שאלון שארלוטי

gcnet

New member
שאלון שארלוטי

חח איזה שם תקוע להודעה =\\\ טוב אז ככה, שאלון: איך התחלתם לשמוע את גוד? איזה שיר שמעתם ראשון? לפני כמה זמן זה היה? אהבתם אותם על ההתחלה? איזה שיר אהוב עליכם? איזה קליפ אהוב עליכם? את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:}

gcnet

New member
הנה שלי

איך התחלתם לשמוע את גוד? קראתי עליהם מכתב שרשמה קוראת בראש1 שאמרה שהם להקה מצויינת וזה, אז הורדתי מהקאזה ובאמת גיליתי שהם מצויינים ^_^ ומשם הכל היסטוריה איזה שיר שמעתם ראשון? change שזה גם היה פוקס טוב כי אז עוד הייתי פופניקית ולא ממש אהבתי שירי פאנק-רוק וזה שיר בלדי מאוד אז אהבתי לפני כמה זמן זה היה? אמ... בערך שנה כבר! אהבתם אותם על ההתחלה? כן, מאוד! איזה שיר אהוב עליכם?lotr&tfחחח מקווה שהבנתם =\ זה קיצור יאנטו איזה קליפ אהוב עליכם? בוייז & גירלז את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? ג'ואל כבר מההתחלה ובזמן האחרון גם את בילי מאוד!!!

T a b a s c O

New member
מיף..

איך התחלתם לשמוע את גוד?ראיתי פוסטר יפה שלהם..נדלקתי על בילי והליפרינג שלו..ואחרי זה..בצרפת..שמעתי את הדיסק השני שלהם..ונדלקתי עליהם.. איזה שיר שמעתם ראשון?לייפ סטייל לפני כמה זמן זה היה?בחודש השני של החופש..מיף..תחשבו לבד.. אהבתם אותם על ההתחלה?כןןןןןןןןןןןן איזה שיר אהוב עליכם?דה ליטל פינגס איזה קליפ אהוב עליכם?פריקטבל את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? מיף..נמנע..

black spot

New member
טוב...יהיה נחמד..אף פעם לא עניתי...

לשאלונים כי זה היה ארוך....טוב אז בא לי.....אממממ... 1)הייתי בחדר...הטי וי דלק על trl וסידרתי את החדר....זכור לי מצב רוח מבאס...אפילו לא הסתכלתי איך הם נראים...ואז היה ת'קליפ של G&B והתלהבתי אז ביררתי מי אלה וישר באותו יום הורדתי שירים שלהם מקאזה.. (היום יש לי את כל 3 הדיסקים המקוריים).... שירים אהובים....על ההתחלה אהבתי את כל השירים שלהם...הם הלהקה שאני אוהבת את כל השירים שלה....אותו דבר עם קליפים...ואני אוהבת את כל החברים...גם את אלה שעזבו...

Riot girl69

New member
תרשו לי להתחיל ב:

גשםםםםםםםםםםם! סוףסוף!!
זהו. איך התחלתם לשמוע את גוד? ממ אני חושבת כשלייףסטיילס יצא איזה שיר שמעתם ראשון? ראה שאלה 1
לפני כמה זמן זה היה? אממ שנה ומשהו לא? לא זוכרת מתי זה היה אהבתם אותם על ההתחלה? כן
איזה שיר אהוב עליכם? בלע הרבה. הולד און, ציינג', מוטיביישן, סיי אנית'ינג, דה יאנג, ועוד שאנלא נזכרת כרגע. ומהאלבום החדש sos, walk away, ghost of you, we believe, meet my maker, wounded. קיצר כולם
איזה קליפ אהוב עליכם? הולד און ופרדיקטיבל. את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? בנג'י, בילי וכריס (כי אף אחד לא יגיד כריס, וכי הוא שקסי. נבלות
)

moi!

איך התחלתם לשמוע את גוד? טי אר אל איזה שיר שמעתם ראשון?the anthem לפני כמה זמן זה היה?סוף כתה ה' אהבתם אותם על ההתחלה?כעעעעעעעעעעע :) איזה שיר אהוב עליכם?לאדעת...כרגע mountin אבל משתנה נון סטופ איזה קליפ אהוב עליכם?בויס&גירלס את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:} ג'ואל לנצח ^^

Falling Tears

New member
שלי שלי שליייי

איך התחלתם לשמוע את גוד? אני מה זה לא זוכרת =\.. אבל אני רק יודעת שהשיר הראשון ששמעתי זה לייף סטייל.. ואז שמעתי עוד שיר והורדתי את 2 הדיסקים הראושנים.. איזה שיר שמעתם ראשון? לייף סטייל לפני כמה זמן זה היה? שנה בערך אהבתם אותם על ההתחלה? ברורררר איזה שיר אהוב עליכם? הולד און, אמושיינלס,פרדיקטיבל,איסט קוסט אנטם איזה קליפ אהוב עליכם? הולד און, פרדיקטיבל את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:}בילי וג'ואל

RoCk StaR 1

New member
=]

איך התחלתם לשמוע את גוד? לא זוכרת...פאק..אני באמת לא זוכרת..זה לא טוף איזה שיר שמעתם ראשון? את זה אני כן זוכרת...לייפסטייל.. לפני כמה זמן זה היה? שנה ומשו.... איזה שיר אהוב עליכם? כולםםם..אבל הכי Emotionless איזה קליפ אהוב עליכם? כולם את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:} כולם..אבל הכי בנג'יייי אין עליווווו ((כמה שאני מגוונת בתשובות שלי..))

RoCk StaR 1

New member
שכחתי..

אוף קורס שאהבתי אותם מהתחלה..רק בהתחלה פחות מעכשיווווו

EleVaTioN

New member
ME!../images/Emo129.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד? לפני כ...שנה? כשיצא לייפסטיילס לMTV ראיתי את השיר. חשבתי לעצמי "מי הפריק הזה עם הקוצים בגודל העולם?!
", כמובן שלקחתי את זה בחזרה אחרי כמה זמן
חשבתי "שיר נחמד!" הלכתי הורדתי אותו, למרות שנבהלתי מהשם הארוך גם של הלהקה וגם של השיר
הורדתי בדרך עוד כמה שירים. מאוחר יותר אני זוכרת היה פורים
היה לי משעמם, הורדתי עוד, התאהבתי
איזה שיר שמעתם ראשון? לייפסטיילס אופ קורס לפני כמה זמן זה היה? שזה יצא...איזה שנה... אהבתם אותם על ההתחלה? יאס! איזה שיר אהוב עליכם? ואיי כולם! אם אני אתחיל לכתוב זה לא ייגמר
איזה קליפ אהוב עליכם? פרדיקטבל, מוטיביישן, דה קליק, פסטיבל סונג, ובוייס אנד גירלס
את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? {בלי תשובות פוליטיות P:} ואיי לאדעת, את כולם!, פעם הייתי מכורה לבנג'י..עכשיו כבר..לא. חחחחח לא מכורה, אבל בנג'י כלי כזה
הוא מצחיקקקקקקקקקק. אבל כולם שווים

Knotted String

New member
האמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

איך התחלתם לשמוע את גוד? חיפשתי שיר באינטרנט ובטעות הורדתי שיר שלהם. איזה שיר שמעתם ראשון? Screamer לפני כמה זמן זה היה? אממ.. כיתה ז'-ח'. לפני שלוש, ארבע שנים. אהבתם אותם על ההתחלה? אממ. לא. עבר חודש מאז ששמעתי את השיר בפעם הראשונה, ואז התחלתי לשמוע אותו יותר, ואז זהו. איזה שיר אהוב עליכם? אממ.. Hold on, Motivation Proclimation, Seasons, Gravity girl, Walk away, Ghost of you, The world is black. איזה קליפ אהוב עליכם? אני לא אוהבת קליפים. אם כבר, אז של מוטיביישן, או של הולד און. את מי מחברי הלהקה אתם הכי אוהבים? פעם יותר אהבתי את בנג'י. עכשיו אני יותר אוהבת את בילי כי קראתי עליו באינטרנט והוא נשמע טיפוס נורא מגניב.

sha na na revol

New member
...

לא זוכר, בטח להתחלתי להוריד כל דבר שמצאתי עליהם אחרי ההופעה שלהם באמ. 2 Brand Spankin New Lifestyle of the Rich and Famous* שאני זוכר. פעם ראשונה לא הקשבתי ופעם שנייה שמו את זה אחרי Smells Like Teen Spirit וכן חשבתי לעצמי דאמ רייט כמה שהמפורסמים לא צריכים להתלונן על ההצלחה ושכל אחד היה מת להיות קורט קוביין אז איך הוא הלך והרג את עצמו, וגם אם זה לא נכון, איך אנשים כאלה מתלוננים בכלל. ובכלל שעשירים מדברים על הכסף שלהם, כן, בא לרוקן אותם למרות שאני לא אעשה את זה. חוץ מזה למדתי מהשיר שראש העיר של וושינגטון עישן קראק חחח * ואוו, לפני שנה וחצי אולי. Drown Me in Whatever- יש מושג? * לא, לא אהבתי אותם בפעם הראשונה ששמעתי, זה היה בגלל הקליפ חשבתי 'הם נראים פאנק אבל השיר What.The.Fuck' . חשבתי שהם להקה שמפיקים הרכיבו כדי להצליח, אגב, יש אנשים באתרי אנטי-GC שבאמת חושבים את זה, שילכו לשתות את המים של עזה. * יש הרבה, כרגע Movin' On, למרות שגם כאן יש את שיגולי השכל הדתיים של ג'ואל או בנג'י, לא שיש לי משהו נגד אבל לפעמים זה מקלקל שיר, אבל שיר חמוד. * The Click, בגלל בילי ובנג'י ובגלל הקטעים מהסרט. * בילי 4ever!

נמממ \:

מזה איך הוא הלך והרג את עצמו? אתהיודע בכלל איזה חרא חיים היו לו? איפה הוא גדל איפה הוא תקוע ומה הוא עבר? ברור שלהתאבד זו לא התשובה אבל עדיין..הוא לא התאבד רק בגלל הפרסום..\:

למעלה