שאלון שבועייי

איזה יפה הואאא =)

זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין 2.דבש או ריבה? דבש... אבל לא מאובד 3.חגים או שבתות? חגים 4.פרפרים או ציפורים? פרפרים... הם כלכך קסומיםםם 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? תלוי במצב רוחח 6.בורקס או טוסט? טוסט 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? אפחד מהם =S 8.נסיעה איטית או מהירה? תלוי במה 9.שניצל או עוף? עוף 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חכמה 12.סלט חצילים,או סלט טונה? סלט טונה 13.עוגת שוקולד,או פיצה? תוי במצב רוח 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? אהממ אני בן אדם שמח בובותתת יש לך בובות? בארורררר מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכותתתת עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? אפעם לא הייתי בו!! כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? אופקורססס למה המציאו בובות, לדעתך? כי הן כלכך חמודותתת, כדי לשעשע וזה את ישנה עם בובות? כעע את אוהבת\אהבת ברביות? פעםם תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: יש לי יותר מידי.. בכל זאת אני אוספת אותן בובות לנצח? כןןן.. במיוחד אלה שייש להן משמעות עמוקה.. כמו בובה מחבר לשעבר.. מילדות.. הראשון ועוד -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? אהממ... אן אגואיסטיות.. אהמממ חברות ועוד.. אבל הכל תלוי מה זאת הצלחה.. כל אחד רןהא את זה בעינו שלו 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? אין באמת תכונות מסויימות.. הכל תלוי בהצלחה של אותו בן אדם 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? משהו 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? אהמממ 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? אהממ.. אני לא יכולה להצביע עליהן.. אהממ.. התחשבות.. רצינות (מתי שצריך), חברמניות, קלילות 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? רינה אל עושה את זה 7.יש לך הרבה חברים? אהמממ.. כמה שצריך 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: סגול שחור, סגול תכלת ועוד ועוד 9.אוהב ילדים? הם כאלה חמדמדים 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה? תלוי למה אתם קוריאם התאהבות מוזרה 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? רגישות, אהבה, הזדהות 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? אין לי מושג 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? עמיקות.. רגישות.. העיניים שלו.. זאת אומרת.. כי דרך העייים אפשר ללמוד הכל על בן אדם.. אז העיניים גורמוצ לי לאהוב אנשים 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? אי לא שונאת אפחד 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: אני הולכת להיות קומונרית... ואני אדע ביום שלישי באיזה אזור.. אמאלהההה שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות) 1. עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט 2. dream theater - finelly free 3. muse - musical musiom 4. scorpions - dust in the wind 5. מלכה באיה - אם את בעיניין 6. david bowie - space oddity 7. daniel powter - you had a bad day 8. elton john - can you feel the love tonight 9. aladin - a whole new world 10. בית הבובות - שיר העיפרון 11. letters to celo - i want you to want me 12. weatus - teenage dirbag 13. weezer - ms robinson 14. eric clapton - teers in haeven 15. oasis - wanderwall 16. שפיות זמנית - הקיץ האחרון 17. גלי עטרי - חזקה מהרוח 18. כנסיית השכל - היינו עושים אהבה 19. משינה - משהו קטן וטוב 20. סינגריה - חום יולי אוגוסט 21. שירי ריקדי עם.. הם כאלה חמודיים 22. כלא 6 - דרך המלך 23. אביב גפן - בשבילך יש עוד כלכך הרבה.. איזה חבל שהייתי צריכה לצמצם

TziMHoNoa

New member
הו יא!

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין אני חושבת, לא יודעת.. 2.דבש או ריבה? דבש 3.חגים או שבתות? חול המועדים... 4.פרפרים או ציפורים? 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט ופסטורלי בדר"כ, אבל תלוי מאוד... 6.בורקס או טוסט? טוסט, או בורקס.. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים 8.נסיעה איטית או מהירה? תלוי 9.שניצל או עוף? 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? "חכמת חיים", אינטלגנציה, לא שהוא ידע לנתח גרפים ופונקציות וכאלה... 12.סלט חצילים,או סלט טונה? מרק פירות. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? עוגת שוקולד 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? בובותתת יש לך בובות? כן, מתחת למיטה.. מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? לא יודעת.. עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? אף פעם לא היה לי גיל כזה.. כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולפת, אלא אם כן יש לי מה לעשות שם.. למה המציאו בובות, לדעתך? לא יודעת את ישנה עם בובות? תגדירו.. הן מתחת למיטה... את אוהבת\אהבת ברביות? אהבתי ודי. תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: שלג, ולא זוכרת את השאר.. בובות לנצח? שיהיה -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? כריזמה וזהו. שידע לשכנע, ולנצל את המצב. (אפילו היטלר הצליח...) 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? לא יודעת... 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? לא יודעת, משהו מטורף 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז שהפסקתי לרצות להיות בלשית או משהו כזה... 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? לא יודעת 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? אע 7.יש לך הרבה חברים? תגדירו חברים.. יש לי הרבה מכרים. 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: אדום צהוב, ירוקבהיר כחול בהיר, צהוב ירוק... 9.אוהב ילדים? יס 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... לא 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? לא יודעת... 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? אני לא רואה 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? כלום.. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? גם כלום... 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: שתהיה שונה ומטורפת. ושאהיה הרבה בים! שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): וואו... 1. יש לי סיכוי / אביתר בנאי 2. ענוג / נוער שוליים 3. that I will be good / אלאניס מוריסט 4. אצלך בעולם / אביתר ומאיר בנאי 5. purify / לאקונה קויל 6. נועה של הים / יזהר אשדות 7. איש השוקולד / יזהר אשדות 8. עדיף / דניאל סולומון 9. קול גלגל / שוטי הנבואה 10. בא באהבה / שבע 11. ועוד יום / מוש בן ארי 12. עוד נגיעה / החברים של נטאשה 13. שקיעתה של הזריחה / פורטיסחרוף 14. בואי כלה / אחינועם ניני 15. ניסיון / אחינועם ניני (שמעתי אותו פעמיים, ומאז לא הצלחתי להשיג אותו...) 16. פטריות / אחינועם ניני 17. נשל הנחש / מאיר אריאל 18. עונות / אביב גפן 19. מועקה / אבטיפוס 20. טרמינאל / מאיר אריאל (ביצוע של אחינועם ניני...) 21. שיר מס' אחת / מיקה קרני 22. אצלי הכל בסדר / מיקה קרני וזה יכול להימשך לעד... (וזה גם משתנה כל הזמן..)

jast

New member
טוב, הוא גאון../images/Emo99.gif

גמאני רוצה להיות כרזמטית... אני זוכרת כשהקראתי את הקטע ההוא על פוסט ציונות, מול 50 אנשים מקסימום בסכ"ה... טוב שלא כמעט הרדמתי שם את האנשים.. בחזרות זה לקח לי משו כמו 7 דקות, ושם זה לקח לי רבע שעה... העיקר הקומוניסט ההוא אח"כ אמר לי שאני מאד כריזמטית, נקרעתי מצחוק בערך באותו רגע... איזה צבוע זה היה, =S

חחח

כריזמטיות-אפשר לשפר את זה. גם אני היתי רוצה להיות אחת כזאתי והיטלר הוא היה סתם כלב בן כלב..

jast

New member
מה אכפת לי מה הוא היה?!

הוא היה גאון!! גם אני רוצה להיות ככה... רק שאני אנצל את זה לדברים טובים.

לטובה זה סבההה

אבל מה גאון? הוא ניסה להרוג אותנו..ואת ההומאים והלסביות ואת כל מי "שמזהם" את "הגזע הארי" סתם מניאק אחד ..הוא היה מטורף לגמרי... אני לא רואה במעשים שלו שהוא גאון..

jast

New member
בטח שהוא היה גאון!@!!

ניראה אותך ככה עולה לשילטון, ככה גורמת לעם שלם לשנוא וללכת אחרייך, ככה משמידה עם בצורה כזאת גאונית, ככה עושה את הצבא, עושה דיקטטורה מושלמת שגם כשמנסים למרוד בך לא מצליחים. זה גאוני!! אז מה אם הוא היה מטורף?? הוא היה מטורף, נכון. הוא גם עשה דברים רעים. אבל הוא היה גאון.. !!! איך הוא תיכנן כל דבר, מדוייק. אין מצב שהוא נכשל. והוא נכשל. בנס. גאונות לא תלויה בכמה הוא היה בנאדם טוב.

jast

New member
חבל באמת..

אבל מה לעשות? גם את לא היית מנצלת את זה לדברים טובים. אם היית בכלל מנצלת את זה
חח למה מההתחלה את רוצה להיות כזאת?

התכוונתי

שהיתי רוצה שיהיה לי אופי כריזמטי ולא שאני רוצה להיות מנהיגה -ראש ממשלה או חברת כנסת. זה יותר ברור עכשיו?

../images/Emo80.gif

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין. מתעבת את פורטיס>< 2.דבש או ריבה? ריבה. 3.חגים או שבתות? חגים. 4.פרפרים או ציפורים? פרפרים. אבל לא פרפרי לילה. 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? תלוי מה המצברוח. 6.בורקס או טוסט? טוסט! 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? אף אחד.>< 8.נסיעה איטית או מהירה? נסיעה בטוחה.
9.שניצל או עוף? בשר זה רצח!!!!!11 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן. נתן עושה לי אסוציאציות לערס מהשכבה.>< 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? אינטיליגנציה בסיסית. ושיראה כמו בנאדם. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? אף אחד. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? שניהם משמינים]; 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? אגואיסט. 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? ככה ככה. בובותתת יש לך בובות? לא. מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות
עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? כן. כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? מתקדמת. למה המציאו בובות, לדעתך? לנקבותP: את ישנה עם בובות? לא. את אוהבת\אהבת ברביות? אהבתי.. תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: איןלי.. בובות לנצח? ופריקים לרצח! |פריק| -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? וועא, שאלה גדולה מדי. שיהיה אנושי ושלא ישכח מאיפה הוא בא. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? עצלנות ואגואיסטיות. 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? להיות גדולה. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז ומתמיד 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? ליודעת. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? מעצימה>< 7.יש לך הרבה חברים? ליודעת אם הם מגדירים אותי בתור חברה.]; 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: עזבו אותי מדברים נקבתיים]; 9.אוהב ילדים? לא ממש. 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... עזבו אותכם. }: 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? >< 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? האלופה, ואיןאיןאיןאיןאין על טלנובלה בע"מ
|סגידה| 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים?ליודעת. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? שיהיה טיפש. 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: לחיות. שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): יותרמדי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה