...דוחה, אין לי בעיה. אחרי שנגמרו כל הגופיות בכל הצבעים האחרים, כמובן. (אני לא מתה על הצבע הזה. ולא, זה לא בגלל היותו פאקצתי, כביכול..) 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, אבל חור בדלת עץ עבה כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אפצ'י. זה משהו זה. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות חומות הן שקסיות, אבל הן לא עמידות בשיט. 14. יש לך כרטיס תלמיד? אוקיי, את כל אמ...7 השאלות האחרונות אני חיברתי איזו פעם. וגם את הבאה. אין לי כרטיס תלמיד
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן!
של רב חן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אני לא יודעת. תלוי במה. 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו. "איפה היפו? היפו היפו היפו..
" 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? :| איזה יחס אמור להיות לי לזה? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? איך קראתי לדמות הראשית של הסיפור שכתבתי פעם? אה, נעמה הרשקוביץ. זה היה אמור להיות סיפור ממש שקסי, אבל עצרתי באמצע כהרגלי. (אני ממש אשמח לשלוח אותו למי שירצה, אני אוהבת לחלוק חלק מהדברים שאני כותבת
) 21. באיזה צבע הגלימה שלך? אינלי
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? תשאל אותו. תקבל משהו שיראה כמו ערבית, רק עם מספרים ואותיות לטיניות XD (מה אמרתי עכשיו?
) 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? תשאלי אותם, טולה. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי זה עושה להם גרדת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4, ומישהו העלים לי את הצהוב]: 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מממממ. אפחד לא הפנה אותי. כי אנשים מחורפנים מידי כדי לעשות את זה
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אנשים, כדי שהאי לא יהיה בודד יותר. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד חדש, אבל דנבר יקנא אז...אז לא. אני אקנה את דיסק האוסף הכפול של E.L.O , שלל דיסקים נוספים וגם..וגם כל דבר שהייתם מבקשים ממני בשבילכם:] ותורמת. וסוגרת את החובות של ההורים שלי. וכל מיני נו. אה! גם נעלי פוינט
שלפחות יהיו ליופי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה. ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא הייתי עושה את זה. אולי סרח כן. חזקוש? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "העולם הדימיוני של גל", משום מה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא הייתי רוצה לשנות בעצמי, כי אני צריכה לקבל גם את המגרעות שלי. (ועכשיו אחרי שסיימנו עם תחרות מלכות היופי, אולי את האף חיצונית ו..כמה תכונות ממש לא טובות שלי) 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? רףרף. 34.מה היה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו. עצרתי בעמוד 40 ומרוב שהתעכבתי כבר החזירו אותו לספרייה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? אני צריכה אנשים משוגעים לפחות כמוני כדי לשבת ולהמציא שם ממש מתוחכם
36. האם אתה חבר בכת השטן? היו מתיםXD 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אני לא מתה שמציירים לי על דברים
אני אוהבת אותם חלקים. 38. האם אתה אלוהים? חלילה וחס, מה זה זה? 39. האם יש לך פיצול אישיות? הוא טוען שלא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הכל אקזוטי כשאתה תחת השפעת אלכוהול בזמן שאתה לובש חצאית ושרשרת פרחים בהוואי! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אבטיח ודובדבן. יש עוד כמה..P: 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אה..לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? ע"י פדופיל לא. אבל..זהו. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. עיזים נחמדות אלי
45.מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר >< או שאני קמה בשבתות ב8 בבוקר לבד
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אין לי סקאי! אבל..כחול, לא?
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שיט! אני צריכה לחשוב על זה? >< 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? זה לא שניים תשעים כבר? פי, הם גנבים. ואתם לא מעודכנים! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא. ב2060 אני אגיע לשאלה ה80 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אוטו נובח? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אני לא זוכרת. אולי כי הוא נפל לי על הראש
54. על מה אתה חושב כרגע? אמ..אני לא ממש מצליחה לזכור שום דבר שאני מנסה להשתקע בו. יו נואו, הזקנה של הפורום וזה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? ככה אתם כותבים את זה? ויי. אני רוצה ללכת מהמקום?
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אני באמת מנסה להזכר... בטח אחותי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מסתכלת עליו
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? חסה, אפרסק משומר ודג מלוח:] 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני באמת לא מסוגלת לישון מכל מיני שטויות קטנות 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט D: 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? פרוע 62. מה עושה לך את זה? הרבה דבריםP: 63. מה זה היפי? בן אדם שמנסה להיות היפו סתם לא. מזה השאלות האלה?:( 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כבר לא. לא בא לי. 65. מה היית בגלגול הקודם? לא היה לי גלגול קודם. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יהיה לי גלגול הבא. ככה! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אין לי דברים מוזרים בחדר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא

גליזה

New member
המשכוס../images/Emo69.gif

70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אוכל איטלקיP: 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אנמיה נחשבת? כי היא סוג של מחלה, יו נואו. אז גם עכשיו. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מקריח וכאלה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חנ"ג. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני בחיים לא אהיה בכלא. אני תמיד יודעת לעשות קומבינות עם האנשים הנכונים
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתהה על מה רע גורלי 78. על מה תקבל פרס נובל? שיגועי שכל. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ללה! רק כי היא מתמודדת עם כל השאר. זה כבר מוציא ממנה סקס אפיל 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את אמ..את הסלון ואת החדר שלי. וגם את החדר של אחותי, רק בגלל האורגנית. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת ולא אכפת לי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הלכתי בגשם 40 דקות פעמיים באותו היום. בלי מטריה. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יש מלא כאלה, אני בטוחה. אני פשוט לא זוכרת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אף אחד 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אנוכי מידי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם דרוסים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מה שלא שמים בסנדביץ' 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי לברוח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הפיכתי המידית לתינוק עם מאפיינים חתוליים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "חבק אותי, הומו" כמו שכתוב על עמוד בעזריאלי. למרות ש..ת'ם יודעים, חילוף תפקידים. 92. מי חי בעליית הגג? ישראבלוגרים XDDDDDDDDD 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי רוצה. הא. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מלא
95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור. ושוב. ושוב. ושוב. זה כיף, באמא'שלי 96. למה מגלחים כבשים? כי רוצים ללבוש אותם
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? נההה. סלסה יבוא לי יותר טוב. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אין לי מספיק תאי מוח מתים בשביל זה 100. שלום. היא מילה שימושית. שלום.

../images/Emo121.gifכמה?

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ביד 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אני מה איכפת לי? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מוקפץ 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה 5.באיזה צבע הפוני שלך? חום כחלחל 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז בזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? טהטהטהטה טהטהטה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שיהנו 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?יחף 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 100 שקל? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, אבל ארון כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יודע לעקם כפיות בעזרת הכוח בידיים בלבד 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לוקחים בידיים 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? לא יודע אבל הוא היה היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? קקי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ז'אק שיראק 21. באיזה צבע הגלימה שלך? ירוק צהבהב 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?אני משער שנפצע 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם שמנים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אם חתולים יכולים לחלות בכלבת אני די משוכנע שכלבים כן יכולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מזמן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מוזיקה, כלי נגינה, חברים ואוכל 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? פרסיז'ן, ג'אז בס, מגבר מנורות. דירה קטנה בצפון, אחת בירושלים ומממ זהו:] 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארץ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? כלום 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? -- 34.מה היה הספר האחרון שקראת? אני באמצע שוגון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כן, כת הארנבים המעוכים 36. האם אתה חבר בכת השטן? כן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חתולה דרוסה 38. האם אתה אלוהים? כשבא לי 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא מפירות 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כן 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? תלוי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודע 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?בנאדם 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כלום 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכר 54. על מה אתה חושב כרגע?על הצפון 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכר:( 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מלטף אותו אם הוא לא היה בורח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? תבשיל שעשוי מחסה אפרסק משומר ודג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אני משער שנודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? סבבה, תלוי מתי 62. מה עושה לך את זה? צוואר 63. מה זה היפי? אנשים צופרים לי ברעננה ומסמנים לי V עם האצבעות אז אולי אני... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא 65. מה היית בגלגול הקודם? אני משער שארינמל טורקי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? תרנגול הולנדי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? משו 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? תלוי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא יודע 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא הומו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?משער שאתפוס לשם טרמפ 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו אם הוא לא יבוא בטוב 78. על מה תקבל פרס נובל? שיעמום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, רק צמחים עושים את זה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מטבח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? עזבו 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כנ"ל 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? בתיאבון 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מקקים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?הוא כן, אם חותכים אותו לשני חלקים 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא כשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?גמל רומני 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה אמר לכם 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?100 שקל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?כל מה שהוא ירצה 92. מי חי בעליית הגג? הפחדרון בגגון 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? חדשות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ 96. למה מגלחים כבשים?בשביל בגדים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא ממש 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא צה 100. שלום. להתראות

פפפ../images/Emo80.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתבאס. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אוקצור 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? בתוך בראוניזP: 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הו, המון. ממש המון, משהו מטורף 5.באיזה צבע הפוני שלך?שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז (סביב לאוזן של אנשים חחח) 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? טה טה טה טה, טה טה טה טה(ואז בגרסה רוקיסטית יותר)טה טה טה טה, טה טה טה טה עזבו, משו מגניבP: 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?מזכיר לי את נכדודה שלי חח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? זה שהיא תהיה צבועה בשחור 11. האם יצא לך לשבור קיר? נופ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני עפה לעיתים קרובות. רק כשאחרים לא רואים. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, לא עשיתיP: 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לאבא יש! אה, יש לי הממ משהו מושלם 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שחור 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שמואל אהרון חיים 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אה? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חגה סביבם במעגל ורוקדת הורה לאור הירח. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במעלית 21. באיזה צבע הגלימה שלך? המממממ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא מתפרק לגורמים 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?שאלה טובה... 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?גם זו.. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן חח הממ גם המורה שלי בכיתה ז' או ח', גם המור שלי בכיתה ב'(ליועצת) וגם באבחון שעשיתי אמרו לי ללכת לשניהם:X למה? בכיתה ב' כי ההורים התגרשו, בז' או ח' כי.. לא זוכרת, ובאבחון כי היא החליטה שאני חולת נפש. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון ומוזיקה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אני מניחה שאיזה מחוך או משוP: 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודעת. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?את נראית כמו חזיר גם ככה, למה סתם? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שלומי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל, וככה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?א-ב-ג-ד-ה-ו-ז-ח-ט-י-כ-ל-מ-נ-ס-ע-פ-צ-ק-ר-ש-ת 34.מה היה הספר האחרון שקראת? בטרפליי, של וי.סי.אנדרוס. כרגע אני באמצע בשורות טובות, של פראצ'ט וגיימן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הלא יוצאים מהבית. 36. האם אתה חבר בכת השטן? כמובן כמובן.. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מלאכים 38. האם אתה אלוהים? אכן. 39. האם יש לך פיצול אישיות? כמה וכמה. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי הוא עשוי מתמציות פרחים 41. מה המסטיק האהוב עלייך?הכי חריף, של מאסט. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אה? 44. האם ננשכת ע"י עז?אה?! 45.מה מעיר אותך בבוקר? אבא
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שבוע וחצי מהיום 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?סעמק, למה דווקא עכשיו? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? תאמת שאני לא רעבה, נדיר נדיר.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 רגילה, ו3 מתנות יומולדת(בצורות..) 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?אם אמשיך לחפף, כן.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חניך שליP: 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גננת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת.. 54. על מה אתה חושב כרגע? על השאלון 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ?! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סעודה שלישית 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אשן על 32987 מזרונים שמתחתם אפונה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חחחח 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? שלא תדעו 62. מה עושה לך את זה?בלאגן 63. מה זה היפי? אדםכלשהו 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?נופ. 65. מה היית בגלגול הקודם? פרה. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? פרה, כי עד שהצלחתי לעלות בדרגה לאדם הוכחתי שאני לא עושה כלום חוץ מלאכול.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?בובה חצי הרוסה שמתאימה לילדה בת 4, למרות שגם היא היתה זורקת אותה. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למען האמת, יש כאלה שהיו מגדירים אותי ככה. 69. האם אתה בעד אונס דובים? כמובן, כמובן.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני איזה חודש, דלקת גרון אוזניים וחום 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדיי שלא יראו את הבלורית 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? השפן של פלייבוי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אתעורר מהחלום 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?הו. זה יהיה מגניב. אבל שיהיה ארוך! 78. על מה תקבל פרס נובל? על טימטום הדלקת נרות! אחזור מוצ"ש\כשלא יהיו אנשים חח

vered151

New member
אני אני אנייי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לא זוכרת
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הכי הרבה שלי זה היה 16 אני חושבת 5.באיזה צבע הפוני שלך? חום כהה 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? חחחחחח 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? "וזה תמיד אהבה" של עברי
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? בכיף שלהם.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? הא?! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא..חח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לאיודעת...לצחוק שעות אולי? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? וואט דה פאק?! חח 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? סורי לא חתולה 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? נהגים חראות!!!!!!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת1! שאני אכתוב אני אגיד לכם 21. באיזה צבע הגלימה שלך? אין 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חחחח...לא משליכים את יעקב, הוא מלך
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם דווקא משחקים! לכו לקנדה ותראו! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מאותה סיבה שחתולות לא יכולות לחלות בפלפלת.. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 10 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת /פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הלכתי מעצמי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מכונית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בדיוק פה כי ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חחח 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם לעולם לא 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת עכשיו נו 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? חחחחח תלוי איזה 34.מה היה הספר האחרון שקראת? מלך החומוס ומלכת האמבטיה לפני שמונים אלף שנה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
36. האם אתה חבר בכת השטן?
אמאאאלה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שיכתבו משו 38. האם אתה אלוהים?
39. האם יש לך פיצול אישיות?
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא ידעת 41. מה המסטיק האהוב עלייך? פטל לימון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז?
45.מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת עם עננים לבנים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אוהבת אותכם 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בתקווה שאני לא אאחר לפעולה.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מורה
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא יודעת 54. על מה אתה חושב כרגע? ששי יהרוג אותי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוגגג אותההה במכותתת!!!!!!! אתמול ראיתי!!!! ררר 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? שרוני..חחח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? שאלה טובה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? לא יודעת נו 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אממ..וואלה לא יודעת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? סבבה דווקא 62. מה עושה לך את זה? ורידים בולטים בידיים!!! חחח
63. מה זה היפי? היפים זאת איזה תנועה של הילדים בארה"ב..ילדי הפרחים נו.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? סוגדת? לא ממש 65. מה היית בגלגול הקודם? פרפר
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? וואלה לא יועת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממ..חחחחח ספר של התבגרות כזה..מעניין איפה הוא בדיוק 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? ממש לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? ממש לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שונאת תשאלה הזאתי..לא יודעת אין משו שהוא מעלל הכל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבוע ככה...כאבי ראש, גרון, בטן, מחזור..הכל קיצר 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אנערף? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? הא? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? וואלה לא יודעת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרותת!! איכ 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לבקר מישו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לייזר 78. על מה תקבל פרס נובל? היפרקטיזם 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטח! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פi 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המסיבה אתמול 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מממ... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אפחד 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 זה מספר ראשוני 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שניצל או בשר אחר.. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זאת הכוונה של שיעור ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? המשחק "חתולה"? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? חחחחחחחח 92. מי חי בעליית הגג? המספר של "הר אדוני" חח 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שונאת מצלמותת אז כלופ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין לא תואמות 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה צמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ממ לא.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. חחח אין לי כוח 100. שלום. בהביי =]

שושו.

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יתקשר הביתה. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?חשבתי שעברנו את הבגרות הזו
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה,זה מתחיל לשעמם אותי בשלב מסויים. 5.באיזה צבע הפוני שלך?אין. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזוווווווווובזווווווווו 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?משהו מעפן שמגיע עם הפלאפון. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?יחסי חום וחיבה הדדים. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?העיקר הבריאות. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?מזג אוויר שרבי. 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא.... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?להרכיב משקםיים משינה. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? קרטון טורקיזי. 14. יש לך כרטיס תלמיד?כן. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?כחלחל. 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פיפי. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? גועל נפש. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? קרפדה מקפצת על שלוש. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? סגלגל נוטה לחום. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מתנפץ לאלפי גולות זכוכית. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?בגלל הזנב. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?בגלל הזנב. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?בגלל הזנב נו! 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? בוודאי. סתם,לא. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את אחותו של העולם, שיהיה עם מי לדבר. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מסטיק. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בתוך בועת סבון, נראה מגניב. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"לצערי השפעת כנראה חזרה..." 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? תל-קלמנטינה הדרומי. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הזנב. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?הגרווווווווגרוווווווווווווווו 34.מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת, אבל היה אחלה. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כן, כת הרפלקסים הסוררים. 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא תודה, בדיוק אכלתי. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?ספוג ירקרק מקיא את נשמתו. 38. האם אתה אלוהים? פעם ביומיים-שלושה. 39. האם יש לך פיצול אישיות?7 וחצי. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי הקפה דומה לטוש זוהר בחושך. 41. מה המסטיק האהוב עלייך?בטעם סטייק עסיסי ונודלס. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא. אבל יש'ך אש? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. אבל את באה לפה הרבה??? 44. האם ננשכת ע"י עז?כן. עז נהרות טיבטית אקזוטית. 45.מה מעיר אותך בבוקר?החזיר של השכן,אני מניחה. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כתמתם דשא. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?"חיים,תדליק את האורות בבקשה!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא...רגע,זה כולל שירות? 49. כמה כריות יש לך על המיטה?4 בערך. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?בוודאי.

שהשה.

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?נמלה אשכנזית רוקדת הורה ברוורס. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מגדל. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?פסנתר בצורת פיל. 54. על מה אתה חושב כרגע?על האפצ'י. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לפצוח בריקוד גרוזיני. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?היצור הירוק מהמסנג'ר. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מאחלת לו החלמה מהירה. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?קרוקודיל מטוגן בתוספת פירה זיתים. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אוכל קוטג' ירוקה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?הרצל. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו הקרחת של השכן. 62. מה עושה לך את זה?תפוח מחולק ל5 חצאים. 63. מה זה היפי? השם חיבה של היפופוטם המחמד שלי. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא.... 65. מה היית בגלגול הקודם?דג מלוח. 1,2,3! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?דג בחומץ. 4,5,6! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אני. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא... 69. האם אתה בעד אונס דובים?תלוי בסיטואציה. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? קפה. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?חזרת מצרית, לפני דקה וחצי. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? זה לא אמיתי???
73. האם היה לך אי פעם סטוקר?סטוקר...? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?השלישי מבאמצע. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?תעבורה הודית. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אקפוץ מגג הבניין בעירום חלקי. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?ארשום שיא גינס. 78. על מה תקבל פרס נובל?על המצאת האפרסק המקפץ הראשון. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?בהתחשב בעובדה שרק צמחים עושים זאת, כן!!! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פה [פההההההה] 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?אסלת השירותים. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שתיתי תה מהאוזן. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא הצלחתי לבלוע אותו. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אהמ....מה,מה השעה? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? נעלולי פלא. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי 6 נצמד ל7 כמו איזה. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?למה? כדאי ועוד איך! כל העסיסיות יוצאת. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?ארנבים דרוסים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי אחרת לא תכעס
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?ניתוח להסרת בתי השחי. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?כל דבר שבן אדם שיכור יכול להגיד לנעל. 92. מי חי בעליית הגג?ברבאח. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?שה שה ברשת. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? שמינית. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?בועטת בעצמי עד זוב דם ומונעת מחשקיי להשתלט עלי. 96. למה מגלחים כבשים?כי זה כיף D: 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אני יותר בקוע של סמבה יגוסלבית. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.לא אתדרדר לרמה הזו. 100. שלום.אני מעדיפה להתעלם מהשאלה. תודה. מדגישומטיק וכאלה.

may0rw

New member
אניי=]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יחזור לכוכב שלו. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אם כי..חח 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 20..בדוק 5.באיזה צבע הפוני שלך???? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? איייייייי 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? behind blue eyes...אין לי מושג למה..או ממתי.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חח זה מוזר קצת. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?חח אולי אם בראד פיט יבקש 11. האם יצא לך לשבור קיר?כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד?יאפ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פלאפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?אהא 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לא נעים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אריק קךפטון 21. באיזה צבע הגלימה שלך? לבן 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מכה חזקה
..כי הוא מאד מאד כבד.. ויהיה תאוצה ובום. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? אותה סיבה שהיפופוטם הוא לא חית מחמד 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם כלבים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן..פסיכולוג.. לא זוכרת למה..היה בכיתה ח'.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מאהב..חח 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה לאיזה אי שקט וטוב 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארה'ב.. יותר אפשרויות..יותר גדול.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שאני מוזרה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? live and let die 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שיער.. כי הוא לא חלק.. ואני אוהבת שיער חלק. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? ארץ אבות-רוברט האריס 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?שטנית 36. האם אתה חבר בכת השטן?כן כן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?סמיילי 38. האם אתה אלוהים? לפעמים 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?הוא משקה אקזוטי?
41. מה המסטיק האהוב עלייך?אבטיח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חח לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?חחח אנשים יכולים לקרוא לזה ככה..חח 44. האם ננשכת ע"י עז?לא חושבת 45.מה מעיר אותך בבוקר?מיוזיק 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?לבן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?they say true love is a suicide..boom 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?לא ישנה עם כרית..אז 0 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?אולי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?איש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מנתחת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?פסנתר 54. על מה אתה חושב כרגע?על איזה שיר שאני שומעת 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?חח להתעלם 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחחחחחחחחחחח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משהו לא טעים במיוחד 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אם אני אלבש כתר ושמלה ואתחיל לצעוק את זה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? די רגיל 62. מה עושה לך את זה?זיפים 63. מה זה היפי? סוג של וואנביז של אנשים מג'מייקה..חח סתם..אין לי מושג 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא 65. מה היית בגלגול הקודם?נפוליאון 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? איזה ממציא גדול.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?אתמול.. שפעת או משהו כזה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זיוף כזה..אז זה עוזר להראות שהוא מזויף 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?קולה.. כי רק אותו אפשר לשתות..חח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ספרות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח את ג' יפית 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אחמצן אותו..חח 78. על מה תקבל פרס נובל?על משהו שאני אמציא 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא חושבת 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול הגדול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?יש לי כמו מקדש לגיטרות..אז את זה 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא השגתי את מה שרציתי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?'יהיה טוב'.. מה זה יהיה טוב..מה ..עכשיו לא טוב.... בהה
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מרלין מנסון 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?הוא כן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הגלגלים של המכונית מלוכלכים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?דג 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי צריך לעשות ספורט..וזה ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היו לוקחים לי משהו..חח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?שהוא רוצה אותו 92. מי חי בעליית הגג?מלאכים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? של מי השורה הזאת..חחח 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחץ? 96. למה מגלחים כבשים?כי צריכים את הצמר שלהם לעשות בד 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לי בא יותר סלסה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. עשיתי את השאלון המושי מושי מושלםםםםםם הזה!!!1111111!!@@#$#%$^&%*^&)^&%%$#@!* 100. שלום.

gorck

New member
זה יהיה קשה...

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ינסה לחזור הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? סבבה?! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? עם עדשים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזז 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? "אם את בעניין" 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אם הם על הרצפה של החדר שלי,והם של אשה אז סבבה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? הרבה כסף... 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? ניבוי עתידות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אד'ום 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיייייייצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אייי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחורה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא מדברים על זה ברוטברג! 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה פוגע להם באף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אנחנו חולי כלבת! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? יועצת ופסיכולוג,סיפורים ארוכים 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? (אם בת כתבה את זה:) אותך... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? פלאפון 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איפה שאני, ישראל מדהימה! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? באסה לך... 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עופר-לנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מראה, ככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גררר 34.מה היה הספר האחרון שקראת? אבא עושה בושות 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שמישהי תצייר לי לב 38. האם אתה אלוהים? ברור! 39. האם יש לך פיצול אישיות? לי לא, וגם לי לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ככה?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוכל מסטיקים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? פלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כמו שלך... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני אוהב אותך 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ברור 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אח שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופא 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ביצה 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה אני אעשה היום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? תלוי מי זאת... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אף-אחד... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא יודע 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פמלה אנדרסון?! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שהוא נראה שאני הולך לישון 62. מה עושה לך את זה? את 63. מה זה היפי? ילד פרחים 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? כלום 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כלום 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ספרי לימוד 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא! 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? בשר 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכר 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? לא יודע 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? מזלג 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אאנוס מישהי כוסית ואתוודא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? כלום 78. על מה תקבל פרס נובל? כימיה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אני 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא זוכר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? ככה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? טעם של גלגל 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אותך 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? בעיטה ב_ _ _ _ _. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? הכל 92. מי חי בעליית הגג? ה"דוד מאנגליה" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שישי באחוזה של יו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ 96. למה מגלחים כבשים? שיהיה להן קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? רק אם את רוקדת איתי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ס22ה 100. שלום. היי

moshe present

New member
אבא עושה בושותתתתתת

אאא ספר אחד החזקים אחי יואו כמה אהבתי אותו איזה עוגה קטלנית !!

Wild Eye Joker

New member
אבא עושה בושות זה לא ספר לילדים?

על ילד שאמא שלו קרייריסטית ואבא שלו בעצם עושה את כל מה שאמא "אמורה" לעשות. והוא מפשל בעוגה לגן

למעלה