שאלון שבועי|מזון|

גליזה

New member
שאלון שבועי|מזון|

הפעם בנושא אוכל
(קרדיט לפורום סקרים ושאלונים
) אין לי ממש זמן לחבר הפעם בעצמי, או לחפש שאלונים שחיברתי בעצמי בעבר בפורום מארון 5
אז..זה מה יש
שם: גיל: לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! אוהבים מסטיקים? אוהבים מסטיק בזוקה? מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? טעם מסטיק אהוב? אוכלים חיות? ועוף? צימחוניים? פירות או ירקות? ירק אהוב? פרי אהוב? עדיף לאכול בבית או במיסעדה? אוכל של אמא או אבא? אוהבים מרק? ספגטי או פסטה? עים קטשופ או בלי? נקניקייה או שניצל? אוהבים חסה? אוהבים כרוב? דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? בקטע של ממתקים? אוהבים סוכריות גומי? אוכלים מול הטלוויזיה? ומול המחשב? כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? פיצה או המבורגר? קרמבו או בורקס? אוכלים בריא? אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? אוכלים בלילה? מה אוכלים בבית ספר? מאכל אהוב? שתייה אהובה? אוהבים פסיפלורה?! גלידה או ארטיק? שוקו או קפה? קולה או מים? יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? עכשיו נהייתם רעבים? אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? וההפך? עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? והמדגישומטיק, כמובן

Wild Eye Joker

New member
הפסקה ממת' ><'

שם: שיר גיל: 17 לחיות בשביל לאכול או לאכול בשביל לחיות?! שאלה קשה
אוהבים מסטיקים? אהא אוהבים מסטיק בזוקה? לא;[ מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? שניהם זבל טעם מסטיק אהוב? מנטה אוכלים חיות? לא ועוף? זה חיה. לא צימחוניים? כן פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? ברוקולי, וכרובית פרי אהוב? אפרסק, תותים, מנגו.. עדיף לאכול בבית או במסעדה? תלוי במצב רוח אוכל של אמא או אבא? אמא אוהבים מרק? בחורף ספגטי או פסטה? פסטה עם קטשופ או בלי? בלי נקניקייה או שניצל? None אוהבים חסה? לא אוהבים כרוב? כן דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 10 בקטע של ממתקים? אהא אוהבים סוכריות גומי? אהא..אבל לא אוכלת את זה. אוכלים מול הטלוויזיה? חח ומול המחשב? כשאבא לא בבית כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 3 תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא פיצה או המבורגר? פיצה קרמבו או בורקס? אי אפשר לבחור אוכלים בריא? משתדלת אם האוכל היו בני אדם , עם מי הייתם מתחתנים? פיצה כנראה. אוכלים בלילה? לא מה אוכלים בבית ספר? סנדויץ'? מאכל אהוב? יש המון נו שתייה אהובה? מים אוהבים פסיפלורה?! לא גלידה או ארטיק?ארטיק שוקו או קפה? שוקו קולה או מים? מים יש מאכל חדש במסעדה\חנות-תרוצו לקנות? לא עכשיו נהייתם רעבים? לא אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? לפעמים ככה ולפעמים ככה אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא וההפך? למה לא עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? נה ~~~~~~

גליזה

New member
../images/Emo99.gifברוקולי, כרובית../images/Emo47.gif

אה ו..עאלק לא אוכלת
אכלת בפסח סוכריות גומי

Wild Eye Joker

New member
חטאתי

אני בגמילה. וגם כשאכלתי את זה אני אמרתי שאני בכלל לא אמורה לאכול.

Keren I6

New member
oh well../images/Emo9.gif

שם:קרן
).בקרוב 17. לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?!שניהם
אוהבים מסטיקים?מכורה למסטיקים
אוהבים מסטיק בזוקה?כן,מי לא אוהב?
מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה?הבדיחה טיפשית כמעט תמיד.ברור שהמסטיק
טעם מסטיק אהוב?קולה
אוכלים חיות?חחחחח,אוי,לי,איך זה נשמע
אבל כן,כעקרון כן
ועוף?אכן צימחוניים?לא.
פירות או ירקות?פירות
ירק אהוב?עגבניה
וגם קולורבי. פרי אהוב?בננה. עדיף לאכול בבית או במיסעדה?במסעדה. אוכל של אמא או אבא?אמא,אבא בקושי מבשל!
אוהבים מרק?כן,אבל תלוי מאוד איזה מרק. ספגטי או פסטה?ספגטי.. עם קטשופ או בלי?עםםםםםם
מתה על קטשופ,זה הולך כמעט עם כל דבר
נקניקייה או שניצל?שניצל
אוהבים חסה?חח לא ממש,אבל בסלט זה אחלה
אוהבים כרוב?רק בסלט
דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד?10!!!!!!!!!!
בקטע של ממתקים?כן
אוהבים סוכריות גומי?אוהבת כן,אבל לא מכורה לזה כמו מי שאני מכירה
אוכלים מול הטלוויזיה?חחח כן,הרגל מגונה. וגם ליד המחשב!
ומול המחשב?חח כן^^ כמה ארוחות ביום אתם אוכלים?שלוש ארוחות גדולות ובאמצע כל מיני שטויות
תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם?ברור שלא!
פיצה או המבורגר?שאלה קשה
נו פיצה
קרמבו או בורקס?חח קרמבו!
אוכלים בריא?משתדלת
אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים?עם השוקולד,הוא כזה מתוק!
אוכלים בלילה?כן,לפעמים בא לי חשק לטרוף חצי מקרר ממש מאוחר בלילה
מה אוכלים בבית ספר?אני לא אוהבת לאכול בבית ספר. התרגלתי לאכול ארוחת בוקר גדולה בבית ולחזור הבייתה אחרי הבית ספר ולאכול ארוחת צהריים
מאכל אהוב?שוקולד
שתייה אהובה?שוקו
אוהבים פסיפלורה?!לא!!!!!!!!
זה לא טעים.. גלידה או ארטיק?גלידה
שוקו או קפה?שוקו. לא מסוגלת בכלל לשתות קפה! זה מר!
קולה או מים?מים. יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות?אני לא ארוץ,אבל בהזדמנות אני אנסה. עכשיו נהייתם רעבים?לא כ"כ.חח. אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית?לא זה ולא זה
אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל?לא! וההפך?גם לא. עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים?מנשנשת..
שאלון נחמד

גליזה

New member
אני. אני. אני. אאאאאאני אני (יוני בלוך../images/Emo6.gif)

שם: גל
(גלי!
) גיל: 16 וחצי
לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! לחיות בשביל לאכול בשביל לחיות בשביל לאכול!
או פשוט, לאכול מתי שבא בלי להכנס לפילוסופיות..
אוהבים מסטיקים? אמ, כן...סוכריות יותר
אוהבים מסטיק בזוקה? רק אם אין משהו יותר טוב. עדיף בטעם אבטיח, תות או דובדבן! מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? המסטיק
טעם מסטיק אהוב? אבטיח, תות, דובדבן?
אוכלים חיות? כן
ועוף?
עוף זה ציפור ופרה זו חיה?! אמ, כן
צימחוניים? לא
. מן הסתם שאם כתבתי שאני אוכלת חיות אני לא צמחונית, ואם כתבתי שאני לא אוכלת חיות, אני צמחונית
פירות או ירקות? אהה
ירקות
ירק אהוב? ברוקולי, כרובית, תפו"א, סלרי וכל הירוקים האלה שדוחפים למרק (זה כולל פטרוזיליה
) אה וגם וגם אבוקדו
ועגבניות?
עזבו אותי. ירקות שליטה וזהו. פרי אהוב? מממ תפוזים, קלמנטינות, תותים (רק בסוכר!!), בננות וכו'!
עדיף לאכול בבית או במיסעדה? בבית, אבל רוב הזמן אין כוח אז יאללה למסעדה
(
אני דווקא אשמח) אוכל של אמא או אבא? מממממממ של אבא, רק כי של אמא מדרדר. פעם היא הייתה מכינה אוכל כ"כ טוב
אוהבים מרק? כןןןןןןן
ספגטי או פסטה? פסטה
וספגטי זה גם ככה סוג של פסטה
עים קטשופ או בלי? אמ, בזמן האחרון בלי אבל אבל..תלוי. לא מפריע לי
נקניקייה או שניצל? שניצל אוהבים חסה? לא מתה עליה אוהבים כרוב? הוא נחמד בסלט כרוב
דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? כוסאמאשלכם
10. אה, אבל אני בגמילה אז.....5?
בקטע של ממתקים? אני אשמח, תודה אוהבים סוכריות גומי?
כן, במיוחד כאלה טריות ולא מיושנות
אוכלים מול הטלוויזיה? כן ומול המחשב? גם
כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? כמה שיוצא
תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא פיצה או המבורגר? המבורגר. או פיצה..האמ, המבוגר. קרמבו או בורקס? בורקס
אוכלים בריא? אמ, לא בהקפדה אבל כן
אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? (ויי זמירות. אוכל טעים ולא טעימים >< אם האוכל היה*) לא הייתי מתחתנת עם אוכל, זה לא נשמע לי נחמד ללכת לישון כשברוקולי מחבק אותי! אוכלים בלילה? גם
מה אוכלים בבית ספר? לא אוכלת בבי"ס. תמו ימי מגמת מחול. מאכל אהוב? זה לא ייגמר לעולם, הרשימה שלי שתייה אהובה? נקטרים למיניהם, תפוזים סחוט טרי, מילקשייק שוקולד
אה וגם! תות קיווי על בסיס תפוז בג'וס לנד! אוהבים פסיפלורה?! כן!!1 גלידה או ארטיק? כואסאמאשלכם
גלידה שוקו או קפה? כוסאמאשלכם
שוקו קולה או מים? אם המים לא מינרליים - תנו לי קולה
יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות?
מה זה "תרוצו לקנות?" תלוי מה זה ואם אני אוהבת את זה ועד כמה אני באמת רעבה. ונואשת.
עכשיו נהייתם רעבים? עשיתם לי חשק למרק עוף עם שלל ירקות
אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? איזה קפיטריה???
את אבי סגרו והקיוסק של דינה מוכר דברים לא כ"כ אכילים! (לא משנה כמה תכחישו את זה! מאיהאסתר וכל השאר!
) אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא
אלא אם כן לא ידעתי שהוא מגעיל
וההפך? כן
עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא

yaelush3

New member
=]

שם:יעלי גיל:עוד מעט 17 לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?!לאכול בשביל לחיות אוהבים מסטיקים?כן אוהבים מסטיק בזוקה?לא מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה?הבדיחה טעם מסטיק אהוב?תפוח אוכלים חיות?אכן ועוף?עוף זו לא חיה? צימחוניים?^^ פירות או ירקות? ירק אהוב?מלפפון פרי אהוב?שזיף עדיף לאכול בבית או במיסעדה?מסעדה אוכל של אמא או אבא?אבא אוהבים מרק?לא ספגטי או פסטה?פסטה עים קטשופ או בלי?בלי נקניקייה או שניצל?שניצל אוהבים חסה?לא אוהבים כרוב?לא דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד?9 בקטע של ממתקים?לא ממש אוהבים סוכריות גומי?לא אוכלים מול הטלוויזיה?לא ומול המחשב?כן כמה ארוחות ביום אתם אוכלים?3?4? תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם?מזה לא פיצה או המבורגר?המבורגר קרמבו או בורקס?בורקס אוכלים בריא?משתדלת אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? אוכלים בלילה?לא מה אוכלים בבית ספר?בבוקר סנדויץ',בצהריים-כלום מאכל אהוב?המבורגר שתייה אהובה?תפוזים אוהבים פסיפלורה?!כן גלידה או ארטיק?גלידה שוקו או קפה?קפה קולה או מים?מים יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות?לא עכשיו נהייתם רעבים?לא אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית?לפעמים ככה ולפעמים ככה אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל?לא וההפך?לא עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים?לא שבת שלום..!!=]

פחח

שם: אוליב, בשבילכם. גיל: 16 וחצי ככה לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! שניהם אוהבים מסטיקים?
אוהבים מסטיק בזוקה?
מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? המסטיק
טעם מסטיק אהוב? מנטה אוכלים חיות? פרה? ועוף? בטח. צימחוניים? חלילה לי פירות או ירקות? הכל ירק אהוב? חסה פרי אהוב? תפוח עדיף לאכול בבית או במיסעדה? בבית אוכל של אמא או אבא? של מי שמכין אוהבים מרק? בטח ספגטי או פסטה? ספגטי עם קטשופ או בלי? בלי
נקניקייה או שניצל? שניצל אוהבים חסה? בטח אוהבים כרוב? בטח דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 9.88888889 בקטע של ממתקים? לפעמים אוהבים סוכריות גומי? לא במיוחד אוכלים מול הטלוויזיה? לא ומול המחשב? פירות כן כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? שתיים, בד"כ. תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? כן
פיצה או המבורגר? פיצה קרמבו או בורקס? בורקס, אם כבר שאלתם אוכלים בריא? כן, אולי. אם האוכל היו בני אדם, עם מי הייתם מיתחתנים? ממממממ גלידה אוכלים בלילה? לא, ישנים בלילה
מה אוכלים בבית ספר? תלוי אם אני לוקחת בכלל. מאכל אהוב? חסה? שתייה אהובה? מים אוהבים פסיפלורה?! לא במיוחד גלידה או ארטיק? גלידה [ותלוי] שוקו או קפה? שוקו קולה או מים? מים יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? לא עכשיו נהייתם רעבים? לא, אני בדיוק אחרי אוכל אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? מביאים מהבית, איזה קפיטריה בדיוק? אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא, כי לומדים מהנסיון? אבל כמעט הקאתי את הכרוב קודם, כי היה בו חומץ
וההפך? לא, זה מבחיל [פסטות למיניהן] עכשיו אתם, ברגע זה אתם אוכלים? לא

SheWillBeLoved

New member
כואב לי הראש../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

שם: רויטליסה גיל:16.9 בעוד יומיים[אני?סופרת ימים? נההה] לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! בשביל לחיות אוהבים מסטיקים? בוודאי! אוהבים מסטיק בזוקה? אהא
מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? המסטיק. הבדיחות שטחיות למדי.. טעם מסטיק אהוב? קולה,דובדבן,מנטה...אין לזה סוף! אוכלים חיות? תרנגולת
.נו מה!
ועוף? יס. צימחוניים? תחשבו לבד,אני מניחה פירות או ירקות? אהמ.פירות ירק אהוב? עגבניה או בצל פרי אהוב? יש הרבה: אפרסק,מלון,בננה[או בנן
] וכו' עדיף לאכול בבית או במיסעדה? במסעדה.אבל כמובן תלוי איזו. אוכל של אמא או אבא? אמא.אבא לא מכין חחח אוהבים מרק? בטח! בליל סגריר אפלולי וקר.. ספגטי או פסטה? ספגטי
עים קטשופ או בלי? בוודאי שעם
נקניקייה או שניצל? נקניקיה אוהבים חסה? לא ממש.. אוהבים כרוב? אמ,במקצת דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 10! בקטע של ממתקים? ברוררררר[אותו ברור שרני אביב אמר לתמרה וייס בהצעת הנישואין.נו.עונה 3? שירו בה וזה? לא חשוב
] אוהבים סוכריות גומי? כןכןכןכןכןכן
אוכלים מול הטלוויזיה? לפעמים. ומול המחשב? כן חחח כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 3 בערך תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא:S פיצה או המבורגר? פיצה
קרמבו או בורקס? קרמבו אוכלים בריא?לא ממש אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? אמ..קרוב לוודאי שעם הגלידה:X אוכלים בלילה? לא.. מה אוכלים בבית ספר? סנדוויצ'ים שאמא מכינה
מאכל אהוב? עוגות למיניהן,גלידה,פיצה,ספגטי:$ שתייה אהובה? דיאט קולה,כמובן אוהבים פסיפלורה?! לא טעמתי מעולם גלידה או ארטיק? גלידה שוקו או קפה?שוקו.לא אוהבת קפה.זה מר כזה קולה או מים? קולהההה יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? חחח לא!P: עכשיו נהייתם רעבים? לא. אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? תלוי
אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? אמ לפעמים וההפך? יאפ עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק
למה אתם כולכם מוחקים את השורה הזו? רוע לב ממש
.

GR££N woMAN©

New member
טוב נו, נשתמש במדגישומטיק!../images/Emo11.gif

שם: ענבר גיל: היום 17
לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! לחיות בשביל לאכול!
אוהבים מסטיקים? יאפ
אוהבים מסטיק בזוקה? לא ממש מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? בדיחה טעם מסטיק אהוב? מנטה עדין של מאסט אוכלים חיות? עוף ועוף? יאפ צימחוניים? לא פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? כרוב פרי אהוב? בננה עדיף לאכול בבית או במיסעדה? מסעדה מה
אוכל של אמא או אבא? אבא אוהבים מרק? יאפ ספגטי או פסטה? ספגטי עים קטשופ או בלי? עם!!1 נקניקייה או שניצל? שניצל. איכ נקניקייה
אוהבים חסה? יאפ אוהבים כרוב? מאוווווד
דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 11
בקטע של ממתקים? חזק! אוהבים סוכריות גומי? כן כן אוכלים מול הטלוויזיה? ברור ומול המחשב? כן כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? אני לא אוהבת מסודר תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם?לא פיצה או המבורגר?פיצה קרמבו או בורקס? קרמבו אוכלים בריא? לא
אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? הא?
אוכלים בלילה? כן
מה אוכלים בבית ספר? כן כן מאכל אהוב? יש הרבה שתייה אהובה? קולה, לימונדה אוהבים פסיפלורה?! כןן
גלידה או ארטיק? ארטיק שוקו או קפה? שוקו קולה או מים? קולה יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? הממ לא עכשיו נהייתם רעבים? לא אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? לפעמים.. ממש לעיתים רחוקות קונה בקיוסק אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא, למה שאני אוכל אוכל מגעיל?
וההפך? כן עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

linoy7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif../images/Emo41.gif

Grey Faerie

New member
מזל טובבבבבב!

המוןאושר ועושר ונדיבות וכל השאר
יומולדת שמח בובה
:]

D a N i T a

New member
אניני ../images/Emo9.gif

שם:דנית גיל:17 וחודשיים בידיוק חח לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?!לאכול בשביל לחיות אוהבים מסטיקים?כן
אוהבים מסטיק בזוקה?כן אבל מעדיפה הובה בובה או משו כזה.... מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה?המסטיק... הבדיחה מעפנה טעם מסטיק אהוב?דודבןןן
אוכלים חיות?כן
ועוף?כן צימחוניים?לא פירות או ירקות?פירות ירק אהוב?סלרי, אבל בלי העלים וגזר
פרי אהוב?אפרסק ודודבנים עדיף לאכול בבית או במיסעדה?בבית... אין על האוכל של אמא אוכל של אמא או אבא?אמא.... אבא לא ממש מבשל חחח אוהבים מרק?כן ספגטי או פסטה?כן
עים קטשופ או בלי?בלי... לא אוהבת קטשופ
נקניקייה או שניצל?שניצל אוהבים חסה?כן אוהבים כרוב?רק בסלט בלי מיונז דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד?9.5 בקטע של ממתקים?לפעמים אוהבים סוכריות גומי?כן אוכלים מול הטלוויזיה?יש לנו טלויזיה במטבח חח ומול המחשב?לפעמים כמה ארוחות ביום אתם אוכלים?2 תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם?לא פיצה או המבורגר?פיצהה קרמבו או בורקס?בורקס... לא אוהבת קרמבו אוכלים בריא?נראה לי אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים?עם פיצה? אוכלים בלילה?לא מה אוכלים בבית ספר?פרוסה עם מה שאמא מכינה ואם מתחשק אז גם פרי שיש בתיק.... מאכל אהוב?פיצה וספגטי שתייה אהובה?אפרסק ומנגו אוהבים פסיפלורה?!כן גלידה או ארטיק?ארטיק שוקו או קפה?שוקו קולה או מים?קולה יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות?לא עכשיו נהייתם רעבים?לא.... אכלתי לפני חצי שעה אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית?מביאים מהבית בדר"כ כי אין ממש מה לאכול בקפיטריה אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל?לא וההפך?כן עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים?לא..... הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבת שלום

Black Balloon

New member
מדגישומטיק ../images/Emo99.gif

שם: שני גיל: 16.8 לחיות בישביל לאכול או לאכול בישביל לחיות?! לאכול בשביל לחיות אוהבים מסטיקים? כן, אבל רק ללא תוספת סוכר
אוהבים מסטיק בזוקה? לא, אני לא יכולה לסבול מסטיקים עם תוספת סוכר
מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? שום כלום טעם מסטיק אהוב? תות מנטה/ עלמה אוכמניות אוכלים חיות? משתדלת שלא ועוף? גם צימחוניים? מנסה פירות או ירקות? פירות ירק אהוב? גזר, גמבה ועוד כמה ששכחתי פרי אהוב? מנגו, קיווי, תות, אגס עדיף לאכול בבית או במיסעדה? תלוי, בד"כ בבית אוכל של אמא או אבא? של אמא, אבא לא יודע לבשל
אוהבים מרק? כן, אבל לא כשחם ספגטי או פסטה? נה עים קטשופ או בלי? נה נקניקייה או שניצל? שניצל, אם כבר אוהבים חסה? כן, קצת אוהבים כרוב? אדום דרגו מ1-10 עד כמ אתם אוהבים שוקולד? 6 בקטע של ממתקים? פעם כן, עכשיו כבר לא כ"כ אוהבים סוכריות גומי? וואו, הרבה זמן לא נגעתי בהן
אוכלים מול הטלוויזיה? אהא
ומול המחשב? כן כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? לא סופרת תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא פיצה או המבורגר? אני שונאת את השאלה הזאת קרמבו או בורקס? קרמבו אוכלים בריא? לא ממש אים האוכל היו בני אדם , עים מי הייתם מיתחתנים? חחח איזו שאלה מצחיקה. ^^ באמת שאני לא יודעת
אוכלים בלילה? אממ.. לא מה אוכלים בבית ספר? סנוויץ' מאכל אהוב? אין אחד מיוחד שתייה אהובה? כרגע מים קרים (רצוי עם קרח) אוהבים פסיפלורה?! לא גלידה או ארטיק? ארטיק שוקו או קפה? קפה קולה או מים? מים יש מאכל חדש במיסעדה\חנות-תרוצו לקנות? חחח. לא עכשיו נהייתם רעבים? ממש לא אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? מהבית. איכ בבצפר
הכל מלא שמן מנועים מגעיל שפג תוקפו אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא וההפך? כן, אולי עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לועסת מסטיק

linoy7

New member
אני? רעבה? מה פתאום../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

הדגש|שם: לינוי
גיל: 16.8 לחיות בשביל לאכול או לאכול בשביל לחיות?! לאכול בשביל לחיות
אוהבים מסטיקים?
אוהבים מסטיק בזוקה? לא ממש מה אתם הכי אוהבים במסטיק בזוקה->המסטיק או הבדיחה? רק הבדיחה
טעם מסטיק אהוב? רק חריף
אוכלים חיות?
ועוף?
צימחוניים?
פירות או ירקות? ירקות ירק אהוב? גמבה
פרי אהוב?
/תפוח
עדיף לאכול בבית או במסעדה? בבית אוכל של אמא או אבא?
אבא לא מבשל
אז של אמא
אוהבים מרק? כן ספגטי או פסטה? פסטה עים קטשופ או בלי? עם! נקניקייה או שניצל? שניצל אוהבים חסה?
אוהבים כרוב? לא כ"כ דרגו מ1-10 עד כמה אתם אוהבים שוקולד? 15415645215 בקטע של ממתקים? נממ.. פעם הרבה יותר
אוהבים סוכריות גומי?
אוכלים מול הטלוויזיה? כן
ומול המחשב? ^^ כמה ארוחות ביום אתם אוכלים? 3
תעשו הכל כדי להשיג אוכל חינם? לא
פיצה או המבורגר? פיצה קרמבו או בורקס? קרמבו^#%&%*%^*)&^ אוכלים בריא? כן אם האוכל היו בני אדם , עם מי הייתם מתחתנים?
אחח עם הגלידה!!
אוכלים בלילה? לא מה אוכלים בבית ספר? אוכל מהבית
מאכל אהוב? כל מה שאמא מכינה
שתייה אהובה? תפוזים, אייס קפה
אוהבים פסיפלורה?! לא גלידה או ארטיק?
! שוקו או קפה? שוקו! קולה או מים? מים
יש מאכל חדש במסעדה\חנות-תרוצו לקנות? לא
עכשיו נהייתם רעבים? לא
אוכלים בקפיטריה של הבית ספר או מביאים מהבית? מהבית
אוכלים אוכל שנראה טעים אבל הוא מגעיל? לא וההיפך? לא עכשיו אתם , ברגע זה אתם אוכלים? לא

למעלה