שאלון שאניה:

snirk

New member
שאלון שאניה:

כדי שנוכל להכיר יותר טוב כמה שאלות.... 1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? 2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? 4. האם היית במופע של שאניה? 5. אם הייתי רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהייתי אומר לה:__________. 6. מתי שאניה לדעתכם תוציא את האלבום הבא? וחידת בונוס... למה קוראים לה שאניה ומה משמעות השם?

snirk

New member
התשובות שלי

1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? man i feel like a woman, בעיקר בגלל שהקליפ הוא ההיפך מקליפ שובינסטי שאיזה זמר עשה בשנות ה 80 2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? המממ... בערך שנה 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? לא (אלא אם כן מחשיבים את מירי). 4. האם היית במופע של שאניה? לא. גם לא נראה לי שאהיה. 5. אם הייתי רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהייתי אומר לה: בחייאת זומזום, מה עם עוד דיסק? 6. מתי שאניה לדעתכם תוציא את האלבום הבא? 2009. על שאלת הבונוס אני לא עונה, מה החוכמה...?

veish

New member
תשובות...

כדי שנוכל להכיר יותר טוב כמה שאלות.... 1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? I'm outta here 2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? מכתה ה' בערך...אבל היה און אנד אוף 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? פעם, ביסודי, מסגרתי תמונה שלה ותליתי על הקיר, היום אין לי מושג אם זה עוד קיים...אז בקיצור - רק דיסקים
4. האם היית במופע של שאניה? לא...
5. אם הייתי רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהייתי אומר לה: הייתי בשוק של החיים ומבקשת להצטלם איתה ודורשת ממנה להופיע בארץ...תכלס אם היא כבר כאן אז מה הקטע 6. מתי שאניה לדעתכם תוציא את האלבום הבא? שנה הבאה וחידת בונוס... למה קוראים לה שאניה ומה משמעות השם? הוווווו חתיכת חידה... והתשובה כמובן היא שאיזשהי חברת תקליטים אמרה לה שהיא צריכה להחליף את השם (הוא לא היה מסחרי או משו?) , היא לא רצתה להחליף את השם משפחה בגלל ההורים שלה וכל זה אז היא החליפה את השם הפרטי לשנאייה, שמשמעותו כמובן היא "בדרכי" או משהו כזה... יש דברים שלא יצאו לי מהזיכרון לעולם

Eilleen

New member
יאללה מפגש ספונטני זרקו שעה ביום

ראשון
כדי שנוכל להכיר יותר טוב כמה שאלות.... 1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? That don't impress me much בעיקר כי בזכותו הכרתי אותה עד היום הוא הכי חרוש אצלי אפילו שאני משתדלת לא להקשיב לו בשנתיים האחרונות ככה שהוא יהיה קצת יותר מיוחד לי שלא יימאס
אשכרה מתרגשת ששומעת אותו מדי פעם פתאום בטלוויזיה בהופעות או סתם בVH1 ואם אמרתי "אשכרה" זה באמת חמור
2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? משנת 1999 עוד מעט סוגרת עשור :) 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? בושם נחשב? וגזרי עיתונים מהילדות נחשב :)? והמון קלטות ווידאו נחשב?
אם לא אז לא
4. האם היית במופע של שאניה? לא
5. אם הייתי רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהייתי אומר לה: עם כל החרא שעברת. עשית אותי אופטימית. גם שממש רע לפעמים 6. מתי שאניה לדעתכם תוציא את האלבום הבא? נזרום עם שניר 2009
וחידת בונוס... למה קוראים לה שאניה ומה משמעות השם? כי EILLEEN היה צריך לעבור אליי באיזשהו שלב

shiratel

New member
יאללללה גמני

כדי שנוכל להכיר יותר טוב כמה שאלות.... 1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? man! i feel like a woman בזכותו הכרתי אותה 2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? מכיתה ג' בערך (7 שנים) 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? הקלטתי הופעה שלה אם זה נחשב =) 4. האם היית במופע של שאניה? הלווואיייי 5. אם הייתי רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהייתי אומר לה: שאני ממש אוהבת אותה ושתבוא להופיע בארץ (או לפחות באנגליה) 6. מתי שאניה לדעתכם תוציא את האלבום הבא? יש לה מין קטע כזה שהיא מוציאה אלבום כל 6-7 שנים... אז אני אגיד 2010 וחידת בונוס... למה קוראים לה שאניה ומה משמעות השם? זה משהו בהודית/אינדיאנית, יותר אני לא זוכרת...

MiriOrit

New member
שניר.. שניר.. שניר..

1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? UP 2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? הרבה הרבה זמן... 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? DVD בושם+קרם גוף וספר 4. האם היית במופע של שאניה? לא 5. אם הייתי רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהייתי אומר לה:__________. שתבוא לארץ ותמשיך להיות כמו שהיא 6. מתי שאניה לדעתכם תוציא את האלבום הבא? 2008 וחידת בונוס... למה קוראים לה שאניה ומה משמעות השם? חחח... ביום שישי הייתי עם חברה בקניון והיא פתאום אומרת -"אני הולכת בדרכי" אז אמרתי לה - קוראים לך שאניה?! ... נו. זה היה מצחיק!

roniway1

New member
הנה אני

1. איזה שיר של שאניה אני הכי אוהב? I'm gonna getcha 2. כמה זמן אני כבר מעריץ/ אוהב את שאניה? הרבה מאוד , נראה לי שזה היה מ - 1997 3. האם יש לך פריט כל שהוא של שאניה פרט לדיסקים? כן , בנוסף לדיסקים שלה , יש לי את כל ה- DVD שהיא הוציאה. 4. האם היית במופע של שאניה? כן , ב -2002 במנצ'סטר , אנגליה 5. אם היית רואה אותה ברחוב הדבר הראשון שהיית אומר לה : מממ , אני לא יודע , זה שרואים אותה מקרוב זה כבר חווייה.

באיחור קליל, גם אני משיב

1. You're Still The One 2. מ-1997 3. לצערי לא 4. כנ"ל 5. תעשי לי ילד! 6. עד 2013 (מועד השחרור המשוער שלי מצה"ל)

למעלה