שאלון שבועייי

שאלון שבועייי

ואיי.. קראתי את השאלון הזה וכלכך התפלאתי.. הוא היהי כלכך יפה וחמוד.. אני מקווה שגם אתם תאהבו אותו -זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? 2.דבש או ריבה? 3.חגים או שבתות? 4.פרפרים או ציפורים? 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? 6.בורקס או טוסט? 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? 8.נסיעה איטית או מהירה? 9.שניצל או עוף? 10.שם לבן-מתן או נתן? 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? 12.סלט חצילים,או סלט טונה? 13.עוגת שוקולד,או פיצה? 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? בובותתת יש לך בובות? מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? למה המציאו בובות, לדעתך? את ישנה עם בובות? את אוהבת\אהבת ברביות? תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: בובות לנצח? -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? 7.יש לך הרבה חברים? 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: 9.אוהב ילדים? 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): אני מקווה שמאוד נהנתם ואהבתם : ) שבוע טוב חמודים

בא לי,

הכי בעולם [כי משעמם גאדפאקינגדאמט] -זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? המ. שניהם. 2.דבש או ריבה? ד..דבש? לא מתה על אף אחד מהם. 3.חגים או שבתות? חגים. 4.פרפרים או ציפורים? ציפורים. בעצם פרפרים? לאדעת. 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט ופסטורלי עם חברים. 6.בורקס או טוסט? בורקס זה טעימי. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? האע. |פחד גבהים| אבל נו, ספינת פיראטים זה וסת ומגניב כזה. 8.נסיעה איטית או מהירה? לא משנה לי. 9.שניצל או עוף? אףאחד מהם בעיקרון אבל שניצל כי הגוף שלי לא מעכל טוב עוף. 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן. 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? אופי. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? סלט ירקות. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? פיצה? 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר, זה לא פוגע בסביבה. 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? לאדעת. רוב הזמן זה כללי מידי, בתקופה האחרונה? עצבנית ומגעילה. ועצובה. בובותתת יש לך בובות? המ. יש לי את וניל
מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות, רכות. עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? אהא כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולפת, זה כבר לא בראש סדר העדיפויות. למה המציאו בובות, לדעתך? כי זה חמוד? D: את ישנה עם בובות? לא, וניל זרוקה על הרצפה בדרך כלל. את אוהבת\אהבת ברביות? אהבתי, עכשיו הן מושלמות מידי לדעתי, עד כדי גועל. תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: וניל, היא חתולה לבנה כזאת. וזהו. בובות לנצח? המ, כן. משהו. -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? לדעתי אולי כנות, ונון-אגואיסטיות. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? אגואיזם. 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? בגלל שאני חיה בסרט, זמרת. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז ומתמיד, בערך. 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? טיפשות, הרס עצמי וכו'. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? לאדעת. שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. 7.יש לך הרבה חברים? תגדירו הרבה, יש לי מספיק. 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: סגול ושחור, סגול ולבן, לבן ושחור. 9.אוהב ילדים? כיתה א' ומטה. 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... לא. 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אני לא יודעת, אולי רגישות? נו לאדעת. 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? חחח. 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? שאיכפת לו ממני. ושהוא בנאדם טוב. ועוד מלא דברים. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? צביעות, חוסר איכפתיות, אגואיזם, איכס. 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: למצוא זמן לנשום? שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): אני אתן שירים שכרגע אני אוהבת. 1. 3Doors Down - Here Without You 2. Nobody's Wife- anouk 3. Don't Speak- no doubt 4. Money- pink floyd 5. Californication- RHCP 6. לבן בחלום שחור- איפה הילד. 7. ג'ורג'יה- אפרת גוש 8. מלחמה שקטה- היהודים 9. בסוף תבכו- היהודים (רוב השירים של היהודים, בעצם כל השירים של היהודים) 10. רוב השירים של גארבדג' 11. היום שבו נחרבה המדינה- הפוסי של לוסי 12. הילדה הכי יפה בגן- יהודית רביץ 13. ימים של שקט- לולה. 14. מכה אפורה- מוניקה סקס 15. בלי לומר מילה- מטרופולין (אהמ.) 16. ארוץ אליך- שרון רוטר. 17. Chicago - All That Jazz 18. פסקול של hair 19. הטיים וורפ- RHPS 20. אמאש'ך כבר לא בתולה- אמאש'ך בגבס (
) (<- אנחנו שולטים) סתם, חצי מהשירים פה זה לא ה-שירים. אבל נו, זה מה שמצאתי בפלייליסט, הטובים שבהם, האלו שאני חורשת עליהם בלי הפסקה. ו..ו..אלונה? כשדיברנו איתך, זה אמי וחיים מלוכלכים, לא אני. אני הלכתי לדבר בטלפון בשלב מסויים והם אמרו לך שאני רציתי ש..ש..נו את יודעת ;[ זאת לא אני!!1 אני תמימה, באמת שכן
תרביצי להם ;[

jast

New member
שלחי לי שירים שלכם:]

אני חייבת לשמוע עכשיו חחח

jast

New member
כאן.

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? מממ... אריק. 2.דבש או ריבה? ריבה. 3.חגים או שבתות? חגים. 4.פרפרים או ציפורים? פרפרים. 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט. 6.בורקס או טוסט? טוסט. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים. 8.נסיעה איטית או מהירה? מהירהההההה. 9.שניצל או עוף? שניצל תירס:] 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן.. 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חכמה. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? חצילים:]]] 13.עוגת שוקולד,או פיצה? פיצה. 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? אפ'חד. 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמח:] בובותתת יש לך בובות? כמובן. מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? ברור שכן. עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? בארור.. בובות זה לכולם. כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? נכנסת!!!! למה המציאו בובות, לדעתך? כי חמודי וכיפי... ואפשר לחבק אותן ולנשק אותן ולמחוץ אותן למוות!!!!!!
את ישנה עם בובות? כן! את אוהבת\אהבת ברביות? לא! תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: יש לי דובי-כלב אחד עצוםםם... והוא כ"כ חאמוד... חבר לשעבר של אחותי קנה לה אותו וכשהם נפרדו היא הביאה לי אותו... קוראים לו סטאלין. אחד אחר זה מיצי שקיבלתי אותה ליומולדת 5. ויש את אודי הקטן שזה של אחותי מכיתה ו'. ויש את אודי הגדול, שעדיין אצל אחותי. ויש את מיץ פטל, שזה ארנב. והוא נעלם. בובות לנצח? בובות לנצח! -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? אמממ.. לא'כפת לי מה שחשוב זה להיות בנאדם טוב. לא משנה אם אתה חכם או יפה או מצליח. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? לא יודעת. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מכיתה ט', כשויתרתי על להיות צלמת של הנשיונל הג'אוגרפיק. 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? עקשנות ומרדנות(?) 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? אבל חן לא כזאת. לעומת זאת, חן אוהבת לדבר על עצמה בלשון זכר. 7.יש לך הרבה חברים? לא, אני לא אחת של הרבה חברים.. אני אחת של כמה חברים ממש ממש טובים. 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: סגול ושחור. אדום ולבן. תכלת ושחור. 9.אוהב ילדים? כן
10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... טוב, זה תלוי למה קוראים מוזר.. להתאהב בבת, שגדולה ממני בשנתיים(כלומר, אני הייתי ב-ח' והיא ב-י'), בצורה ממש אובססבית(למרות שכל ההתאבויות שלי באנשים זה בצורה אובססיבית), בצורה כזאת שאני אעשה כל מה שהיא תגיד לי כי אני לא יכולה להגיד לה לא, לעשות בשבילה הכל(אבל באמת! הכל!!!), ועוד מישהי שתמיד הייתה מנצלת אותי ופוגעת בי, ומשחקת ממש ברגשות שלי.. אבל כל פעם שהחלטתי להפסיק לא יכלתי, כי רק להתסכל עליה... לא יכלתי לזוז.. אפילו אחרי יותר משנתיים אם אני רואה אותה סתם, אי אפשר להתעלם ואני באה ומדברת איתה.. וצריך לגרור אותי משם בכח. אז לזה אתם קוראים מוזר? כי היא באמת ילדה כזאת יפה! 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? לאהוב. וכעס. 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? :/ 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? חכמה. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? צביעות 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: אין כאלה. שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): אין לי כח לחשוב.

התשובות שלייייי:

זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אף אחד 2.דבש או ריבה?איכס.שונאת את שנייהם 3.חגים או שבתות?חגים 4.פרפרים או ציפורים?פרפרים 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? קט ופסטורלי
6.בורקס או טוסט?טוסט 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? חחחחחח הרים 8.נסיעה איטית או מהירה? באמצע 9.שניצל או עוף? שניצל תירס
10.שם לבן-מתן או נתן? מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חוכמה.שיהיה אדם טוב.. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? איכס נו 13.עוגת שוקולד,או פיצה? גם וגם 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? לא זה ולא זה.לדעת לוותר..אבל גם לדעת להבין.אגואיסטיות זה אופי שמרחיק אנשים 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? בזמן האחרון?עצובה... בובותתת יש לך בובות?כןןןןןןןןן אני אוהבת בובות מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? אהמ לא.אני חושבת שהמתנה הכי טוב שיכולים להביא לי זה..בובה חח כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? נכנסת למה המציאו בובות, לדעתך? שיהיה נעים לישון איתן את ישנה עם בובות?פעם כל לילה,יש לי בובה מגיל נורא קטן ולקחתי אותה לכל מקום איתי..וכן גם ישנתי איתה.. עכשיו זה חלף..למרות שלא מזמן ידיד הביא לי בובה ליומולדת ואני ישנה איתה חח את אוהבת\אהבת ברביות? לא.אף פעם לא אהבתי תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: לאקי,לאסי,צביץ,חתולתול,דובוני,מיקי,מיני(עכברים חח),ונראלי שזהו בובות לנצח?לא.הן נהרסות עם הזמן..אני תופרת חורים שלהן חח -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? שאלה קשה.יכולת להבין,יכולת לתתת לאחרים לפלוש לעולם שלך,לדעת לוותר אבל גם לדעת על מה להתעקש,ריציניות,שאיפה,ביטחון עצמי וכו. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? זיזלזול עצמי...וחוסר ביטחון 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך?אני לא יודעת..אולי פסיכולוגית נראה כבר 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מתחילת השנה חח 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? אהמ..להקשיב,לדעת לוותר,זילזול עצמי חח,אחריות.. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? אהמממ..חחח זה בשביל שלא יבינו שאתה מדבר על עצמך.אני לפעמים משתמשת בזה למען האמת 7.יש לך הרבה חברים? בערך 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: צהוב ולבן,כחול וצהוב,ורוד ולבן,כתום ושחור.. 9.אוהב ילדים? מאוד 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אהממ..לא יודעת 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? חח מה הקשר?? היא יפה..אבל רונה לי מעצבנת אותי בטירוף היא חשה תצמה..גאדדד סתם מכוערת עם פרצוף תחת...וחבל שאין את מאיה דגן.בקיצור..נראלי לא תהיה עונה 4..זה כבר חרוש.. 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? שהוא אמיתי איתי.כנה איתי.הוא יודע להקשיב לי..הוא נחמד..ומצחיק..שנון.. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? לא יודעת.. 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: לעשות בגרויות.?חחח אין לי תוכניות בינתיים

תישס

New member
יאי. אני מתמכר לשאלונים האלה.

בשעות הקטנות של הלילה. כמה בודד מצידי. זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין. 2.דבש או ריבה? ריבה. 3.חגים או שבתות? חגים. ארוך, נו מה. 4.פרפרים או ציפורים? פרפרים, יותר חגיגי. 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? תלוי מתי, תלוי עם מי. 6.בורקס או טוסט? טוסט. כי יש לזה שם שנשמע צרפתי יותר. 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים. מלהיב. 8.נסיעה איטית או מהירה? איטית. זה מלחיץ אותי נורא. 9.שניצל או עוף? עוף. 10.שם לבן-מתן או נתן? נתן. 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? שיהיה על מה לדבר. אז.. חכמה. 12.סלט חצילים,או סלט טונה? טונה. 13.עוגת שוקולד,או פיצה? פיצה. 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר. 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמח. [?] בובות יש לך בובות? כן. :| מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות!! עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? לפני כמה שנים. ודחפתי את כולן לתוך תיבה. כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולף. למה המציאו בובות, לדעתך? כדי.. אממ.. אממ. אתה ישן עם בובות? דובי מבולטימור, וגם הוא נאבד איפהשהו. אתה אוהב\אהבת ברביות? חס וחלילה. תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: מה? בובות לנצח? סליחה? -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? שאפתנות, מנהיגות, וותרנות. 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? קנאיות, אגואיסטיות, קיבעון. 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? לא ברור. אולי אמן כלשהו. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? לא יודע :/ 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? ציני. ממש. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? לא נוח במיוחד. הם מתרחקים מעצמם כאילו. 7.יש לך הרבה חברים? דיי הרבה, כן. 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: ירוק בהיר וכתום, שחור ולבן, ירוק בהיר וירוק כהה. מרתק, מה? 9.אוהב ילדים? באיזו צורה? 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... אממ.. היו. בעיקר בבנות נמוכות :ף 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אהבה. פחח. לא. 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? *מקיא* 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? חוש ההומור שלו או שלה. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? חוסר חוש הומור, התנשאות, בורות. 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: להחליט סוף סוף איפה אני אלמד. ועכשיו - גמרנו. הלכתי לישון. חזק ואמץ.

זה כמו סם בשבילי..

אני צריכה להגמל. זה הורס אותיייי רינה! אני כל החיים שלי עונה על שאלונים. לדעתי אנחנו צריכים לעשות גמילה של כל הפורום יחדיו...מה דעתך(כם)?

jast

New member
בעוד 20 שנה-

נמצא אותך באיזה מרתף מאובק יושבת בפינה ועונה על שאלונים.

חחחחחח

לדעתי לא צריך להגמל.. מה רע בזה?? זה רק גורם לכך שנכיר טוב יותר אחד את השני.. וגם סתם בשביל הכייףף

פורה

New member
עניתי. אזהרה: הודעה חפרנית לפניך.

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק איינשטיין 2.דבש או ריבה? דבש 3.חגים או שבתות? חגים 4.פרפרים או ציפורים? פרפרים 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט ופסטורלי 6.בורקס או טוסט? מממ... לא זה ולא זה. אני בשייפ.:\ 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? גם וגם! אבל יותר ספינת פירטים 8.נסיעה איטית או מהירה? מהירה 9.שניצל או עוף? שניצל. אבל זה משמין!! 10.שם לבן-מתן או נתן? איכס. אף אחד מהם 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה?חוכמה 12.סלט חצילים,או סלט טונה? סלט טונה 13.עוגת שוקולד,או פיצה? עוגת שוקולד 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמחה! :) בובותתת יש לך בובות? כן מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? כן כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולפת בלי שידגדג לי אפילו למה המציאו בובות, לדעתך? בשביל ילדים קטנים שלהורים שלהם אין זמן לשחק איתם את ישנה עם בובות? לא את אוהבת\אהבת ברביות?לא. הייתי טומבוי. תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך:מושיקו..? אין לי בובות!! בובות לנצח? לא. דפנטלי. -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? יושר ורצון 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? שחיתות, אגואיזם, עצלנות במקרים מסויימים, פינוק. 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? וטרינרית. 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? גיל 5 בערך. פעם ראשונה שהיתה לי חיה בבית. 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? אכפתיות, יושר וכושר שיפוט טוב. וכמובן יופי חסר גבולות כי אני כלכך חולה על עצמי.. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? מה זה גוף שלישי? עוד לא עשיתי בגרות בלשון.. 7.יש לך הרבה חברים? מספיק 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד:סגול ולבן, ורוד ולבן, כחול וצהוב, ירוק וסגול.. 9.אוהב ילדים? בטאח! 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... אני לא חושבת שאני נוטה להתאהבות יותר מדי.. 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אהבה 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? איכסה פיכסה. (כנ"ל לגבי כל העונות) 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? מידת האכפתיות והרצון שלו לעזור..כמובן שלא רק 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים?העובדה שלא אכפת לו מהסובבים אותו או מכל יצור אנושי אחר 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: לעבור את כל הבגרויות בשלום בלי מעידות שהם מתחת ל-60, לעשות הרבה ביביסיטר לאחיין החדש שלי שיוולד בעוד שבועיים (בערך), חבר (אם יבוא, אני לא מתכוונת לרדוף אחרי בנים.. יש בי יותר מדי פמיניזם)ובכללי לעבור את השנה בכיף.. שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): אוי. אני שונאת את השאלות האלה, אז אני פשוט אכתוב כמה זמרים\להקות שאני אוהבת ואולי אם יבוא לי אז אני אכתוב קצת שירים.. משינה אלה ששרים את "פרח" מדונה ברי סחרוף כוורת!!forener איפה הילד מעט מאוד שירים של greenday כל הבנאים..אהוד בנאי, אביתר בנאי וכו'.. תיסלם coldplay איגי וקסמן דנה ברגר שוטי הנבואה הביטלס כמובן!! (איך שחכתי??) בטח אף אחד לא מכיר את השיר אבל אני מאוד אוהבת אותו וקוראים לו sister golden hair גם קצת r e m גם satisfactiom של הרולינג סטונס וכמובן רד הוט!! וזהו. אני מקווה שמאוד נהנתם ואהבתם : ) בטח! תודה רבה :)))

MakeItHurt

New member
שאלון^^

1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס?רמי פורטיס 2.דבש או ריבה?דבש 3.חגים או שבתות?חגים 4.פרפרים או ציפורים?פרפרים 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש?רועש 6.בורקס או טוסט?בורקס 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים?רכבת הרים 8.נסיעה איטית או מהירה?תלוי 9.שניצל או עוף?שניצל 10.שם לבן-מתן או נתן?מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה?חכמה 12.סלט חצילים,או סלט טונה?אף אחד 13.עוגת שוקולד,או פיצה?עוגה 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט?פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח?עצוב בובותתת יש לך בובות?כה מה את מעדיפה- בובות רכות או לא?רכות
עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"?לא נראה לי כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה?רואה מהחלון למה המציאו בובות, לדעתך?כי זה כ'ף? את ישנה עם בובות?כבר לא אני תמיד הייתי מעיפה אותם את אוהבת\אהבת ברביות?אהבתי תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך:מושי! בובות לנצח?כה! -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה?ביטחון עצמי, ונחישות 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן?אגואיסטיות אי אכפתיות 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך?משהו במחשבים 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל?מאמצע השנה בערך 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך?אמ.. 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי?מוזר אך מצחיק 7.יש לך הרבה חברים?נגיד 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד:ורוד שחור שחור וכל צבע זוהר 9.אוהב ילדים?לי 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה...לא נראה לי 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך?האהבה הבלתי הגיונית שלי 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)?לא רואה 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים?אישיות בעיקר 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים?אישיות 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה:לשכוח אותו או לפחות לנסות כי כלום לא יקרא שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): אין לי כוח

...

זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? אריק 2.דבש או ריבה? ריבה 3.חגים או שבתות? חגים 4.פרפרים או ציפורים? ציפורים 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט ופסטורלי 6.בורקס או טוסט? בורקס 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? ספינת פירטאים 8.נסיעה איטית או מהירה? מהירה. 9.שניצל או עוף? לא זה ולא זה 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? חכמה 12.סלט חצילים,או סלט טונה? חצילים 13.עוגת שוקולד,או פיצה? פיצה 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? פראייר 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? שמחה בובותתת יש לך בובות? כה מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? לא כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולפת למה המציאו בובות, לדעתך? שיהיה מה לחבק בלילות הבודדים את ישנה עם בובות? לא את אוהבת\אהבת ברביות? אהבתי תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך:דוב בובות לנצח? לא -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? רגישות וכריזמה 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? עקשנות ויצר הרע 3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? מחנכת 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? מאז ומעולם 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? עקשנות 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? מזעזע 7.יש לך הרבה חברים? כה 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: ורוד וחום, ורוד ותכלת, ורוד וירוק 9.אוהב ילדים? כה 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה...לא 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? רומנטיות 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? מעולההההה 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? הבן אדם עצמו 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? הבן אדם עצמו 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: שנת שירות שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות):

שירוש1989

New member
טוב../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.אריק איינשטיין או רמי פורטיס? לא יודעת 2.דבש או ריבה? ריבה 3.חגים או שבתות? חגים 4.פרפרים או ציפורים? ציפורים 5.בילוי במקום שקט ופסטורלי,או במקום רועש? שקט 6.בורקס או טוסט? תלוי 7.רכבת הרים או ספינת פיראטים? שניהם
8.נסיעה איטית או מהירה? תלוי 9.שניצל או עוף? שניצל 10.שם לבן-מתן או נתן? מתן נראה לי 11.מה יותר חשוב לך בבן/ת הזוג-יופי או חכמה? אופי 12.סלט חצילים,או סלט טונה? טונה
13.עוגת שוקולד,או פיצה? וואו קשה...... נראה לי ששוקולד. תלוי כמה אני רעבה באותו הרגע 14.מה עדיף להיות-פראייר או אגואיסט? אגואיסט מן הסתם... 15.רוב הזמן אתה עצוב או שמח? לא ברור בובותתת יש לך בובות? כן מה את מעדיפה- בובות רכות או לא? רכות עברת את הגיל של "אני כבר גדולה בשביל זה"? גדולה בשביל..? כשאת רואה חנות בובות את נכנסת או חולפת על פניה? חולפת למה המציאו בובות, לדעתך? וודו?
את ישנה עם בובות? לא, אבל קורה שיש אחת על המיטה את אוהבת\אהבת ברביות? פעם אהבתי קצת תכתבי פה שמות של בובות חיות[animal] שיש לך: אמבר בובות לנצח? לא'דעת -שאלות כלליות: 1.מה הן לדעתך התכונות החשובות ביותר שאדם צריך בכדי להגיע לגדולה והצלחה? יכולת תימרון טובה 2.מה הן לדעתך התכונות שעלולות למנוע מאדם להצליח ואסור שבשום פנים ואופן יהיה לו אותן? רוב אלה שיש לי
3.מה תרצה להיות בעתיד בחייך? לא ברור 4.וממתי יש לך את החלום הנ"ל? משלשום 5.מה הן התכונות הדומיננטיות ביותר אצלך? "מוזרה", שקטה, "חכמה" 6.מה דעתך על התופעה שבה אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? יותר חשוב מה דעת הפסיכיאטר לא? 7.יש לך הרבה חברים? "חברים", הרבה מאוד "חברים". 8.תן כמה וכמה דוגמאות לשילובים בין שני צבעים(שחור ולבן,כחול ולבן,וכ"ו) שלדעתך הם יפים במיוחד: לבן וכחול, שחול ולבן, אדום וצהוב
9.אוהב ילדים? כן! 10.האם היתה לך פעם התאהבות ממש מוזרה?אם כן,ספר טיפה... עזבו... 11.מה הוא הרגש הדומיננטי ביותר אצלך? אהבה-שנאה. כעס 12.מה דעתך על העונה הנוכחית של השיר שלנו(אם אתה צופה)? לא צופה וא רוצה לצפות. בעעעעעעעעעעע 13.מה גורם לך יותר מכל לאהוב בן אדם מסויים? הבעות הפנים שלו. 14.מה גורם לך יותר מכל לשנוא אדם מסויים? שקרים מכל \סוג (צביעות, התחנפות..) 15.ספר בקצרה מה הן תכניותיך לשנה הקרובה: טפו טפו טפו שאלת בונוס:תן רשימה של 20 שירים מהאהובים עליך ביותר(מכל הזמנים,כל השפות וכל הסגנונות): חלאסXD

למעלה