שאלון שבועיי

mickaelllll

New member
אנייייי !!!!

מתמתיקה 90 חיבור 80 אנגלית 90 (מזל) תנח 40 אני עדיין לא מצליח לאכול את זה! וכמובן מוזיקה אני פשוט חיי על בסיס מוזקה !

mickaelllll

New member
וכמובן הסרט שראיתי

בוראט. אנשים זה סרט שופך מיצחוק לא היה עד היום סרט יותר קורע מיזה!

Ana Lyn Newkirk

New member
אניני

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: לא היו השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: Proper Education משפט השבוע שלי: בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אזרחות, מתמטיקה 007, תנ"ך, הסטוריה ב' (חוזר), הסטוריה א' (חוזר), מתמטיקה 006 (חוזר)

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo122.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: הייתה מתכונת באנגלית :X כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: קיבלתי ציון לא טוב במבחן באנגלית :X ו- 90 בבוחן באזרחות השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: Muse- Supermassive Black Hole
סרט שראיתי השבוע: לדפוק חתונה ממליץ/ה?: קצת חסר תוכן אבל משעשע
משפט השבוע שלי: "We are accidents waiting to happen" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: רע. טוב. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן :\ היסטוריה ב', הבעה [חיבור], אנגלית F.

R e A

New member
.....

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתכונת באזרחות כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: וואלה לא זוכר. 87 בחיבור. אבל זה לא ממש מבחן:X השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: נראלי שי גבסו - במקומי סרט שראיתי השבוע: השתולים ממליץ/ה?: בחום
משפט השבוע שלי: " If you'r A bird, I'm A bird" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: עמוס תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אזרחות, חיבור, אנגלית ולא זוכר מה עוד

אני../images/Emo9.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: ספרות וחיבור והיום תאטרון כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: לפי מה שאני זוכרת... רק תנ"ך- 83.... השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: יש 3 שממש חרשתי עליהם: אור הירח- אביב גפן שתבוא- נינט טייב ויחפה- נינט טייב סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי
ממליץ/ה?: משפט השבוע שלי: חופש זה בריא!! בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: נחמד מינוס תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: אין ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן... חיבור אנגלית D והיסטוריה ב' חוזר

Itay Simons

New member
אני ../images/Emo9.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מממ אנגלית, ו...זהו? אה, ומן בוחן גדול במתמטיקה. שיהיה P: כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 63 באזרחות :X 68 במבחן על אול מיי סאנס (אין לי מושג איך זה קרה =[) השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: אמממ Scar Symmetry-Retaliator חרשתי אותו P: סרט שראיתי השבוע: לדפוק חתונה (בהוט פאן) סרט פסדר ממליץ/ה?: ממ חביב כזה לא יותר משפט השבוע שלי: אין X: בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]:
ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אנגלית E וחיבור

nomad21

New member
ואני

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתמטיקה (מתכונת) אנגלית (גם מתכונת) כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע:77 בתנ"ך
השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: נשיקתו של בבילון.. (אורפנד) חבר שלי בחדר השמיע אותו כל היום סרט שראיתי השבוע: נאדה ממליץ/ה?:- משפט השבוע שלי: צרת רבים נחמת שוטים בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: מהר... תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן.. חיבור, ספרות, היסטוריה, מתמטיקה (הכל) אנגלית (F)

Good 2b Me

New member
קצת באיחור...../images/Emo26.gif../images/Emo188.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: אנסין בתנ"ך.. כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 90 באזרחות השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: james morrison- the pieces don't fit anymore סרט שראיתי השבוע: תזיזו ת'רגליים..סרט חמוווד ממליץ/ה?: לאכול מרק חם, ולמי שיש סלקום- ללכת לסרט על חשבונם
משפט השבוע שלי: ממ..לא י'דעת.. בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: בהתחלה לא מש'ו אבל בסוף חל שיפור.. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]:
ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן, באנגלית
...

למעלה