שאלון שבועייי!!!

שאלון שבועייי!!!

טוב.. זה ממש מתאים לנו השמוצניקים... שאלון על שינה ואוכל =] ראיתי את זה וישר חשבתי עליכם יקירי ואהובי!! =] זכר\נקבה:_______ גיל:______ 1) את מתקשה להירדם? 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? 5) את מתעוררת באמצע הלילה? 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר? 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? 12) כמה שעות את ישנה ביממה? 13) בכלל, את אוהבת לישון? 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 15)אוהב לנשנש בין הארוחות? 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א ב ג 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א ב ג 18)אתה אוהב חלווה? 19)מה הדבר האחרון שאכלת? 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת? 21)אתה שומר כשרות לפסח? 22)וכשרות בכלל? 23)פעם אכלת משו לא כשר? 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א ב ג 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א ב ג 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: 30) 2 פירות שאתה לא סובל: 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל: חצילים: פסטרמה: מצות: קטשופ: גזר: קישוא: קוטג': טבעול: דגים: 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: מקווה שנהנתם =]

התשובות שלי:)

זכר\נקבה:נקבה גיל:עוד חודש וקצת 16 1) את מתקשה להירדם? תלוי מתי 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. -אמ..מוזיקה ...ולפעמים בובה חחח :$ 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? שותה מים..או שירותים לא יודעת.. 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על מה שעבר עליי היום 5) את מתעוררת באמצע הלילה? מידי פעם 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - חלמתי חלום רע 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? חח לרוב מרוגשת ? תלוי באיזה יום עצובה ? לפעמים מתלהבת ? אהמ לא מדוכאת ? תלוי מעוצבנת ? תולי מדוכדכת ? אה? כועסת ? לא מאושרת ? אה? מרוגזת ? לא מאוהבת ? אהאהאהאההההה מחויכת ? נראלי שכן 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? על דברים שאני צריכה לעשות 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? אמ..בוקר טוב? 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? שירותים נו... 12) כמה שעות את ישנה ביממה? לא יודעת,אספור ואגיד לכם.. 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן,מאוד.. 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 3 15)אוהב לנשנש בין הארוחות? חחח מי לא? 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א. מיץ מנגו ב. קולה ג. נס קפה 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א. משקאות חריפים ב. יין תירוש ג. מים 18)אתה אוהב חלווה? ככה ככה 19)מה הדבר האחרון שאכלת? פסק זמן נראלי 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת? חחחחחחחחחח אורז.. 21)אתה שומר כשרות לפסח? כן.. 22)וכשרות בכלל? כן 23)פעם אכלת משו לא כשר? אמ...באגט בצרפת..נקרא? 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א. מלפפון ב. ענבים ג. וזהו 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א.קובה אדומה ב.אורז אדום ג. פלפל ממולא אדום (עיראקית לכו תבינו.) 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: חחח בשר חזיר 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? לא יודעת 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? מקדולנס 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: קישואים,בצל לבן או ירוק נו לא זוכרת 30) 2 פירות שאתה לא סובל: קיווי(כותבים ככה?),שסק 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? של אבא..למרות ששל אמא לא רע בכלל 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל: אוהבת חצילים: לא אוהבת פסטרמה:לא אוהבת מצות:לא אוהבת..אבל אין לי ברירה קטשופ: אוהבת גזר: אוהבת רק מבושל קישוא:לא אוהבת..איכסססססססס קוטג':לא אוהבת טבעול:רק שניצל תירס! דגים:לא אוהבת 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: פעם אחת כשהיתי קצת יותר קטנה,אמא קנתה לי גלידה ...וביקשתי 3 כדורים..אני הלכתי כולי מתלהבת במדרחוב ואז פתאום הגלידה נפלה על הצד של הכדורים... ושתבינו..ליקקתי רק פעם אחת ת'גלידה:S

MakeItHurt

New member
תשובות=]

זכר\נקבה:_נקבה______ גיל:_עוד 14 יום בת 14_____ 1) את מתקשה להירדם?כן 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..לא 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מכבה אץ המחשב 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת?על אורי 5) את מתעוררת באמצע הלילה?לא בד"כ 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל :בגלל הכולם לפעמים - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? 7) מה מעיר אותך בבוקר?השעון המעורר יימך שמו 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? לפעמים טוב ולפעמים לא שמחה ? מרוגשת ? עצובה ? מתלהבת ? מדוכאת ? מעוצבנת ? מדוכדכת ? כועסת ? מאושרת ? מרוגזת ? מאוהבת ? מחויכת ? אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?אוי בצפר 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה?בוקר טוב 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?הולכת למטבח 12) כמה שעות את ישנה ביממה?אומ... 13) בכלל, את אוהבת לישון?כה 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום?3 15)אוהב לנשנש בין הארוחות?כה 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א מים ב קולה ג פאנטה 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א פאנטה ענבים ב דיאט קולה לימון ג תירוש 18)אתה אוהב חלווה?כה 19)מה הדבר האחרון שאכלת?ביצה 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת?מרק 21)אתה שומר כשרות לפסח?כה 22)וכשרות בכלל?לא 23)פעם אכלת משו לא כשר?כן 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א מלפפון ב זעתר ג אורגנו 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א צ'ילי ב פסטה ברוטב עגבניות ג 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: חרקים 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? זבוב 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? בורגראנץ' 29) 2 ירקות שאתה לא סובל:קישוא עגבנייה 30) 2 פירות שאתה לא סובל:אשכולים קלמנטינה 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא?אימא 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל:לא חצילים:לא פסטרמה:כן מצות:כן קטשופ:כן גזר:לא קישוא:לא קוטג':כן טבעול:כן דגים:כן 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: שהוצאתי פסטה דרך האף.. זה היה מצחיק...

TziMHoNoa

New member
..................

זכר\נקבה: נקבה :$ גיל: 15 1) את מתקשה להירדם? לפעמים... 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה: מוסיקה וספר... 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכבה את האור 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? אין משהו קבוע... 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לפעמים 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל: כל מיני סיבות... 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? תלוי... 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? אין משהו קבוע... 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? כלום.. 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מתארגנת 12) כמה שעות את ישנה ביממה? לא קבוע... 13) בכלל, את אוהבת לישון? לפעמים 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 3 15)אוהב לנשנש בין הארוחות? לא כל כך 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א. מים ב. תפוזים ג מיץ גויאבות (תנסו תנסו!!) 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א. קולה ב. כל דבר מוגז כמעט... ג 18)אתה אוהב חלווה? לא 19)מה הדבר האחרון שאכלת? דגנים כשרים לפסח 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת? קניידעלך!!!! 21)אתה שומר כשרות לפסח? כן 22)וכשרות בכלל? כן 23)פעם אכלת משו לא כשר? לא נראה לי 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א. חסה ב. דברים שהם עלים באופן כללי ג. עגבניות ירוקות... 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א. עגבניות! ב. תותים ג. 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: בוטנים 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? לא יודעת 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? אף אחד... 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: חומוס זה ירק? 30) 2 פירות שאתה לא סובל: אין 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? תלוי.. 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל: מחבבת מינוס 9 חצילים: לא כל כך פסטרמה: לא אוהבת מצות: אוהבת קטשופ: לא כל כך גזר: אוהבת קישוא: זה בסדר... קוטג': לא אוהבת טבעול: טבעול זו חברה יא מצחיקים דגים: לא אוהבת 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: כל הסדר לפני יומיים.. היה מבדר בהחלט...

אני עונה!!! מצטערת היה עיקוב באמצע

זכר\נקבה:____נקבה!___ גיל:____17__ 1) את מתקשה להירדם?לפעמים 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? חלב חם עם סוכר אבל זה ממש במצבים שאני לא מצליחה להירדם כמו, דובי או מוזיקה ..לא שניהם! 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?עוצמת עיניים 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? זה תלוי לפעמים על שי ולפעמים על איך עבר היום ואם היה מקרה מיוחד באותו יום הייתי חושבת מה היה קורה אם זה היה ניראה אחרת 5) את מתעוררת באמצע הלילה?אם מישהו יעברו לידי או יעביר אצבע מולי אני ישר יקום יש לי שינה ממש ממש ממש ממש ממש קלה 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל :שוב יש לי שינה ממש ממש קלה אם זה חלום ממש ממש רע אז אני ישר קמה אבל יש לי לוכד חלומות עלאק זה עוזר כאילו...- שחלמת חלום רע? שאני נהנת אני לא מתעוררת.... - נהיית צמאה מאוד?אולי לא יודעת גם קורה לפעמים- היית חייבת לשירותים?כן פעפע בדר"כ 7) מה מעיר אותך בבוקר?כשאבא שלי מתקשר אלי או שי 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר?שיטטטט קמתי שמחה ? לא מרוגשת ?לא עצובה ? כן מתלהבת ?לא מדוכאת ?כן מעוצבנת ?כן מדוכדכת ?כן כועסת ? כן מאושרת ?לא מרוגזת ?כן מאוהבת ?אם זה שי אז כן מחויכת ?לא אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב.לא 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת?שי 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? "הלו" 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה?לוקחת את המשקפיים שלי 12) כמה שעות את ישנה ביממה?תלוי 13) בכלל, את אוהבת לישון? כן 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום?3 15)אוהב לנשנש בין הארוחות?דברים קטנים מאוד 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: קולה נסטי ומים א ב ג 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: אמיץ עגבניות ב קולה דיאט גוכל דבר שהוא דיאט 18)אתה אוהב חלווה?מאוד 19)מה הדבר האחרון שאכלת?סלט גזר 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת?קניידלעך 21)אתה שומר כשרות לפסח?כן 22)וכשרות בכלל?משתדלת 23)פעם אכלת משו לא כשר?בחו"ל 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: אארטישוקים במלפפון חמוץ ג מלפפון רגיל 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: אעגבנייה גמבה ג 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה:לא יודעת 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם?אמממממ אני צריכה לחשוב על זה 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג?עדיף שלא 29) 2 ירקות שאתה לא סובל:בצל וזהו 30) 2 פירות שאתה לא סובל:אני אוהבת את כל הפירות 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא?שניהם 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל:כן חצילים:כן פסטרמה:לא מצות:לא קטשופ:הכי כן גזר:כן קישוא:כן קוטג':כן טבעול:כן דגים:לא 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל:אמממממממ מלחמת אוכל הכי כיף! מקווה שנהנתם =]

jast

New member
בכיף..

זכר\נקבה:__נקבה:]___ גיל:___16___ 1) את מתקשה להירדם? לפעמים.. לרוב לא. 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה .. לא. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? חושבת. 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? אני כ"כ עייפה. 5) את מתעוררת באמצע הלילה? כן. הרבה פעמים. 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? כן. - נהיית צמאה מאוד? לפעמים. - היית חייבת לשירותים? לפעמים. 7) מה מעיר אותך בבוקר? אבא/ המצפון שלי, שאומר לי שאם אני לא אתעורר משהו נורא יקרה, רק שלגבי בצפר זה לא פועל. 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? כן מרוגשת ? כן עצובה ? לא מתלהבת ? לא מדוכאת ? לא מעוצבנת ? לפעמים מדוכדכת ? לא כועסת ? לא מאושרת ? כן מרוגזת ? לא מאוהבת ? כן:] מחויכת ? כן אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? בוקר! 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? "בוקר טוב לכולם!" ואז כל הנוכחים מתעוררים. 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? אוכלת 12) כמה שעות את ישנה ביממה? הרבה 13) בכלל, את אוהבת לישון? בטח! 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 3 15)אוהב לנשנש בין הארוחות? תמיד 16)תן 3 משקאות שאתה אוהב: א מיץ תפוזים ב מוקה ג מיים 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א מיץ תפוחים ב מיץ אשכוליות ג בירה 18)אתה אוהב חלווה? לא! 19)מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות לא כשרות לפסח! אני ומיין הסתובבנו שעה בעיר לחפש חמץ בטענה שאנחנו רעבות ללחם, ובסוף ישבנו ליד הבית כנסת הגדול ואכלנו, ואם מישהו הסתכל אז זה אשמתם! מה זאת הכפיה דתית הזאת?! 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת? קניידלעך!!! 21)אתה שומר כשרות לפסח? לא! 22)וכשרות בכלל? זה לא משנה.. כי אני צימחונית. 23)פעם אכלת משו לא כשר? כן, פעם אכלתי חזיר:/ בגיל 12. 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א מלפפון ב חסה ג אבוקדו! 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א עגבניה ב במבה מתוקה. ג 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: בשר. כי אני לא אוכלת גופות. 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? יש הרבה. נייר טואלט? 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? אפאחד. 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: אין דבר כזה. אולי גמבה. 30) 2 פירות שאתה לא סובל: אין דבר כזה! 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? אבא. 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל: כן חצילים: כן!!! פסטרמה: לא מצות: לא קטשופ: כן גזר: כן קישוא: כן קוטג': כן טבעול: כן דגים: לא 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: טיול חנוכה. אוקי? אנחנו תקועים בערב בלי אוכל!! גנבו לנו הכל... אני לא ידעתי על זה, אני הייתי עם ידידה באוהל שלה:)])... אנחנו הולכות לראות אם האוכל מוכן, ואז לאאא.. זורקים עלינו לחם יבש ומתפורר ואומרים לנו "תאכלו!" "מההה?" "כן, אין אוכל! יש שוקולד אם אתן רוצות.." אחרי כמה זמן באו אלינו כמה תלאביבניקים מרמת אביב ואוסישקין והביאו לנו ספגטי, שהיה קר.. והסתדרנו עם זה. היינו כל כך רעבים יום אחרי זה.. לא היה לנו שום אוכל נורמאלי. מקווה שנהנתם =]

גיסין

New member
וואי זה דיי מגניב...

וזה גם יכין אותי טובטוב לשינה, מחר טיול וכלזה..
נקבה גיל: עודמעט 17 1) את מתקשה להירדם? המ..לא ממש. 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? לפעמים אני מחבקת את טיגר, אבל לא תמיד צריך
3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מתהפכת על הבטן 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על זה שצריך להתהפך על הבטן
5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא ממש, אלא אם אני מחליטה להתעורר. 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לא - נהיית צמאה מאוד? לא - היית חייבת לשירותים? לא ממש 7) מה מעיר אותך בבוקר? אני את עצמי 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? מאוד מרוגשת ? לא נראה לי.. עצובה ? לא מתלהבת ? לא מדוכאת ? לא מעוצבנת ?לא מדוכדכת ? לא כועסת ? לא מאושרת ? כן מרוגזת ? לא מאוהבת ? הממ..תלוי בתקופה
מחויכת ? כן אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? "בוקר!" 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? זה משתנה... 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מתלבשת 12) כמה שעות את ישנה ביממה? בין 6-7 13) בכלל, את אוהבת לישון? לא יותר מדי 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 2 15)אוהב לנשנש בין הארוחות? לא ממש... 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א. תה ירוק ב. מים ג. ספרייט 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א. קפה ב. קולה ג. מנגו 18)אתה אוהב חלווה? מאודמאודמאוד!! 19)מה הדבר האחרון שאכלת? חביתה עם גבינה 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת? המ..סילאן. 21)אתה שומר כשרות לפסח? חח אני שומרת מכורח הבריאות שלי, אני לא יכולה לאכול קמח. 22)וכשרות בכלל? הו לא.. 23)פעם אכלת משו לא כשר? ברור. היום למשל :] 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א. מלפפון ב. חסה ג. סחוג ירוק? 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א. פלפל ב. עגבניה ג. סוכריה על מקל? 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: פירות ים 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? בטח משהו בכל הטיולים.. 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? אף אחד מהם. 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: חציל וצנונית. 30) 2 פירות שאתה לא סובל: אפרסמון וקוקוס טרי. 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? של אמא. 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל:אוהבת חצילים:לא אוהבת פסטרמה:אוהבת קצת מצות:לא אוהבת ולא אוכלת. קטשופ:אוהבת. רק של היינץ. גזר:אוהבת קישוא:זה פסדר קוטג':אוהבתתתתת טבעול:לא אוהבת דגים:שונאתתתת 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: זה שאני אוכלת כמו ילדה בת שלוש ומלכלכת את עצמי נורא בכל ארוחה נחשב?

שירוש1989

New member
../images/Emo13.gif

בת גיל:17 1) את מתקשה להירדם? כן 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? כמו, דובי או מוזיקה ..כן, מוזיקה. 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים\במחשב 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? מה שעבר עלי באותו היום 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לעיתים נדירות 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - נהיית צמאה מאוד? - היית חייבת לשירותים? כל אלה...למרות שהחלומות הרעים אצלי זה בעיקר בבוקר 7) מה מעיר אותך בבוקר?פלאפון עם רטט מטריד 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? אם יש בצפר אז עצובה ועצבנית ואם אין שמחה
9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? מה השעה 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? מודה אני(כן אני שמוצניקית) 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? משתיקה את הפלאפון המעצבן 12) כמה שעות את ישנה ביממה?6+- 13) בכלל, את אוהבת לישון? לא 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 3 15)אוהב לנשנש בין הארוחות?מאודדדדד 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א שוקו ב מיץ תפוזים ג מים 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א קפה (מה לעשות) ב מיץ עגבניות(בררר) ג מנגו 18)אתה אוהב חלווה? התחלתי להתרגל לזה 19)מה הדבר האחרון שאכלת?נממ..... רבע מצה עם נוטלה 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת?פשטידה של סבתא
21)אתה שומר כשרות לפסח?ברור(?) 22)וכשרות בכלל? כן 23)פעם אכלת משו לא כשר? בפולין אבל לא חזיר או צ'יזבורגר 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א חסה ב חסה ג חסה 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א ג'לי תות ב רסק עגבניות(יאמי יאמ) ג חריימה 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: חזיר 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? ממליגה נחשב מוזר? אבל זה טעיםםםםם 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? מקדומלדס 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: חציל, קישוא 30) 2 פירות שאתה לא סובל: אבוקדו, אגס 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? אמא, האוכל של אבא זה "תכיני לי גם"=\ 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל:לא חריף כן חצילים:לאאאאאא פסטרמה:כן מצות:תלי קטשופ:כן גזר:תלוי איך קישוא:לא ממש קוטג': לפעמים טבעול: תלוי מה דגים: כן 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: אכלתי פיצה ונשפכה לי יותר מידי אבקת שום, אבל כשאני מתכוונת יותר מידי אני מתכוונת לשכבה של כחצי סנטימטר אבקה לבנה על המשולש המסכן שלי. אז ניערתי את הפיצה אבל מסתבר שלמרות שהרוב ירד זה לא הספיק, כי סיימתי ליטר מיץ תפוזים עם המשולש הזה...

משעמםם לי ואני לא מצליחה לישוןןן

זכר\נקבה:נערה גיל: עוד 3 שבועות 18 1) את מתקשה להירדם? בדרכ לא 2) את לוקחת איתך משהו שיעזור לך להירדם? יש לי מלא דובים... מוזיקה לפעמים.. חושך ושקט אבל עוזרים 3) מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מתקרבלת בשמיכה 4) על מה את חושבת בדיוק לפני שאת נרדמת? על מה שהייה באותו יום.. או סתם מחשבות נודדות 5) את מתעוררת באמצע הלילה? לא.. אני ישנה הכי חזק שאפשר 6) למה את מתעוררת באמצע הלילה בגלל : אי פשוט לא 7) מה מעיר אותך בבוקר? אמא 8) באיזה מצב רוח את קמה על הבוקר? שמחה ? לפעמים מרוגשת ? לפעמים עצובה ? כמעט אפעם מתלהבת ? תלוי מדוכאת ? יש תקופות מעוצבנת ? יש פעמים מדוכדכת ? לא כועסת ? אפעם מאושרת ? לפעמים מרוגזת ? אהה.. יש ויש מאוהבת ? אהה? מחויכת ? מתי שאני תעוררת שמחה אני גם מחוייכת אם לא כתבתי איזו רגש אחר שאת מרגישה בדיוק כשאת קמה, את מוזמנת לכתוב. ישנונית, רדומה 9) מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתעוררת? לא רוצה לקום.. אני חוזרת לישון 10) מה הדבר הראשון שאת אומרת כשאת קמה? אוכל 11) מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שאת קמה? מדליקה טלויזיה כדי לקום עד הסוף 12) כמה שעות את ישנה ביממה? ביום רגיל 6.. חופשים 10 13) בכלל, את אוהבת לישון? מאודד 14)כמה ארוחות מסודרות אתה אוכל בדר"כ ביום? 2 15)אוהב לנשנש בין הארוחות? כן ולא 16)תו 3 משקאות שאתה אוהב: א דיאט ספרייט ב מיץ תפוחים ג מיץ מנגו 17)תן 3 משקאות שאתה לא אוהב: א ב ג 18)אתה אוהב חלווה? כן 19)מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה 20)איזה מאכל בסדר פסח הכי אהבת? אהמממ 21)אתה שומר כשרות לפסח? כע 22)וכשרות בכלל? לא ממש 23)פעם אכלת משו לא כשר? אכלית בשר וחלב אחד אחרי השני 24)תן 3 מאכלים ירוקים שאתה אוהב: א מלפפון ב שמיר ג תפוח 25)תן 3 מאכלים אדומים שאתה אוהב: א תפוח ב אשכולית אדומה (בפניפ היא אדומה!!) ג עגבנייה 26)דבר אחד בחיים לא תכניס לפה: בצל 27)מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? לא יודעת 28)מה עדיף: מקדונלס\בורגראנץ'\ברגרקינג? ארומה 29) 2 ירקות שאתה לא סובל: גמבה ובצל 30) 2 פירות שאתה לא סובל: אין כאלה 31) אתה מעדיף את האוכל של אמא או של אבא? שניהם ביחד 32) כתוב: אוהב או לא אוהב ליד המאכלים הבאים: פלפל: לא חצילים: טוב פסטרמה: לא מצות: לא קטשופ: טוב גזר: טוב =] קישוא: לא קוטג': טוב =] טבעול: טובב =] דגים: טובב =] 33) ולסיום: ספר חויה מוזרה\מצחיקה\הזויה\עצובה שקרתה לך בנושא אוכל: באמת שאין לי מושג

למעלה