../images/Emo71.gifאאאאני =]
שם: ורד... גיל: עוד 3 חודשים 17! =] לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! גם וגם אוהבים מסטיקים?
אוהבים מסטיק בזוקה?
מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? המסטיק טעם מסטיק אהוב? פטל-לימון
אוכלים חיות? דברים מאוד מסויימים ועוף? דברים מאוד מסויימים צימחוניים?
פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? מלפלפון וגזר פרי אהוב? הכללל...אפרסק, נקטרינות, אבטיח, תותים..את הפירות של החורף טיפה פחות..תפוז וכאלה לא עושה לי את זה =] עדיף לאכול בבית או במיסעדה? תלוי מי מבשל בבית
אוכל של אמא או אבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק. אבא לא יודע אפילו לחמם במיקרו אוהבים מרק? רק בצל ספגטי או פסטה? ספגטי זה הארוכים כאילו? אז פסטה =] עים קטשופ או בלי? תלוי מה.. נקניקייה או שניצל?
לא אוכלת נקנקיות...
אוהבים חסה? בסלט אולי אוהבים כרוב?
דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 7-8 ככה בקטע של ממתקים? כן אוהבים סוכריות גומי? נחשים וכאלה? לא ממש אוכלים מול הטלוויזיה?
ומול המחשב?
כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? בין 1 ל 2 תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא
פיצה או המבורגר? המבורגר קרמבו או בורקס? קרמבו! אוכלים בריא?
אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? חח..קשה-קשה. נראה לי עם הסופלה אוכלים בלילה?
מה אוכלים בבית ספר? שוגי גו ולפעמים פיתה נחמדת מאכל אהוב? הקובה של סבתא. איפה סבתא, איפה?!
שתייה אהובה? נסטייייייי
אוהבים פסיפלורה?!
גלידה או ארטיק? בזמן האחרון אני בקטע של ארטיקים שוקו או קפה? קפה קר, עם קרח וגלידה למעלה, תודה
קולה או מים? מים!
יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? ממש לא! עכשיו נהייתם רעבים? תאמת הייתי כבר קודם..*מחכה לארוחת שישי* אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? לפעמים קונה אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? אם זה לא טעים לי אני לא אוכל וההפך? לא... עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים?
שם: ורד... גיל: עוד 3 חודשים 17! =] לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! גם וגם אוהבים מסטיקים?