כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: לא היו השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: Proper Education משפט השבוע שלי: בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אזרחות, מתמטיקה 007, תנ"ך, הסטוריה ב' (חוזר), הסטוריה א' (חוזר), מתמטיקה 006 (חוזר)
כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: הייתה מתכונת באנגלית :X כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: קיבלתי ציון לא טוב במבחן באנגלית :X ו- 90 בבוחן באזרחות השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: Muse- Supermassive Black Hole
סרט שראיתי השבוע: לדפוק חתונה ממליץ/ה?: קצת חסר תוכן אבל משעשע
משפט השבוע שלי: "We are accidents waiting to happen" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: רע. טוב. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן :\ היסטוריה ב', הבעה [חיבור], אנגלית F.
כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתכונת באזרחות כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: וואלה לא זוכר. 87 בחיבור. אבל זה לא ממש מבחן:X השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: נראלי שי גבסו - במקומי סרט שראיתי השבוע: השתולים ממליץ/ה?: בחום
משפט השבוע שלי: " If you'r A bird, I'm A bird" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: עמוס תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אזרחות, חיבור, אנגלית ולא זוכר מה עוד
כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: ספרות וחיבור והיום תאטרון כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: לפי מה שאני זוכרת... רק תנ"ך- 83.... השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: יש 3 שממש חרשתי עליהם: אור הירח- אביב גפן שתבוא- נינט טייב ויחפה- נינט טייב סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי
ממליץ/ה?: משפט השבוע שלי: חופש זה בריא!! בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: נחמד מינוס תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: אין ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן... חיבור אנגלית D והיסטוריה ב' חוזר
כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מממ אנגלית, ו...זהו? אה, ומן בוחן גדול במתמטיקה. שיהיה P: כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 63 באזרחות :X 68 במבחן על אול מיי סאנס (אין לי מושג איך זה קרה =[) השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: אמממ Scar Symmetry-Retaliator חרשתי אותו P: סרט שראיתי השבוע: לדפוק חתונה (בהוט פאן) סרט פסדר ממליץ/ה?: ממ חביב כזה לא יותר משפט השבוע שלי: אין X: בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: לללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]:
כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתמטיקה (מתכונת) אנגלית (גם מתכונת) כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע:77 בתנ"ך
השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: נשיקתו של בבילון.. (אורפנד) חבר שלי בחדר השמיע אותו כל היום סרט שראיתי השבוע: נאדה ממליץ/ה?:- משפט השבוע שלי: צרת רבים נחמת שוטים בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: מהר... תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן.. חיבור, ספרות, היסטוריה, מתמטיקה (הכל) אנגלית (F)
כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: אנסין בתנ"ך.. כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 90 באזרחות השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: james morrison- the pieces don't fit anymore סרט שראיתי השבוע: תזיזו ת'רגליים..סרט חמוווד ממליץ/ה?: לאכול מרק חם, ולמי שיש סלקום- ללכת לסרט על חשבונם
משפט השבוע שלי: ממ..לא י'דעת.. בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: בהתחלה לא מש'ו אבל בסוף חל שיפור.. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: