שאלון שבועייי =)

שאלון שבועייי =)

טוב... אז נכון שהוא בא באיחור... אבל זאת לא אשמתי שהייתי בחג קן של ראשון מרכז.. ואז אחרי זה הלכתי ישר לחגוג יומולדת 18 לידיד שלי ואחכ עוד הייתי צריכה לשבת ולנסות להעביר קבצים לקבצי mp3 בשביל המסיבת סיום.. אז בכל מקרה.. הנהנ השאלון השבועי... 1.חורף- 2.שוקו- 3.מיטה- 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]- 5.תיק- 6.חטיף- 7.חופש גדול- 8.יונה- 9.במבה- 10.תנ"ך- 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]- 12.חתול- 13.חדשות- 14.דף- 15.חייזר- 16.לב- 17.רכלנות- 18.יומן- ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה? 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] תפוז 1) אוהב תפוז? 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? תות 1) אוהב תותים? 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? בננה 1) אוהבת בננות? 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק? 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? האם פעם קראו לך את המחשבות? עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה? כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? וזהו.. אני עייפה.. יש לי לצרוב עוד מלא דיסקים למסיבת סיום שלי... אז ביי לכולם.. ושהיהי לכם שבוע טוב ופורה במיוחד =) (השבוע זה שבוע מאוד פורה לאזור שפלה.. המון חגי קן יום אחרי יום... אז אני מקווה לראות את כולכם.. או לפחות את רובכם בחגי הקן... אם שחכתם אז לרחובות יש ביום רביעי, ליבנה יום חמישי ולשיכון המזרח (אימפריה) ביום שבת)

MANEL1991

New member
הממ טוב, משעמם לי.

רגע, אני אמורה לענות עלזה בתור אסוציאציות...? טוב, לא משנה, אני אענה על זה בתור אסוציאציות:] 1.חורף-גשם. 2.שוקו-מוקה יטבתה. 3.מיטה-שינה. 4.פדופיל [אל תשאלו אותי למה]-בילP: 5.תיק- שק. 6.חטיף-חטוף. 7.חופש גדול- כיף!!!!!!!!!!1 8.יונה-שלום. 9.במבה-אסם. 10.תנ"ך- הסטוריה. 11.שדכן [או בעברית יפיפייה-מחלב ]- סיכות. 12.חתול-אביתרP: 13.חדשות-CNN. 14.דף-דפדפת. 15.חייזר-אי טי:] 16.לב-גוף האדם. 17.רכלנות-פיכס. 18.יומן-"היומן"!!!!!!!!1 ה-סרט! ועכשיו קצת פירות אבטיח 1) אוהב אבטיח? למה לא? 2) אם כן- אתה אוכל גם את החלק הלבן שליד הקליפה?פיכס. 3) אתה אוהב גם מאכלים אחרים שקשורים לאבטיח? [כמו למשל- ארטיקים, מסטיקים וכו'..] אני חושבת שכן... תפוז 1) אוהב תפוז? בטח:] 2) אתה אוהב לשתות מיץ תפוזים? אהא. 3) מה עדיף- תפוז האתר או תפוז הפרי? הפרי. האתר סתם מעפן
תות 1) אוהב תותים? כן...אבל לא הכי אוהבת... 2) מה עדיף- תותים בקצפת, או עם יוגורט? לא זה ולא זה:] 3) נכון תמיד כששותיםך שייק פירות, שמים תותים? גם אתה? איכ, לא. בננה 1) אוהבת בננות? כן... 2) אם כן- אתה מוציא את הקליפה לגמרי לפני שאתה אוכל אותה, או שאתה משאיר קצת כדי שיהיה יותר נוח להחזיק?משאירה קצת. 3) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך כשאתה שומע את המילה בננה? בנני ובנוני. מבין כל הפירות ששאלתי עליהם עכשיו [אבטיח, תפוז, תות, בננה] מה הכי טעים?! חח נראלי בננה... ועכשיו נכנסים לכם למחשבות כמה מחשבות לדעתך אתה חושב ביום? וואו, המון... כל פעולה פשוטה שבנאדם רוצה לבצע היא מלווה במחשבה... מהיא המחשבה שאתה חושב עלייה הכי הרבה ביום? הקן לדעתי... חשבת פעם מה יקרה לאחר שתמות? לא, זה לא מגניב לחשוב על המוות. חשבת פעם איך זה להיות בן המין השני? חחח מחשבות חולפות לפעמים... חשבת פעם איך זה להיות חבר שלך ושחבר שלך יהיה אתה? אני חושבת לפעמים איך אני הייתי מתייחסת אל עצמי בתור חבר שלי או משו... עזבו... חשבת פעם על איך זה להיות מפורסם? לא... ניסית לחשוב מה חושבים אחרים? סתם בשביל להתשעשע כזה...לא יותר. זה לא מעסיק אותי... האם פעם הצלחת לנחש את המחשבות של אנשים אחרים? חח כן... יותר מדיי פעמים הייתי אומרת... האם פעם קראו לך את המחשבות? כן. עצום שנייה את העיניים,חשוב משהו..לא משנה מה..מה זה היה?"מתי השאלון הזה ייגמר..?" כשאתה רואה את אמא שלך..מה אתה חושב? איזו חמודה! כשאתה רואה את אבא שלך..מה אתה חושב? איזה מאגניב... כשאתה רואה אנשים עם חולצה כחולה מה אתה חושב? לרוב זה שמו"צניקים אז זה עושה לי טוב על הנשמה...אבל אם זה לא, אז זה עושה לי אשליות שזה שמו"צניקים ואז כשאני מגלה שזה לא, אני מתאכזבת...חח עזבו, מתוסבכת ביותר:] ומה אתה חושב כשאתה רואה שמוצניק? איזה בנאדם מאגניב ומדהים!!

KobIPWA

New member
OMG אני לא לבד!

4:30 ואני לא לבד פה. רגע מוזר בהחלט... איך היה החג קן? (או שלא היית בסוף?)

MANEL1991

New member
אני איתך קובי!

חח החג קן היה דווקא משעשע, באתי בגלל החל"ת הנחמד שלי:] לא הפסיק לתמוך בי, אין עליו. חסרת...

KobIPWA

New member
טוב לשמוע (וחבל בו זמנית)

אבל העיקר שהיה טוב. נתראה בחגי קן של יבנה ושיכון (אם תבואי, כמובן)

MANEL1991

New member
כמובן שאבוא!

אתה בא לחג קן רחובות? **פאקקק כל כך משעמם לי ואני לא נרדמת!! אני אשכרה מפתחת שיחה בפורום. אח, התסכול.(לא אישי, כן?)**

MANEL1991

New member
אני כנראה לא אגיע ליבנה....

יש לי עבודה במקביל, יכול להיות שאוותר עלייה. עדיין לא תכננתי. אבל נתראה בשיכון:]

MANEL1991

New member
אבל מבטיחה שאנסה.

פשוט היו לי המון הוצאות השבוע, כבר הספיק להיגמר לי הכסף... אבל מה לעשות, מד"צופי עולה כסף... המון כסף... צריך לחסוך:] אני גם ככה עובדת רק פעם בשבוע וזה יום חמישי. אבל חגקן זה פעם בשנה... [וואו להרהר עם עצמי זה נורא מאגניב, רק שתדע...] בקיצור, אני אראה כבר מה אני אעשה...

MANEL1991

New member
תודה:]

וואו, שמת לב שהשמיים התבהרו קצת פתאום? הם כבר לא שחורים!!

טוב אם זה ככה אני שמחה שהכל הסתדר

איתו.... ואני שמחה שגם היה לך משעשע! לי היה ממש ממש מפדח לעמוד מול כולם אז קראתי לגל שיקרא איתי ובטח זה היה נורא והיום אבל לא נורא חג קן... שמת לב שהיה ממש קצת אנשים? זה בגלל שלא פרסמנו את זה בכלל... והיה איזה אחד מערד... אני מנחשת שאת קראת לו לא?

למעלה