המממממ...
1.חורף-שלג 2.שוקו-בולי איש השלג 3.מיטה-כרית 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]-גדעון להב 5.תיק-סחיבה 6.חטיף-להעלות במשקל 7.חופש גדול-כל יום 8.יונה-טלמרקטינג במרצ 9.במבה-גועל נפש 10.תנ"ך-ישו 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]-פוסטרים 12.חתול-מפלצת 13.חדשות-מלאכי חזקיה 14.דף-יוצר 15.חייזר-קול מעוות 16.לב-ניתוח 17.רכלנות-אמא 18.יומן-חיים יבין ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? יאפ 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? רק כשאני ממש נואש 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] ארטיק אבטיח זה לא רק טעים - זאת מסורת! כל פעם שאני הולך להופעה בבארבי, אני הולך אחריה לקיוסק שליד וקונה ארטיק אבטיח. תפוז 1) אוהב תפוז? יאפ 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? ודאי 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? תלוי אם אני רעב תות 1) אוהב תותים? לפעמים 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? יוגורט זה איכסה 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? אני לא שותה שייקים בננה 1) אוהבת בננות? לא! לא! בננה זה רע! 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? רע! בננה זה רע רע רע! 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? רע! רע רע רע רע רע! מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! רע! אה... לא יודע... אבטיח. ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? 17 מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? או "צריך להשמין", או "אה! גדול!" חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? לא ממש... מה אכפת לי? אני מת! חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? כן, ואז אמרתי "תודה לאל". חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? כן, אפילו התחפשנו פעם אחד לשני... חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? לא "איך זה", אלא "מתי אני אהיה". יש הבדל גדול בין השניים. ואני רציני לגמרי. ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? עלי? פעם זה היה חשוב לי, אבל באיזשהו שלב יצאתי מזה. האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? לגמרי. האם פעם קראו לך את המחשבות? ניסו, לא הצליחו. אני לא צפוי... עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? זה לא היה בדיוק מחשבה... סתם הרצתי בראש את המילים של השיר שאני שומע. כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? "היי, הנה אמא" כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? "היי, הנה אבא" כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? "היי! שומרית!" ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? "היי! שמוצניק! מגניב!"