הו יא!
-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין אני חושבת, לא יודעת.. 2.דבש או ריבה? דבש 3.חגים או שבתות? חול המועדים... 4.פרפרים או ציפורים? 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט ופסטורלי בדר"כ, אבל תלוי מאוד... 6.בורקס או טוסט? טוסט, או בורקס.. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים 8.נסיעה איטית או מהירה? תלוי 9.שניצל או עוף? 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? "חכמת חיים", אינטלגנציה, לא שהוא ידע לנתח גרפים ופונקציות וכאלה... 12.סלט חצילים,או סלט טונה? מרק פירות. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? עוגת שוקולד 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? בובותתת יש לך בובות? כן, מתחת למיטה.. מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? לא יודעת.. עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? אף פעם לא היה לי גיל כזה.. כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולפת, אלא אם כן יש לי מה לעשות שם.. למה המציאו בובות, לדעתך? לא יודעת את ישנה עם בובות? תגדירו.. הן מתחת למיטה... את אוהבת\אהבת ברביות? אהבתי ודי. תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: שלג, ולא זוכרת את השאר.. בובות לנצח? שיהיה -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? כריזמה וזהו. שידע לשכנע, ולנצל את המצב. (אפילו היטלר הצליח...) 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? לא יודעת... 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? לא יודעת, משהו מטורף 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז שהפסקתי לרצות להיות בלשית או משהו כזה... 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? לא יודעת 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? אע 7.יש לך הרבה חברים? תגדירו חברים.. יש לי הרבה מכרים. 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: אדום צהוב, ירוקבהיר כחול בהיר, צהוב ירוק... 9.אוהב ילדים? יס 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... לא 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? לא יודעת... 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? אני לא רואה 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? כלום.. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? גם כלום... 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: שתהיה שונה ומטורפת. ושאהיה הרבה בים! שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): וואו... 1. יש לי סיכוי / אביתר בנאי 2. ענוג / נוער שוליים 3. that I will be good / אלאניס מוריסט 4. אצלך בעולם / אביתר ומאיר בנאי 5. purify / לאקונה קויל 6. נועה של הים / יזהר אשדות 7. איש השוקולד / יזהר אשדות 8. עדיף / דניאל סולומון 9. קול גלגל / שוטי הנבואה 10. בא באהבה / שבע 11. ועוד יום / מוש בן ארי 12. עוד נגיעה / החברים של נטאשה 13. שקיעתה של הזריחה / פורטיסחרוף 14. בואי כלה / אחינועם ניני 15. ניסיון / אחינועם ניני (שמעתי אותו פעמיים, ומאז לא הצלחתי להשיג אותו...) 16. פטריות / אחינועם ניני 17. נשל הנחש / מאיר אריאל 18. עונות / אביב גפן 19. מועקה / אבטיפוס 20. טרמינאל / מאיר אריאל (ביצוע של אחינועם ניני...) 21. שיר מס' אחת / מיקה קרני 22. אצלי הכל בסדר / מיקה קרני וזה יכול להימשך לעד... (וזה גם משתנה כל הזמן..)