שאלון שארלוטי

ak 1

New member
אמ..תורי..

איך התחלתם לשמוע את גוד?ראתי את הקליפ דה אנטם ב אמ טי וי איזה שיר שמעתם ראשון?דה אנטם לפני כמה זמן זה היה?שנה בערך אהבתם אותם על ההתחלה?כן איזה שיר אהוב עליכם?כולם לפי המצב רוח איזה קליפ אהוב עליכם?גירלז אנד בויז פרדיקטאבל את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים?בנג'י

SAMAR

New member
אני...

איך התחלתם לשמוע את גוד? ואון אני לא זוכרת, נראה לי ראיתי אותם בMTV איזה שיר שמעתם ראשון? נראה לי או LITTLE THINGS או THE MOTIVATION PROCLAMATION לפני כמה זמן זה היה? נראה לי לפני 4-3 שנים... אהבתם אותם על ההתחלה? כן! איזה שיר אהוב עליכם? EAST COAST ANTHEM ו-GIRLS & BOYS איזה קליפ אהוב עליכם? לייפסטייל ופרדיקטבל את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? בילי!!!!

hadasrulez

New member
אהמ.

איך התחלתם לשמוע את גוד? חברה שלי
איזה שיר שמעתם ראשון? נראה לי the anthem או בעצם i want candy..לא זוכרת
לפני כמה זמן זה היה? מספיק
אהבתם אותם על ההתחלה? כן
איזה שיר אהוב עליכם? The anthem, Complicated, hold on, predictable איזה קליפ אהוב עליכם? Boys & Girls ו- predictable את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:}בילי וג'ואל

Y M C A

New member
תקראו!!

איך התחלתם לשמוע את גוד? ידעתי שקיימת כזו להקה, וניסיתי לחפש אותה בקאזה ולא מצאתי כלום! עד שקלטתי שזה good charlotte ולא god charlotte עילגת שכמוני
איזה שיר שמעתם ראשון? את בויז אנד גירלז לפני כמה זמן זה היה? כמה חודשים אהבתם אותם על ההתחלה? אפשר להגיד איזה שיר אהוב עליכם? אממ וונדרינג.. איזה קליפ אהוב עליכם? לא מכירה הרבה אז נגיד שפרדיקטיבל את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? אממ אז ככה פעם ישבתי מול תמונה שלהם וגיבשתי לעצמי פייבוריט אבל אח"כ שכחתי
אז בינתיים אין מישו מועדף, הם טובים בתור להקה. התגובה שלך

Lee G1

New member
שלי=]

איך התחלתם לשמוע את גוד?אחותי הייתה שומעת אותם אבל לא בכלל לא ידעתי שזה הם אבל אהבתי ואז נטע (gcnet)השמיעה לי אותם ומאז התחלתי לשמוע אותם! איזה שיר שמעתם ראשון?ליפסטיל לפני כמה זמן זה היה?אולי שנה ... אהבתם אותם על ההתחלה?כן... איזה שיר אהוב עליכם?motivation proclama איזה קליפ אהוב עליכם? motivation proclama את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? ...אני מניחה שאת כולם אותו דבר..

midnight dragon

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד? אממ.. חברה שלי שמעה אותם כל הזמן ופתאום ראיתי קליפ שלהם באם טי וי איזה שיר שמעתם ראשון? אני חושבת שלייפסטייל לפני כמה זמן זה היה? כשהיה את הקליפ של זה באם טי וי.. חח אהבתם אותם על ההתחלה? כן איזה שיר אהוב עליכם? east cost anthem זה שיר מהמם! למה רק מעט אוהבים אותו? וגם hold on איזה קליפ אהוב עליכם? הולד און.. יו איזה קליפ מרגש.. את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:} את כולם

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד? ...קניתי דיסק. איזה שיר שמעתם ראשון? דה קליק [ראיתי אנדרגריידס] לפני כמה זמן זה היה? וואו...הרבה אהבתם אותם על ההתחלה? כן די... איזה שיר אהוב עליכם? אממ...murder איזה קליפ אהוב עליכם? אממ...הולד און מאוד חשוב לי [ניסיונות התאבדות :|} את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? למה לעזאזל שאני אאהב מישהו מהלהקה? אה??? לא כבר עברתי את הגיל הזה...אבל לפני שנתיים אהבתי הכי מהם את בנג'י. אבל עברתי כבר את התקופה אהאה סורי.

Billy4

New member
עונה..

איך התחלתם לשמוע את גוד? TRL איזה שיר שמעתם ראשון? הולד און לפני כמה זמן זה היה? שנתיים אהבתם אותם על ההתחלה? ברור! איזה שיר אהוב עליכם? דה יאנג אנד דה הופלס איזה קליפ אהוב עליכם? דה יאנג אנד דה הופלס את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? ביליי....

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo3.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד?ראיתי את הקליפ של לייפסטייל ונורא התלהבתי איזה שיר שמעתם ראשון?לייפסטייל לפני כמה זמן זה היה?ואו..שנתיים ניראה לי אהבתם אותם על ההתחלה?יאפ איזה שיר אהוב עליכם?שאלה קשה... איזה קליפ אהוב עליכם?The Anthem את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:}בנג'י

N 1 F 8 R 2

New member
ba

איך התחלתם לשמוע את גוד? בשוויץ ראיתי את לייפסטייל באמטיוי שוויץ חח איזה שיר שמעתם ראשון? לייפסטייל לפני כמה זמן זה היה? הרבה אהבתם אותם על ההתחלה? כן איזה שיר אהוב עליכם? בלאדי וולנטיין איזה קליפ אהוב עליכם? אנט'ם את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:} חח אפחד

../images/Emo95.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד?בת דודה שלי סיפרה לי.... איזה שיר שמעתם ראשון?ליפסטייל אוף ריצ אנד פימוסט לפני כמה זמן זה היה?חודש וחצי בערך... אהבתם אותם על ההתחלה?כה!!! איזה שיר אהוב עליכם?כולם...אבל הכי הכי טה ווארלד איז בלאק... איזה קליפ אהוב עליכם?פרודיקטבול.. את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:}ג'ואל!!!{מכורה לבן אדם!!!, בניגוד למה שרשום לי בשם אני לא סובלת את רן דנקר ואני לא מצליחה לשנות את הכינוי!!!}....

midnight dragon

New member
אי אפשר להחליף כינוי../images/Emo15.gif

את צריכה לפתוח משתמש חדש.. ומי זה רן דנקר?

RoCk StaR 1

New member
אממ...

רק דנקר זה זה מהשיר שלנו..שכולם אומרים שהוא שווה..אבל בעצם הוא עקום ונראה כמו הצרות שלי..ובנוסף לזה לא יודע לשחק.. ואם את לא סובלת אותו למה קוראים לך ככה?....

תאמיני לי..../images/Emo95.gif

עדיף שלא תדעי... אבל עם את רוצה לדעת בכול זאת שחקן ששיחק בשיר שלנו והוא גם חבר של נינט טייב...

furious girl

New member
:)

שאלון: איך התחלתם לשמוע את גוד? אממ חברה שלי שלחה לי כמה שירים שלהם איזה שיר שמעתם ראשון? אממ אני חושבת דה יאנד אנד דה הופלס או אולי מובין און לפני כמה זמן זה היה? חצי שנה אולי אהבתם אותם על ההתחלה? יאפ אהבה ממבט ראשון :) איזה שיר אהוב עליכם? אההה תלוי בתקופות עכשיו דה קורניקל איזה קליפ אהוב עליכם? פרדיקטבל את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:} אהה ג'ואל

../images/Emo105.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד? דרך ענת.. היא וחברות שלה אהבו אותם, והורדתי כמה שירים ואהבתי
איזה שיר שמעתם ראשון: וואי לא זוכרת.. או לייפסטייל או ליטל ת'ינגד לפני כמה זמן: בערך בכיתה ח אהבתם על ההתחלה: בערך.. אבל לא בכזה שיגון שיר אהוב: דוגרי אין.. קליפ אהוב: אני ממש לא אוהבת את הקליפים שלהם.. מי מחברי הלהקה: אין לי אחד מועדף..

original jess

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאנ

1. שמעתי מידי פעם את "דה אנטם" "לייפ סטייל" אבל בכלל לא ידעתי שהם שרים את זה, בקיצור התחלתי לאהוב אות מ"בויז אנד גירלז".
2. לפני, נראה לי, שנה. או משו כזה... 3. אל תתנפלו עליי אבל בהתחלה חשבתי שהם סתם זמרים שמנסים להיות רוקיסטים, אבל..... אבל..... התאהבתי
4. השיר האהוב: פרידיקטיבל, לא... לייפסטייל, בעצם... הכל!
5.הקליפ: פרידיקטיבל, מוטיביישן ולייפסטייל- אי אפשר לבחור רק אחד!
6.אמממ, טוב, זאת השאלה הכי קשה...גם פב אי אפשר אחד: בילי, בנג'י וג'ואל.

למעלה