...
לא זוכר, בטח להתחלתי להוריד כל דבר שמצאתי עליהם אחרי ההופעה שלהם באמ. 2 Brand Spankin New Lifestyle of the Rich and Famous* שאני זוכר. פעם ראשונה לא הקשבתי ופעם שנייה שמו את זה אחרי Smells Like Teen Spirit וכן חשבתי לעצמי דאמ רייט כמה שהמפורסמים לא צריכים להתלונן על ההצלחה ושכל אחד היה מת להיות קורט קוביין אז איך הוא הלך והרג את עצמו, וגם אם זה לא נכון, איך אנשים כאלה מתלוננים בכלל. ובכלל שעשירים מדברים על הכסף שלהם, כן, בא לרוקן אותם למרות שאני לא אעשה את זה. חוץ מזה למדתי מהשיר שראש העיר של וושינגטון עישן קראק חחח * ואוו, לפני שנה וחצי אולי. Drown Me in Whatever- יש מושג? * לא, לא אהבתי אותם בפעם הראשונה ששמעתי, זה היה בגלל הקליפ חשבתי 'הם נראים פאנק אבל השיר What.The.Fuck' . חשבתי שהם להקה שמפיקים הרכיבו כדי להצליח, אגב, יש אנשים באתרי אנטי-GC שבאמת חושבים את זה, שילכו לשתות את המים של עזה. * יש הרבה, כרגע Movin' On, למרות שגם כאן יש את שיגולי השכל הדתיים של ג'ואל או בנג'י, לא שיש לי משהו נגד אבל לפעמים זה מקלקל שיר, אבל שיר חמוד. * The Click, בגלל בילי ובנג'י ובגלל הקטעים מהסרט. * בילי 4ever!