שאלון שבועיי

אפ7ת

New member
שאלון שבועיי ../images/Emo98.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: סרט שראיתי השבוע: ממליץ/ה?: משפט השבוע שלי: בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: *נלקח מפורום תיכוניסטים

אפ7ת

New member
אני ../images/Emo9.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתמטיקה ואנגלית כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: חיבור- 63 ספרות- 66 אנגלית- 70 השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: "חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים" סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי ממליץ/ה?: משפט השבוע שלי: השנה הזאת אני הולכת להצליח ובגדול.. לא מתכוונת לוותר!! בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: קרררר תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אנגלית ומתמטיקה

ממ

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: הו. אנגלית. כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: ממממ:$ השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: כל הזבל עלייך- סינרגיה סרט שראיתי השבוע: ראיתי עכשיו לדפוק חתונה... אנערף. ממליץ/ה?: חביב. לא יותר. משפט השבוע שלי: "וואו! רותי! את כזאתי חזקה!" -"כי שתיתי שמן זית!" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: חביב. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אנגלית, היסטוריה שאלון ב', ועוד היסטוריה פנימי למגמת היסטוריה

Karin917

New member
עונה.

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: היסטוריה [לא ניגשתי], אנגלית, פיזיקה [לא ניגשתי כי לא חשבתי שיש צורך. אני אעשה אותו בהזדמנות אחרת] כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 89 באנגלית, ובמבחן במתמטיקה אין לי מושג.. הייתי באסיפת הורים והיא אמרה שהיא תיתן לי אותו בשיעור כי הוא היה גרוע והיא רוצה לדבר איתי על זה. השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: לא יודעת.. סרט שראיתי השבוע: לא היה זמן לזה
ממליץ/ה?:- משפט השבוע שלי: זה ציטוט שהשתמשתי בו בפרוייקט באנגלית- "After a heated argument on some trivial matter Nancy [Astor] shouted, If I were your wife I would put poison in your coffee! Whereupon Winston [Churchill] answered, And if I were your husband I would drink it.” בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: עמוס, מדכא, מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב.. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: רק E באנגלית. שוב ביטלו לנו בגרות חורף במתמטיקה בגלל פעילות שכבתית
~חוזרת לפרוייקט שלי~

Karin917

New member
...

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: היסטוריה [לא ניגשתי], אנגלית, פיזיקה [לא ניגשתי כי לא חשבתי שיש צורך. אני אעשה אותו בהזדמנות אחרת]
כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 89 באנגלית, ובמבחן במתמטיקה אין לי מושג.. הייתי באסיפת הורים והיא אמרה שהיא תיתן לי אותו בשיעור כי הוא היה גרוע והיא רוצה לדבר איתי על זה.
השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: לא יודעת..
סרט שראיתי השבוע: לא היה זמן לזה
ממליץ/ה?:-
משפט השבוע שלי: זה ציטוט שהשתמשתי בו בפרוייקט באנגלית- "After a heated argument on some trivial matter Nancy [Astor] shouted, If I were your wife I would put poison in your coffee! Whereupon Winston [Churchill] answered, And if I were your husband I would drink it.”
בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: עמוס, מדכא, מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב..
תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]:
ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: רק E באנגלית. שוב ביטלו לנו בגרות חורף במתמטיקה בגלל פעילות שכבתית ~חוזרת לפרוייקט שלי~

נמנמנמ

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתכונת באזרחות כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: לא בדיוק מבחן אבל 80 בחיבור
השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: "מישהו לרוץ איתו" - דניאל סלומון סרט שראיתי השבוע: בוראט ממליץ/ה?: בחום ואהבה
משפט השבוע שלי: "ההגנה הכי טובה היא התקפה" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: לחוץ, גשום ובעיקר מלא בעייפות טוטאלית. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: דווקא כן שלי
ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אזרחות, הבעה ומתמטיקה

Good 2b Me

New member
יה את רוכבת על סוסים../images/Emo47.gif../images/Emo188.gif

איזה כייף לך
.. ואיזה סוס יפה

דללה

New member
אני ../images/Emo11.gif

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: באנגלית.. אבל שבוע הבא יש לי 3
כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: 68 במבחן על all my sons השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: "תודה לך" סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי ממליץ/ה?: להרוג את המורה לאזרחות
משפט השבוע שלי: "כן אחי!" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: מעייף תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ציור שציירתי לבוקריפורט שלי ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כן.. אנגלית E וחיבור

Lost Lullaby

New member
this time

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: סוציולוגיה כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: ספרות 83, פסיכולוגיה 93 השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: לוידעת סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי ממליץ/ה?: משפט השבוע שלי: "בלו תות!!!!111111" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: סביר תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: חיבור ותרגום

elivnat

New member
ואני

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה:2, תושב"ע ואזרחות.. כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע:לא ציונים מרשימים... 73 בתקשורת, 67 באנגלית... השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע:אנצל של מוש... סרט שראיתי השבוע:"רדיו","פרפרים" ממליץ/ה?:אמממ כן, סרטים חביבים... משפט השבוע שלי:"מחזור ט'-ההבדל בין הרצוי למצוי.." בכמה מילים איך עבר השבוע שלי:קצר אבל לא קולע.. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?:כן, אנגליתF, מתמטיקה-004, ספרות..

ranch22

New member
אני..

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: אנגלית-בכתב ובע"פ, מתכונת באזרחות. כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע:תנ"ך[5]-100 ואנגלית ע"פ-100. השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: "ואותך-מתי כספי" סרט שראיתי השבוע: "החופשה" ממליץ/ה?:כן. משפט השבוע שלי: "איך ים לחוף שלו הולך ושב" בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: היה לא משהו. תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]:- ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: בכל מה שאפשר כמעט, מסיימים את כל הבגרויות החורף-מתמטיקה, אנגלית, חיבור, אזרחות, תנ"ך, כימיה. ולא זוכרת...

Good 2b Me

New member
אני ראיתי שבוע שעבר את"החופשה"../images/Emo188.gif

אבלל... פספסתי ת'10 דק' האחרונות כי היה לי אוטובוס חזור אחרון... אזז... מה היה בסוף
מה קמרון וג'אד לאו עשו..?? <לא זוכרת ת'שמות שלהם בסרט>

fairycharm

New member
מממ....

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: אין לי מבחנים בבצפר... אני אקסטרנית... כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: \ השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: מממ... לא שיר ספציפי אבל בעיקר את skid row סרט שראיתי השבוע: מישהו לרוץ איתו ממליץ/ה?: מאוד מאוד!! משפט השבוע שלי: "יהיה בסדר... אני מקווה..." בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: מקיצוניות אחת לשניה... מצד אחד זוועה מצד שני מעניין במיוחד... תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: אה....
ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: אוו המונים! אזרות,היסטוריה,אנגלית,מתמטיקה בעע...

semyonk0

New member
הגיע תורי

כמה מבחנים היו לי השבוע ובמה: מתמטיקה (אקבל בערך 60+-), אנגלית...היה צריך לקרוא ספר ובגלל שלא קראתי כתבתי על משהו שקראתי שנה שעברה...מקווה שלא יעלו עליי כמה קיבלתי במבחנים שנבדקו השבוע: לא נראה לי שקיבלתי תשובות השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע: תראי זה אני+אשם...סינרגיה רולז סרט שראיתי השבוע: ראיתי כמה.... ממליץ/ה?: תראו בוראט משפט השבוע שלי: מי אמר סמי ולא קיבל? בכמה מילים איך עבר השבוע שלי: מהר...חוץ משיעורי מתמטיקה תמונת השבוע שלי [לא חייב שלכם]: ניגשים לבגרות חורף? אם כן, איזה?: כנראה במתמטיקה...מישהו יודע מתי היא?

למעלה