שאלון שבועיי

שאלון שבועיי

. כן או לא? 2. כן או לא? 3. נו, ועכשיו... כן או לא? 4. ועכשיו? 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? 7. נו... אז כן או לא? 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? את אוהבת לבשל? מה תחומי ההתעניינות שלך? מה מסב לך הנאה? מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? האם זה היה מרצונך החופשי? מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? את אוהבת אתגרים? את משתמשת בקרם לחות לשיער? מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? ו..מה יצא? את נרתעת מזקנים? מה היחס שלך לילדים קטנים? מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) במה את מאמינה? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מה היחס שלך ל.. אומנות? ממה את מפחדת? את אוהבת בע"ח? את מכירה מישהי בשם מעיין? אם כן, ספרי עליה קצת. כמה חברים טובים יש לך? את חברותית? מה תרצי ללמוד בעתיד? את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] חבובובים.. מקווה שנתהנתם!

jast

New member
לא מצאת שאלון יותר טוב הא?:]

1. כן או לא? לא. 2. כן או לא? לא. 3. נו, ועכשיו... כן או לא? לא. 4. ועכשיו? נו אמרתי לא. 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? לא 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? לא 7. נו... אז כן או לא? לא 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? לא 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? לא 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? לא! את אוהבת לבשל? כן מה תחומי ההתעניינות שלך? פוליטיקה, כל דבר שקשור לאומנות מה מסב לך הנאה? לצחוק מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? אני לא אוכלת דברים הזויים האם זה היה מרצונך החופשי? אני מניחה מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? וואי לא הייתי בבצפר ככ הרבה זמן.. ניראה לי זה היה 102(עם בונוס
) באזרחות. את אוהבת אתגרים? כן את משתמשת בקרם לחות לשיער? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני שבועיים ו..מה יצא? המון דם את נרתעת מזקנים? לא מה היחס שלך לילדים קטנים? תלוי, כשהם לא מעצבנים הם יכולים להיות מאד חמודים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? חח אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) אנשים אידיאליסטים כאלה, גם ברור שאנשים שיש להם חוש הומור כי אז זה משעמם, וכאלה שיש להם המון ידע כללי כזה שתמיד יש על מה לדבר איתם. במה את מאמינה? בעצמי:] האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מה היחס שלך ל.. אומנות? יחס טוב:] ממה את מפחדת? לייצנים, חושך, לבד, את אוהבת בע"ח? כה את מכירה מישהי בשם מעיין? יותר מידי.. אם כן, ספרי עליה קצת. יש אחת שהיא במקרה החברה הכי טובה שלי. כמה חברים טובים יש לך? אממ יש אחת שהיא ממש טובה, ויש איזה שתיים שהן גם חברות ממש טובות אבל קצת פחות. חח את חברותית? לא מה תרצי ללמוד בעתיד? וואי אני רוצה להיות עיתונאית או צלמת אבל סביר להניח שזה לא יקרה את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? קצת על גיטרה מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אתמול אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] אין לי מ ו ש ג !!!! אני צריכה ללכת לאכול, רק קמתיXD הודגש באמצעות מדגישומטיק

jast

New member
כי הם מפחידים..

ויש להם מבט כזה מפחיד, כמו בובה מהלכת כזה, כי ההבעות שלהם לא זזות, הם תמיד מחייכים! זה מפחידדדדדד!!!! בכלל טראומות משראיתי את "זה" בכיתה ד'

אמן סלע

New member
קוראים לזה קלאונופוביה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו. מישו ראה השתולים?! אני רוצה ללכת לזה היום ואני צריכה המצלות או משו...

KobIPWA

New member
האמת שקוראים לזה Coulrophobia

וזאת דווקא פוביה מאוד נפוצה בעולם המערבי.

אמן סלע

New member
יכול להיות...

אני לא באמת יודעת זה סתם נשמע מצחיק ושמעתי חברה אומרת פעם אחת משו דומה חחח... ;)

barnesher

New member
"השתולים" זה סרט טוב.

הלכתי עם כמה ידידים שלי, שכולם מוגבלי הבנה ברמות. הם לא הבינו כמעט כלום מהסרט, אבל אני ממש נהניתי. זה סרט קצת מורכב, ובהתחלה הולכים לאיבוד בו. אחר כך מבינים הכל, ואז רואים שזה סרט מעולה. אם אין לך בעיות קליטה, לכי

אללה :]

1.כן או לא?אהה? 2. כן או לא? 3. נו, ועכשיו... כן או לא? 4. ועכשיו?חופרים אתם 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה?לא 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? תלוי כמה הסכום 7. נו... אז כן או לא? מה אתם רוצים? 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא?חחחחחחחח 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? את אוהבת לבשל?ככה ככה מה תחומי ההתעניינות שלך? שמוצ חח מה מסב לך הנאה?קן,חברים,סול מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? אהממ המקופץ המגעיל בטיול חנוכה האם זה היה מרצונך החופשי?לא פשוט זה היה או זה או לגווע מרעב מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?92 בסוציו
את אוהבת אתגרים?כן את משתמשת בקרם לחות לשיער?כן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לא זוכרת ו..מה יצא? את נרתעת מזקנים?לא מה היחס שלך לילדים קטנים? לא יודעתת איך להגידיר,נראלי יחס טוב מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?שפעת,וירוס כזה נו של בטן אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)שמוצניקים במה את מאמינה? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מה היחס שלך ל.. אומנות?וואו אומונות
ממה את מפחדת?טוב די מהשאלות האלו את אוהבת בע"ח?כן את מכירה מישהי בשם מעיין?חחחחחחחח יותר מידי אם כן, ספרי עליה קצת.אמרתי יש יותר מידי כמה חברים טובים יש לך? נמממממ אין לי כוח להתחיל לספור את חברותית?אני חושבת שכן מה תרצי ללמוד בעתיד? אני לא יודעת את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?לא! מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? כי בא לי.

jast

New member
../images/Emo6.gif "אין לי כח להתחיל לספור"

חחח מקובלת שכמוך.

פורה

New member
עניתי..

כן או לא? 2. כן או לא? תנו לי לחשוב רגע... 3. נו, ועכשיו... כן או לא? לא. 4. ועכשיו? גם לא 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? כן 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? ברור 7. נו... אז כן או לא?אם שילמתם כבר אז כן 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? כן 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? עע. אני מתחילה להתעצבן. 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? אוקיי, עכשיו אני עצבנית. את אוהבת לבשל? כן מה תחומי ההתעניינות שלך? בע"ח..צילום..טיולים בארץ...צבא..ש"ש מה מסב לך הנאה? לקרוא ספר מעניין אחרי צהרים, לישון, להיות עם חברים, עם האחיין שלי, עם אחותי הגדולה-גדולה (יש לי 2 גדולות), ובעיקר, הכי הרבה- טיולים רגליים בארץ.. מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? המממממ..שאלה טובה. אני לא זוכרת האם זה היה מרצונך החופשי? אם כן אז כן, כי אני ילדה דיי מגעילה ולא צריך לשכנע אותי הרבה לאכול דברים מגעילים.. מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?באנגלית- בוחן, קיבלתי 94.. את אוהבת אתגרים? ברור~!! את משתמשת בקרם לחות לשיער? לא. פיכס.. מי צריך את זה בכלל?! מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? שנה שעברה נראה לי. ו..מה יצא? שהתעלפתי.. את נרתעת מזקנים? תלוי איזה.. מה היחס שלך לילדים קטנים? טוב.. אני אוהבת ילדים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? אני לא ילדה חולנית, והאמת שאני לא זוכרת אפילו התקררות שהייתה לי ב-5 שנים האחרונות.. אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) חוש הומור כמובן..ואני מניחה שכמו כל אדם אחר- האיש שהכי יעניין אותי זה האיש שיהיו לו כמעט את אותם תחומי עניין כמו שלי במה את מאמינה? בטוח לא באלוהים אם לזה אתם רומזים, בעצמי- לפעמים, ושיהיה בסוף טוב.. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? שמתי לב שאני מכורה לסרטים. אני רואה בממוצע 3 סרטים ביום מה היחס שלך ל.. אומנות? מעניינת אותי, בעיקר צילום. ממה את מפחדת? שאני לא אמצה את עצמי בסוף. את אוהבת בע"ח? כן. מאוד! את מכירה מישהי בשם מעיין? כן אם כן, ספרי עליה קצת. היא הקומונרית המגניבה שלי, והייתה לי גם מפקדת שקראו לה מעיין.. כמה חברים טובים יש לך? 5 את חברותית? you tell me.. מה תרצי ללמוד בעתיד? הממ.. וטרינריה, וצילום, ומשהו שקשור לעבודה עם ילדים את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? אני לא מנגנת כרגע על כלום.. אבל בכיתה ו' ניגנתי על אורגנית והייתי דיי גרועה.. אבל הייתי מאוד רוצה לנגן על כינור. מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? מממממ אתמול.. אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] אל תענו במקומי! ולא, לא משעמם לי בכלל!!!!!1 רק קצת. חבובובים.. מקווה שנתהנתם! בארור!! היה טוף, חוץ מ-כן ולא.

אמן סלע

New member
עונה :p

. כן או לא? 2. כן או לא? כן :) 3. נו, ועכשיו... כן או לא? 4. ועכשיו? לא יודעת =\ 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? כןן 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? כןן אממ אני חושבת..=\ 7. נו... אז כן או לא? כן 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? אממ כן ?! 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? לא! 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? לא! את אוהבת לבשל? כן :) מה תחומי ההתעניינות שלך? חחח אממ אני אנוכי ועצמי..סתם נו אני לא אוהבת לענות על שאלה כזדאת כי אז אני מגלה שאין לי תחומי עניין ואני סתם משעממת ומשועממת... מה מסב לך הנאה? ;) חח סתם...אממ הדקה הזאת לפני שניכנסים למיטה שיודעים שסיימנו את כל המטלות להיום..כאילו ההרגשה של ללכת לישון בראש שקט...אני אוהבת.. :) מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? חביתיות תפוח...וטעים :) האם זה היה מרצונך החופשי? כן..בערך..=\ חח מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? 83 באנגלית באנסין.. את אוהבת אתגרים? תלוי איזה... את משתמשת בקרם לחות לשיער? לא... מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? אואואו לפני מלא זמן... ו..מה יצא? כלום...הלכתי לבקש אישור רפואי לעבודה...ואמרו שאני כשירה לעבודה :p את נרתעת מזקנים? לא..אני סתם מרחמת עליהם =\ ועצוב לי לראות אותם... מה היחס שלך לילדים קטנים? תלוי אם הם חמודים חחח..
מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? חמסה חמסה -כלום- חמסה חמסה טוב נו מה בקושי התחילה השנה.. אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) חוש הומור.. :) במה את מאמינה? באלוהים... :p האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? כן...לבריזר :p מה היחס שלך ל.. אומנות? תלוי איזה בד"כ אני אוהבת.. ממה את מפחדת? ג'וקים =\ ומהמוות שלי או של אנשים קרובים.. את אוהבת בע"ח? כן.. חוץ מג'וקים [למרות שאצלי הם לא נחשבים בע"ח חחח] את מכירה מישהי בשם מעיין? כן..חחח אם כן, ספרי עליה קצת. נו מה חחח אני סתם מכירה לא שיש לי אלייה משו..חחח כמה חברים טובים יש לך? 3 -4 את חברותית? אפשר להגיד !? מה תרצי ללמוד בעתיד? איך להתבטל ולהרוויח כסף :p את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? על גיטרה...וכי פעם הייתי אצל חברה שלי וניגנתי את האם להיות בך מאוהב והלך לי טוב ומהר יחסית אז החלטתי שבאלי :p קניתי ואז אחרי איזה 3 חודשים פתאום לכולם ניהיה גיטרה =\ מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? חח אממ אתמול חח במסיבה שסכימה את שבוע הנוער... :p שאפתי את העשן מהמכונת עשן חחח היה מבדר! אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] שעמום כבד... :p

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifמיייי

כן או לא? 2. כן או לא? לא 3. נו, ועכשיו... כן או לא? לא 4. ועכשיו? לא 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? לא 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? לא 7. נו... אז כן או לא? לא 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? לא 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? לא 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? לא את אוהבת לבשל? כן מה תחומי ההתעניינות שלך? לא יודעת....... מוזיקה?? מה מסב לך הנאה? מוזיקה טובה ופליקס חתולי האהוב=]] מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? סנדוויץ' עם:: שוקולד, חמאת בוטנים, מסטיקים צבעוניים, אננס, מיץ אננס, משחת שיניים ועוד המון... אני לא רוצה שתקיאו....=]] היה מתוק מדי האם זה היה מרצונך החופשי? כה מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? בעקרון הממצוע של הרבעון, אבל עדיין לא קבלתי אותו, אז 80 (ארור תהיה, מייקל) באנגלית.......... את אוהבת אתגרים? יע את משתמשת בקרם לחות לשיער? פעם הייתי..... עכשיו כבר לא מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני כמה זמן.... חודש או משו ו..מה יצא? אני בהריון.....XDD.... סתם, כאב לי הגרון את נרתעת מזקנים? לא מה היחס שלך לילדים קטנים? הם חמודים כל עוד הם לא מתקרבים אלי מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? לא משו רציני..... אה בעצם הייתה לי דלקת בגרון...... אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) אמממ..... מוזיקאים=]] במה את מאמינה? בשטויות האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אממממממממממ נראה לי שהתמכרתי לפריכיות.... זה טעים!!!=O מה היחס שלך ל.. אומנות? זה יפה, אבל לא כיף כשטוחנים לך את זה במוח כל רביעי ושני..... שיט, מחר!! ממה את מפחדת? ורוווווווווווווווווווווווד
את אוהבת בע"ח? כע את מכירה מישהי בשם מעיין? כע.....2 אם כן, ספרי עליה קצת. 1).היא פוסטמה, פרחה ומפגרת 2).היא ממש חאמודה כמה חברים טובים יש לך? לא יודעת.... ממש טובים? לא הרבה, אבל יש את חברותית? ברך..... קצת בזה מה תרצי ללמוד בעתיד? קולנוע וצילום(סטילס וכאלה בעיקר) את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? גיטרה.... כי זה כיף.... אבל בא לי תופים ובס...... מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?...... אממ היום? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] כי אני משועממת וכל המטרה שלי בחיים היא לענות על שאלונים שנמצאים בפורומים נאלחים. סתם, כי משעמם לי.

פורה

New member
חברי הפורום- אם אתם אמיצים מספיק

אז אתם יכולים לקרוא את השאלה והתשובה- מעניין אותי מה היה עוד בתוך הסנוויץ' המוזר הזה ובאיזו סיטואציה הוא נאכל.. אה, ו... ממתי פריכיות זה טעים לעזזל!?!?!?!!!!!1111

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאממ...........

לא ודעת, זה פשוט טעים....... וזה נאכל בטיול בכיתה ה', כשעשינו תחרות הסנדוויץ' הכי מוזר........ אני וחברתי לקבוצה נועה אכל נו את זה, והמדריך שלי ומתן אכלו משו דומה, רק בלי אננס ועם טונה...... אני פשוט לא הסכמתי..... לטונה....... טונה זה בשר!!!!!!!!!!!!! =]]

MakeItHurt

New member
להלהלה ../images/Emo80.gif

. כן או לא? 2. כן או לא?לא 3. נו, ועכשיו... כן או לא?לא 4. ועכשיו?לא 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה?אולי... 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא?לא 7. נו... אז כן או לא?לא 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא?לא! 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא?לא 10. נו, אז מה תשובתך הסופית?לא את אוהבת לבשל?כן מה תחומי ההתעניינות שלך?אמממ.. כל מיני מה מסב לך הנאה?חברים, גיטרה, מחשב... מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?אממ... אוכל בחוגי סיירות.. והיה טעים בישלנו תבחיל.. האם זה היה מרצונך החופשי?לא ממש.. מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?68 בפסורט ותנ"ך (יומהורים אימא כבר יודעת הכל!) את אוהבת אתגרים?כן את משתמשת בקרם לחות לשיער?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?אממ בחופש הייתי בקופ"ח ליד המלון בב"ש כי כאבה לי העין מוות! ו..מה יצא?שזה היה שעורה.. את נרתעת מזקנים?לא רק מהמפחידים מה היחס שלך לילדים קטנים?איכסה זונאת אותם.. אולי רק שהם ישנים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?שפעת, דלקת ריאות וגרון אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)כל מיני במה את מאמינה?באלוהים :S האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?אני מכורה ל... ש-ק-ו-ל-ד! מה היחס שלך ל.. אומנות?אני ממש אוהבת אומנות! ממה את מפחדת?נטישה, שלא יהיה אפחד לידי שאני יצטרך ושאנשים שונאים אותי את אוהבת בע"ח?כן את מכירה מישהי בשם מעיין?כן אם כן, ספרי עליה קצת.אממ.. היא חברה של אחותי והיא אחות של ילד שהיה איתי ביסודי כמה חברים טובים יש לך?אממ דיי הרבה ת'אמת את חברותית?כן מה תרצי ללמוד בעתיד?פיזיקה וכימיה את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?גיטרה לפעמים וחליל לפעמים כי אני אוהבת את הצליל שיוצא מזה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?אממ... לוזוכרת אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?]כי זה מאאאאאאגניב

barnesher

New member
גם אני עונה מתוך שיעמום טוטאלי

1. כן או לא? כן 2. כן או לא? כן 3. נו, ועכשיו... כן או לא? לא. 4. ועכשיו? כן לא שחור לבן. 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? אוקי 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? אה... 7. נו... אז כן או לא? כן? 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? כן 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? לא 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? כן לא שחור לבן!!! את אוהבת לבשל? קצת מה תחומי ההתעניינות שלך? מוסיקה, חיות... מה מסב לך הנאה? לנגן שעות על הפסנתר הכוסית שלי! :) מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? הדברים שנמצאים אצלנו בקן הזויים לגמרי. יש לנו פטריות במקרר וכו' האם זה היה מרצונך החופשי? היתי רעבה... מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? 82 במתמטיקה (המורה כותבת לי:"את מסוגלת ליותר". נכון. היתי עצלנית) את אוהבת אתגרים? לפעמים. החיים שלי זה אתגר אחד גדול את משתמשת בקרם לחות לשיער? לפעמים מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? ביום ראשון, שלשום. אני חולה ו..מה יצא? יש לי וירוס. מעניין, הא? את נרתעת מזקנים? לא. קשישים הם כאלה שניצלים! (אם אתם לא מרחובות אימפריה אתם לא תבינו) מה היחס שלך לילדים קטנים? תלוי מי. קבוצת הו'ניקים אצלנו (ששמם הוא: ככה) מאוד מעצבנים. מזל שאני לא מדריכה אותם. מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? סבלתי וסובלת ממחלות נפשיות קשות. סתם.. הגוף שלי אוהב לאמץ כל חיידק ווירוס שהוא פוגש. עצוב. והוא כולו חננה מול החיידק/וירוס הערסים האלו. מפוצצים אותו מכות, ואני סובלת. אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) אנשים אידיאליסטים, שמוצניקים, אנשים שמשעשעים אותי, אבל לא ברמה שזה כל מה שהם יכולים להוציא מהפה. במה את מאמינה? פיתה. אני חושבת שצריך לסגוד לה. או ללחם של ברמן שתמיד מביאים לסמינרים.... האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מוסיקה, לעיסת כל דבר אפשרי (החל ההציפורנים שלי ועד לניילונים וניירות) מה היחס שלך ל.. אומנות? סבבה. ממה את מפחדת? שיום אחד אני אגלה שהפחד הכי גדול שלי הוא נכון. חחח... תחכומים. עזבו, זה לא לפה. את אוהבת בע"ח? מאוד!!!!! את מכירה מישהי בשם מעיין? כן. יש לי אחת בקבוצה, שהיא חברה שלי מגיל 4. ובערך כל שבוצניקית שניה שאני פוגשת עונה על השם מעיין. אם כן, ספרי עליה קצת. אה. סיפרתי עליה. אנחנו חברות מגיל 4, האמהות שלנו גם חברות. אממ.. זהו. אנחנו חברות ממש טובות. וכיף לנו. ופיתה. זהו כמה חברים טובים יש לך? 3 חברות מאוד טובות שיודעות עלי הכל (ביניהן מעיין) ו2 ידידים ממש טובים שלי (שהם במקרה גם האקסים שלי. מוזר, כן) את חברותית? נראה לי שכן... מה תרצי ללמוד בעתיד? פסיכולוגיה. כולם גם אומרים שזה מתאים לי. את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? פסנתר וקצת על גיטרה מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? היום. בפעולה עם רזניק ורעות מגרעין "איתן" (שפלה) אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] אלמנטרי מיי דארלינג, שיעמום.

למעלה