שאלון רשע!!

A Radcliffe

New member
שאלון רשע!!../images/Emo129.gif

רשע מצויר אהוב? רשע לא מצויר אהוב? רשע הכי פחות רשע שהכרתם? מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? את מי הכי (מהעוזרים
)? מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? החיה של הרשע-נחש או חתול? רשע-נמוך או גבוה? רשע או רשעית? אהאהאהאהאהאהאהאה! רציתי לעשות ארוך אבל אין לי שאלות.... לונורא... תהנו! מועהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעה... וויזלי:)

A Radcliffe

New member
מואה!../images/Emo129.gif

רשע מצויר אהוב? אה.... צ'אפר, האדס ושאן יו. רשע לא מצויר אהוב? וולדי!!!!!!!!!!!!! ודוקטור איוול. רשע הכי פחות רשע שהכרתם?אה......... הבוס של צוות רוקט וצוות רוקט.
מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)?אה... רצח של כל המוגלגים והבוצדמים! טהורי הדם לשלטון! סתם. אני לא כזאת... אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים?כן! את מי הכי (מהעוזרים)? אוכלי-מוות, כאב ופחד.... מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? שחור... מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י?בלונד אבל רק אם הם חתיכים כמו דראקו.. החיה של הרשע-נחש או חתול?נגיני לשלטון! רשע-נמוך או גבוה?לא אכפת לי... שיהיה חתיך.. רשע או רשעית?רשע.. וויזלי:)

../images/Emo129.gif

רשע מצויר אהוב?לא יודעת
רשע לא מצויר אהוב?אוכלי המוות
רשע הכי פחות רשע שהכרתם?הארי פוטרXD מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)?השתלטות על העולם-מואהאהאה.D: אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים?
את מי הכי (מהעוזרים)?לא יודעת:S מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום?שחור
מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י?שחור
החיה של הרשע-נחש או חתול?נחש..
רשע-נמוך או גבוה?גבוה.O: רשע או רשעית?רשעית
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dirty fairy

New member
..

רשע מצויר אהוב? סילבסטר{הוא רשע במידה מסויימת} רשע לא מצויר אהוב? אממ..סיון רשע הכי פחות רשע שהכרתם? סיון מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? כל הנסיונות של פינקי והמוח אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? פינקי את מי הכי (מהעוזרים)? פינקי[?!] מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? אדום מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? בלונד החיה של הרשע-נחש או חתול? חתול רשע-נמוך או גבוה?גבוה רשע או רשעית? רשעית

KillER SmiLEY

New member
תשובות רשעות../images/Emo129.gif

רשע מצויר אהוב? אהההההה רשע לא מצויר אהוב? לא אוהבת רשעים רשע הכי פחות רשע שהכרתם? נועם
מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? לא יודעת אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? לא את מי הכי (מהעוזרים)? מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? שחור מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? שיער שחור החיה של הרשע-נחש או חתול? נחש וחמישה חתולים
רשע-נמוך או גבוה? ממוצע רשע או רשעית? רשעה אהאהאהאהאהאהאהאה! רציתי לעשות ארוך אבל אין לי שאלות.... לונורא... תהנו! מועהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעה... וויזלי:)

מ א מ י2

New member
עונהה=]

רשע מצויר אהוב?סילבסטר וזה שרודף אחרי באגס באני כל הזמן (זה עם הקרחת וזה עם השפם)-מלוני טונס רשע לא מצויר אהוב?זה הבלונדיני מהארי פוטר..שכחתי איך קוראים לו
רשע הכי פחות רשע שהכרתם?אין דבר כזה! מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים?זה של 2 העכברים האלו..שרוצים להשתתלט על העולם את מי הכי (מהעוזרים)?את הטיפש-העכבר הטיפש מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום?שחור מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י?שחור לבן! חעחע.. החיה של הרשע-נחש או חתול?נחש רשע-נמוך או גבוה?נמוגובה
רשע או רשעית?רשעית

A Radcliffe

New member
מאלפוי.../images/Emo129.gif

השאלה היא איזה מהם? דראקו או לוציוס?! וויזלי:)

essit

New member
מועהעהעהעה...

רשע מצויר אהוב?גרגמל רשע לא מצויר אהוב? רשע הכי פחות רשע שהכרתם?אני... מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? את מי הכי (מהעוזרים)? מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום?אדום מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י?שחור החיה של הרשע-נחש או חתול?חתול רשע-נמוך או גבוה?נמוך רשע או רשעית?רשעית

mad eye may

New member
שאלון רשע...../images/Emo129.gif../images/Emo28.gif

רשע מצויר אהוב?גרגמל רשע לא מצויר אהוב? וולאדי רשע הכי פחות רשע שהכרתם? ג'אפר מה תכנית הרשע האהובה עליכם? להכנס לתוך קדרה ולצאת ממנה בלי אף... אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? לא את מי הכי (מהעוזרים)? חתחתול מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום?כתום זוהר מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? מה אם חום???? החיה של הרשע-נחש או חתול? תוכי רשע-נמוך או גבוה?(א)ננס רשע או רשעית?לסבית?!\הומו?!

yardenga

New member
הממ אני

רשע מצויר אהוב? אף אחד.. כולם מפגרים שלא יודעים להרוג.. :\ אבל בטח אמא של שילגיה :p רשע לא מצויר אהוב? הממממ איך קוראים לה מהשיר שלנו... נו אחות של גבעון.. רשע הכי פחות רשע שהכרתם? לא יודעת מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? אמממממ לא יודעת... שני העכברים האלה... אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? ממ כן... את מי הכי (מהעוזרים)? לא יודעת הילד הקטן הזה שתמיד עם גרגמל מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? אממ שחור מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? שחור החיה של הרשע-נחש או חתול? חתול רשע-נמוך או גבוה? נמוך רשע או רשעית? גם וגם...

coullette

New member
hey little girl

רשע מצויר אהוב? אורסולה מבת הים הקטנה רשע לא מצויר אהוב? ד"ר איוול מאוסטין פאוארס רשע הכי פחות רשע שהכרתם? גרשון חביה מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? של פינקי והמוח אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? לא.הם סתומים את מי הכי (מהעוזרים)? מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? גם וגם מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? שחור אבל לפעמים גם ג'ינג'י החיה של הרשע-נחש או חתול? חתול רשע-נמוך או גבוה? גבוה רשע או רשעית? רשעית!

^_^

רשע מצויר אהוב? The Grim Ripper או בשמו השני Grim Evil :} אני פשוט אוהבת אותו -*_*- רשע לא מצויר אהוב? אני P: רשע הכי פחות רשע שהכרתם? דג הקרב שלי :} מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? אני... לא בטוחה[?] אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? ח, אף פעם לא חיבבתי אותם, הם תמיד אותו דבר, תמיד טיפשים ונודניקים. את מי הכי (מהעוזרים)? הכי מועדף עליי זה כאב. אחד השטנים שעוזרים להדס מהרקולס. השמן מבינייהם. הוא כל-כך מתוק ^_^ מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? השילוב של שנייהם נשמע לי ממש טוב -*_*- מה הכי מתאים לרשעים- שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? הכל מתאים להם. זה טיפשי כי הגנים שלהם לא ממש שאלו אותם מה הם מעדיפים כדי שיתאים לצורכיהם. החיה של הרשע-נחש או חתול? אין חיות רעות >: רשע-נמוך או גבוה? יכול להיות שנייהם. רשע או רשעית? שנייהם :}

My self and i

New member
../images/Emo129.gif

רשע מצויר אהוב? גרגמלללל רשע לא מצויר אהוב? מלללה מפלוריסיינטה רשע הכי פחות רשע שהכרתם? לא יודעת מה תכנית הרשע האהובה עליכם (השתלטות על העולם עם טיל ענק וכו'..)? כה משו כזה..
אוהבים את העוזרים/תומכים של הרשעים? לאלאלא בע.. את מי הכי (מהעוזרים)? לא אוהבת מה הכי מתאים לרשעים-שחור או אדום? שחר ואדום משולב מה הכי מתאים לרשעים-שיער שחור, בלונד או ג'ינג'י? נו ברור ששחור! החיה של הרשע-נחש או חתול? נחש רשע-נמוך או גבוה? גבוה רשע או רשעית? רשעית

למעלה