שאלון שבועי|מזון|

vered151

New member
../images/Emo71.gifאאאאני =]

שם: ורד... גיל: עוד 3 חודשים 17! =] לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! גם וגם אוהבים מסטיקים?
אוהבים מסטיק בזוקה?
מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? המסטיק טעם מסטיק אהוב? פטל-לימון
אוכלים חיות? דברים מאוד מסויימים ועוף? דברים מאוד מסויימים צימחוניים?
פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? מלפלפון וגזר פרי אהוב? הכללל...אפרסק, נקטרינות, אבטיח, תותים..את הפירות של החורף טיפה פחות..תפוז וכאלה לא עושה לי את זה =] עדיף לאכול בבית או במיסעדה? תלוי מי מבשל בבית
אוכל של אמא או אבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק. אבא לא יודע אפילו לחמם במיקרו אוהבים מרק? רק בצל ספגטי או פסטה? ספגטי זה הארוכים כאילו? אז פסטה =] עים קטשופ או בלי? תלוי מה.. נקניקייה או שניצל?
לא אוכלת נקנקיות...
אוהבים חסה? בסלט אולי אוהבים כרוב?
דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 7-8 ככה בקטע של ממתקים? כן אוהבים סוכריות גומי? נחשים וכאלה? לא ממש אוכלים מול הטלוויזיה?
ומול המחשב?
כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? בין 1 ל 2 תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא
פיצה או המבורגר? המבורגר קרמבו או בורקס? קרמבו! אוכלים בריא?
אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? חח..קשה-קשה. נראה לי עם הסופלה אוכלים בלילה?
מה אוכלים בבית ספר? שוגי גו ולפעמים פיתה נחמדת מאכל אהוב? הקובה של סבתא. איפה סבתא, איפה?!
שתייה אהובה? נסטייייייי
אוהבים פסיפלורה?!
גלידה או ארטיק? בזמן האחרון אני בקטע של ארטיקים שוקו או קפה? קפה קר, עם קרח וגלידה למעלה, תודה
קולה או מים? מים!
יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? ממש לא! עכשיו נהייתם רעבים? תאמת הייתי כבר קודם..*מחכה לארוחת שישי* אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? לפעמים קונה אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? אם זה לא טעים לי אני לא אוכל וההפך? לא... עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים?

Ben Dor

New member
אאאאאני

שם: בן דור גיל: 17 לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! לחיות בשביל לאכול אוהבים מסטיקים? נחמד אוהבים מסטיק בזוקה? נחמד מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? שניהם זה פשוט גאוני טעם מסטיק אהוב? פירות אוכלים חיות? יאפ ועוף? יאפ צימחוניים? מה אני עומואית!? פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? אין פרי אהוב? אבטיח מנגו בננה תות עדיף לאכול בבית או במיסעדה? שניהם אוכל של אמא או אבא? אמא אוהבים מרק? כה ספגטי או פסטה? שניהם אותו דבר לא?! עים קטשופ או בלי? עםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נקניקייה או שניצל? שניצלל אוהבים חסה? איככככ אוהבים כרוב? איכככככככככככ דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 9789765423123156498798423142346584867 בקטע של ממתקים? בקטנה אוהבים סוכריות גומי? לא משהו אוכלים מול הטלוויזיה? יאפ ומול המחשב? יאפ כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 3 ככה תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא פיצה או המבורגר? וואייי שניהם קרמבו או בורקס? מה זה הבחירות האלה הכל טעים אוכלים בריא? לא אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים?שוקולדדדד אוכלים בלילה? לא תמיד מה אוכלים בבית ספר? סנדוויץ מאכל אהוב? שוקולדדדד שתייה אהובה? קולה אוהבים פסיפלורה?! איככככככככ גלידה או ארטיק? גלידה שוקו או קפה? שוקווו קולה או מים? קולה יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? תלוי איך הוא נראה עכשיו נהייתם רעבים? לא אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? תלוי במצברוח אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לאאאאא וההפך? כההה עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא סייממתיייי

Grey Faerie

New member
שאלון ואז תנ"ך../images/Emo88.gif

אמא:[ הכל לחוץ לי. שם: סאאאאאאאפיר. גיל: 16.8 ויום :] לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! למות, למה לחיות אוהבים מסטיקים? באאאאאארור! החיים שלי בערך. אוהבים מסטיק בזוקה? לא ממש, הטעם עובר מהר והמסטיק הופך להיות מגעיל כזה ולא לעיס. (והריי לכם- חפירה ב60 שניות על מצב מסטיקי הבזוקה בפה שלי) מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? הבדיחה!!! טעם מסטיק אהוב? מנטה.. אוכלים חיות? בשר זה רצח. ועוף? לא! צימחוניים? אכן כך. פירות או ירקות? ירקות!! כ"כ. ירק אהוב? אממ, בעיקרון הכל, אבל חסה, מלפפון, עגבניה וכו'
פרי אהוב? נקטרינה, מנגו, אפרסק... עדיף לאכול בבית או במיסעדה? בבית.
אוכל של אמא או אבא? אמא חחח, למרות שאבא מבשל ביוםיום, ובאמת שהוא מתאמץ, אבל לאמא יש את הטאץ הזה. אוהבים מרק? כן למה לא:] ספגטי או פסטה? ספגטי... יותר כיף לאכול עים קטשופ או בלי? איככככככככככס נקניקייה או שניצל? איכסססססססססס אוהבים חסה? ברור!!! כוח החסההההההההה אוהבים כרוב? גם כן:] דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 7 בקטע של ממתקים? רוב הזמן. אבל אני חייבת מים אח"כ אוהבים סוכריות גומי? לא... אוכלים מול הטלוויזיה? חחח כן, כל הזמן ומול המחשב? גם כן
... כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 1 עיקרית ועוד ירקות חטיף אנרגיה, גרנולה, מעדנים של דנונה וכאלו... תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא
פיצה או המבורגר? פיצהההה. קרמבו או בורקס? קרמבו! ברור. אוכלים בריא? משתדלת אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים?
לאיודעת, עם שוקולד של מקס ברנר או משו חח אוכלים בלילה? תלוי מה אוכלים בבית ספר? חטיף אנרגיה ותפוח לפעמים מאכל אהוב? ניוקי של סבתאאאאא! יאמי שתייה אהובה? מים אוהבים פסיפלורה?! כן! זה טעים גלידה או ארטיק? גלידהההההה שוקו או קפה? קפה! שוקו מגעיל אותי קולה או מים? מים יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? לא, נלך על המוכר והטוב עכשיו נהייתם רעבים? לא ממש, כרגע אכלתי אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? חח מה אתם רוצים שאני ארעיל את עצמי עם האוכל הזה? אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? מה הכוונה
וההפך? ? עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא
0 הודגש באמצעות מדגישומטיק
ואימרו אמן:) אללה,תנ"ך

moshe present

New member
גם את בחרישה מטורפת לתנ"ך?

פאק למדתי עד אחת עשרה וחצי... זה לא נורמאלי ללמוד ביום שישי בלילה :( אני אמורה לצאת, להנות. לא להיות בבית וללמוודד

Grey Faerie

New member
גם אני הייתי אמורה לעשות את זה!

בסוף העדפתי לראות סרט טוב
אבל היום אני מתחילה
יש לי שלושה ימים, זה אמור להספיק, אני מקווה.
מקסימום היא אוהבת אותי, היא תגיש אותי על 100 במילא
חחח הלוואי... תנ"ך זה מעצבן >:

moshe present

New member
אוכל זה טוב =}

שם:שי גיל: עוד שלושה שבועות 17
לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! לחיות בשביל לאכול אוהבים מסטיקים?לאא אוהבים מסטיק בזוקה?לאא מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? בדיחה לא אוהבת מסטיק. טעם מסטיק אהוב?די כבר עם כל שאלות המסטיק האלה
אוכלים חיות? כן ועוף? חחחח כן צימחוניים? לאור העובדה שאני אוכלת חיות ועוף אז לא. פירות או ירקות?פירות זה איכסה. עגבניה שולטת וזהו. ירק אהוב?עגבניה. פרי אהוב?איכסה. עדיף לאכול בבית או במיסעדה? מסעדהה אוכל של אמא או אבא? אמאאא אוהבים מרק? לפעמים. ספגטי או פסטה? פסטה. עים קטשופ או בלי? עם המון קטשופ. נקניקייה או שניצל?שניצל. אוהבים חסה?לאאא אוהבים כרוב? לאאא דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 1000 בקטע של ממתקים? שוקושוגי ועוגיות ברגיל. פעם ב ביסלי ובמבה. אוהבים סוכריות גומי? לאא אוכלים מול הטלוויזיה? חחח תמיד ומול המחשב? לא מגיל 0 טבוע לי בראש- לא אוכלים ליד המחשב!!! כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? המממ רגע.. בוקר.. אחה"צ.. סוג של ערב... שתיים וחצי ועוד סנדוויצים ושטויות. תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? חחח לא פיצה או המבורגר? פיצהה קרמבו או בורקס? קרמ-בוא אוכלים בריא? הממ לא ממש אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? שוקולד אהובי אוכלים בלילה? אוכלת כשרעבה לא חשובה השעה. מה אוכלים בבית ספר? סנדוויצ'ים כאלה מעוכים. חחח ובערך פעם בחודש חברה נחמדה קונה לי בגט
מאכל אהוב? רסק עגבניות. שתייה אהובה? מים זה טוב. אוהבים פסיפלורה?! איכסה. גלידה או ארטיק?גלידהה שוקו או קפה? שוקו שולט. קולה או מים?מים שליטה. יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? אם הוא נראה/נשמע טוב. עכשיו נהייתם רעבים? לא הרגע סיימתי לאכול שישי. אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? מביאים מהבית. אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא שזכור לי. וההפך? מיץ עגבניות. עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא אסור מול המחשב!! חחח

bAruLi

New member
למי יש כוח להדגיש? ../images/Emo3.gif

שם: בר גיל: 17 לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! לאכול בשביל לחיות אוהבים מסטיקים? כע אוהבים מסטיק בזוקה? לא ממש מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? הבדיחה, אם כבר טעם מסטיק אהוב? ארוויז [ככה קוראים לזה?] אדום/צהוב [נו אלה שכבר לא מייצרים
] אוכלים חיות? כנראה
ועוף? בקושי. צימחוניים? לא פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? גמבה פרי אהוב? אפרסק, ענבים, אבטיח, תותים, מנגו.. וכו' (= עדיף לאכול בבית או במיסעדה? גם וגם. בבית יותר טעים לפעמים, ובמסעדה לא צריך לשטוף כלים
אוכל של אמא או אבא? אבא
אוהבים מרק? נמ.. תלוי איזה ספגטי או פסטה? פסטה (= עים קטשופ או בלי? עם נקניקייה או שניצל? שניצל אוהבים חסה? לאלאלא אוהבים כרוב? לא ממש דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 0 איכס
בקטע של ממתקים? תלוי איזה :) אוהבים סוכריות גומי? מאוד
אוכלים מול הטלוויזיה? כע ומול המחשב? כע כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 3 תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא פיצה או המבורגר? פיצה. קרמבו או בורקס? בורקס :) (איכס קרמבו :S) אוכלים בריא? לא מקפידה אם האוכל היו בני אדם , עם מי היתם מתחתנים? מנגו
אוכלים בלילה? אם אני רעבה? כן. מה אוכלים בבית ספר? סנדוויץ' בימים קצרים, ובחדר אוכל בימים ארוכים. מאכל אהוב? איטלקי [פסטות וכו'], גבינות, חמאת בוטנים וגלידה
שתייה אהובה? שייקים של פירות, נסטי אפרסק
אוהבים פסיפלורה?! חביב גלידה או ארטיק? גלידה!
שוקו או קפה? שוקו
קולה או מים? מים! יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? אם הוא מעניין אותי? אני אקנה. עכשיו נהייתם רעבים? לא ....אני עדיין לא מצליחה לזוז מארוחת שישי אצל סבתא אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? אין לנו קפיטריה. אוכלת בחדר אוכל
אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? אני לא אוכלת אוכל מגעיל. וההפך? יכול להיות .. מה אני מבינה בטעם של אחרים? עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא

אווווף עם המתכונת הזאת!!:<

שם: נועה גיל: 16.5 לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! גם וגם אוהבים מסטיקים? כן אוהבים מסטיק בזוקה? כן, אבל נגמר לו הטעם מהר מדיי:< מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? המסטיק?
טעם מסטיק אהוב? כל מסטיק אוכלים חיות? כן ועוף? עוף זו חיה. צימחוניים? לא פירות או ירקות? גם וגם:]] ירק אהוב? מלפלפון פרי אהוב? אפרסק עדיף לאכול בבית או במיסעדה? מסעדה אוכל של אמא או אבא? אמא!! אוהבים מרק? כן ספגטי או פסטה? מה ההבדל?:S עים קטשופ או בלי? בלי נקניקייה או שניצל? שניצצלל אוהבים חסה? זה נחמד אוהבים כרוב? לא ממש דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 10 בקטע של ממתקים? לא אוהבים סוכריות גומי? כןן:]] זה מזכיר לי טיול שנתי! אוכלים מול הטלוויזיה? לא ממש ומול המחשב? לא כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 3? תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא חח פיצה או המבורגר? המבורגר קרמבו או בורקס? קרמבו אוכלים בריא? כן, משתדלת כמה שיותר. אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? אוכלים בלילה? לא, אני ישנה בלילה. מה אוכלים בבית ספר? סנדוויץ'. מאכל אהוב? ממממממ סלט עוף! שתייה אהובה? מיץ אשכולויות, נס טי, ומים. אוהבים פסיפלורה?! זה חביב. גלידה או ארטיק? גלידה! אבל ביום חם אין על קרטיב מלון!
שוקו או קפה? גם וגם קולה או מים? מים יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? לא. עכשיו נהייתם רעבים? לא. אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? מביאה מהבית. אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא:S וההפך? כןP: עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה