שאלון שבועיי

TziMHoNoa

New member
שוב באיחור...

. כן או לא? כן 2. כן או לא? לא 3. נו, ועכשיו... כן או לא? כן 4. ועכשיו? לא 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? כן 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? לא 7. נו... אז כן או לא? כן 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? לא 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? כן 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? כן את אוהבת לבשל? כן מה תחומי ההתעניינות שלך? מוסיקה מה מסב לך הנאה? מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? האם זה היה מרצונך החופשי? מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? בתנ"ך, אבל המורה סירבה להגיד לי כמה... את אוהבת אתגרים? כן את משתמשת בקרם לחות לשיער? לא ממש מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? בחופש הגדול ו..מה יצא? שאני צריכה טיפות אוזניים את נרתעת מזקנים? לא מה היחס שלך לילדים קטנים? בסדר... מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? הדברים הרגילים שלי אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) אנשים שלא עסוקים בעצמם במה את מאמינה? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לשיר "עיניים זרות" של רונה קינן מה היחס שלך ל.. אומנות? דיי טוב, מעריץ (??) ממה את מפחדת? את אוהבת בע"ח? כן את מכירה מישהי בשם מעיין? מליון בערך (רכזת איזור, קומונרית, זוג הדרכה, חברה..) אם כן, ספרי עליה קצת. על מי מהן? כמה חברים טובים יש לך? את חברותית? מה תרצי ללמוד בעתיד? אמנות (ציור ומוסיקה נראה לי..) את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? בעיקרון גיטרה וחליל, אבל אני מתנסה בפסנתר קצת... מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אתמול (עשינו מהפכה) אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] לא יודעת..

למעלה