שאלון שבועייי =)

יש דברים יותר גרועים כמו ילד בן 4

שאומר לאמא שלו מה את עושה לי חם? כי זה מה שהוא למד מהגננת שלו בגן!!!!! ואמא אחרת שואלת את הבן שלה תראה לי מה זה לעשות חם אז הוא נוגע לאימו באיבר מין שלה אה נ.ב המשטרה לא עושה עם זה כלום

=0

אני בשוק... מזדעזעת כל יום מחדש מכל מה שאני שומעת ומבינה על המדינה הזאת.. אני ממש אוהבת אותה... ומצב כזה לא יכול להמשך...

jast

New member
:|

אני.. כאילו..

me

1.חורף- אפור 2.שוקו- מתוק
3.מיטה- שינה
4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- עזריאלי. 5.תיק- בי"ס 6.חטיף- איכ. 7.חופש גדול- לילה. 8.יונה- שלום 9.במבה- תינוק. 10.תנ"ך- 75 ;[ 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]-
רוני, מקפלץ'. 12.חתול- פריקים
13.חדשות- מוות. 14.דף- התחלה. 15.חייזר- שונה. 16.לב- ביולוגיה
[תהרגו אותי, באמאשלי.] 17.רכלנות- ג....גת? 18.יומן- סרט
ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? אהא. 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? לא. 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] לא נראהלי. תפוז 1) אוהב תפוז? אהא. 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? לפעמים. 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? האמ. הא...תר? |שוחד| תות 1) אוהב תותים? לא במיוחד. 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? אף אחד. 3) נכון תמיד כששותים שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? לא. בננה 1) אוהבת בננות? לפעמים. 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאירה. 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? צהוב מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! אבטיח. ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? הו המון. מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? לאדעת. חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? אהא. חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? ל...לא
חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? אולי? חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? אהא ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? יאפ האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? אהא. האם פעם קראו לך את המחשבות? לא. עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? למה שירן צריכה את אמי ולמה היא העירה אותי בגלל זה? כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? כלום. כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? כנ"ל כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? תפוז. סתם. לאדעת. ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? ציפיות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

הינה אני עונה!!!!

טוב... אז נכון שהוא בא באיחור... אבל זאת לא אשמתי שהייתי בחג קן של ראשון מרכז.. שכחת להגיד אימפריה.... וששי רע כי הוא אמר שאין בקושי 10 חניכים וזה לא נכון כי אנחנו 30.... 1.חורף-גשם 2.שוקו- טעים! 3.מיטה- נוח 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]-חחחחחחח שי סתם סתם.... 5.תיק-איפור 6.חטיף-שוקולד 7.חופש גדול-קייצות 8.יונה-עלי זית? 9.במבה- טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 10.תנ"ך-תורה נביאים כתובים ורושמים תנ"כ 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]- אחלה :) 12.חתול-צבוע 13.חדשות-ערוץ 2 14.דף-עט 15.חייזר-אמממ הרבה אנשים שאני מכירה 16.לב-אהבה 17.רכלנות-קינאה 18.יומן-זכרונות ועכשיו קצת פירות אבטיח אוהב אבטיח? כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?לא..... 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..]כןכןכןכןכןכןכן תפוז 1) אוהב תפוז? ככה ככה 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים?כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי?האתר תות 1) אוהב תותים?זה הדבר שאני הכי אוהבת! 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?גם וגם 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים?ברור!!! גם אתה?כן תותה עם בננה ואננס על בסיס חלב בננה 1) אוהבת בננות?כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?משאירה קצת 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה?ומלון דבש וקינמון מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!תות!!!!!!! ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום?המוןןןןןןן מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? שי חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות?כן וזה מעצבן אותי כבר חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני?כן הרבה פעמים חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה?לא... חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם?כן ניסית לחשוב מה חושבים אחרים?כן האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים?כן האם פעם קראו לך את המחשבות?לא עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? שי והקן כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב?אמא שלי כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב?אבא שלי כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב?שבטח הם שמוצניקים! ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? התרגשות! איזה כיף לראות מישהו שהוא נימצא במקום שבעצם חלק מהחיים שלי

תשובותיי

.חורף- 2.שוקו- נעים... 3.מיטה-לילה 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- פחד 5.תיק-בצפר 6.חטיף-במבה 7.חופש גדול- כיייייף 8.יונה-שלום 9.במבה- יאמי 10.תנ"ך- דת 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]- חחחחחחח סיכות 12.חתול-שריטה.אאוצ' 13.חדשות-מיקי חימוביץ' 14.דף-נייר 15.חייזר- בגרות בלשון(היתה על זה שאלה) 16.לב- פעימה 17.רכלנות-גועל נפש 18.יומן- "היומן"-הסרגט והספר ועכשיו קצת פירות אבטיח- 1) אוהב אבטיח?כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? כן 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] לא תפוז 1) אוהב תפוז?כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? מאוד 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי תות 1) אוהב תותים?לא 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? בננה 1) אוהבת בננות?לא ממש,אני מרגישה קופה שאני אוכלת בננות חחח D= 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? "נה נה בננה .. "חחחח מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!תפוז ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? המון מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? לא יודעת חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות?כן חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני?כן חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? מודה חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם?כן ניסית לחשוב מה חושבים אחרים?תמיד,למען האמת. האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? אהממ חח האם פעם קראו לך את המחשבות?לא נראה לי עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? "שאח שלי יעביר כבר את התמונות לרשת!" אני חושבת על זה כרגע חח כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? שהיא אמא טובה,למרות הכל.. כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? שהוא אדיש יותר מידי כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? "הם לובשים שומרית?" ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? שהוא נחמד חח

jast

New member
אני פה:]

1.חורף- קר 2.שוקו- חם 3.מיטה- מסודרת 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- 5.תיק- בצפר 6.חטיף- דובונים 7.חופש גדול- המון 8.יונה- שלום 9.במבה- צהוב 10.תנ"ך- שעור 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב]- סיכות 12.חתול- יבש 13.חדשות- דני סוקניק 14.דף- נייק 15.חייזר- "תצורת השם"(חי+ זר) 16.לב- דם 17.רכלנות- צביעות 18.יומן- לחץ ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? לא 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] לא תפוז 1) אוהב תפוז? כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי, DUHHH! תות 1) אוהב תותים? כמובן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? קצפת! 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? לא נכון בננה 1) אוהבת בננות? כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? משאירה 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? שייק בננה מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! בננה ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? טריליון פחות או יותר מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום?
חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? כן. חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? כן
חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? כן חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? כן ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? כן האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? אולי האם פעם קראו לך את המחשבות? לא עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? אמממ כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? אמא! כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? אבא:/ כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? אני בודקת אם זה שומרית. ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? יאאא אולי אני מכירה אותו? מאיזה קן הוא??

שירוש1989

New member
יאללה..../images/Emo13.gif

1.חורף-דיכאון 2.שוקו- חורף 3.מיטה- נדודי שינה 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]-עולות לי כל מיני מילים לא קשורות בכלל 5.תיק-קייטנה 6.חטיף-ילדה בקייטנה 7.חופש גדול- לא קיים 8.יונה-עם עלה של זית? 9.במבה-שחורה
10.תנ"ך-ש.ב. 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]- יפיפייה? יפהפייה!! וזה מהדק לא? שידך 12.חתול-שחור 13.חדשות-טובות 14.דף-חדש 15.חייזר-ואני חי מוכר, ואוליזה להיפך, זה לא העיקר? 16.לב- אדום 17.רכלנות-שנאה 18.יומן-בזבל ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? ממש לא 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו00 למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] הרבה פחות תפוז 1) אוהב תפוז?כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כן 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? תלוי תות 1) אוהב תותים?כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט?בעע למה עם יוגורט? 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? רק כשיש תותים
בננה 1) אוהבת בננות? לא ממש 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? ואם לא אבל אני עדיין אוכלת? משאירה קצת. 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? בעעעעעעעעעע מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! תות ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? מיליון? זה הגיוני!! מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? "אוף \פאק\אררר" וכאלה חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? יותר מידי חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? יותר מידי חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? כן חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? ברור ניסית לחשוב מה חושבים אחרים?ברוררררררר האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים?כן האם פעם קראו לך את המחשבות?בערך
עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? אוכל כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? תלוי כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? כנל כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? היי אולי הם שמוצניקים? אה לא הם בתנועה אחרת... ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? אולי אני מכירה אותו?

TziMHoNoa

New member
..........

אסוציאציות? 1.חורף- אפור 2.שוקו-
(זו התמונה שעולה לי בראש...) 3.מיטה- ורוד 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- גרנדופיל 5.תיק- רצועה 6.חטיף- במבה לולו (מגעיל מגעיל) 7.חופש גדול- קיץ 8.יונה- לבן 9.במבה- איכס 10.תנ"ך- 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב]- מהדק 12.חתול- סגול (?) 13.חדשות- חיים יבין 14.דף- לבן 15.חייזר- ירוק 16.לב- 17.רכלנות- 18.יומן- ימים ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? פעם לא, ואז כן, ועכשיו שוב לא... 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] בעיקר אבטיח תפוז 1) אוהב תפוז? כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? טרי מאוד 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי תות 1) אוהב תותים? כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? קצפת, אבל בעיקרון בלי כלום 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? לא יודעת, אמא מכינה בלי נראה לי... בננה 1) אוהבת בננות? כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? לפעמים ככה ולפעמים ככה... 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? אני רואה בננה מול העיניים מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? 8. בול! סתם.. לא יודעת מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? לא כ"כ חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? כן חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? לא חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? לא ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? כן האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? כן האם פעם קראו לך את המחשבות? אולי... עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? בננה! כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? ומה אתה חושב כשאתה רואה שמו"צניק?

והנה אני עונה

1.חורף- שמיכה 2.שוקו- טעיםם 3.מיטה- לישון 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- גרנדופיל 5.תיק- סנופי 6.חטיף- בריאות 7.חופש גדול- מה?? 8.יונה- שלום 9.במבה- תינוקי 10.תנ"ך- עשיתי 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]- דפים 12.חתול- שלי 13.חדשות- טובות 14.דף- יוצר 15.חייזר- חמוד 16.לב- אהבה 17.רכלנות- דיבור 18.יומן- כתיבה ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? כע 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? כע 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] כןן.. מסטיק אבטיח זה שליטהה!! תפוז 1) אוהב תפוז? כע 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? כע=] סחוט טרי 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? תלוי תות 1) אוהב תותים? כע 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? יוגורט 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? בודדאי בננה 1) אוהבת בננות? כןן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? תלוי 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? חחחחח מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! ענבים חחחח ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? שנייה אני אספור.... הרבה מאוד... מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? בימיפ האחרונים אהל מחשבות פחד ממה שצפוי לקרות חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? המון פעמים חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? כן.. ואז אמרתי.. תודה שנולדתי אישה חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? בוודאי חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? אההה.. חשבתי קצת.. לא הרבה.. ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? כמעט תמיד האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? לרוב.. אבל לא תמיד.. וכשאני ממש צריכה לדעת מה הם חושבים.. אס אני לא מנחשת האם פעם קראו לך את המחשבות? לא עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? מסיבת סיום כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? היי.. מה אמא עושה פה? כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? היי.. הנה אבא כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? נכון שזה שמוצניק.. נכון?? ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? יאייי.. =) ובמיוחד אם זה מישהו שאני מכירה

למעלה