שאלון שבועי!D:

Frankielover7

New member
שאלון שבועי!D:

תודו שחיכיתם לזה!תודו D:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :
להקת השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו פחות טוב שקרה השבוע:
תמונת השבוע-> שיהיה לכם שבוע מצווין!D:

מעיין51

New member
בטח שחיכנו.... עם שעון :]

שיר השבוע: כמו שלך.. פשוט לא הפסקתי לשמוע אותו השבוע..הוא בכל מקום סרט השבוע: אממ 'אחים חורגים' קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353580,00.html :] להקת השבוע: ביט 69 התחדשות השבוע: התחלתי לשמוע את ביט 69 ואפילו הצטרפתי לפורום! ציטוט השבוע: 'ואני כזה קירח' משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 98 בביולוגיה =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] משהו פחות טוב שקרה השבוע: קיבלתי 15 בערבית =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ תמונת השבוע->

../images/Emo220.gifחולצה כחולה ושרוך אדום!!!

שיר השבוע:Green Day. Oasis - Boulevard of Broken Dreams סרט השבוע:אממ..לא יודעתXD קליפ/וידאו השבוע{מוזמנים להוסיף לינק}:אממ..ניראה לי שהקליפ של Slipknot-The Nameless להקת השבוע:אממ...ביט?XDלייק דע[=אממ...ניראה לי שגרין דיי..מטאליקה..אממ...סליפקנוט..כן... התחדשות השבוע:לק ירוק קמגניב חדשP:(שלא מפסיקה לחרוש עליו[=)אממ...ושון כבר לא הומו!!הוא סוף סוף משתין כמו גבר!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע:"תגיד...אתה כלב?""לא...""אז למה אתה כזה חתיך?"...XD"תגיד..אתה גשם?""לא...""אז למה אתה מחרמן?"יציאותי[= משהו טוב שקרה השבוע:אמ...ניראה לי שהכל...בערך... משהו פחות טוב שקרה השבוע:התעודה... תמונה השבוע-> [=

scary miss Mary

New member
לא עשיתי את זה כבר...?!

שיר השבוע: the beach boys - wouldn't it be nice סרט השבוע: kill bill להקת השבוע: אין כזאת.. התחדשות השבוע: הרבה טובלרון! ציטוט השבוע: "בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ.." (מורק!) משהו טוב שקרה השבוע: אמא אמרה לי שאני אטוס לדניאלי רק בתנאים מסויימים ואז אבא אמר שהוא אישית יידאג לזה שאני אטוס לדניאלי לחודש באיזה תאריך שאני ארצה ללא תנאים!!! משהו פחות טוב שקרה השבוע: דניאלי לא טרחה לדבר איתי כל השבוע כמעט!!! ואין לי תמונה השבוע.

ליעתע

New member
הו יא

שיר השבוע: בערך כל השירים של מופע האנבות של ד"ר קספר
סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט >.<" קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : כנ"ל להקת השבוע: מופע הארנבות של ד"ר קספר התחדשות השבוע: שרשרת וארנק=] ציטוט השבוע: "זה שהשיער לך נראה כמו פאה לא אומר שהוא מכוער.." משהו טוב שקרה השבוע:לידעת משהו פחות טוב שקרה השבוע: לידעת >.< תמונת השבוע-> אין D:

dweck2k

New member
הופה

שיר השבוע: State Of Fear - Useless ID סרט השבוע: לא ראיתי כלום השבוע. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : להקת השבוע: MAN ALIVE! התחדשות השבוע: עברתי דירה ציטוט השבוע: "Je Fumme Du Crack" משהו טוב שקרה השבוע: הסינגלס פלייליסט של ביט. משהו פחות טוב שקרה השבוע: אני שונא לעבור דירה. תמונת השבוע-> בלינק הזה ממש

zohar d

New member
אני מאוד מקווה..

שהציור עדיין על המקרר שלך =/ אם לא אני מאוד אעלב :( סתם. נמנמ סתם אני אשמח לדעת שאתה שומר על הציור.

אניאניאני../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

שיר השבוע:Want Ya!-Darin Zanyar סרט השבוע:סטפ אפ
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :גיב איט אפ טו מי להקת השבוע:+44 התחדשות השבוע:לא יודעת..
ציטוט השבוע:"Love it's NOT a maybe thing!" משהו טוב שקרה השבוע:לא יודעת. משהו פחות טוב שקרה השבוע:לא יודעת תמונת השבוע->בהודעה הבאה..אני בתגובה מהירה

me

שיר השבוע: Kyle's Mom's A Bitch - South Park סרט השבוע: ספיידרמן 2 להקת השבוע: no use 4 a name התחדשות השבוע: ארגז אפקטים משוגע לגיטרה. ציטוט השבוע: I can't even think of words to match the way I'm feeling משהו טוב שקרה השבוע: סינגל בגלגלצ משהו פחות טוב שקרה השבוע: אימו אימו אימו תמונת השבוע-> שום תמונה לא נכנסת, גדולות מדי..אין לי כוח לכווץ..=/

אני ../images/Emo98.gif

שיר השבוע: Rolling Stones - Wild Horses וכמובן - כמו שלך :] סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}: המ.. אין. להקת השבוע: שייגעצ וביט 69 :] התחדשות השבוע: המ.. פלאפון חדש ^^ ציטוט השבוע: "לפני חצי שנה התקשרתי אלייך, עכשיו נזכרת לבוא? או שזה היה זמן לא טוב אולי.. היו לך בגרויות? מה? אודישנים?" מתוך מישהו לרוץ איתו.. כי יובל אומר "אודישנים" בצורה שחייבים לצטט P: משהו טוב שקרה השבוע: המ.. קיבלתי 96 בתנ"ך.. וזה דיי הלם בשבילי >< משהו פחות טוב שקרה השבוע: קיבלתי 70 בספרות -.- תמונת השבוע-> שמתי אותה כבר.. התמונה של הסטיקר על שלט בת"א :]

NA BoldAs Love

New member
תנ''ך זה כיף! קל להוצאי בזה מעל 90.

וגם היסטוריה. וגם ספרות. וגם ג''ג. וכל הנושאים שצריך לחפור בהםם

zohar d

New member
אתם גורמים לי להראות טיפשה.

תנ"ך מאז כיתה א' אני שונאתת !@#$%^^&%^#$!!! מקצוע מעפןןן ומשעמם. בגלל זה גם הציונים שלי בו דיי גרועים.. יהיה טוב.

למעלה