..........
אסוציאציות? 1.חורף- אפור 2.שוקו-
(זו התמונה שעולה לי בראש...) 3.מיטה- ורוד 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- גרנדופיל 5.תיק- רצועה 6.חטיף- במבה לולו (מגעיל מגעיל) 7.חופש גדול- קיץ 8.יונה- לבן 9.במבה- איכס 10.תנ"ך- 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב]- מהדק 12.חתול- סגול (?) 13.חדשות- חיים יבין 14.דף- לבן 15.חייזר- ירוק 16.לב- 17.רכלנות- 18.יומן- ימים
ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? כן 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? פעם לא, ואז כן, ועכשיו שוב לא... 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] בעיקר אבטיח
תפוז 1) אוהב תפוז? כן 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? טרי מאוד 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי
תות 1) אוהב תותים? כן 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? קצפת, אבל בעיקרון בלי כלום 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? לא יודעת, אמא מכינה בלי נראה לי...
בננה 1) אוהבת בננות? כן 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? לפעמים ככה ולפעמים ככה... 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? אני רואה בננה מול העיניים מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?!
ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? 8. בול! סתם.. לא יודעת מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? לא כ"כ חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? כן חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? לא חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? לא ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? כן האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? כן האם פעם קראו לך את המחשבות? אולי... עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? בננה! כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? ומה אתה חושב כשאתה רואה שמו"צניק?