שאלון שבועיי!!

לאו14

New member
שאלון שבועיי!!

והפעםםם שאלון קייץ הקיץ כבר מגיע..כבר מרגישים ת'חום באוויר.. אז הנה כמה שאלוןת.. תענוו בכיףף
את אוהבת בריכה? מדוע?
את אוהבת ים? מדוע?
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
את קוברת אנשים בחול בים חיים?
מה עדיף - ארטיק או גלידה?
מדוע?
בים, את פוגשת הרבה בנים?
את מתחילה איתם, או שהם איתך?
בסוד, נכון רובם ערסים?
את שוחה רחוק בים?
את יודעת לשחות?
ממתי?
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
טבעת פעם?אם כן, איך?
את אוהבת אבטיח?
אפרסק?
מנגו?
תותים?
מתי את קמה בחופשים?
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
את לא משקרת, נכון?
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
את אוהבת שקיעות?
וגם זריחות?
מה יותר עדיף מהנ"ל?
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
מדוע?
את אוהבת להשתזף?
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
את שוחה לעיתים בלילה?
שחית פעם בעירום?
אם לא, את רוצה בעתיד?
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
וקרם הגנה? קרדיטטט ענקייי לפורום סקרים ושאלוניםם!! שבת שלוםם

עונה!!../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif את אוהבת בריכה? מדוע? כן, כי רק שנה שעברה למדתי לשחות ../images/Emo6.gif את אוהבת ים? מדוע? אוהבת, אבל לא מתה, אנינכנסת רק קצת כי זה מגעיל אותי ומפחיד מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ארוך... אמא שלי אומרת שלא יפה על הגוף שלי ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? ברור.. את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא.. מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה!!! מדוע? כי את זה אוכלים תמיד. ותמיד בא לי!! ובעיקר פרוזן.. בים, את פוגשת הרבה בנים? לא את מתחילה איתם, או שהם איתך? -שתיקה- בסוד, נכון רובם ערסים? -שתיקה- את שוחה רחוק בים? לאאא מגעיל אותי בכלל לשחות בים אני מפחדת מהדגים וכו' את יודעת לשחות? כן ממתי? משנה שעברה, היה לנו קורס בנווה יעקב והרוסיה שמה הכריחה אותי- עד אז פחדתי מעמוקים איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הבת מצווה של החברה הכי טובה שלי- והפעם ראשונה שקיבלתי מחזור... טבעת פעם?אם כן, איך? לא... הייתי תמיד על אבא שלי או ברדודים את אוהבת אבטיח? מי לא אוהבת ../images/Emo176.gif משוגעת על פירות קיץ!!../images/Emo23.gif אפרסק? כן!!../images/Emo23.gif מנגו? כן!!../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif תותים? ../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif כן!! מתי את קמה בחופשים? 8- כשאחים שלי מעירים אותי 10-11 כשלא למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אין שירותים נורמלים... ולמי יש כח לצאת? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא... איכס... כבר מכיתה ג' אני לא .. את לא משקרת, נכון? לא אני שונאת לשקר ושמשקרים לי!! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? עם המישפחה או חברות שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? ברור אני דתיה, בת 13... הים הוא מקום רומנטי לדעתך? מאוט מאוט... ../images/Emo25.gif את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? פלות מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ברור... בחייםפ לא ראיתי.. אין לי שמ מה זה!! מדוע? כי אני לא יודעת מה זה בכל! את אוהבת להשתזף? אני צכה דחוף... מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום/ שחום בהיר... (אני אשכנזיה לבנה...) כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא יותר מידי... ובטח אני ידפק חצי חופש בגלל מחזור... כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? כלום... אני בקושי בים, ויש לי מנוי לבריכה בחינם (אבא שלי סידר משו) בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בבוקר את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? אני דתיה... ואני לא שוחה בים... והבריכה ניסגרת אצלינו ב-7 אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא... רק בטיולים או כשיש לי כובע יפה וקרם הגנה? בטיולים- כי אני נשרפת אבל סתם ככה- ממש לא תשנו!! זה רק בנקבה... לא נורא בנים יקרים, תעלבו קצת...

עונה ../images/Emo39.gif

את אוהבת בריכה? מדוע? כן. כי כיף בבריכה ואין שם חולות. את אוהבת ים? מדוע? לא, כי מגעיל שם, עם כל המדוזות והחולות והזיהום. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? לא יודעת, אין לי בגד ים. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? גם וגם מדוע? כי זה טעים בים, את פוגשת הרבה בנים? לא את מתחילה איתם, או שהם איתך? לא בסוד, נכון רובם ערסים? לא יודעת, הרבה זמן לא הייתי בים את שוחה רחוק בים? לא נכנסת לים. את יודעת לשחות? קצת ממתי? מכיתה ה' איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אין טבעת פעם?אם כן, איך? לא את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? כן מנגו? כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? ב- 11 בבוקר למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אין להם כוח לצאת מהים/בריכה וללכת לשירותים ולחזור. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? כן את לא משקרת, נכון? לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? משפחה שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא... הים הוא מקום רומנטי לדעתך? לא נראה לי את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? אותו דבר יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? כי איכסה את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא נראה לי שיש לי חופש.. כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא מוציאה שקל בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? 12:00- 15:00 את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? כן

simhit

New member
עוננההה../images/Emo42.gif

את אוהבת בריכה? מדוע? כן!! מדוע? בגלל שזאת בריכה! את אוהבת ים? מדוע? כן! כי זה ים ויש בו צדפים! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? כן אבל רוב הפעמים קוברים אותי מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהם מדוע? טעים בים, את פוגשת הרבה בנים? לא את מתחילה איתם, או שהם איתך? לא בסוד, נכון רובם ערסים? לא יודעת... את שוחה רחוק בים? באמצע ככה... את יודעת לשחות? כן ממתי? ממזמןןן איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? בקיץ הצטרפתי לפורום! הדבר הכי טוב שקרה לי עוד מעט זה יוצא שנהההה!!!! טבעת פעם?אם כן, איך? לא!! חס וחסה! את אוהבת אבטיח? מאוד! אפרסק? מאוד! מנגו? מאוד מאוד! תותים? קצת מתי את קמה בחופשים? בין 10 ל-12 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? בורח להם? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא...רק כשהייתי פיצית... את לא משקרת, נכון? ברור שלא! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברותת או בנות דודות שלי שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא ולא! הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? זריחה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ממש לא! מדוע? כי זה דוחה ועוקצני! את אוהבת להשתזף? לא יודעת...אולי... מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר...מוקה.. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כול יום שיתחשק לי כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא מוציאה.. אולי איזה ארטיק קרח מסכן פעם ב... בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? מאז שהבריכה פתוחה עד שסגורה וים שלוש ארבע שעות... את שוחה לעיתים בלילה? בבריכה כן.. שחית פעם בעירום? לא!! אם לא, את רוצה בעתיד? ממש לאא!! את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? רק בים יש לי כובע מצחייה מהמם של פוקס אז אני שמה אותו לפעמים... וקרם הגנה? כן...

i love skat

New member
עונההה..../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

חם חם חם..
מתה מחום
את אוהבת בריכה? מדוע?כן מאוד..בגלל שזה מרענן וכיפי..
את אוהבת ים? מדוע?ככה ככה, לא הכי בעולם בגלל המדוזות וגם כי זה מל אנשים מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?בקיניי..
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?חחחחח כןן!! אני מתה עלל זה..
את קוברת אנשים בחול בים חיים?חחחחח לפעמיים.. מה עדיף - ארטיק או גלידה?גלידה!!
מדוע?אין סיבה.. בים, את פוגשת הרבה בנים?בבטטטחח את מתחילה איתם, או שהם איתך?גם וגםם בסוד, נכון רובם ערסים?חחח חלקם את שוחה רחוק בים?לאא..אני מפחדת חח. את יודעת לשחות?כן..
ממתי?גיל 6 בערך איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?בנות דודות שלי שבאו לביקור מארה"ב טבעת פעם?אם כן, איך?כן..יוואוו איזה סיפור ארוךך..ומפחידד.. את אוהבת אבטיח?מאודד..
אפרסק?כןן מנגו?ייאמיי..
תותים?נאאמיי..
מתי את קמה בחופשים?1-3 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי אין להם כח לצאת לשירותים חחח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא, זה דוחה אותיי את לא משקרת, נכון?נכון.. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברות, משפחהה שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא ולא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כן את אוהבת שקיעות?כןן..
וגם זריחות?אכן.. מה יותר עדיף מהנ"ל?ממ..אין לי העדפה מיוחדת יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לא!@@!!@~#@ מדוע?כי הן ז**** את אוהבת להשתזף?כןן חחח מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? 25 כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?15-30 בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?11 עד 6 או 4 עד 9 את שוחה לעיתים בלילה? לא.. שחית פעם בעירום?ממש לאא אם לא, את רוצה בעתיד?אוליי.. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? אם באלי וקרם הגנה?בטח..

לאו14

New member
גם עונההה../images/Emo141.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?אממ..אוהבת..תמיד מצחיק בבריכה! את אוהבת ים? מדוע?אני חולתתת יםם!!המקום הכי שווה בעולםם!! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?בקיני
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?כןן!!אני אוהבתת!! את קוברת אנשים בחול בים חיים?כןןן הכיי כיףף!! מה עדיף - ארטיק או גלידה?גלידה!![אבל ארטיק עאם ממש חם לי..] מדוע?כי אני חולת גלידות.. בים, את פוגשת הרבה בנים?לא הרבה..אבל מספיק.. את מתחילה איתם, או שהם איתך?אממ..לפעמים ככה ולפעמים ככה.. בסוד, נכון רובם ערסים?ערסים הכי חמודים!!חיחיי את שוחה רחוק בים?רחוק..אבל לא למקומות מסוכנים.. את יודעת לשחות?ברור!! ממתי?מכיתה ב' נראה לי.. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אממ..הטיול בת מצווה שלי היה בקיץ[לפני שנתיים] טבעת פעם?אם כן, איך?לא ברוך השםם!! את אוהבת אבטיח?ממש לא!! אפרסק?ממש לא!! מנגו?כנ"ל [את המשקה אני אוהבת] תותים?כןן!! מתי את קמה בחופשים?11 12 ככה.. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי נוח להם.. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?בים כן..בבריכה לא..פעם כן..שהייתי יותר קטנה.. את לא משקרת, נכון?לא..ממש לא..למה לי? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברות וידידים.. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא שכבתי עם מישהו[עדיין] ולא בחוף.. הים הוא מקום רומנטי לדעתך?הכי רומנטי!! את אוהבת שקיעות?מתה על שקיעות!! וגם זריחות?כן!! מה יותר עדיף מהנ"ל?שקיעות!! יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?ממש לא!! מדוע?נחשוו!! את אוהבת להשתזף?מאודד!! מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום עם נטיה לשחור[כמוניי!!] כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיותר.. 2 בשבוע לפחות!! כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?אממ..אם אני גם אוכלת שם אז.. 30 שקל..אם רק ארטיק אז 8.. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?11 עד 3 או 4.. את שוחה לעיתים בלילה?לא.. שחית פעם בעירום?לא.. אם לא, את רוצה בעתיד?אני עדיין לא מגדת עתידות אז.. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לא..אני שונאת כובעים!! וקרם הגנה?לא..אנ'לא צריכה..קרם הגנה רק גורם לזה שאני ישרף..אני תימניה וזה לא טוב לי..

לאו14

New member
קראתי עכשיו את זה כולם......../images/Emo141.gif

ואני מזהה שונהה ממכן [מחלקכן..] מי שעשתה תשובות שהכי דומות לשלי זאת אביבוש.. כל השאר די שונות ממני!!

לאו14

New member
נכון../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אבל יש לנו לפחות אהבה אחת משותפת- הראלייי!!!

למעלה